Oppstart med Biosignature

Postet: 11.06.2012   Kl: 13:15   Kategori: BioSignature  Kommentarer: 17

Da har jeg startet med BioSignature og er rimelig spent på hva som skjer fremover nå mtp fremgangen! Jeg har som sagt satt inn giret og motivasjonen er fortsatt i 100, men jeg er klar over at den kanskje kommer til å dale mens jeg holder på med 100 dagers utfordringen, men jeg gir ikke opp selvom. Her skal man få klistremerker i boka ja! Bor fortsatt et barn i meg! Men jeg kan innrømme at gårsdagen fikk ikke klistremerke. Sunn mat frister absolutt ikke dagen derpå. Men jeg har tillat meg selv 5 dager uten klistremerke og jeg skal fortsatt få denne i belønning. 

Omega 3, estrodetox og estro clear.


DigestForce test og kalsium. 
DigestForce er en test på test på magesyrenivået man har - betyrdning for hvor effektivt man tar opp vitaminer og mineraler. Etter man har tatt de skal man kjenne om man får en brennende følelse i brystet. Får man ikke det må man ta fler. Jo fler tabletter du må ta jo mindre effektivt tar du opp vitaminer og mineraler. Jeg kjente ingen følelse etter 1 tablett. Da blir det 2 neste gang. Da skal jeg sette meg inn i eksamensmodus. 

See yah.

Kommentarer: 17

BioSignature - fettmålinger

Postet: 04.05.2012   Kl: 17:01   Kategori: BioSignature  Kommentarer: 3

Er det noe som imponerer meg er det ståpåviljen til Silje Mariela og engasjementet hennes i kundene sine og det hun driver med. Flere PT'er burde virkelig lære av henne. De som utdanner seg til PT'er tror de er ferdig med utdannelsen når de er ferdig på skolen og går i de samme sporene hele veien, men det som egentlig er veien er jo å videreutvikle seg og lese seg opp på ny forskning og suge til seg mer kunnskap. Syntes det virkelig er synd for jeg ser så mange dårlige PT'er rundt om på senterene som gir cred til kundene sinde for å utføre kvartbøy! Hallo, fulgt med i timene? Nå er ikke jeg PT og sier ikke jeg kan alt, men jeg kan ærlig si at jeg kan mye om trening og hvordan enkelte øvelser bør utføres ;-) 


3 spente prøvekaniner :-D

Vi målte med fettklypa på 12 forskjellige plasser (hake, kinn, pec, triceps, scapularis, siden ved puppene, suprailiac, mage, lår, kne, legg og hamstrings)
Min LBL (lean body mass) er 58,7 kg det vil si meg som rippa.
Jeg har sannsynligvis mye østrogen i kroppen og lite testosteron (joda, vanlig for jenter det, men ikke en fordel når man trener styrke og vil ned i fettprosent)
Noen av plassene var det syykt vondt å måle noe som kan bety at det er toksiner der. 
Jeg tåler karbohydrater dårlig og har uheldigvis mindre god insulinfølsomhet (men det går det an å gjøre noe med) 

Jeg kan ikke si annet en at jeg gleder meg noe sinnsykt med å starte opp med dette prosjektet og jeg ville ikke hatt noen andre enn Silje Mariela til å coache meg gjennom det! Gled dere til sjokkerende resultater folkens. Jeg har sinnsykt trua på BioSignature! 


 Innlegg om prosjekt Camilla kommer!

Kommentarer: 3
hits