Muscle Up - endelig ute!!

Postet: 07.10.2012   Kl: 10:17   Kategori: FemmeFatale  Kommentarer: 7

Hallo i luken :-)

I dag blir Femme Fatale Muscle Up lansert klokken 1700! Dette er et program med kvalitet og i tillegg er det gøy som bare det. Lanseringstilbud er; 897,- (ordinær prs; 1397,-)
Det inneholder treningsprogram og kostholdsprogram.

"Er du fed up med fatburn, kalorirestriksjoner, sult og lave energinivåer på trening? Jatakk til muskler, styrke og digg mat! Femme Fatale Muscle Up er et nettbasert treningskonsept tilrettelagt for jenter som er resultatbevisste og ønsker å få treningen satt i system. Programmet varer til sammen i 8 uker, og er delt inn i to faser med en varighet på fire uker hver. Dette programmet passer for deg som ønsker å få mer muskler, økt styrke og en bedre kroppskomposisjon. Du mottar treningsprogram og kostholdplaner på mail etter bestilling. Programmet blir da ditt til odel og eie, og du kan velge å kjøre det så mange ganger du selv ønsker".

Silje Mariela vet hva hun gjør og jeg digger det.
Er det en coach eller PT du bør teste ut er det helt klart henne. Mer motiverende og inspirerende coach og PT skal du lete lenge etter, hardcore og veldig teknikkbevisst. Nå skal jeg straks møte Helene og Julie og etterpå blir det dag 4 på Muscle up :-D

Kommentarer: 7

Femme Fatale - last chance

Postet: 08.06.2012   Kl: 20:13   Kategori: FemmeFatale  Kommentarer: 2

Er DU en av de som ennå ikke har meldt deg på Femme Fatale er det siste sjansen til å gjøre det NÅ. Femme Fatale er tilgjengelig til 10. JUNI for aller siste gang. Meld deg på HER

 


 

Du får treningsprogram og diett for hver uke! Både styrketrening og intervalltrening.

Tilgang til en privat Femme Fatale gruppe på Facebook hvor du kan spørre om det du lurer på.
- Flere hundre jenter melder om sine fantastiske fremganger hver uke!

50% på Femme Fatale for viderekommende (hvor kult er ikke det?) Og da kan jeg bare si med en gang at Femme Fatale VK er noe av det kuleste jeg har vært borti!!!! Silje Mariela kan det med å lage lysbetonte treningsprogrammet.

Forslag til en oppkarbingsdag.

+ Dokumenter som er spennende og meget nyttige å lese. 

Men husk på noen ting:
- Du må være dedikert
- 18 år
- Ha tilgang på treningssenter
- Det vil være hardt
- Du må presse deg selv
- Og du må VILLE det selv 

Jeg har bare en ting å si - GO FOR IT JENTER og ja det funker FJELL om du følger programmet. 


Kjør hardt kjør stil!

Kommentarer: 2

Super treningsøkt

Postet: 04.06.2012   Kl: 17:33   Kategori: FemmeFatale  Kommentarer: 8

God kveld!

Instagram -->karolineolsen1
 

Gudene skal vite hvilken bra økt jeg fikk i dag!! Jeg tok BCAA'en fatt sammen med en bit med vannmelon og var fit for fight! Lykkehormoner ble utløst under økta for å si det sånn. Det var en sånn veldig god-vond følelse i beina, og eg kommer nok til å bli støl som et uvær i morgen:)

Jeg kjørte 747 med markløft og goblet squat.
90 og 80 kg i glutebridge - 15 reps!! That burns! Og gluteus kan gjerne vokse mer! Bare å peise på med glutebridge, markløft og knebøy. 
Burpees og mountain climers (HATE) mens svetten rant nedover! 
Step ups - BRENNER
Reverse hypers
Ab-rollout

Summa sumarum er det noe av det kuleste jeg har vært borti av treningsprogrammer. Jeg liker slike programmer og Silje Mariela er flink som lager så morsomme økter. Er du virkelig i tvil om du skal fortsette på Femme Fatale viderekommende når øktene er såå "morsomme" og harde? Det er en ren glede å få muligheten til å kunne være med på dette opplegget. Jeg gleder meg noe sinnsykt til de kommende treningene! 

Topp herfra / bukse herfra

 

Kommentarer: 8

Søndags trening

Postet: 03.06.2012   Kl: 12:45   Kategori: FemmeFatale  Kommentarer: 3

Hey, etter en helaften i går med masse frukt er jeg utrolig klar for en aldri så liten søndagstrening. Jeg får masse energi av frukt og bytter lett ut riskaker til fordel for frukt før trening! I dag blir det ikke frukt før trening fordi jeg tror kroppen fikk mer en nok i går så energien er vel der når jeg nå snart skal ta den i bruk!


Se så fristende!

Topp herfra / bukse herfra


Og jeg gleder meg noe helt sinnsykt til å starte på FemmeFatale viderekommende i morgen. Det jeg gleder meg mest til er treningene for de ser så utrolig gøye ut. Ingen ting er mer motiverende (bortsett fra nye treningsklær) enn et nytt treningsprogram med gøye øvelser som får deg ut av komfortsonen. Dere som er på Femme Fatale, jeg anbefaler dere til å gå videre til Femme Fatale VK når dere er ferdige. Det ser utrolig gøy ut! 

Til uken skjer det masse gøy :D Jeg gleder meg! Blant annet Sverigetur med Silje Mariela, Helene og Synne, konsert og trening på Bootygymmet med Superjentene. Holder dere oppdatert ;)

Kommentarer: 3

Endelig i rutine igjen - Femme fatale

Postet: 30.05.2012   Kl: 18:16   Kategori: FemmeFatale  Kommentarer: 2

Etter noen urutinerte dager er jeg tilbake til uke 4 på Femme Fatale. Skal si det var deilig, men ekstremt tungt på trening i dag. Jeg prøvde å perse med 70 kg i benk og stanga gikk halvveis opp, nå var dette etter 3 sett med 50-55kg x6 reps så litt utkjørt var jeg. Skal teste det igjen snart! I uke 2 og 3 på FF mistet jeg 3 kg, så det er ingen tvil om at dette er noe som funker fjell. Det er forresten siste gang du kan få mulighet til å bli med på Femme Fatale nå, meld deg på ved å trykke på bilde under.

Du får treningsprogram og kostholdsplan for 5 uker.
Motivasjonsguide 
FAQ
Spisedag-Faste
Info om treningsprogram
Øvelsesguide
Oppvarmingsguide
Diett-->vedlikehold
=1000,-
I tillegg kan du spør og grave i Femme Fatale gruppen på facebook. Både Silje, jeg og Helene svarer på spørsmål dere måtte lure på. Og ikke nok med det så får du 50% på FF for viderekommende  :D Win win!  

Ellers så skal jeg starte opp på Femme Fatale for viderekommende neste uke. Treningsprogrammet ser HEFTIG ut. Shit jeg grugleder meg til å teste det ut. 


Og sjekk ut den fine t-skjorta jeg fikk av Silje Mariela i dag. I LOVE IT!

I morgen skal jeg hente en pakke fra sponsor X-LIFE. Det er en stor glede! Nye treningsklær får man aaaldri nok av! Viser dere i morgen. 

Kommentarer: 2

Matglede

Postet: 11.05.2012   Kl: 15:13   Kategori: FemmeFatale  Kommentarer: 8

Heisann, sånn går dagene denne uken matmessig! Det er mye god mat og jeg lider absolutt ingen nød i uke 1 på Femme Fatale

Måltid 1 består av karbonadedeig, avokado eller nøtter og grønnsaker.

Måltid 2 er grønnsaker, kylling og egg


Måltid 3 er en smoothie av blåbær, bringebær, banan og sukrin+

De siste måltidene slår jeg sammen så jeg får både middag og dessert.
Kylling, søtpotet og grønnsaker

Til dessert er det denne herlige karamell kesamen og i går tok jeg Walden Farms sjokoladesirup på. Nam NamKos deg med maten, hver glad for hver bit du tar. Det er viktig å sette pris på den maten man har. Jeg må selv minne meg på dette da jeg har lett for å bare spise for å spise og ikke nyte det! 


Kommentarer: 8

Bildedryss fra første økt på Femme Fatale

Postet: 07.05.2012   Kl: 11:59   Kategori: FemmeFatale  Kommentarer: 7

Hei, jeg kom meg ikke inn på bloggen i går da jeg hadde tenk å blogge litt bilder fra gårsdagen økt, men da gjør jeg det nå..
Jeg hadde som sagt min første økt på Femme Fatale prosjektet i går og herregud så digg det var, selvom det var høyreps koste jeg livskiten ut av meg :-D 
Ble hele 25 og 20 reps med 60 kg i glute bridge :-D Det svei godt i fuballene gitt!!


Litt grimaser kommer det alltid på trening ;-) Høyreps i skråbenk er ikke til å kødde med :-D


Dette var tungt i går med fulladet muskelglykogen og vann = fort et par kg ekstra. 


Jeg trente sammen med søte Helene som var knallflink i går. 


I går fikk jeg bildene fra fotoshooten og ble mildt sagt overrasket, herregud så bra de ble :D jeg gleder meg til jeg kan vise de til dere! Er i hvertfall ikke første gangen jeg skal stå å trene foran en fotograf, jeg vil ha flere slike bilder! Nei nå er det vel nok bilder av meg i dette innlegget, haha. 
 

Jeg har ca. 3,5 timer igjen av fasten min og har igrunn ikke vært veldig sulten under fasten denne gangen. Jeg sørget for å få i meg et måltid rikt på proteiner. Så ble blant annet cottage cheese, kylling, laks og proteinpulver med kokosmel. 

I dag står det intervaller på planen og de skal utføres etter jeg har brutt fasten. Skal du trene i dag?

- Klem Karoline og har en fin dag!

Kommentarer: 7

I min handlekurv - klar for 5 uker Femme Fatale

Postet: 05.05.2012   Kl: 17:59   Kategori: FemmeFatale  Kommentarer: 7

God lørdag superlesere ;-D

5 bokser mager kesam
2 pakker karbonadedeig
Bananer
Epler
Søtpotet
Bær
Brokkoli
Salat
Sitron
Røkt laks
Sukkerfritt syltetøy
Kikerter
Sum=397,-

Nå er jeg så MEGA klar til å starte opp med FemmeFatale og jeg starter uken i morgen med en treningsøkt og 20-24 timers faste. Nå kommer endelig motivasjonen til overflaten igjen og den følelsen er herlig. Det er motiverende med et program å følge og i tillegg til alle de andre jentene som er med! Jeg ønsker dere alle lykke til med å kickstarte sommerformen deres! 

Er du med på Femme Fatale? Hvis ikke meld deg på å bli med på oppstart med 60++ andre jenter :-D 


Kommentarer: 7
hits