Photoshoot på gymmet til Silje Mariela

Postet: 23.09.2012   Kl: 19:40   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 6

I dag var det duket opp for photoshoot på gymmet til Silje Mariela som vi var så heldig å få låne som location. Det var mange flotte jenter der så gled dere til resultatet. 

Akkurat nå holder jeg på å strukturere opp hverdagen min så jeg både får lest nok, trent og jobbet. Hverdagen min har ikke vært lett om dagen og noen valg er tatt og det har lettet en del i hodet og skuldre så jeg er på vei oppover. Det har ikke vært de letteste månedene i det siste som dere kanskje har merket og det har gått utover bloggen, trening og kosthold, men sånn er livet noen ganger og dette gjør meg kun sterkere og mer sikker.  

Det har vært en fantastisk dag og jeg gleder meg masse til bildene kommer. Det dukker nok opp noen i mailboksen i løpet av kvelden tenker jeg. Bildene ble råbra av alle jentene!Dere får en teaser her! Flinke Helene som har tatt alle bildene og jeg gleder meg allerede til neste shoot!!


Kommentarer: 6

UKE 1 - FORMBILDER

Postet: 08.06.2012   Kl: 13:41   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 9

Hallo alle fine :)

Jeg er inne i den tiden hvor alt er slafsete - hvor du føler seg slapp i huden, pløsete, feit og virkelig ikke klar for bilde. Men hey jeg skal ikke legge skjul på at alt går på skinnende hjul. 

Og jenter, husk at dette er veldig vanlig når du er på kaloriunderskudd. Fettsyrene har funnet sin vei ut fra fettcellene (en fettcelle består av et glyserolmolekyl med 3 fettsyrer hengende fra glyserolen, derav navnet TRIglycerid)


En veldig forenklet tegning.
Okey videre vi går - fettsyrene har kommet seg bort og ut i blod og blitt forbrent og vi sitter igjen med glyserol i cellen. Glyserol tiltrekker seg vann - cellen blir midlertidig fylt med vann. Derfor føler du deg slapp i huden. Derfor kan det også skje at du ikke ser noen fremgang fordi vannet erstatter fettsyrene - så etter ett par uker dropper vannet og boom du har gått ned 2-3 kg over natten og ser betraktelig bedre ut siden fettcellen har krympet og vannet er forsvunnet! 


Well well back to this. Jeg har droppen 200 g over natten. Skulle tro jeg hadde kroppen full av vann etter den prowler økten i går, men den gang ei. 


8,3 kg to go! 

Nå gleder jeg meg bare til en helaften med jentene mine i morgen!!
Nå er det trening!

Ha en flott dag som alltid :D

Kommentarer: 9

Klar for trening og formbilder

Postet: 06.06.2012   Kl: 13:30   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 14

Hello sunshine :D

Nå sitter jeg her og er meget klar for en treningsøkt på SATS i det fine været! I dag er det bryst og rygg som skal få kjørt seg en runde etterfulgt av en kortintervall sekvens. Komfortsonen skal brytes og syre skal produseres. 

Under her får dere en sneak peak på utgangspunktet mitt. 8,8 kg to go!
Når mål er nådd skal jeg gi meg selv denne i belønning! 


Jeg har ikke en kropp der fettet har en plass den liker å samle seg, f.eks rumpe. Her er det dekket godt all over! Kroppen min slipper fettet på hender, ansikt og pupper først. 

Fader, nå begynner the biggest loser på tv!!! I love it, men treningen kaller!
Okey da, kommer nok til å se litt på det før jeg hiver meg på trening ;)

Allright, dere får ha en riktig så flott dag :D

Kommentarer: 14

Bilder fra photoshooten

Postet: 24.05.2012   Kl: 12:59   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 39

Endelig kan jeg poste bildene og få meg ny header! Takk til Hildegunn :) Om det er noen som vil designe nytt design (mot en billig penge) så si i fra, jeg ønsker meg nytt!Her er et lite utvalg av de bildene som ble tatt.
Løp å kjøp bladet, Stella :-D


 

Kommentarer: 39

Form og sashimi lunsj

Postet: 23.05.2012   Kl: 17:00   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 12

Smått som smått kommer formen seg. Jeg må bare takke Silje Mariela for program, støtte og motivasjon. Uten deg hadde jeg ikke vært der jeg er pr dags dato! Jeg gleder meg til videre samarbeid med deg, for dette her syntes jeg er ordentlig gøy! 


BB topp herfra


Lunsj i dag ble en herlig kreasjon av Salma laks, sesamfrø og soyasaus. At noe så enkelt og sunt kan være så utrolig godt! NAM! 
Dette har jeg da kost meg med i sola! Herlig!

Straks blir det kardiosession nr 2 denne uka her og det er kanskje siste kardio økt denne uken. Jeg får se om jeg får treningene mine til å bli 8 timer samlet i slutten av uka! Hvis ikke blir det fort litt mer kardio :-) Minimum 7 timer aktivitet pr uke! Ellers så står det igjen 2 styrkeøkter som jeg gleder meg til! Det er en så deilig følelse å kunne glede seg til trening..

Håper dere koser dere i sola :-)

Kommentarer: 12

Sommerformen

Postet: 15.05.2012   Kl: 10:31   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 19

Halloen i luken, kjapp formupdate.


Syntes dere ikke det er på tide med noen skikkelige formbilder. Vel her kommer de! Jeg ønsker å vise dere hvordan jeg ser ut pr. dags dato for så å komme med nye formbilder etter at jeg har startet på Biosignature. Skal også vise etter Femme Fatale, men må si jeg gleder meg enormt til å starte opp med BioSignature at jeg klarer nesten ikke vente!!!  


Dette er utgangspunktet mitt og jeg gleder meg til å bli skrelt litt ;-) 

Nå må jeg løpe til bussen for å rekke coachtimen min. See yah!

Kommentarer: 19

Hej, hej, hallå, formen

Postet: 11.02.2012   Kl: 15:34   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 24

God ettermiddag godtfolk :) Jeg er hos noen venninner og koser vettet ut av meg, latter, latter og atter latter og litt annet! 
Fikk meg ett overrasket syn i speilet i dag morges. Overrasket fordi kostholdet har vært svingende, men jeg ble rimelig glad da jeg så dette:


 
Klarer tydeligvis best å stramme høyrelåret, hihi!

Nå gleder jeg meg vilt til en treningsøkt på mandag og en oppryddning på kostholdsfronten.

 

Har dere en fin helg? La meg høre :)

Kommentarer: 24

1 uke fri

Postet: 27.12.2011   Kl: 16:00   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 10

I dag blir det første treningsøkt på 1 uke!!! Jeg savner å pumpe og løfte tunge ting!


Juleformen. Har nok gått opp 2-3 kilo ;) men de fyker fort at igjen i januar når jeg fortsetter 4UKER, nå 12UKER. Gleder meg som en liten unge på tivoli.Og som dere ser har jeg vært snill jente, jeg fikk nemlig denne Better Bodies tightsen av søster i julegave :D Seriøst, jeg ble såå glad!
Jeg gleder meg til å trene med overskudd :-D Håper på en digg økt i dag med søs.

 

Håper dere har en fin romjul:)

Kommentarer: 10

Tid for bootybuilding

Postet: 02.11.2011   Kl: 16:54   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 12


Tid for å forme assen litt. Jeg ønsker meg rumpa til Silje i julegave :-) Skal jobbe rumpa av meg for å få min like rund og fin ;-)


Ha en fin kveld :-D Her blir det trening og eksamenskos </3 Gleder meg til å være ferdig med 1 i hvertfall. Siste er på mandag og da er det nesten juleferie og :D


Kommentarer: 12

Dagens trening

Postet: 04.10.2011   Kl: 18:37   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 28

Jeg setter virkelig pris på kommentarene deres, det er det som gjør det gøy å blogge. Tusen takk. Og det som er enda mer hyggelig er at det er 3-sifret antall besøkende selvom jeg har vært en dårlig blogger i det siste <3


Utgangspunktet mitt, nå skal fleskelageret reduseres. Etter en hard sensommer med mange heftige spisekick og lack of motivation er jeg nå på gli igjen. Spisekickene syntes godt for å si det sånn. Gleder meg til sommern ;-)Nam nam, lunsj etter trening.Treningsøkten i dag var helt fantastisk. Ble bein og mage + liten intervall økt på slutten. Pallof press er desidert min nye favorittøvelse for mage. Syykt tungt og digg :-D Blir også periodisk faste, egentlig gjort det en stund nå men ikke hatt helt oversikt over hvor mange timers faste og 10 timers spisevindu. Jeg liker periodisk faste :-) Gjør meg mindre sulten, mer fokusert og mindre tid og tanker på mat. Me likey...

 

Ha en fin kveld videre :-)

Kommentarer: 28

Påskeform

Postet: 23.04.2011   Kl: 13:29   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 11


Nå er det slutt på spisedager/oppkarbinger fremover. Målet er å holde seg til juli og heller ha en høydag om jeg føler kroppen trenger det. For nå trenger jeg det absolutt ikke.Formen etter en veldig karbohydratrik frokost og siste spisedag på en liten stund. Blodårene tittet fram på hendene og jeg føler meg varm og energifylt. Dette skal utnyttes på en bryst og triceps økt etter jobb i dag. Pappa skal bli med på trening, det gleder meg meg til :D Styrkeøkt og en squash session etterpå:D

 

God påske og ikke glem påskekonkurransen min, premie er Better Bodies topp.Kommentarer: 11

Skulder - og mageøkt + periodisk faste + dagens rygg

Postet: 25.03.2011   Kl: 11:49   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 21

I kveld blir det en økt på skuldre og mage på Atletix samt en tabata runde på tredemølla. Blæ, men skal man i form nytter det ikke å leke seg til det. Det må hard jobbing til både psykisk og fysisk!

Jeg har også satt opp en plan for maten min fremover. Det ble en periodisk faste plan, har skjønt at jeg fungerer utmerket psykisk og fysisk på det, mest psykisk! Økt velvære, stabilt blodsukker (tro det eller ei), bedre humør, mindre sultfølelse og økt energi gjennom hele dagen! Kommer fortsatt til å spise den samme maten bare øke inntaket til hvert måltid. Det blir i hovedsak 3 måltider samt før og etter trening. Jeg føler at jeg må samarbeide med kroppen min og ikke jobbe mot den akkurat nå. Jeg må komme inn i balanse igjen hvor kroppen trives. Kroppene våre er noen merkelig, men flotte maskiner.

 
Jeg syntes ryggen har kommet seg ganske bra etter teknikktrening med Ida :D


Vil du få fart på framgangen samt bedre teknikken din bør du investere i PT. Ta kontakt med Ida og du er garangtert en hard og tøff treningsøkt. Verdt alle pengene mener jeg. Do it do it:D og fortell meg om økten etterpå ;)


Ønsker deg en god fredag :)

 

 

Kommentarer: 21

Dagsform og video

Postet: 17.03.2011   Kl: 15:31   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 8


Jeg har såå lyst til å sprette opp av sofaen og stikke på trening etter at jeg har blitt inspirert av før og etter bilder på nett, men må nok pent ta meg en hviledag for kroppens skyld. Hodet verker, jeg er svimmel og jeg har snart konsummert 3 liter vann. Jeg er utørstelig!

 

Jeg håper på en bedre dag i morgen med full gass på trening. Planen blir tabata og en styrkeøkt for bena. Jeg tar da å deler opp dagen, tabata på morgen og styrke på kvelden, for å kunne klare å yte maks i benøvelsene og løping på mølla. Tabata er tøft, men gull verdt for både kondisjon og fettforbrenning!Mmm, etter trenings-kos. Riskaker med proteinpulver (nesten som nugatti, tja kankskje ikke helt da) Men godt er det!


Slik ser dagsformen ut. God og rund i forman ja! Spiser bra og trener hardt. Håper resultatene viser seg snart etter hva jeg legger i tiden på trening og maten. Blod, svette og tårer! Hvertfall svette. Det kan Ida bekrefte, haha!

Her er forresten en dips video av meg

Ida er en flott hjelper! Motiverer og pusher ;)


Ellers så får dere ha en fortreffelig torsdag videre <3

Kommentarer: 8

Trening

Postet: 25.02.2011   Kl: 21:34   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 6

NÅ har jeg virkelig fått smake på syre i musklene og jeg liker det. TAKK Ida for at du pusher meg. Uten deg ville jeg ikke klart de siste repsene, jeg hadde gitt meg etter 8. Skjønner godt hvorfor folk liker å ha PT som pusher deg og støtter deg gjennom de siste repsene som er harde og tøffe. Ser frem til sommeren!
Eller har det gått i ett i nesten hele dag. Rengjøring, neglhuset og trening!

Super fornøyd med de nye neglene!


Ha en super fredag <3

Kommentarer: 6

Gårsdagen

Postet: 20.02.2011   Kl: 14:41   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 6

Gårsdagens økter var pain. Under tabata holdt jeg på å dø av pustebesvær og under styrkeøkten med Ida datt skuldrene mine nesten av. Det var så hardt. Jeg er vant til å holde meg i området 4-6 reps så 12-20 reps var pain i musklene mine, men det var deilig. Jeg kommer nå til å dytte inn litt høyrepstrening for det var gøy. Og, Ida jeg er støl som f i skuldrene mine, takk <3 Etter treningen ble jeg med Ida hjem og spiste god laks og så på film og prata :)  En koselig kveld med andre ord.


Nå går turen snart bort til Elixia for nok en tabata økt på ellipsemaskinen. Det skal bli deilig. Føler meg energisk etter gårsdagens karboinntak :)

 

Ha en fin søndag :)

Kommentarer: 6

Fredag :D

Postet: 18.02.2011   Kl: 15:26   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 7Denne uken har bare flydd vekk fra meg. Herregud så fort tiden egentlig går. Jeg er snart ferdig med medisin grunnfag noe jeg skal juble over i juni. Nå gjenstår bare 1 eksamen til, det skal bli så sykt deilig :)Ellers ble økten min bra i dag, ikke noen perser men jeg sier meg rimelig fornøyd uansett. Økten så slik ut:
 
Sumo markløft
Hip thrust
Rack chins
Dips
Sittende roing
Kroc rows

 

Etterfulgt av 15 min ellipse.


-1,6 kg fra fra uke 5. Det ser ut til å slippe litt nå.. Nå er jeg enda bedre enn jeg var da jeg valgte å ta pause fra strikt regime i desember. Det syntes ikke så godt på bilder, men jeg både føler og ser i speilet at det går riktig vei.

 

Nå sitter jeg å funderer på om jeg skal stikke bort på trening igjen å utføre tabata eller om jeg heller skal ta den økten på søndag!

 

Ha en god fredag dere <3

Kommentarer: 7

Dagsformbilder fra januar til desember

Postet: 31.12.2010   Kl: 00:28   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 18

I mens jeg sitter å titter gjennom formbildene mine kjenner jeg hvor inderlig mye jeg savner "diett" tilværelsen. Herregud, hvordan kunne jeg spolere formen????? Jeg var jo ikke halvveis til målet en gang. GLEDER meg til diett (sier jeg som akkurat har spist is).


4 uker etter oppstart hos Børge. Haha, ser skuldrene har vookst og biceps <3


MarsApril


Mai


Juni


Juli


August


September


Oktober


November


Desember


Ser frem til 12 nye måneder med formbilder. Gleder meg til å se fremgang.

Kommentarer: 18

Snart hverdag

Postet: 28.12.2010   Kl: 22:39   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 6

Håper alle har hatt en flott jul, kost seg med familie og fått det de ønsket seg. Jeg fikk masse nyttige ting som ikke kommer til å blir liggende i en skuff 2 uker etter jul og det var alle tiders. Vintersko, ullpledd, hjemstrikka Marius-leggvarmere, ramme, håndklær, data, ny kjøkkenvekt, m.m. Tror ikke jeg er den eneste som er enig i at det er hverdagen som er best. Gleder meg til å komme tilbake til rutiner og bra kosthold. Det har vært en koselig jul, men nå er det nok, nå er jeg lei. Godt at det bare er jul en gang i året.Har ikke stort å formidle om dagene da jeg ikke gjør så mye fornuftig, det er ferie. Men oppsummert så har jeg;
- Tatt en fest
- Trent lite
- Spist mat som jeg ikke pleier å spise
- Slappa av
- Vært med søs og William
- I morgen er det jobb.

 

Det kribler i alle cellene i kroppen etter å få rista seg løs på zumba. Gleder meg.


Jeg er fortsatt ute etter nytt design, så om noen vil hjelpe meg er det flott!

Kommentarer: 6

Desemberform

Postet: 16.12.2010   Kl: 22:58   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 8

Ca. 3 uker etter diettpausen startet.
Kommentarer: 8

Trening

Postet: 24.09.2010   Kl: 09:13   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 3

Nå står trening for tur. Gleder meg til tross for at jeg er litt syk, men føler ikke jeg er så syk at jeg bør holde senga. Hoster, tett i nesa og tett i øra men ikke noe feber. Det er dag 3 som står for tur.I går kjøpte jeg meg nytt kamera, Canon ixux 105, men jeg må jammen inn å bytte det for nå vil ikke linsa gå inn og det vil ikke ta bilder. For no drit!

Kommentarer: 3

Liten update

Postet: 20.09.2010   Kl: 16:06   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 6

Er fortsatt hjemme hos mamma og pappa. Ble syk på fredagen, men er frisk igjen fra det, nå starter forkjølelsen.

Jeg skal likevel ta meg turen til Atletix å få unnagjort en deilig styrkeøkt. Nytt program = stor glede :D
Ellers har jeg lagt på sofaen eller i stolen nesten hele tiden, men i går fikk jeg meg en solid gåtur med søs og William på 1 time og 20 min. Deilig å få beveget seg litt og teste ut den nye pulsklokka mi!
Nå skal jeg oppdatere ipoden med ny musikk. Ny musikk = motivasjon.

Ha en flott mandagskveld <3

Kommentarer: 6

Hjemtur + formbilder

Postet: 15.09.2010   Kl: 22:09   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 15

Drar nok en gang hjem til Risør for en langhelg sammen med mamma, pappa, søs og William. Jeg gleder meg såå <3 Det er så deilig å komme hjem, setter ekstra stor pris på hjemturene mine. Trener de resterende 2 treningsøktene hjemme på Atletix, noe som alltid er positivt. Liker meg kjempe godt der.

Ja, mams og paps nå skal jeg ikke shoppe så mye mer, det er farlig for meg å leve her med alle disse butikkene rundt meg. Jeg fikk blant annet med meg en pulsklokke fra Polar, en topp fra Better Bodies, og noen flotte ting til William som jeg gleder meg å gi til han.
Litt form update til dere.

 

Tror nok ikke bloggen blir første prio når jeg skal hjem i helgen, men kan nok snike inn en update. Maybe oppkarbingsinnlegg?

Kommentarer: 15

Lørdag

Postet: 11.09.2010   Kl: 13:27   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 5

Da var det lørdag igjen da :) i går var det 9 timers oppkarbing, heerlig! Det gikk i speltlomper, coco pops med skummet melk, ris, dreamis, riskaker med hersheys sjokoladesaus. Deilig å være mett all day long.

Startet dagen i dag med en knall økt på Atletix. Herlig å være tilbake.
Rack chins
Sittende roing med skulderbredt grep
+ enarms hammercurl
Skulderpress
+ dips for bryst/brystpressmaskin

+ 10 min på mølle etter styrke


I går ble det også updates på diettplanen, deilig med litt forandring og litt mer karbohydrater.


I kveld skal jeg i bursdag. Gleder meg til å se jentene igjen<3 (noen av de hvertfall)
Kommentarer: 5

Rooibos tea

Postet: 30.08.2010   Kl: 22:52   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 7


Akkurat nå sitter jeg å nyter en kopp med denne teen her. Smaker herlig og er full av viktige næringsstoffer blant annet disse:
* Jern- som er godt for oksygentransporten i blodet
* Kalium- som er viktig for stoffksiftet
* Kalsium- som er viktig for tenner og benbygning
* Kopper- som er viktig for stoffskiftet
* Sink- som er viktig for vekst og hud
* Magnesium- som er viktig for nervesystemet og stoffskiftet
* Fluor- som er viktig for sunne tenner og benbygning
* Magnan- som er viktig for stoffskiftet og benbygning
* Natrium- som er viktig for væskebalansen
Teen er uten tilsetningsstoffer.
100% økologisk
Fairtrade
Rik på antioksidanter og mineraler
KOFFEINFRI
Jeg elsker den, drikker opptil flere kopper daglig. Mamma som tipset meg om teen <3

Formen i går. Den har kommet seg!

Jeg er stuptrøtt, men spørsmålet er om jeg kommer meg i seng før klokken nærmer seg tolv. Jeg er dårlig på det og jeg må virkelig skjerpe meg. Jeg trenger all den søvnen jeg kan få og nå som jeg faktisk er trøtt bør jeg benytte meg av sjansen. Forelesning i seks timer + trening tærer på energinivået, men jeg skal absolutt ikke klage, det kunne vært mye værre. Må nyte det nå!


Q: HVA VIL DERE LESE MER OM? Det blir masse blablabla snakk.
Kommentarer: 7

Vask, rydd, formsjekk og trening

Postet: 27.08.2010   Kl: 12:46   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 6

Akkurat vasket badet og ryddet på kjøkkenet før mamma, søs og William kommer, nå blir det litt rydding på rommet mitt. Ikke at det er rotete her, men litt småting å rydde bort og skifte på senga, men sengetøyet tar jo evigheter å tørke.


Sto opp klokken 0800 i dag og dro på trening 0930, men først var det formsjekk og rapport til coach Børge. Nedgang for hver uke nå og det er jeg kjeempe glad for. Fortsetter det slik kan jeg snart ha en høykarbdag til i uka eller 6t oppkarbing :D give it to me<3 nå gjelder det å være flink og jammen skal jeg være det også!


Kom fram muskler, kom fram!!!!

I dag ble det trening av biceps, bein og mage. Snart tid for en økt til bestående av intervaller på mølle<3 kondisen min må opp og fettet må bort!
Kommentarer: 6

Timeplan for morgendagen

Postet: 23.08.2010   Kl: 22:39   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 11

0630-0700: Opp og hopp og stelle seg litt
0700: Proteinkaffe
0715: Sykle opp til gymmet
0815: Hjem til shake å dusje og stelle meg
0845: Lage mat
0915: Spise mat
0945-1630: Jobb
1630-1900: Hjem fra jobb og Kvalitetstid med mamma og pappa
1900: straka veien til Oslo

Blir en glede å trene styrke i morgen. Elsker det! Med litt nyoppdatert musikk er jeg fit for fight.
Kommentarer: 11
hits