Er du glad i slyngetrening? Ta en titt her!

Postet: 14.11.2012   Kl: 09:43   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 3

Hei, nå har mine fantastiske lesere nok en gang en fin mulighet. Liker du å trene i slynger? Eller kanskje du vil gi treningen din en variasjon? Eller kanskje du ikke har tid til å komme deg på treningsstudio? Da har du en unik mulighet til å skaffe deg din egen slynge som du kan bruke hjemme, på jobb, ute eller ta den med på ditt treningsstudio om de enda ikke har fått slynge der! Hvor digg er ikke det? Du får 15% på en komplett pakke for slyngetrening ved bruk av rabattkoden: KARO.

Klikk på bilde for å komme til slyngen. 

Du kan gjøre utrolig mange øvelser, blandt annet; pushups, bulgarsk utfall, omvendt roing, knee tucks, osv! Saumfar youtube og finn flere øvelser og start din nye og sunne livsstil nå. 


La meg høre om du har gått til investering av din egen slynge ;-) Jeg vet at jeg vil ha en i min leilighet hvertfall.
Annonse

Kommentarer: 3
Nettopp kjøpt med redcord-slynge.. Genialt å ha hjemme :) Ungene elsker den også :)

Skrevet av: Aud-Karin Hay
14.11.2012 11:51

De slyngene er jo veldig geniale! :) Kunne gjerne tenkt meg å bruke det når jeg evt ikke har mulighet til å komme meg på treningssenteret, og jeg bruker jo faktisk noen øvelser i slynge der og! :- ) genialt!

Skrevet av: Nathalie Dahl Naalsund
14.11.2012 15:35

Jeg var nylig på NIH convention.Testet noen sinnsykt gode slynger der!Håntakene var dødsgode og kvaliteten på utstyret virket mye bedre enn alt annet jeg har prøvd tidligere. De hadde også masse ekstra utstyr om man ønsker det. Kjøpte mine på www.jungle-sports.com .Anbefales for alle som ønsker slynge til hjemmebruk!

Skrevet av: Anders Karlsen
23.11.2012 10:05

hits