Sjekk ut min nye blogg

Postet: 22.11.2012   Kl: 11:08   Kategori: Blogg  Kommentarer: 2


Trykk på bilde for å komme til bloggen!

Har du fått surret deg til å sjekke ut min nye blogg? I såfall vil jeg at du går inn å leser innleggene mine der, for jeg flytter nok fort over til og kun blogge der fremover. Jeg fikk et tilbud om å bli en del av Femelle bloggerne og den muligheten takket jeg ja til. Det er på tide å gjøre noe nytt. 

Hva syntes dere om den nye bloggen? Jeg liker den veldig godt ;-)

Kommentarer: 2

VINN MYOPROTEIN

Postet: 17.11.2012   Kl: 15:31   Kategori: Blogg  Kommentarer: 62

Hallo og god helg. 

Jeg kjører nok en gang en konkurranse hvor premien er 600 g av valgfri smak på MyoProtein. Jeg anbefaler jordbærsmak for de som ikke har smakt den! Jeg vet dere ønsker den som premie så da kjører jeg det! 
Du må si hvorfor du ønsker å vinne myoprotein og trykke liker på Like knappen under her så jeg ser hvor interesserte dere er i konkurranser! Ønsker dere en fortsatt god helg :-)

Kommentarer: 62

Vinn PT i ett år - Bjørn Borg Kampanje

Postet: 12.11.2012   Kl: 11:06   Kategori: Blogg  Kommentarer: 1

Nå har mine fantastiske lesere en flott mulighet til å vinne ett år med sin egen gratis personlige trener samt et treningsantrekk fra Bjørn Borg i tillegg til en rekke andre premier. Enten du har lyst til og starte å trene eller å få på plass riktig teknikk er en PT en unik mulighet for deg. Ett helt år med en gratis PT er ikke feil og det kan skje mye på 1 år, så ikke gå glipp av denne sjansen. Fordelene med en PT er at du presser deg selv mye mer enn om du trener alene og du får teknikken skikkelig på plass som er alfa og omega for en god fremgang i både fysikk og styrkeøkninger. Har du ikke inne en riktig teknikk er du på god vei til å utvikle skader. Grip sjansen folkens!
Sjekk videoen under her for mer informasjon om kampanjen. 


Kommentarer: 1

Bilder fra shoot

Postet: 30.10.2012   Kl: 19:31   Kategori: Blogg  Kommentarer: 12

Heihei, her får dere noen bilder fra søndagens bilde seanse med Helene. Det her var såå gøy og såå kaldt! 

Nok spamming med bilder ;-) 

Kommentarer: 12

Vinneren av strikkkonkurransen

Postet: 22.10.2012   Kl: 13:42   Kategori: Blogg  Kommentarer: 2

Heihei :-)

Å gurimalla så vanskelig det var å plukke ut en vinner, det var så mange fine bidrag, men dessverre så er det bare en som kan vinne strikken. Tro meg det var ikke lett å velge ut en!! Skulle ønske dere alle kunne få en strikk i posten hver. 

Men kom altså fram til at dette svaret vinner etter mye frem og tilbake:

¨Jeg ønsker meg så utrolig utrolig disse strikkene...du aner ikke!! Har nettopp flyttet og måtte flytte til et annet treningssenter. Her har de ikke disse strikkene og jeg savner dem så utrolig. Vudere å kjøpe selv, men som student og nyinnflyttet så kan jeg ikke prioritere strikkene;(( jeg bruker dem til å trene på chins, pullups og flere mageøvelser som pallof press og øvelser på redcore der jeg fester strikken på toppen;)) elsker disse strikkene og håper virkelig virkelig at jeg vinner;))¨

Send meg en mail på adresse: karolineolsen1@hotmail.com. Håper du blir fornøyd :-)


Hvis ikke du ble den heldige vinneren kan du kjøpe strikket her

Konkurransen er sponset av MyRevolution

Kommentarer: 2

KONKURRANSE - VINN ELASTISK BÅND

Postet: 16.10.2012   Kl: 10:09   Kategori: Blogg  Kommentarer: 44

Hei, jeg orket ikke legge ut innelgg etter jobb i går, var så trøtt. Den kommer nå!

Du kan vinne et trenings strikk. Denne kan benyttes for deg som ønsker å bli sterkere i chins/pullups og dips samt et godt verktøy for oppvarming. 


Det du trenger å gjøre er å kommentere i innlegget og si hvorfor du vil ha dette strikket! Samt gå inn her å velge deg ut et produkt du vil jeg skal ha i neste konkurranse og linke til det i kommentarfeltet. 

Konkurransen kjøres i 4 dager så meld deg på nå!

Lykke til :)

 

Konkurransen er avluttet!!

Kommentarer: 44

Vinneren av MyoProtein konkurransen!!

Postet: 12.10.2012   Kl: 20:39   Kategori: Blogg  Kommentarer: 2

Den som stakk av med seieren i denne MyRevolution konkurransen var; Beate Paulsrud! Gratulerer :-)
Jeg ba mamma si et tall mellom 1 og 65 sånn at dere vet hvordan jeg kom fram til vinneren. 

Send meg en mail (karolineolsen1@hotmail.com) med adresse og hvilken smak du vil ha så bestiller jeg den og sender den i posten til deg så fort jeg får den :-)

Hold utkikk, det vil bli flere konkurranser med gode premier :-D 


Konkurransen er sponset av Myrevolution! 

Kommentarer: 2

Konkurranse: Vinn lekre dekor skilt med skrift

Postet: 09.08.2012   Kl: 19:27   Kategori: Blogg  Kommentarer: 25

Hei :)

Jeg tenkte å kjøre i gang en konkurranse her på bloggen for dere lesere! Jeg trenger enda litt tid til å komme i gang så denne konkurransen blir kjørt til mandag hvor jeg trekker 2 vinnere.

Dere kan velge mellom disse skiltene:Følgende regler gjelder:

1. Post linken til mitt konkurranseinnlegg på deres facebook side.
2. Legg igjen en kommentar med mail og si at du har deltatt.

:-) 

 

Kommentarer: 25

Busser hjemover

Postet: 17.06.2012   Kl: 16:31   Kategori: Blogg  Kommentarer: 3

Hadde en helt fantastisk herlig bursdagsfeiring i går med fine jenter:) gleder meg til vi samles igjen! Kommer til å savne dere i sommer.

I dag har jeg altså klart å rydde, vaske opp, skifte på senga, sette på vask og ryddet ut søppel på rekord tid før jeg begynte å spontan pakke til
sommerferie hjemme. skulle egentlig hjem i morgen men fristet mer å dra hjem i dag til min fine familie så nå sitter jeg på bussen. Gleder meg enormt til å de charlie hunden min og familien igjen.


Så jeg kommer nok sterkere tilbake i kveld :) ha en fin dag så lenge.

Kommentarer: 3

Instagram

Postet: 03.06.2012   Kl: 21:52   Kategori: Blogg  Kommentarer: 3

Følg meg på instagram da, for hyppigere oppdateringer ;) ----> karolineolsen1


God natt :)

Kommentarer: 3

Q&A

Postet: 11.05.2012   Kl: 09:44   Kategori: Blogg  Kommentarer: 7

Kan du fortelle hvilke fordeler/ulemper du har merket ved å gå over til pf? Holder du samme måltidsfrekvens og spisevindu på spisedager? :)
   Fordeler:
- Bedre kontroll på kalorinntak
- Blir mett til alle måltider
- Slippe å stå å kokkelere på kjøkkenet i flere timer
- Mindre fokus på mat
- Færre matbokser på skolen
Ulemper:
- Om jeg spiser frokost er fokuset på mat der hele tiden
Ellers kommer jeg ikke på flere ulemper!

Jeg prøver å holde samme spisevindu hver dag for å holde styr på hormoner. Noen dager blir det 3 måltider andre dager 4 måltider.

 
BCAA før og etter trening :D

Synes du noen ganger at diett/trening kan bli stress og at du på en ,måte skulle ønske at du ikke "måtte"?
- Nå skal jeg ikke pynte på sannheten her og si at jeg ikke kan stresse rundt det her med diett og trening. Ofte stresser jeg ubevisst rundt mat når jeg er usikker og kommer i en periode hvor jeg lar følelsene styre over mat. Da har jeg et indre stress om hva som skjer når jeg spiser for mye. Jeg stresser absolutt ikke om jeg legger på meg 2-3 kg for det er ikke relevant for meg. Det er heller hvordan jeg føler meg etter en periode med litt for mye mat J det er ingen som liker å føle seg dvask og slapp. Men for å klare opp i noe så stresser jeg ikke om jeg har spist en pose med godteri. You?re only a human!

Er det lov å spørre hvor mye du veier? hehe, og hvor høy du er?
Jeg fokuserer ikke særlig på vekten, men heller hvordan jeg føler meg. Jeg vil heller ikke at folk sammenligner seg med vekten min da det ikke gir noen mening. Jeg er 162 cm. Den eneste du skal sammenligne deg med er deg selv. 
Hadde vært spennede å vite mer om de fettmålingene dere gjore hos Silje Mariela og hvilket kosthold/trenig som er optimalt for å få bort fett fra de ulike plassene :)
- Jeg kommer tilbake til dette når jeg vet mer J Vi får ulike protokoller å følge, men jeg har ikke fått vite hvilken protokoll jeg skal kjøre enda.

Hadde også vært spennende å vite hva de andre i ernæringsklassen din synes om din måte å spise på? De på mitt studie får helt "fnatt" av proteinpulver, og tror fremdeles at man får mannemuskler av å trene styrke... Tenk så feil man kan ta!
- Hehe, jeg får ikke særlig mye spørsmål om hverken maten min eller proteinshaken jeg drikker i klassen. Om de legger merke til mine rare matvaner aner jeg ikke. 

Ja, jeg vil som Nicole også gjerne vite hvordan klassen din reagerer :p Går ut som ernæringsfysiolog fra Bjørknes nå- og fy søren så mye snakk det er blitt av PF, BCAA, hard styrketrening osv- er jo til å bli irritert'a det :p(Fordelen er jo at man bare kan lempe noen vitenskaplige studier i fanget på de og da blir det stilt!)
- Hahaha :-D Vi har ikke kommet så langt at vi diskuterer PF, BCAA og hard styrketrening.
Hvordan var du før du begynte å trene styrke? For f.eks 5 år siden
- http://karolineolsen1.blogg.no/1333183474_hvorfor_begynte_jeg_m.html
Det har jeg skrevet om her J

Hva er dine tanker rundt ortoreksi og den voksende kulturen rundt fitness i norge?
- Jeg syntes det er veldig flott at flere får øynene opp for mer proteiner og sunn mat kombinert med styrketrening, i skjønn forening selvsagt. Noen tar det for langt og unngår sosiale settinger fordi det blir servert «usunn» mat eller «mat som ikke står på planen» og det syntes jeg er synd. Man skal leve også folkens. Man kan fint være i en sosial setting og likevel være sunn, selv om noen ser på deg som en kjedelig freak, men who cares!

Hvor mye penger bruker du på mat i månden?
- Grovt rundt 2000 kr.

 

Hvor ofte trener du?
- 5-6 dager i uka

 

Hvor mange kcal spiser du daglig?
- Igjen noe jeg ikke ønsker å si og ikke vet konkret heller, siden man ikke skal kopiere dietten fra andre pga personlige tilpasninger. Men for tiden ligger jeg ikke lavt. For hver uke som går nå på Femme Fatale dropper kaloriene. 
Innlegg om en all maten jeg inntar kommer i et senere innlegg så da kan du sikkert få en viss pekepinn ;) 

 

skeier du ofte ut?
- Både og. Jeg er flink når jeg vil være flink. Og jeg skeier ut når jeg ikke er flink pike. Og jeg kan være en uflink pike i perioder! Believe me ;-)

 

trener du mye kardio?
- Nja, nei egentlig ikke ;-) Perioder med mer kardio enn andre. Nå for tiden ligger jeg på 1 langintervall, 2 kortintervall og 2 moderat kardio i uka. Og ellers prøver jeg å være mer aktiv i dagliglivet som å gå til og fra trening, gå av ett stopp tidligere osv.

 

ser du på parasis hotel :) ?
- HAHA ja det må jeg jo bare få med meg. Fin kveldsunderholdning.

 

bruker du å skylle karbonadedeig får å få ut det ekstra fette? :)
- Nei J

Kommentarer: 7

Lurer du på noe?

Postet: 05.05.2012   Kl: 12:02   Kategori: Blogg  Kommentarer: 9

God morgen solstråler!
Jeg tenkte å kjøre en av disse kleine spørsmålsrundene.Fyr løs, jeg vet det er noe du lurer på ;-)

Kommentarer: 9

Oslo Grand Prix og vors

Postet: 22.04.2012   Kl: 15:54   Kategori: Blogg  Kommentarer: 12

Hei dere :) For en fantastisk dag det var i går! En hel dag til å titte på brune muskelkropper er absolutt ikke feil og jeg ble ikke mindre gira på å stille heller! Satt sammen en fin liten gjeng, søte Helene, fine Linn, Bjørn, Rebeccabestis og Tatjana. Flotte folk.

Da vi hadde fått nok av brune muskelbunter dro vi hjem og stelte oss for et aldri så lite vors, som var fantastisk! Haha, i like it. Bildene taler for seg selv under her.
Selvfølgelig ble det en liten fitnesspose både her og der.

Det var en liten update for gårsdagen ;)

Kommentarer: 12

Konkurranser

Postet: 30.03.2012   Kl: 17:31   Kategori: Blogg  Kommentarer: 11

Vil du vinne et iphone deksel eller etui? Bli med i konkurransen her da ;)

Jeg deler ut to stk. Det du trenger å gjøre er å trykke på denne linken og si du er med i kommentarfeltet mitt.


Eller så starter X-life påskenøtter hvor du kan vinne flotte premier! Bli med da vel..


Klikk på bilde og lik siden. 

 

Kommentarer: 11

Onsdag

Postet: 28.03.2012   Kl: 12:01   Kategori: Blogg  Kommentarer: 5

Jeg er så kreativ med overskriftene mine om dagen ;)

beklager sene svar på kommentarer dere gir, men tiden rekker ikke helt til å svare på alt på en gang, men dere får svar fortløpende. Akkurat nå må jeg konsentrere meg om egen trening og skole. Skal prøve å få svart i løpet av helgen :)

I dag blir det som sagt klemt inn en intervall økt mellom skolen og oppgaveskriving. Gleder meg faktisk til å utføre intervallene og tenker å kjøre en annen intervall så jeg ikke blir stuck med 3x5. Viktig at kroppen får kjenne på litt andre bevegelser og ikke kjøre det samme programmet dag ut og dag inn. Variation is key.

Ellers håper jeg dere får en drivende fin dag :D

Kommentarer: 5

Lørdag og Morten Ramm

Postet: 25.03.2012   Kl: 17:51   Kategori: Blogg  Kommentarer: 4

Hallo søte små!

"Hemmeligheten" min på fredag var at jeg skulle stå på scenen i spektrum med Morten Ramm, Anne Marie Ottesen og Håvard Lilleheie foran en haug med folk. Noen som så meg? ;) Det var seriøst sykt gøy. Være backstage med kjendisnorge. Starstruck deluxe!!!!! Var altså med på "Hvem si høne" sketsjen ;) og jeg digga det!
Haha!


Stylet og sminket for scenen. Me likey! Like skjevt smil begge to :p


Blitt kjent med denne herlige jenta! Søtere enn stevia ;)


Og blikket blir sløvere og sløvere utover kvelden! Ja, vi fikk både øl og vin og mat og godteri og gudene vet!
På afterpartyet. Det kan diskuteres......


...vi hadde det sykt mye gøyere på nach hjemme hos meg og cams! OMPAPAEAEA OMPAPAÅ

Kommentarer: 4

Video - frontbøy

Postet: 04.02.2012   Kl: 00:41   Kategori: Blogg  Kommentarer: 14

Takk for lykkeønskninger til min eksamen og på den nye fargen på håret mitt ♥ Dere er gode :) 

 

Her kommer en video fra dagens deload frontbøy :)
Og sava som jeg koser meg med rødvin i kveld :) Hjemme alene, synge for full hals og le med meg selv. HAHA...

 

Kommentarer: 14

Spørsmålsrunde

Postet: 14.01.2012   Kl: 16:16   Kategori: Blogg  Kommentarer: 11

Fyrer løs med en ny runde med spørsmål. Har du noen, spør da vel så skal jeg svare det beste jeg kan :-)

Kommentarer: 11

Definitivt den beste julekalenderen

Postet: 21.12.2011   Kl: 16:05   Kategori: Blogg  Kommentarer: 4Hvor snille er ikke Silje og Eirik nå da. Drømmegaven dette her. Noe jeg ønsker meg så fryktelig at ja hva skal man si! Jeg vil få enda bedre teknikk i baseøvelsene så jeg kan trene uten skader. Verdens beste coach! Og jeg vil få enda bedre sprettrumpe ;-)

Kommentarer: 4

update med vovven

Postet: 18.12.2011   Kl: 23:46   Kategori: Blogg  Kommentarer: 6Nå har jeg hentet lille gull <3 åh så herlig! Gleder meg masse til tiden fremover. Nå har den fått gjort seg litt kjent hjemme hos meg og nå sover den ved siden av meg <3 smelter! Kjapp update bare for nå skal jeg legge meg! God natt.

Kommentarer: 6

Vinner av Årets Julegave....

Postet: 14.12.2011   Kl: 10:57   Kategori: Blogg  Kommentarer: 2

Gratulerer til Pernille Nicoline - http://dillapapilla.blogg.no/ 


Send meg en mail med adresse Pernille, eller så tar jeg den med på Bislett Challenge på fredag ;-)

Kommentarer: 2

Vinn SmartShake

Postet: 14.12.2011   Kl: 09:10   Kategori: Blogg  Kommentarer: 15Kommentarer: 15

Q&A

Postet: 08.12.2011   Kl: 21:11   Kategori: Blogg  Kommentarer: 14

Tusen takk for alle spørsmålene jeg fikk :) Noen har spørsmål har gått igjen og ikke tatt med de samme. Men igjen takk <3 Dere betyr mye for meg og bloggen min!

Hvor mange kilo skal du gå ned?
- Jeg har ikke eksakt tall på hvor mange kilo jeg skal ned, men det blir en del siden jeg skal stille i bodyfitness.

 

Hva studerer du?
Ernæringsfysiologi.

 Hva er din tidligere treningshistorie?
Av og på styrketrening siden 15 års alderen, jeg har aldri vært redd for å få store muskler, fordi jeg allerede da visste at det skulle myye til. Dansing har jeg drevet på med lenge, både hip hop og street dance og innebandy drev jeg med i en 1-2 års tid.

Har du noen før og etterbilder av bootybuildingen ? :) Ser stor fremgang :)
Yes, skal sjekke i mappene mine fra tidligere og lage ett eget innlegg om det ;-)

Hvor mange kcals ligger du ca på daglig? :)
- Dette spørsmålet var populært. Og da kan jeg bare si, jeg ANER ikke og liker det best sånn! Aldri vært så komfertabel med en diett før og takk til Silje Mariela som ikke skriver ned disse forbannede tallene i diettplanen. Tallene kan virkelig ødelegge psyken din så jeg anbefaler deg og ikke telle kalorier!

 Har du pulsklokke, isåfall hvilken?
- Jeg har ikke pulsklokke for øyeblikket, men hadde en Polar FT4.


 Hvor høy er du og hvor mye veier du?
- Er 162 cm høy og vekt syntes jeg ikke passer seg å skrive. Både fordi jeg ikke er komfertabel med den selv og jeg vil ikke at folk skal sammenligne seg med meg. Den eneste personen en trenger å sammenligne seg selv med er seg selv!!

Hvor mange kcals, karbo, fett og protein ligger du på pr. dag uten trening og med trening og oppkarbingsdager??? :)
- Som sagt over her, null anelse. Oppkarbingsdager har jeg ikke lenger!

Hvordan ser spisedagen/måltidet ditt ut? Og ca. hvor mange kcal ligger du på hver dag (gjennomsnittlig per uke)? Er det lov med ekstra treats i helgen, eller er programmet strengt? Du ser RÅBRA ut :) I want your booty!
- På mandag ble det grove pitabrød med svinekjøtt, salat, agurk, mais og ketchup, havregryn, en sjokomelk, noen riskaker og 1 eple. Det varier fra gang til gang hva jeg har lyst på. Blir som regel noe enkelt! Programmet er strengt og jeg har strengt talt (hoho) ikke noe behov for det, ENDA! Og takk for fin kommentar ;D

Har du noe favorittreningstøy? Noe du vil anbefale? :D
- Jaa, Better Bodies uten tvil. Liker godt Nike også og superundertøyet til Helly Hansen.

Her er det Better Bodies bukse, Nike jakke og sko.

Hva er det du frykter mest utseendemessig?
- Åj dette var et tricky spørsmål. Å bli overvektig/undervektig.

Hva spiser du en vanlig dag?
- Her går det i rene matvarer. Havregryn, rent kjøtt som karbonadedeig, kylling, kalkun, svin, blir det kyllingkjøttdeig skyller jeg den så nesten alt fettet forsvinner, bær/frukt, proteinpulver, grønnsaker(masse)

 Favoritt øvelsen for rumpe?
- Må bli glutebridge! Video kommer.

Hva er du mest fornøyd med på din egen kropp?
- Rumpa og nesa mi. Hva er det beste du ved å spiste?
- Vanskelig spørsmål for jeg aner ikke.. Kanskje kylling i pita, det var det beste jeg visste før og det var alltid fredag/lørdagskos da jeg bodde hjemme.

 Hvilket treninssenter trener du på?
- Elixia sjølyst/colusseum

 Har du planer om å stille i fitness på sikt?
- Ja, det er planen ;)

Hvordan finansierer du treningsmedlemsskap, kjøtt og kosttilskudd?
- Jeg er heldig som har snille foreldre som hjelper meg veldig når jeg trenger det og støtter meg med trening og kosthold.

 
Denne haugen er blitt litt større!

Hvem dater du? ;)
- Free as a bird ;)

 

Kommentarer: 14

SmartShaker me want..

Postet: 07.12.2011   Kl: 13:53   Kategori: Blogg  Kommentarer: 2

Jeg må si jeg liker desember veldig godt. Man kan jo vinne sp utrolig mye disse dagene her ;-) Jeg vil ha en ny smartshaker for jeg finner ikke mine!!

Kommentarer: 2

Hva vil du vite

Postet: 07.12.2011   Kl: 08:57   Kategori: Blogg  Kommentarer: 15Meget kleint, men noen lurte på en såkalt spørsmålsrunde så here it goes! :-)

Kommentarer: 15

Dårlig-lørdag

Postet: 03.12.2011   Kl: 22:09   Kategori: Blogg  Kommentarer: 14

Heisann:-)

 I dag har bare ikke vært dagen. Våknet i natt av at jeg drømte at jeg var kvalm og det var jeg jaggu og. Slet skikkelig med å få sove igjen. Blæh. Har i tillegg lagt på sofaen i nesten hele dag og sovet/våknet med hodepine, null matlyst, magevondt og vondt i hele kroppen.. Det er gørr kjedelig. Ikke fikk jeg trent intervallene mine heller, men det tror jeg ikke er store skaden! Håper ikke dette er et tegn på influensa! Jeg vil være frisk som en fisk og kunne trene. Håper jeg er frisk nok til å ta intervallene i morgen tidlig.

Valpebesøket ble også utsatt til uka, noe jeg egentlig er litt glad for. Hadde vært kjedelig å dratt dit sånn som jeg har vært i dag.

 

Nå tror jeg egentlig at jeg bare skal ta en Ibux og hoppe til køys og sove meg frisk til i morgen.

God lørdag :-)

Kommentarer: 14

Årets julegave til deg - konkurranse

Postet: 24.11.2011   Kl: 13:17   Kategori: Blogg  Kommentarer: 9

Siden det snart er jul har jeg lyst til å være ekstra snille med dere å trekke ut en heldig vinner som får denne boken til en verdi av 450,-. Den gir deg mulighet til å spise 1 gratis rett på hver av de 9 forskjellige restaurantene som er med i denne boken i Oslo.  Blant annet San Leandro Tapas (anbefales), Havsmak og Cosmo Thai og Sushi. For mer informasjon om dette geniale konseptet besøk www.knivoggaffel.no
Det du trenger å gjøre er å skrive om denne konkurransen på din blogg og linke til innlegget ditt i kommentarfeltet i denne posten eller poste bildet og link til innlegget på din facebookside og legge igjen en kommentar her med link. + for hvis du skriver noen ord om min blogg også. Easy as that!

* Avsluttes 14 desember.

Kommentarer: 9

Jule ønsker

Postet: 11.11.2011   Kl: 17:41   Kategori: Blogg  Kommentarer: 8- Ny pulsklokke
- En hunk med muskler!!!!! HALLO hvor er de ordentlige boysa? Akter ikke å finne meg et partysvin eller en playerboy...
- PT-timer med Silje M
- Superundertøy <3
- Klær fra better bodies. Jeg bor i treningsklær så trenger meeer....Og jeg liker virkelig ikke å være student mtp penger!!!!! Ekstremt flink til å bruke penger jeg ikke har, på fornuftige ting da....Sorry pappa :-)

Kommentarer: 8

Med i konkurranse

Postet: 24.10.2011   Kl: 09:14   Kategori: Blogg  Kommentarer: 3

Jeg er med på http://www.kunnskapsriktrening.com/ konkurranse hvor du kan vinne en matboks fra coolstuff.no

 

Det du trenger å gjøre er å skrive om din beste treningsopplevelse ;)

Kommentarer: 3

Hei og hopp

Postet: 22.10.2011   Kl: 17:58   Kategori: Blogg  Kommentarer: 11

Ønsker dere en flott kveld :-)

Kommentarer: 11

Mitt studium

Postet: 02.10.2011   Kl: 22:19   Kategori: Blogg  Kommentarer: 8

Jeg får en del spørsmål angående studiet mitt så tenker jeg lager et info innlegg om det :-)

 

- Ernæringsstudiet jeg tar er på Bjørknes Høyskole/Helsehøyskolen.

- Når jeg er ferdig blir jeg ernæringsfysiolog og skal da jobbe som ernæringsfysiolog.

- Jeg syntes studiet er ganske bra, gode og engasjerte forelsere som det er gøy og høre/følge med på. Legger det fram på en forholdsvis lett måte.

- Jeg har ikke kjemi eller avansert matte fra før av så den biten er vanskelig (studiet inneholder masse kjemi og matte så anbefaler hvertfall kjemi-kurs)

- Grunnen til at jeg valgte helsehøyskolen var rett og slett fordi det var det eneste jeg visste om der og da. Gjorde ingen research på andre skoler og vet ikke noe om Atlantis.

- Jeg skal ikke til utlandet for å studere videre til å bli klinisk, men jeg skal til Bali for å studere personlig trening etter jeg er ferdig med dette studiet, det er planen hvertfall.

- Du kan studere til å bli klinisk via Bjørknes, men da må du videre til utlandet.

 Sleng ut om det er noe mer dere lurer på!

Kommentarer: 8

København

Postet: 02.08.2011   Kl: 22:13   Kategori: Blogg  Kommentarer: 11

Heisann flotte mennesker :-)
Jeg befinner meg i københavn om dagen og lysten til å blogge og tid til å blogge har ikke akkurat vært her i det fine været vi har hatt de siste dagene. Det har blitt jobb, soling og bading. Det blir 1 uke fri fra trening nå utenom en intervalløkt jeg hadde i går. Ellers gleder jeg meg til å komme tilbake til Oslo og mine egne rutiner og vaner igjen. Jeg vurderer også å bytte treningsstudio siden det er så dyrt på elixia for en student. Hvor er det bra i nærheten av vika/sentrum? Har vært innom world gym og 24fitness. Vurderer kanskje sats nationalteateret eller sats solli :-) men blir nok ut august på elixia.

Her kommer noen bilder fra i dag:

Dessert, hovedrett, forrett og lunch utsikt fra hotellrommet :-)

I morgen blir det litt mer shopping så tivoli :-D gleder meg som en unge til karuseller..

Kommentarer: 11

Giveaway hos Lovelyliller ;-)

Postet: 18.07.2011   Kl: 10:37   Kategori: Blogg  Kommentarer: 1


Er du keen på å vinne denne treningsquiden? Stikk innom søte lovelyliller.com

Klikk her for å komme til konkurransen; http://lovelyliller.com/giveaway/


Kommentarer: 1

Give away - Lovelyliller

Postet: 01.05.2011   Kl: 13:22   Kategori: Blogg  Kommentarer: 3

Flotte Lovelyliller kjører nok en gang giveaway på bloggen sin. Og sjekk den kule premien da ;) Hvem ville ikke ønske seg en slik sporty klokke?  
Ikke glem min konkurranse. Trekker vinneren klokken 20.00 ;)

Kommentarer: 3

Påskekonkurranse

Postet: 15.04.2011   Kl: 17:45   Kategori: Blogg  Kommentarer: 24

Min første konkurranse på bloggen kommer nå. Det du trenger å gjøre er:

 

 • Skrive et innlegg på din blogg om denne konkurransen
 • Sende linken til innlegget i dette kommentarfeltet

Dere som ikke har blogg kan poste linken til konkurransen på facebook. Husk å skriv mailadressen i kommentarfeltet og gjerne hvorfor du vil ha treningstoppen.

Premien er:

Lykke til :)

Kommentarer: 24

Interiør

Postet: 08.03.2011   Kl: 00:27   Kategori: Blogg  Kommentarer: 1

Nå kommer et innlegg utenom trening og kost ;) Er du interessert i interiør og klær bør du ta en titt på den nyåpnede nettbutikken til Lille Hvite Interiør. www.lillehvite.no. Her får du varer av høy kvalitet og daglig luksus. Alt fra klær til baderomstilbehør.

 Kommentarer: 1

karolineolsen.com

Postet: 19.01.2011   Kl: 10:54   Kategori: Blogg  Kommentarer: 2

Hei. Nå kan dere bruke karolineolsen.com for å komme til bloggen min ;)Ha en sprek dag

Kommentarer: 2

HJELP fra dere datanerder

Postet: 14.01.2011   Kl: 14:03   Kategori: Blogg  Kommentarer: 7

Jeg kjøpte akkurat mitt eget domene, karolineolsen.com. Hvordan får jeg flyttet det slik at det blir knyttet opp til bloggen min?

Kommentarer: 7

Mål for 2011

Postet: 30.12.2010   Kl: 20:29   Kategori: Blogg  Kommentarer: 2

 • 4 uker PSMF (start 1. januar)
  - Avslutte med oppkarbing på moderat vis
 • 4 styrkeøkter i uka
 • Minst 4 kardioøkter i uka
 • Dedikert med kosten. Fokus på kvalitets råvarer
 • Flinkere til å lese på studiene mine
 • Kontakte venner oftere
 • Bli mer økonomisk
 • Tenke positivt
 • 3 mnd gluten og melkefri diett pga intoleranse (start 1. januar)
  - Avsluttes med time hos ernæringsfysiologen for å innføre matvarene igjen

 Hva er dine mål for 2011?

♥Karoline
Kommentarer: 2

GOD JUL

Postet: 24.12.2010   Kl: 13:03   Kategori: Blogg  Kommentarer: 9

God jul til alle mine kjære lesere :) håper dere får en fantastisk jul med nære og kjære Spis og kos dere og ikke tell kalorier på julaften. Husk at det er ikke det du spiser mellom jul og nyttår som teller men det du spiser mellom nyttår og jul ;)

 
Kommentarer: 9

Akkurat nå i bilder

Postet: 13.11.2010   Kl: 18:07   Kategori: Blogg  Kommentarer: 6


Hvitvin og rødvin <3


Ready for tonight
Sukkerfri cider


William <3 og roomiesen og meg <3

Kommentarer: 6

Min handel i matbutikk

Postet: 09.10.2010   Kl: 16:34   Kategori: Blogg  Kommentarer: 11

Handelen til dagens oppkarbing ble gjort i går og her er resultatet.

Grøtris, bokhvetemel, riskaker, hapå, potetmos, snack a jacks, speltlomper, honning, hersheys sjokoladesaus, coco pops og dream is som står i frysa.

 

Potetmosen smakte aldeles ikke godt, så den kasta jeg i søppla. Her er det bare mor si potetstappe som duger <3

 

Jeg er på god vei til å bli rimelig mett så nå er det en liten pause.

Kommentarer: 11

Helgen i bilder

Postet: 27.09.2010   Kl: 14:47   Kategori: Blogg  Kommentarer: 5

Hadde det så sinnsykt koselig på lørdag. Da hadde jeg og Camilla innflytningsfest i leilgheten vår. Det slo an. Trangt om plassen men det gikk:D


Kommentarer: 5

Beautiful blogger

Postet: 05.09.2010   Kl: 17:26   Kategori: Blogg  Kommentarer: 0

Takk til søte Julie som ga meg en beautiful award :)

Reglene er at jeg skal skrive 7 ting dere ikke visste om meg.

1. Jeg liker å danse og har tidligere danset hip hop og jazz ballet.
2. Spilt innebandy i ca. 1,5 år og litt fotball
3. Jeg har en kjærlighet for høyhelte sko og har kjempe mange sko.
4. Jeg ELSKER å reise.
5. Veldig mamma og pappa dalt
6. Kresen
7. Var mega fan av Paris Hilton i mine fjortisår

Gir den videre til alle mine beautifulle venner.

Kommentarer: 0

KupongKode

Postet: 28.07.2010   Kl: 20:31   Kategori: Blogg  Kommentarer: 0

Smart ting når man vil spare penger, hvertfall for oss som skal bli studenter til høsten :) Sjekk det ut og verv deg inn :)
http://KupongKode.com/promo/12400


Kommentarer: 0

Usikker

Postet: 23.07.2010   Kl: 19:11   Kategori: Blogg  Kommentarer: 18

Har søkt på bachelor i sykepleie men er på venteliste. Har kommet inn på bachelor i ernæringsfysiologi. Om jeg skal takke ja til ernæringsfysiolog eller ikke er spørsmålet. Hva om jeg kommer inn på sykepleien til slutt. Jeg vil begge deler, men klarer sannelig ikke velge. Ikke så lett å velge når man står på venteliste og jeg må svare helsehøyskolen innen 14 dager. Jeg kan jo alltids ta ernæring først så sykepleie, men om jeg orker 6 år til på skole vet jeg ikke. Heldigvis er jeg ennå ung så jeg har jo mange valgmuligheter.
Kommentarer: 18

Ett lite avbrekk...

Postet: 03.06.2010   Kl: 15:32   Kategori: Blogg  Kommentarer: 0

... i lesing og skriving for å si dette til dere.Dette er min skrivebordsbakgrunn i hvertfall. I love it!!

Takk for alle lykke ønskinger til min prøve eksamen i morgen. Dette skal jeg klare.
Kommentarer: 0

Kongeparken 2010

Postet: 06.05.2010   Kl: 16:42   Kategori: Blogg  Kommentarer: 6

Nå er jeg snart klar for Kongeparken 2010. Har laget meg ei sjekkliste;
Undertøy/sokker
Pute
Topper
Antibac
Paracet
Drikke
Mat
Teppe/sovepose
Billett
Penger
Russe/skolebevis
Våtservietter


Kommer ikke på noe mer i farta, dere som har vært der før, skrik ut hvis jeg mangler noe eller bør ha med meg noe.

Blir en lang kjøretur i morgentidlig. Står vel opp 0530 og dusjer og steller meg og spiser en god frokost. Heldigvis er vi 6 sjåfører i vår van så blir ikke noe problem med kjøringen.

Tok en ekstra hviledag i dag da jeg ikke hadde en klar plan på hva jeg skulle trene så da er det så lett å bare sluntre unna. Skal bli godt med fast plan til uka.


Kommentarer: 6

Dagen i går

Postet: 18.04.2010   Kl: 14:10   Kategori: Blogg  Kommentarer: 7

I går var det russeslipp og da ble det drikking og andre koselige ting. Nå har ikke jeg drukket på en stund så det slo ganske godt ut og det resulterte i at jeg er i klein form i dag, men er på bedringens vei nå :) Fått i meg havregrøten som slettes ikke var fristende, men det smakte godt.


Uferdig russebil i bakgrunnen, den skal lakkeres og styles.Kommentarer: 7

Hvem er Karoline?

Postet: 09.04.2010   Kl: 17:44   Kategori: Blogg  Kommentarer: 6

Dere ville vite mer om meg så da lager jeg et innlegg for dere :)
- Bor i Risør
- Blir snart 19 år
- Flytter til Oslo til sommeren (hvis noen har en leilighet for 2 venninner å leie ut, så speak out)
- Har søkt på 4 forskjellige sykepleie skoler
- Svært opptatt av trening og kosthold, mer enn vanlig, men det visste dere jo
- Jobber på et sykehjem, hvor jeg trives kjempe godt. Jobber på avdeling for personer med demens
- Har gått helse og sosial/helsefagarbeider
- Går nå allmenn påbygg
- Drar til Oslo, nærmere sagt DUGG frisør, for å fikse håret mitt (kresen, jaa, ikke mange som får lov å fikse og trikse med håret mitt skjønner dere (: )
- Elsker sommeren
- Elsker når vennene får meg til å le (Maren og Camilla) hahaha dør, må være de vittigste vennene jeg har
- Har verdens beste storesøster og skjønneste nevø:D
-
Gammelt bilde, men savner litt det lange håret.
Kommentarer: 6

Skrivesperre

Postet: 07.04.2010   Kl: 20:37   Kategori: Blogg  Kommentarer: 11

Hva vil dere lese om? Kom gjerne med innspill.


Kommentarer: 11

SodaStream

Postet: 28.03.2010   Kl: 17:42   Kategori: Blogg  Kommentarer: 0

Denne drikken smaker noe ala redbull/battery og skal tilsettes i kullsyrevann. Den er ypperlig som blandevann for de som vil prøve ut noe nytt :D
Den er kjøpt i Danmark.

Innhold pr 100 ml ferdig blandet drikk;
Energi: 14,3 kcal
Protein: 0,0 g
Fett: 0,0 g
Karbohydrat: 3,2 g
Vitamin C: 9,16 mg

Denne drikken supplementerer jeg med på oppkarbinger.
Kommentarer: 0

En liten hadehilsen

Postet: 26.02.2010   Kl: 15:58   Kategori: Blogg  Kommentarer: 5

for nå stikker jeg til Oslo


Ha en fin helg og vinterferie til dere som har :)
Kommentarer: 5

Party

Postet: 16.01.2010   Kl: 20:26   Kategori: Blogg  Kommentarer: 2Ha en flott lørdagskveld, nå stikker jeg ut :D
Kommentarer: 2

Lørdag igjen, bursdag og kos

Postet: 16.01.2010   Kl: 14:05   Kategori: Blogg  Kommentarer: 6

Nå har jeg akkurat vært på byen å handla. Hadde sykt lyst på godteri men etter at jeg spiste nå har jeg ikke lyst på i det hele tatt. Digg! Kjøpe snack a` jacks og litt smågodt.

Dette ble måltid nr 2. Kesam og proteinkaffe :D Ja jeg elsker kanel!

Denne visualiseringsplakaten ligger ved senga mi, slik at jeg kan se den hver gang jeg våkner og hver gang jeg sovner.

I kveld skal jeg også i bursdag og jeg er så kjip at jeg ikke skal innta noe alkohol. Ikke bare på grunn av at det ødelegger treningen men også fordi jeg skal på jobb klokken 0700 i morgen tidlig.
Kommentarer: 6

Endelig lørdag

Postet: 09.01.2010   Kl: 14:06   Kategori: Blogg  Kommentarer: 8

Morgenkardio er gjort og frokosten er inntatt. Det ble 30 min sykkel og havregryn med proteinpulver og appelsin til frokost. Mmm! Digger det! Snart er det byen med min kjære kusine.

I kveld skal jeg lage Børges proteinpizza :D og se på film med Camilla og unne meg litt godt :)

Ha en superduper lørdag kjære lesere!


Kommentarer: 8

Svar på spørsmål ang. opplegget

Postet: 07.01.2010   Kl: 14:09   Kategori: Blogg  Kommentarer: 9

Ettersom jeg har fått litt spørsmål angående opplegget mitt skal jeg heller svare på det i et innlegg :)

vesla om TacoTorsk

vurtert det opplegget selv, bare for kosthold foreløpig. greit og ha et program og følge. men vet ikke hvordan det passer med student"inntekten" da? er det dyrere og følge enn et vanlig kosthold med tanke på utgifter til mat?

Svar: Det er vanlig mat du spiser. Ikke noe mer eller mindre avansert.
Kanskje litt dyrere olje en du vanligvis pleier å bruke. Men jeg spiser i hvertfall helt vanlig mat. Masse frukt og grønt. Glutenfri havregryn, speltlomper, fisk, røkt laks, peanøttsmør, kjøtt osv. Masse alternativer.

 
 
Liiine om TacoTorsk

Har vurdert det opplegget jeg å!! Litt usikker på om je skal kjøre på med hele elr. bare kosthold!? Kan jeg spørre hvordan lunsjer å sånn er? Tar det tid å forberede? Er det jeg tenker på :)

Svar: her er det ikke snakk om lunch, middag eller kvelds, her spiser du enkelt og greit når du er sulten. Det jeg har laget hittil går kjapt og greit. Favoritten min nå er speltlomper med røkt laks som du enkelt og kjapt kan lage + en frukt. Kjempe godt.


Har dere noen flere spørsmål er det bare å fyre løs, så skal jeg svare så godt jeg kan. For mer informasjon besøk www.myrevolution.no Der står alt du trenger å vite om opplegget.  
Kommentarer: 9

Godt nyttår alle sammen

Postet: 31.12.2009   Kl: 15:13   Kategori: Blogg  Kommentarer: 3

Nå er det ikke mange timene igjen av 2009 dere. Jeg ser frem til et nytt år med masse mer seriøs trening.
Hva skal dere i kve
GODT NYTTÅR alle sammen.


Åh håret mitt.
Kommentarer: 3

Åh som jeg har gledet meg til

Postet: 22.12.2009   Kl: 20:42   Kategori: Blogg  Kommentarer: 7

å komme hjem til proteinpannekakene mine og morgenkardio. Skal bli så herlig å ta det i morgen tidlig. Planene mine gikk ikke som planlagt på denne turen her, men det har vært utrolig deilig med litt treningsfri selvom jeg må innrømme at jeg har savnet å pumpe litt jern og bli sliten :)

Jeg har hatt det kjempe koselig hos Christina med masse latter og gøy :D


Fikk også kjøpt meg BCAA


og FRY light som man ikke får tak i her hjemme.

Og jeg ble kjeempe fornøyd med håret mitt. Takk til min geniale frisør :D
Kommentarer: 7

Å forsove seg

Postet: 19.11.2009   Kl: 15:47   Kategori: Blogg  Kommentarer: 6

I dag forsov jeg meg aaaltfor mye. Sov til 09:30 og skulle GÅ til skolen å være der før 10:00 funket ikke særlig bra.
Jeg stresset rundt hjemme, heiv i meg en boks med makrell i tomat og en Skyr mens jeg pakket sakene mine, sminket meg i en fei så resultatet ble ikke bra, maskara over øyelokket jeg ikke rakk å ta vekk, haha! Taxi bestilt og jeg og Camilla kom 5 min for sent i klassen. Ikke nok med det, vi skulle også ha en forbanna norsk stil som gikk ut på å vurdere budskap, argumenter og virkemidler i en tekst.

untitled
Bilde fra flyturen etter x antall timer uten søvn.

Nå sitter jeg her med en god og sterk espresso, og gleder meg til å trene og få ut all den negative energien som befinner seg i kroppen min.
Pleier du å forsove deg ofte?

Kommentarer: 6

Natta

Postet: 15.11.2009   Kl: 21:36   Kategori: Blogg  Kommentarer: 1

Nå er det natta for meg. Gleder meg til å legge meg opp i senga som akkurat er blitt skifta på. Det er det beste som finnes, nydusja i ren seng. Digg. Så skal jeg lese og se på tv litt før jeg sovner :)
ok9788248907756
God natt :)
Kommentarer: 1

Vil til varmere strøk

Postet: 03.11.2009   Kl: 22:18   Kategori: Blogg  Kommentarer: 0

Åh som jeg savner sydenturen jeg og Camilla var på i vinterferien. Jeg savner å kunne ligge på stranda og drikke, bade og bare nyte sola, de sene kveldene vi hadde på byen, shopping, opplevelser og en latterfylt uke. Noe jeg derimot ikke savner så mye er den heftige fyllesyken jeg fikk andre dagen der nede, jeg gikk på en real smell der ja. Aldri opplevd værre. Lå å spydde bort i mot hele dagen. Æsj! Åh, jeg vil til syden nå, akkurat nå. Jeg og venninnene mine har sagt tusen ganger at vi skal dra til syden, men det blir aldri noe av. Men denne gangen her SKAL det bli noe av uansett.
Her kommer noen bilder fra turen <3Bilde sier mer en tusen ord. Meg fyllesyk i senga og Camilla frisk som en fisk

Oj dette ble mange bilder. Har 1000 til hvis dere vil se, haha!
Kommentarer: 0

betterthanporn.blogg.no

Postet: 26.10.2009   Kl: 19:24   Kategori: Blogg  Kommentarer: 1

Sjekk ut den feteste bloggen som handler om fest, mote, trening og russetia. Den kommer til å slå an ;)
Meg og de andre som er med på russebilen som lager den.

7fa51bfb0f352f478178e46cdbc38b1f
"Vi er en vennegjeng fra Risør på 7stk som også skal ha en fet russebil sammen! Vi tenkte å blogge litt om hva vi driver med, altså fest, mote, russebil, trening og generelt hva som skjer! Det er akkurat derfor vi heter BETTER THAN PORN, altså fordi denne bloggen kommer til å være bedre enn porno!! Det er noen av oss som har mer interesse/kan mer enn andre, så derfor er det ikke kun en som skal skrive :) Håper dere kommer til å fortsette å følge med Betterthanporn.blogg.no :) Puss, puss Jentene fra Better Than Porn <3"

Trykk på bilde for å komme til bloggen.
Kommentarer: 1

Oslo i morgen

Postet: 24.09.2009   Kl: 22:48   Kategori: Blogg  Kommentarer: 0

I morgen skal jeg og Lene til Oslo. Da skal jeg endelig til frisøren og få fikset meg litt.
Jeg gleder meg skikkelig til å være med Lene, vi skal ha det døds fun med masse sprudlevann, prat og latter...og bilder!!

cimg4349

Kommentarer: 0

Tante til verdens søteste

Postet: 16.09.2009   Kl: 20:51   Kategori: Blogg  Kommentarer: 2

Se på denne nydlige skapningen her<3
318991101252689683563
William <3
31899191251632583786
Kommentarer: 2

Ny mobil og besøke søs og nevø

Postet: 15.09.2009   Kl: 18:28   Kategori: Blogg  Kommentarer: 3

Nå har jeg da bestilt meg en ny fresh mobil. Gleder meg til den dukker opp i postkassen!
nokian97

Og nå skal jeg, mamma og bestemor bort å besøke mor og barn, gleder meg!
318991101252689329619
Herlig bilde <3
Kommentarer: 3

PhotoScape

Postet: 14.09.2009   Kl: 18:59   Kategori: Blogg  Kommentarer: 2

Har fått meg nytt redigeringsprog, alltid gøy å utforske nye ting så lenge det er enkelt :) Photoshop derimot må jeg bare gi meg på! Men dette her var enkelt og gøy :)
Du kan gå på www.download.com å laste ned!
cats

dsjkz

050920092681

140820092500

Har du photoscape? Hvordan får man farge under skriften?
Kommentarer: 2

Fine sanger

Postet: 10.09.2009   Kl: 17:13   Kategori: Blogg  Kommentarer: 0

Sara McLachlan- Angel
 
Celine Dion- Dance with my father
 
Jordin Sparks- Don't let it go to your head
 
Milow- Ayo technology
 
Jack Johnson- Better together
 
James Morrison- Broken strings
Kommentarer: 0

Quotes til russekort

Postet: 09.09.2009   Kl: 18:45   Kategori: Blogg  Kommentarer: 6

- Boys frustrate me. I hate all their indirect messages, I hate game playing. Do you like me or don't you? Just tell me so I can get over you.

- There are no failures - just experiences and your reactions to them.

- Diamonds never leave you... men do!

- I don't need big diamonds, I just want a big closet.


050920092681

Kom med masse russeting her. Vi har ikke funnet navn eller konsept på bilen enda men vi har noen forslag og fler forslag tas i mot med stor takk :)

Kommentarer: 6

Trening i dag?

Postet: 05.09.2009   Kl: 14:51   Kategori: Blogg  Kommentarer: 0

Vel jeg skal i hvertfall gå en tur snart. Det blir en kort men effektiv tur!
1711200838511

Akkurat nå sitter jeg å finner masse kul musikk på spotify, så irriterendes at man ikke kan brenne CD derfra..
Kommentarer: 0

Kos

Postet: 05.09.2009   Kl: 03:25   Kategori: Blogg  Kommentarer: 0

I kveld har jeg kost meg med 2 kjempe gode venniner, Lene og Camilla. Vi har drukket litt vin og spilt TP og ledd masse. Det var så koselig. Så nå ligger jeg og pusen min i senga og skal sove snart. Er hjemme alene og det er skummelt syntes jeg..

img3096

et gammelt bilde av meg og Lene <3
Kommentarer: 0

Treningsfri

Postet: 03.09.2009   Kl: 17:37   Kategori: Blogg  Kommentarer: 1

I dag har jeg treningsfri. Det er litt deilig i grunn.

Mangler inspo til å skrive noe annet enn bare dagens motivasjon og økt. Kom med forslag til hva jeg kan skrive om!!

cimg3223
To stk sjelende kusiner

Kommentarer: 1

Rolig lørdags kveld

Postet: 29.08.2009   Kl: 22:26   Kategori: Blogg  Kommentarer: 1

I dag er det ikke noe fyll og fanteri på meg. Jeg tar en rolig kveld i dag. Jeg, mamma og pappa har vært å besøkt søsteren min og kjæresten i Kr.sand hvor vi dro ut å spiste middag. Hun har bursdag i dag :) Gleder meg såå til jeg kan ut å trille på William <3

140820092509

Hva gjør du denne lørdags kvelden?
Jeg skal i hvertfall legge meg i sengen å lese drageløperen!
Kommentarer: 1

Sykepleier utdanning

Postet: 28.08.2009   Kl: 18:58   Kategori: Blogg  Kommentarer: 0

Noen som har erfraing med denne utdanningen?
Skriv gjerne tips til meg :)

hio

Kommentarer: 0

Halla!!

Postet: 27.08.2009   Kl: 18:49   Kategori: Blogg  Kommentarer: 2

Har ikke blogget på noen dager men har rett å slett ikke hatt lyst eller giddet! Har heller ikke trent pga jeg hoster som en 60 år gammel mann med kols. Irriterende, og dette har pågått i snart 3 uker så jeg tok derfor turen til den seriøst deiligste turnuslegen jeg har sett. Oh my god! Hadde bare et virus og av mine kunnskaper kan virus bare gå over av seg selv.

Jeg er også russ i år og jeg ble valgt som partysjef, yey. Gleder meg til russetiden begynner. Vi har allerede skaffet oss van men vi sliter med å finne et passende navn.


I løpet av tiden jeg ikke har blogget har jeg også blitt tante til den søteste gutten, William. Ta en titt her på bloggen til søsteren min!

140820092500

Kommentarer: 2

Party musikk?

Postet: 21.08.2009   Kl: 23:00   Kategori: Blogg  Kommentarer: 0

I morgen skal jeg opp klokken 0600 og dusje og ordne meg til vi skal kjøre klokken 0700 inn til Oslo. Er det noen som har forslag til noe skikkelig partymusikk? Im in desperate need of new music!

270720092143


Dere får ha en fin helg, det skal i hvertfall jeg på byen i Oslo med kusina mi og søndagskos med film eller noe annet gøy, bli fun. Digg å dra ut der forhold til her i Risør!! Også må jeg jo selvfølgelig shoppe litt med mor!

God natt bloggleser!
Kommentarer: 0

Ny mobil og Oslo

Postet: 21.08.2009   Kl: 17:47   Kategori: Blogg  Kommentarer: 5

I morgen drar jeg nok en gang til Oslo. Skal igjen til Christina også skal jeg kjøpe bursdags gave til min kjære søster!
Gleder meg så til å flytte dit til neste år.

Jeg trenger også ny mobil siden min er snart ødelagt så har jeg tenkt på denne, Nokia N97
nokian97

nokian97lead

* 5 MP
*32 GB
*Super 3G
*GPS

Les mer her
Kommentarer: 5

Skole og ryddesen

Postet: 17.08.2009   Kl: 20:22   Kategori: Blogg  Kommentarer: 1

I dag var det første skoledag (3STP) etter sommeren. Har begynt på studiespesialiserende påbygg med sosiologi og sosialantropologi som valgfag. Kjedelig at sommeren er over men det skal bli deilig å komme inn i rutiner og dagliglivet igjen! Da blir det masse trenings og sunn kost. Føler meg så mye friskere og opplagt da. Sover mye bedre også!

Så har jeg også fått ryddet rommet mitt i dag. Herlig!
140820092494
Fake a smile ;)

Kommentarer: 1

Vel hjemme fra Oslo

Postet: 16.08.2009   Kl: 21:46   Kategori: Blogg  Kommentarer: 1

Nå var det deilig å dra en helg bort fra de vanlige omgivelsene og bare slappe av og feste litt. Var som sagt hos kusina mi. Kjempe koselig :) Vi så film og kosa oss. Fått shoppet litt også. Kjøpte skoene jeg har sikla på leenge nå. Endelig!


På lørdag vorsa vi hjemme og dro på byen etterpå. Det var den beste helgen på døøøds lenge. Hadde de sykt gøy!
150820092544
kopi

cimg5227

cimg5218

cimg5225

Kommentarer: 1

Oslo next

Postet: 14.08.2009   Kl: 12:02   Kategori: Blogg  Kommentarer: 1

Da tok jeg turen til Oslo igjen for å besøke min kjære kusine, Christina. Gleder meg kjempe masse. Men kommer til å bli en dødskjedelig busstur, har heldigvis skaffet meg en bussbuddy på vei hjem da så det blir kos. Da har vi sikkert masse å fortelle hverandre :D Gleder meg til å shoppe noe nytt og friskt, det er alltid gøy. Så får dere ha en fortreffelig helg. Blogges!


1000952
Wierd bilde. Trodde liksom ikke kamera catcha hele meg, men gjorde visst det. haha!

Kommentarer: 1

Under oppussing

Postet: 03.08.2009   Kl: 22:56   Kategori: Blogg  Kommentarer: 0

"Pusser opp" designet mitt litt men det er vanskelig. Har i hvertfall laget meg en ny header og endret farger. Noe mer er jeg ikke særlig flink til. Men det er i hvertfall ikke ferdig enda. Så hvis det ser rotete ut er det derfor.

270720092116
 

Kommentarer: 0

Jeg aner fred og ingen FRYKT

Postet: 03.08.2009   Kl: 21:18   Kategori: Blogg  Kommentarer: 2

når jeg skal inn å dusje. Men gjett hva som møter meg på vei inn. DEN SVÆRE, kvalme og langbeinte edderkoppen. Jeg løp ut i frykt og tippet på tærne mine å tenkte hvordan i helvete skal jeg bli kvitt den. Løøper opp med håndkle slengt rundt meg og henter mobilen for å få tatt et bilde av den, henter en støvel og prøver å sette støvelen på den. Funker ikke! Hopper enda mer opp og ned i frykt og føler kroppen min er dekket av edderkopper. Fant en løsning. Gikk i den andre dusjen vi har. Sjekket den godt for edderkopper og heldivis var den brukbar.Edderkoppen er fremdeles på badet mitt, pappa får ta seg av den slags jobb. Skulle virkelig ønske jeg ikke hadde fobi for edderkopper :(

030820092365

Ja den er svær og nå kan jeg ikke finne den!!!!!!!!!!!!!!
Kommentarer: 2

Ut å spise

Postet: 30.07.2009   Kl: 19:11   Kategori: Blogg  Kommentarer: 0

Nå skal jeg straks ut å spise med min gode venninne Malin :) Gleder meg, vi har ikke vært sammen hele sommeren.

300720092241
Ny cardigan fra Gina.

Kommentarer: 0

Fremtidsplaner

Postet: 29.07.2009   Kl: 14:14   Kategori: Blogg  Kommentarer: 2

Til høsten skal jeg starte på allmenn påbygg. Gruer meg litt! Og etter jeg er ferdig med det skal jeg flytte til Oslo og starte på sykepleien i Oslo noe jeg gleder meg utrolig til. Jeg har gått helse & sosial og helsefagarbeider og nå jobber jeg på sykehjemmet. Trives kjempe mye med det, men jeg vil ta et skritt videre. Kommer sikkert til å bli 3 harde år med masse lesing, men det blir nok verdt det. Har noen fordeler i og med at jeg har gått helsefagarbeier hvor man har masse om sykdomslære så jeg kommer inn litt kunnskapsrik.
01greysanatomy500375

Kommentarer: 2

I need a new header

Postet: 29.07.2009   Kl: 00:05   Kategori: Blogg  Kommentarer: 2

Er det noen som er så snille at de vil tilby en smakfull header til meg? :)
Send meg en mail da så er dere søte, karolineolsen1@hotmail.com
280720092201

Favoritt jakke at the moment :)

Kommentarer: 2

Endelig

Postet: 23.07.2009   Kl: 16:55   Kategori: Blogg  Kommentarer: 2

ferdig med de 7 vaktene jeg hadde etter hverandre. Nå har jeg fri i 2 dager, LUKSUS! Så skal jeg på jobb igjen på søndagen, klokka 0700!! Men det blir jo penger ut av det. Ikke lite i lønn når man jobber på sykehjemmet.

Så i morgen drar jeg og søstra mi til Oslo, vi skal se på barnevogn, shoppe litt, kose oss og dra til frisøren. Jeg gleder meg. Det er noe dritt med den etterveksten.
110720091952

Kommentarer: 2

Kveldskos med ELLE

Postet: 20.07.2009   Kl: 21:44   Kategori: Blogg  Kommentarer: 0

200720092031
Dette ga meg masse inspirasjon, gleder meg til litt shopping i Oslo nå merker jeg :)
Det følger med en bok Party fikseren i bladet, nyttig til forskjellige anledninger.
Og jeg vant ingen ting på flax loddet :(

Kommentarer: 0

Zahid Ali

Postet: 18.07.2009   Kl: 13:37   Kategori: Blogg  Kommentarer: 1

170720092012
Underholdte på Risør hotell i går. haha det var morsomt. Og den måten han disser utlendinger på er jo bare genial:P
170720092013

Kommentarer: 1

MBT og GHD

Postet: 07.07.2009   Kl: 11:57   Kategori: Blogg  Kommentarer: 2

Jeg har kjøpt meg MBT sko, ikke direkte fine men nyttige. Bruker de på jobben hvor jeg går mye. Og jeg har kjøpt ghd rettetang :)
mbt20sandal20white
Om MBT:
- aktiverer forsømt musklatur
- bedrer kroppsholdning, gangfunksjon og balanse
- gir variasjon i fotavvikling og belastningsmønstre i ledd og muskler gjennom hele kroppen
- kan hjelpe ved rygg-, bekken-, hofte-, kne- og fotplager
- kan hjelpe ved ledd-, ligament og muskelskader
- minsker belastningen på kne og hofteledd

gailey20ghd


Kommentarer: 2

Skjæra i dag

Postet: 01.07.2009   Kl: 23:06   Kategori: Blogg  Kommentarer: 1

I dag var jeg og søs ute i skjæra og koste oss. Det var herlig. Deilig vann og vind.
31899141246466121640n400

31899141246466324614n400

31899141246466409620n400

Nå er jeg akkurat ferdig med tusen strålende soler.

En bok som handler om tvangsekteskap, krig, taliban og slike ting. Boka var spennende i og med at jeg leste boken så fort. Overraskende fort til å være meg. Og nå har jeg begynt på drageløperen.
280620091675

Blir ikke mye blogging i denne varmen, lite med trening også. Det er så kjipt!

Kommentarer: 1

varmt

Postet: 28.06.2009   Kl: 22:42   Kategori: Blogg  Kommentarer: 0

I dag har det vært så syykt varmt ute at det har nesten ikke vært til å holde ut. Det er deilig, man kan ikke klage på varmen. Og i skrivende stund er det 24 grader ute så i natt blir de trope. Heeerrlig!
Og i morgen begynner jeg i sommerjobben som sommervikar på sykehjemmet. Jeg både gleder og gruer meg. Har jobbet der før så kan litt da :) men nå er jeg så trøtt at jeg kunne sovna hvor som helst, la meg klokken 0600 til morgen i dag og sov snaue 4 timer. Så god natt folks ;)

cimg5032

Kommentarer: 0

Uken som kommer

Postet: 21.06.2009   Kl: 21:34   Kategori: Blogg  Kommentarer: 3

Hadde en utrolig koselig bursdagsfeiring med masse koselige mennesker. Har ikke fått tatt bildene inn på datan enda men det kommer bilder en gang.
Jeg skal på Hove i morgen så da har jeg ikke tid, får ikke blogget før til torsdagen eller fredagen. Gleder meg. Gi meg gjerne tips til praktiske og smarte ting som er greit å ha med på en festival. Kjipt å glemme noe! Men bor heldigvis ikke så veldig langt unna. Jeg har også blitt veeeldig hes så jeg skal til legen i morgen å teste meg for kikhoste siden mange i vennegjengen har hatt det. Kjipt å måtte få det nå, men tar ikke sorgene på forskudd ;)

Håper dere som skal på Hove får det sinnsykt fett og dere andre som ikke skal må også ha det fett, det er sommer og sol og det er heeeerlig :D

200620091619

Adiòs
Kommentarer: 3

Nå skal jeg feire bursdagen

Postet: 20.06.2009   Kl: 17:02   Kategori: Blogg  Kommentarer: 3

og jeg gleder meg kjempe masse :D
200620091603
Pappa er kjempe flink til å bake kake :D
200620091608

200620091609

200620091610

200620091613

Nå skal jeg kose meg døds mye, blogges !
Kommentarer: 3

Da var jeg enedelig

Postet: 15.06.2009   Kl: 08:42   Kategori: Blogg  Kommentarer: 3

18 ÅR :D Gartulerer med dagen til meg selv. Hurra!
Kommentarer: 3

Ønskeliste til bursdagen

Postet: 06.06.2009   Kl: 22:32   Kategori: Blogg  Kommentarer: 0

 • Penger
 • Gavekort på gina tricot, nelly.com
 • Vin (rød og hvit)
 • Øyenskygge palett med masse forskjellige farger
 • Ramme med bilde av venner
 • Speilrefleks kamera
 • ghd rettetang
 • varmeruller fra vita

Oppdaterer jevnlig :) haha

Kommentarer: 0

Jeg skal bli tante

Postet: 04.06.2009   Kl: 21:18   Kategori: Blogg  Kommentarer: 3

og jeg gleder meg sinnsykt mye :D
Fikk vite i dag at det ble gutt og jeg som hadde håpet på jente. Men det blir jo koselig med en liten guttebass i familien da, noe det er lite av. 
her kan du gå inn for å besøke min søsters blogg :)  
Hun har termin 1 november så det skal bli spennende <3
Kommentarer: 3

Dennis

Postet: 02.06.2009   Kl: 20:55   Kategori: Blogg  Kommentarer: 2

310520091367
Potespor på låret mitt<3

310520091380

310520091394

Søte søte pusen min <3
Kommentarer: 2

Snart ferdig

Postet: 02.06.2009   Kl: 20:42   Kategori: Blogg  Kommentarer: 1

med skolen og ikke lenge til jeg er 18 år :)
Håper ikke jeg kommer opp i eksamen i noen allmenn fag..

010620091402
Malin ute i båt i går :) det var deilig det :D

010620091408
Jentene i skjæra i går <3

020620091410

Mamma er så snill at hun lager et sunt måltid til meg. Det var kjempe godt. Takk mamma <3
Kommentarer: 1

Dagen i går og dagen i dag

Postet: 31.05.2009   Kl: 17:39   Kategori: Blogg  Kommentarer: 0

God ettermiddag folkens!
Nå har jeg akkurat våknet opp fra en times tid i sola. Deilig å få sovet litt i varmen. Så nå gikk jeg inn for å ta en liten pause fra sola, men jeg fyker nok fort ut igjen :)

I går var det førts trening så jobb og deretter hoppet jeg rett inn i bikinien og solet meg til sola gikk ned :)
300520091326
herlig!
300520091340

300520091363
Mmm! Pappas fiskesuppe og blåskjell

I dag var det opp klokken 0800 og hive seg på med en rask går tur, det var ganske varmt!
Og ellers har jeg bare lagt i sola og slikket sol:)
310520091371

Har dere hatt en fin dag?
Kommentarer: 0

NY HEADER

Postet: 29.05.2009   Kl: 09:55   Kategori: Blogg  Kommentarer: 0

Nå har jeg fått skaffet meg ny header takket være www.tampongfest.blogg.no
Så hvis du er ute etter ny header spør henne, hun er kjempe flink :)
Kommentarer: 0
hits