VINN MYOPROTEIN

Postet: 17.11.2012   Kl: 15:31   Kategori: Blogg  Kommentarer: 62

Hallo og god helg. 

Jeg kjører nok en gang en konkurranse hvor premien er 600 g av valgfri smak på MyoProtein. Jeg anbefaler jordbærsmak for de som ikke har smakt den! Jeg vet dere ønsker den som premie så da kjører jeg det! 
Du må si hvorfor du ønsker å vinne myoprotein og trykke liker på Like knappen under her så jeg ser hvor interesserte dere er i konkurranser! Ønsker dere en fortsatt god helg :-)

Kommentarer: 62
Har likt og delt innlegget :)

Vil vinne fordi jeg ønsker å gå opp i vekt ved å bruke dette samtidig som jeg har et vanlig kosthold ;P

Skrevet av: Andreahau
17.11.2012 15:40

Liker bloggen din veldig godt!!!

-Konkurranse:Vinn iPhone5-

Skrevet av: nonbully
17.11.2012 15:45

Hurra, Myoprotein vil jeg gjerne ha ! Jeg har lyst til å vinne fordi jeg har hørt masse skryt opp gjennom årene, men har aldri hatt råd til å kjøpe det til meg selv ( Student ). Nå hadde det passet bra å eid et kvalitets-tilskudd, for nå er jeg godt i gang med fase 1 muscle up, og ser resultater! Myoprotein ville nok hjulpet meg enda mer!

Skrevet av: Mari
17.11.2012 15:48

hurra, for en super konkurranse! har likt inlegget ditt via facebook og har veldig lyst til å vinne. Har hatt lyst til å prøve ut dette proteinet lenge, men ettersom jeg er student må jeg være litt kostbar.. har valgt å brukt penger på mat med god kvalitet istendenfor kosttilskudd..men har hørt masse positivt om myoproteinet og har utrolig lyst til å teste det ut selv!

ha en strålende lørdag videre!:-D

Skrevet av: Marthe Sandvik
17.11.2012 16:29

Ååå, fantastisk! Bedre premie kunne det knapt vært. Jeg har så lyst på MyoProtein (en av de få jeg faktisk liker), men har nylig flyttet og OG begynt å studere, så jeg går i minus hver måned hadde jeg ikke fått litt familiær hjelp, så ja, har rett og slett ikke råd til å prioritere proteinpulver (som jeg forøvrig nå også er tomt for!) Jeg bruker proteinpulver i forbindelse med trening, til sunnifisert bakst og hjemmelaget sjokolade♥, og er mer eller mindre avhengig av det - så jeg må innrømme jeg jublet inni meg når jeg så overskriften din idag!

Skrevet av: faddist
17.11.2012 16:48

Fordi jeg snart er tom for Proteinpulver ;p

Skrevet av: Nina
17.11.2012 16:49

Ønsker å vinne fordi jeg ikke er noen som er heldig med å vinne, men nå skal jeg vinne over meg selv .. Jeg skal bli det beste av meg selv og nå er målet mere muskler :) Gjett om jeg skal få til, men da trenger jeg protein.. Hihi..

Skrevet av: Marianne
17.11.2012 16:52

Jeg har delt på facebook og har veldig lyst til å vinne dette proteinpulveret. Jeg har hørt så mye bra om det men aldri smakt det. Jeg syns det er så dyrt med proteinpulver og har kun kjøpt PF sitt når det har vært på tilbud på Obs...Krysser fingrene :)

Skrevet av: Min treningslykke
17.11.2012 16:59

jeg har SYKT lyst på det i jordbærsmak fordi jeg _elsker_ jordbærlitago!!! <3 <3

Skrevet av: Helsebloggen Lovelyliller.com
17.11.2012 17:04

Jeg vil vinne myoprotein (chocolate-peanut) fordi det er det diggeste proteinpulveret jeg noen gang har smakt. Og fordi jeg synes du er kul B-)

Skrevet av: Camilla Lorentzen
17.11.2012 17:04

jeg (silje) har veldig lyst til å vinne myoproteinet av den grunn at jeg har en konkurranse mot en veninne av meg, der vi konkurrerer om å få sixpack først:) jeg har veldig lite/ingen erfaring med protein fra før og da er det litt greit å få det fra noen som har peiling:) trener en del men føler det ikke særlig med fremgang... ta gjerne en kikk innom bloggen vår for å lese eller bare å inspirere oss/meg!!:D

Skrevet av: beastmode
17.11.2012 17:11

Jeg har veldig lyst å vinne dette rett og slett for jeg ikke har blitt ordentlig fornøyd med smaken på de andre merkene jeg har prøvd. Har jo hørt så mye positivt om dette :)

Skrevet av: Martine Haugstad
17.11.2012 18:25

Da har jeg likt innlegget! Bloggen din er forresten veldig spennende og motiverende og lese! Stå på :)

Jeg ønsker å vinne dette da jeg har hørt så mye positivt om det, og er veldig spent på å prøve det ut. Jeg har heller ennå ikke funnet ett bra proteinpulver som jeg er fornøyd med i smak ennå. Jeg er også student så det hadde hjulpet VELDIG å vunnet det :)

Ønsker å vinne Mocca Chocolate! :)

Skrevet av: Rebecca Jennifer Maylam
17.11.2012 19:03

Ønsker svært gjerne å vinne dette proteinpulvret, fordi det rett og slett er det beste!! ..men så har jeg endel annet proteinpulver liggende hjemme som jeg føler jeg må bruke opp før jeg kjøper meg nytt (som definitivt blir dette!) :)

God helg!

Skrevet av: Malin
17.11.2012 19:39

Likt og delt :)

Har lyst til å vinne Myoprotein da jeg trener regelmessig og har behov for ekstra proteiner. Har også hørt mye om produktet. Høres utrolig spennende ut :) Har aldri prøvd jordbærsmak <3

Skrevet av: Linn
17.11.2012 20:22

Fantastisk konkurranse!! Jeg har nettopp kjøpt me myo i mocca men sliter med å få det ned.... Har forelsket meg helt i fluff, med både bær og eggehvitter... Skulle så gjerne forsøkt meg på bærfluff med jordbær, også for å variert smakene litt også :-)

God helg Karoline!! :-)

Skrevet av: Gunnhild
17.11.2012 23:31

Jippi, konkurranse! jeg har kjempelyst til å vinne, frodi jeg aldri har smakt myeportein. Har hørt sååå mye bra om det men har ikke tatt meg råd til å kjøpe det siden jeg ikke vet hvordan det smaker enda... og jeg esker sjoko og jordbærmelk, og jeg digger å trene :D

Skrevet av: Anny
17.11.2012 23:39

Det enkle er ofte det beste, rett og slett fordi jeg fortjener det ;) ha en sprek søndag :)

Skrevet av: Astrid
18.11.2012 08:40

Siden jeg ikke har helse til å være i arbeid for tiden, så har jeg dårlig råd. Med eget hus og to barn så går det meste av inntektene til dette (selv om jeg har samboer). Jeg har bittelitt proteinpulver igjen, så det er på høy tid med ny forsyning. Problemet er at jeg vet ikke om jeg har råd til det, selv om jeg anser proteinpulver som en viktig del av kostholdet mitt. Myoprotein har jeg prøvd i mocca-smak og den var så god at jeg har veldig lyst å teste de andre også :)

Håper jeg vinner denne gangen ;)

Skrevet av: Aud-Karin Hay
18.11.2012 10:44

Jeg ønsker å vinne dennepremien fordi jeg lenge har vert på leting etter et pulver som både smaker godt, og som magen tåler, men må si jeg begynner å miste litt trosen.

Myoproteinet har jeg ikke prøvd enda, så hadde absolutt vert noe! :D

Skrevet av: Kristine
18.11.2012 11:56

Jeg ønsker å vinne fordi myoprotein har en veldig god sammensetning av næringsstoffer, samt at størrelsen på denne boksen er perfekt ift. å ha med seg på jobb offshore..! :)

Skrevet av: Anita
18.11.2012 14:22

Jeg har lyst til å vinne fordi jeg har hørt mye bra om Myoprotein å kunne tenke meg å prøve det!

Skrevet av: Mona
18.11.2012 15:20

Vil bruke det i sunne opskrifter og treningsmåltider. Trener en del, holder på med muscle up faktisk. :) Har ikke inntekter som gjør det vanskelig å kjøpe proteinpulver og slikt. Myoprotein har jeg sett at mange anbefaler og har veldig lyst til å prøve det!

Skrevet av: Simone
18.11.2012 15:51

Jeg vil gjerne prøve lykken :)

Jeg trener nå 3 til 4 ganger i uken styrke,er en herlig følelse og trene trene trene.

Selvtiliten stiger og man føler at kroppen blir hardere og fastere for hver en dag som går.

Jeg har hørt endel om Myoprotein,å er veldig nysgjerrig på hvordan den virker.

Jeg bruker Kreatin og mye vitaminer jeg putter i meg hver en eneste dag :p

Men det kjenner jo de fleste som trener til... Jeg har ALDRI prøvd denne typen.

Det jeg bruker akkurat nå er Whey Tech Proteiner,synes den er god men jeg har begynt og synes den er rett og slett kvalm. Å jeg sliter med og drikke den flere ganger om dagen. Så skulle så gjerne prøvd denne,har enda ikke prøvd noen av produktene til My Revolution enda :) Men da jeg så at du hadde konkurranse så tenkte jeg,wow kanskje jeg er heldig her og ja kan få prøve den :) Har som sagt hørt mye om My Revolution men aldri prøvd,så er jeg heldig her så får jeg jo prøve noe nytt,er veldig lett og henge seg opp i ett produkt også blir man skeptisk på og prøve andre typer :) Så jeg håper og krysser fingrene og om at jeg kanskje kan få lov til å prøve

MyoProtein,har hørt mye bra om den nemlig...

Kjempe fin blogg blir kjempe inspirert av deg :)

Så tusen tusen takk for at du deler med oss :)

Ønsker deg en kjempe fin søndag,å ikke minst i morgen er det ny uke

med masse nye muligheter og ikke minst masse masse ny og god trening :)

Stor varm hilsen fra Monica Karin

canim_monica@hotmail.com

Skrevet av: Monica Karin
18.11.2012 16:49

Endelig en konkurranse! Har likt innlegget og jeg har veldig lyst til vinne dette proteinpulveret siden alle anbefaler det og sier det er så godt! Har også veldig lyst til å prøve å bake med dette, elsker å lage sunne versjoner av forskjellige kaker og desserter, og da passer dette pulveret helt perfekt :)

Lindutch@hotmail.no

Skrevet av: Linda
18.11.2012 17:13

Jeg har kjempelyst å prøve dette proteinpulveret, har hørt og lest så mye bra om det! Jeg startet med aktiv styrketrening for litt over et år siden, og har aldri vært mer fornøyd med kropp og sinn som det jeg er nå. Har fremdeles litt å stramme inn, og tror at dette proteinpulveret kunne ha hjulpet meg med de siste få kiloene:-) (må tilføye at det ofte er vanskelig å kunne unne seg slike bra produkter når man er fattig student, hehe). Pick me!

Skrevet av: Kine
18.11.2012 18:43

Ønsker å vinne det for har lyst til å teste ut dette merket da jeg har hørt så mye skryt av det. Starta med aktiv styrketrening for et års tid siden og hørt mye om bruk av proteinpulver ved siden av og vil gjerne prøve dette. Har veldig lyst til å prøve dette iu vaniljesmak.

Skrevet av: Silje
18.11.2012 21:13

Herlig! Først må jeg si at bloggen din er utrolig inspirerende. Jeg trener mye selv, og det å lese bloggen din er veldig lærerrikt. Det virker som du har utrolig mye kunnskap og motivasjon. Så stå på!

Grunnen til at jeg har lyst å vinne er rett og slett fordi jeg ønsker å teste et nytt proteinpulver. Jeg har dessverre (som veldig mange andre) ikke råd til dette pga. studentlivet. Har hørt masse positivt om dette proteinet, så hadde vært supert å få testet det ut.

Uansett, stå på videre! :)

Skrevet av: anniken
18.11.2012 23:17

Vannkopper i voksen alder har gitt kroppen er real utfordring - fra å trene gerilja cardio og tung styrke i store mengder, må jeg nå holde meg fast på tredemøllen i gående tempo pga dårlig balanse, og i forrige uke lukket jeg øynene og dro bankkortet for 30 pt timer på Elixia for å se om en ART-gud kan få fart på hø. kroppshalvdels muskelsvinn. Helsa er virkelig det viktigste man har, og oppbygging av superhelse krever supernæring. (Det langsiktige målet er å kunne starte med Crossfit i løpet av 2013 - etter inspo. fra en viss motivasjonsblogger!:)

MyoProtein i jordbærsmak hadde vært helt topp! Forøvrig glad ukestart, h:))

Skrevet av: Hege
19.11.2012 06:36

Jeg vil vinne denne!!! Rett og slett fordi trening er blitt min livsstil!!! -Noe det ikke var for 3 år siden...

Jeg drikker så mye stasj for å gjøre denne kroppen bra, så trenger denne også!

Trener med Helene hos Silje Mariela nå å, og deeeet er vel grunn god nok? *blunkesmilefjes*

Lena! <3

Skrevet av: Lena
19.11.2012 08:46

Jeg vil gjerne vinne :)

Protein er blitt en del av kostholdet siden jeg er frelst på hard styrketrening.. Det er en dyr livsstil desverre så derfor vil jeg gjerne vinne :)

Skrevet av: Jeanette
19.11.2012 08:54

♥ Hei! ♥

Hørt masse bra om Myoprotein, skal ned noen kilo og kunne veldig gjerne tenkt meg

prøve det. Med en liten uføretrygd, rekker desverre ikke pengene til slike innkjøp.

Ha en riktig fin uke!

Mvh Merete

m-korsg@online.no

Skrevet av: Merete Korsgaard
19.11.2012 09:24

Jeg ønsker å vinne denne! Jeg er på utkikk etter nytt proteinpulver, har bruk samme protein i flere år. Har sett flere har anbefalt denne og jeg vil virkelig ha den! :) ;D

Etter en vektreduksjon på 18kg for noen år siden har trening og helthyfood blitt min livvstil hvor protein er en viktig del av kostholdet og oppmuntrer og motiverer mange andre til å få et bedre, sterkere, gladere seg - noe jeg engasjerer meg veldig i!

PickMe - PickMe! *hoppeoppohned*

helene_a87@hotmail.com

Skrevet av: Slank Meg Flat
19.11.2012 10:47

Liker bloggen din og selvfølgelig konkurranser:D

Veldig lyst til å vinne, da jeg av ubevisst grunn aldri får meg selv til å bestille, kanskje for det det virker litt "skummelt" . Føler jeg går over til et mer seriøst nivå på treningen dersom jeg begynner med proteinpulver, og tror jeg er klar for det nå!

Skrevet av: Jenni
19.11.2012 16:15

Hei :)

Liker bloggen din veldig godt, og det er alltid kjekt med konkurranser :D

Jeg har hørt masse bra om dette proteinpulveret, og har hatt lyst å prøve det lenge. Har dessverre ikke råd til å kjøpe det fordi jeg går på videregående og sparer til dyre studier.

Har begynt å fokusere mer på styrketrening i det siste, men føler at jeg ikke får i meg nok proteiner i løpet av dagen. Hadde vært veldig gøy å vinne! Tror jeg ville merke bedre fremgang i treningen hvis jeg fikk i meg mer proteiner etter hver økt :) Har sett mange gode oppskrifter i det siste der proteinpulver er en av ingrediensene, hadde vært gøy å kunne prøve de!

Skrevet av: Katrine
19.11.2012 19:56

Jeg ønsker å vinne Myoproteinet fordi jeg alltid er på utkikk etter nye protein, og fordi jeg ikke har smakt dette. I tillegg har jeg hørt mye bra om det, noe som gjør det ekstra spennende. Til slutt ønsker jeg å vinne fordi det som student er dyrt å handle proteinpulver..:/

Skrevet av: Marte H
19.11.2012 22:27

Hei :D

Jeg ønsker veldig gjerne å vinne MyoProtein da jeg er flittig bruker av proteinpulver, men som fattig student velger ofte de letteste og billigste løsningene. Jeg har hørt så mye positivt om dette pulveret og skulle veldig gjerne ønske å prøve ut noe av skikkelig kvalitet! Jeg bruker proteinpulver mest når jeg lager mat/baker, og pulveret jeg bruker nå har en tendens til å klumpe seg, noe jeg har hørt MyoProteinet ikke gjør!

Styrketrening blitt en stor del av hverdagen min, og det hadde vært moro og sett om dette proteinpulveret kunne hjulpet til med fremgangen samtidig med timene jeg legger bak meg på gymmet. Er vel kanskje på tide at jeg også skal bli bitt av Myobasillen!

Skrevet av: Annicka Sønju
19.11.2012 22:41

Hei <3 eg har kjempe løst å vinn pga alle skryt så masse av merket og smakan demmers! Akkurat nu har eg vært syk lenge og bodd på sykehuset heile sommern men kan endemic begynn å træn igjen!!:) det skal bli en fryd å få tilbake form og humør! nytt proteinpulver = ny motivasjon :) også har man tidenes styggeste proteinpulver nu så må tvinges ned!! :p håpa du kosa deg heime I helga som va! <3 klem

Skrevet av: thora unstad
19.11.2012 22:50

Har likt og delt :)

Jeg ønsker veldig å vinne dette, da jeg trenger proteinpulver og har hørt mye bra om dette merket! :)

Skrevet av: Lise
20.11.2012 00:42

Hei, Karoline! :D

Jeg vil veldig gjerne vinne Myoprotein fordi jeg har hørt så mye bra om produktene fra My revolution, men aldri fått prøvd dem ut selv. Akkurat nå er jeg i tillegg dessverre så blakk at jeg ikke har hatt råd til å kjøpe meg nytt proteinpulver!:(

Jeg er veldig dedikert til styrketreningen min og proteinpulver er et must i min hverdag. Så derfor hadde jeg blitt superglad om jeg vant!! Det hadde gjort denne måneden litt bedre :)

Liker bloggen din veldig godt, forresten! Jeg kjenner meg litt igjen i deg :)

Ha en fin uke!

Skrevet av: Vilde
20.11.2012 14:41

Ønsker å vinne pga. lite tilgang til proteinpulver der jeg befinner meg nå :)

Skrevet av: Henrik
20.11.2012 14:50

Hei! Jeg ønsker å vinne fordi jeg elsker MyoProtein. Smakte med sjokoladesmak, og den var fantastisk. Derfor har jeg lyst på enda mer, og jeg trener regelmessig ved siden av studeringen. :)

Skrevet av: Sander
20.11.2012 14:56

Har for kort tid siden virkelig tatt steget inn i styrketreningsverdenen. Hørt og sett så mye positivt omtale om MyoProtein. Har desverre ikke fått tatt meg råd til å kjøpe produktet enda, men det står høyest på ønskelisten. Men, om jeg får muligheten så byttes det proteinpulveret jeg bruker nå garantert med MyoProtein :-) Hjelp meg!!! :-)

Skrevet av: Anja
20.11.2012 15:02

Jeg vil vinne den for å få mer fremgang i styrketreningen og jeg er veldig intressert i dette produktet og har tenkt å bestille en stor mengde produkter om jeg liker dette produktet godt :)

Skrevet av: Anders
20.11.2012 15:04

Hei! :)

Jeg ønsker å vinne fordi jeg aldri har prøvd proteinpulver før. Jeg har lenge tenkt på å få tak i dette, men aldri kommet så langt. Kanskje jeg blir hektet på proteinpulver jeg også? :)

Skrevet av: Sofie
20.11.2012 15:05

Lyst å vinne siden jeg er en av få gutter her:P

Samtidig jobber jeg meg tilbake etter mange år med ortoreksi,og kunne derfor tenke meg å prøve dette for å se om det vil hjelpe meg i kampen om å komme opp i normal vekt igjen.Legen sier at proteinpulver kan hjelpe,siden det 1)Visstnok smaker godt 2)dekker mye av kroppens behov.

Så krysser fingrene.

Skrevet av: Eirik
20.11.2012 15:09

Ønsker å vinne fordi jeg sliter med å finne ett proteinpulver som jeg ikke blir kvalm av,har prøvd flere men ikke denne,trener 6 ganger i uka så trenger virkelig ekstra proteiner.

Skrevet av: Wenche
20.11.2012 15:14

Jeg har veldig lyst til å vinne dette så jeg kan gi det til kjæresten min som holder ut med alt trenings og kostholds maset mitt (og som har vært superflink til å slutte å røyke å starte en ny og bedre livsstil :) dette er hans favoritt (også har jeg veldig lyst til å smake på det selv da ;-)

Skrevet av: Annika
20.11.2012 15:15

Hurra for at jeg har likt deg på facebook, fordi da poppet beskjeden om at du gir bort en myoproteinboks opp, selv om jeg har tatt en liten blogglesepause. For herlighet! SÅ utrolig flott premie. Utrolig generøst:) Jeg har hatt så lyst til å prøve myoprotein veldig lenge da jeg har hørt så mye bra om det! Men jeg har liksom ikke kunnet prioritere å ta meg råd til det midt i husleie, skolebøker, sunn mat, osv. SÅ derfor er det supert at du gir oss sjansen til å vinne en boks :) Krysser fingrene, og håper jeg er heldig nok. GOD tirsdag til deg :)

Skrevet av: Malin
20.11.2012 15:18

Jeg vil prøve dette proteinpulveret fordi jeg har prøvd så utrolig mange merker uten å finne det perfekte proteinet med tanke på konsistens og smak. Du og andre bloggere snakker så utrolig varmt om dette proteinet slik at det gjør meg nysgjerrig på om kanskje dette er det proteinet jeg leter etter :-)

Skrevet av: marie
20.11.2012 15:24

For meg som sliter med en spiseforstyrrelse er det svært vanskelig å spise. Drikke er et hakk lettere og derfor har jeg veldig lyst til å prøve meg på proteinpulver. At smaken er god er derfor viktig og jeg har bare hørt positive ting om myoprotein! Hadde jeg vunnet, så tror jeg dagene mine hadde blitt litt enklere mtp næringsinntak. Krysser fingrene og håper jeg kan ha hellet med meg. Gruer meg virkelig til jul med alt mathysteriet, men kanskje dette kunne vært min redning? Om jeg er så heldig at jeg trekker det lengste strået, så ønsker jeg å teste moccasmaken :) Ha en fin tirsdag videre! Klem fra Martine

Skrevet av: Martine
20.11.2012 15:26

Hei,

Det står følgende om produktet:

MyoProtein proteinpulver er designet med fokus på høyeste renhet og kvalitet, med råvarer av kategorien isolat som har over 90% proteininnhold, tilnærmet fritt for laktose og fett.

Jeg er laktoseintolerant og kan derfor ikke bruke alle typer proteinpulver.

Jeg har nå testet så utrolig mange og reagerer på så og si alle.

Jeg ønsker derfor å vinne denne for å sjekke om dette kan være et proteinpulver for meg og min intoleranse?! (gjerne Mocca)

:)

Skrevet av: Stine
20.11.2012 15:41

Å vinne et myoprotein fra deg,

hadde passet kjempebra for meg.

For i denne eksamenstiden trenger jeg litt motivasjon,

En jordbærshake eller"grøt" hadde hjulpet på min frustrasjon.

Krysser fingrene for at jeg vinner denne gang,

Dette diktet vil vell gi meg et stort sprang?

Ha en fin dag videre :)

Skrevet av: Løperen
20.11.2012 15:51

Myoprotein jordbær :O har smakt på smaksprøve av denne varianten, og den var god!

jeg ønsker å vinne denne fordi jeg alltid har hatt lyst å ha protein pulver slik at jeg får raskere restitusjoner etter hver økt. Jeg er veldig glad i å trene vekter og ønsker å få bygget opp muskler.

Har vurdert flere ganger å kjøpe proteinpulver fra myrevolution, men sikkert som mange andre har jeg ikke tilgang til å bestille på nettet, og foreldrene mine har ikke lyst å betale for proteinpulver.

Har ganske lyst på myoprotein ettersom jeg har hørt mange anbefale det :)

Skrevet av: Hong
20.11.2012 16:23

Fri for prottis.

Skrevet av: Erling
20.11.2012 16:35

Eg har veldig lyst å vinne myoproteinet! Eg er jente på 18 år, student, og økonomien er derfor ikkje heilt på topp. Eg trener 6 dager i veka, 3 styrkeøkter og 3 kondisjonsøkter. På grunn av dette er eg også veldig opptatt av kosthold og det å få i seg nok proteiner med tanke på muskelbygging. Derfor hadde det vært veldig kjekt å vinne proteinpulver, då dette er ein rask og enkel kilde til proteiner, og veldig kjekt å ha til å bake sunne kaker med! Eg har allerede prøvd myoprotein sjokolade, og er blitt heilt avhengig. - Så det hadde vært veldig kjekt å vinne!! :)

Skrevet av: Ingrid
20.11.2012 17:55

Hei på deg!

Supert med ein konkurranse der premien ikkje er eit årsforbruk med mjelkesjokolade, eller dyre klesprodukt som eg ikkje er så interessert i.. Kosthold derimot, - DA er eg interessert i! Eg har i eit halvt år no endra livstilen min fullt og heilt, og veit du ka? Da er da besta eg har gjort i heile mitt liv. Sprudlandes energi, eit supert overskudd og eit godt humør. Ikkje minst følelsen av at ein kan eta seg god og mett med den beste samvittighet, nettopp av den grunn at det finst so mykje sunn og god mat. Myoprotein er perfekt til å bruka i sunn bakst, og som shake i ein travel kvardag der junkfood IKKJE er eit alternativ! Har berre prøvd litt smaksprøvar og sånn, så ein heil boks med Myoprotein = P.E.R.F.E.K.T!

Skrevet av: Grobegni
20.11.2012 18:14

Dette var hyggelig Karoline!!

Har bare testet smaksprøve på Myoprotein og det var virkelig det beste jeg har testet.(At det har en så bra sammensettning og fått omrent bare gode omtaler er jo ikke akkurat til å klage på det heller :D) Har vært tvunget til å hele tiden velge markedets billigste proteinpulver da jeg ikke har råd til å kunne tenke kvalitetsprotein fremfor hvilket som helst proteinpulver med alt mulig krimskrams i innholdslisten.

Trenger også proteintilskuddet gjør det billigere for meg å få i meg nok proteiner, noe jeg har godt av da jeg satser litt på styrketreningen om dagen. Treningen er vel igrunn det eneste som får meg til å smile for tiden. Så, jeg hadde satt enormt stor pris på å vinne!

Skrevet av: Eline Larssen
20.11.2012 18:17

Vil gjerne vinne fordi jeg ser så utrolig mange bra oppskrifter på blogger som krever slike "uvanlig" produkter, som mine foreldre ikke lar meg få lov til å kjøpe, fordi de mener det er fanatisk og at jeg ikke trenger det.. Jeg vet selv mye om kosthold og trening, og trener mye og tung styrke, så jeg veet at det hadde vært bra å fått i seg mer proteiner og at det er langt fra fanatisk, men bra! Men bortsett fra dette fortjener jeg ikke mer enn noen andre å vinne :)

Skrevet av: Kristine
20.11.2012 18:46

Hei! Jeg vil vinne fordi jeg er fast tilhenger av myoprotein, men akkurat nå er jeg tom. Bruker det til alt. Shake, microbrownie, proteinkaffe, bakst, fluff og som pålegg på riskakene mine. Er mildt sagt avhengig, men nå er jeg som sagt tom. På studentlønn må jeg dessverre prioritere å bruke pengene mine på andre ting, derfor hadde det vært midt i blinken å vinne. Nå krysser jeg fingrene og håper på å få en choco-peanut hjem i posten :)

Skrevet av: Marita Aase
20.11.2012 22:39

Jeg ønsker å vinne fordi myoprotein er rett og slett det beste jeg har smakt! Kjøpte en bøtte på treningssenteret her i byen en gang, men siden det har de sluttet å selge det og jeg er en ganske blakk student. Det går allerede nok penger til å betale for medlemskapet på senteret.

Myoprotein smaker sykt herlig, men jeg har kun smakt mocca. Siden du sier den med jordbær er så godt så har jeg veldig lyst til å prøve! Elsker jordbær (og ikke minst jordbær litago, hehe, men den er jo full av sukker...)

Skrevet av: Kristine
21.11.2012 18:48

Er en fattig student med stor interesse for styrketrening! Alle proteinpulver jeg har smak smaker døden, og siden du skryter så veldig mye av må det jo være bra :)

Skrevet av: Eva
22.11.2012 10:00

hits