Dørstokkmila

Postet: 15.11.2012   Kl: 12:00   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 6

Åh, hvorfor er det så vanskelig å komme seg opp av senga og på trening om dagen. Jeg vurderte seriøst å bare sove i dag, men what the hell - blir ikke resultater av å ligge å slumre i senga. Så jeg sto opp, kledde på meg, blandet BCAA med funsaft og kom meg over dørstokkmila og inn på Sats. Tok å trente forrige crossfit økt med jerks og overhead squat + litt hamstring og massasjerulle. Det var jaggu meg tungt da de ikke har 15 kg stenger der så ble 20 kg med 21-15-9 reps på 8 min. Den tiden skal slåes for å si det sånn. Litt kjedelig å trene crossfit alene hehe. 


Pain deluxe, men det gjør så godt. 

I morgen er det ENDELIG tid for en tur hjem til Risør og se familien og Charlie gutten min. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg savner alle sammen. i tillegg ble jeg tante for ikke så lenge siden og jeg gleder meg enormt mye til å hilse på det nye familiemedlemmet vårt, Sondre. Jeg elsker familien min <3 Så i morgen blir det en lang busstur hjem tidlig på morgen så jeg er hjemme på formiddagen, ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg!!! Det blir nok treningsfri, da jeg skal prioritere å være mest mulig hjemme, men gåturer med Charlie blir det ;)

Jeg kommer også til å bytte bloggplattform ganske snart så jeg håper dere vil følge meg videre, men jeg kommer nok til å publisere innlegg her til dere lesere kommer over på den nye siden min! 

Nå er det straks kvelden på jobb :-) 

Klem Karoline!

Kommentarer: 6
Tenker du gleder deg til å hjem da ja :) Utrolig koselig å komme hjem når man bor vekke :D Ha en fin kveldsvakt :)

Skrevet av: Kristina - fitness og livet
15.11.2012 12:09

Kan ikke sette meg inn i den følelsen av å reise hjem til familien sin, men jeg skjønner utrolig godt at de er høyt elsket! :D Jeg hadde ikke klart å reist fra de engang, hehe! God tur hjem :)

Skrevet av: Nathalie Dahl Naalsund
15.11.2012 12:19

Den dorstøkkmila er fryktelig lang...selv har jeg ikke kommet forbi den ennå :/

Skrevet av: itrening
15.11.2012 13:31

Skal på fest i morgen, så håpet virkelig på raskt svar! :)

Som sagt skal jeg på fest ( med alkohol) og skal ha på meg en stram, hvit kjole. Jeg er ganske tynn, men får fort oppblåst mage, noe som ikke er så veldig gøy med tanke på kjolen.. Har dere noen forslag på hvordan. Mat jeg bør spise, gjennom HELE dagen slik at jeg blir mett, og i tilegg ikke blir oppblåst eller får "matmage"?? :)

Håper du kan svare (send melding på Mail)

Klem Johanne :)

Skrevet av: Johanne
15.11.2012 17:32

God tur hjem!! :) kos deg!

Skrevet av: linawickman
15.11.2012 18:00

har aldri problemer med å komme meg over dørstokkmila,men kan fort snu i døra på gymmet om jeg ikke føler for det. ;) skal seff følge deg videre :D

Skrevet av: Helsebloggen Lovelyliller.com
15.11.2012 21:24

hits