UKE 2 - FORMBILDER

Postet: 15.06.2012   Kl: 13:19   Kategori: Framgang  Kommentarer: 20

Da var det på tide med nye formbilder. Vekten har stått stille denne uken, men jeg både merker og ser forandringer. Blodårer kommer mer til syne, skuldre og triceps er mer markert og magen er flatere samt lovehandles er mindre ;-) Men til gjengjeld ser det ut som det er litt muskler på den rumpa siden den holder seg noelunde rund :D og det er jeg meget glad for. 

Da skal jeg snart hive meg ut på en intervalløkt :D gleder meg til å få svetta litt.

Ha en fortreffelig fin dag :)

Kommentarer: 20

FREMGANG

Postet: 12.06.2012   Kl: 18:41   Kategori: Framgang  Kommentarer: 11

Fremgang er så mye mer en nedgang i vekt og endring av kroppen. Fremgang er også økt selvbilde og selvtillit, økt styrke på gymmet, økt hastighet på intervallene og selvrealisering. Det å kunne klare å presse seg enda litt mer enn forrige trening er også fremgang. 

Jeg blir rett og slett gal av all fokus på vekt for det er så mye som spiller inn. Jenter blir jo regelrett hysteriske av å gå opp 2 kg over natten og tror med en gang det er fett de har lagt på seg. Tro om igjen da. Litt lenger tid trenger kroppen på å lagre det fettet. Overvektige ble ikke overvektige over natten, gjorde de?


Og BTW jeg klarer endelig pullups med overhåndsgrep!!!!! 2 reps slo jeg til med etter kardio økten i dag bare for å se hvor jeg lå an i forhold til første gang. Hard work pays off!! 
Dere aner ikke hvilke lykkefølelse som løp løpsk rundt i kroppen min etter dette. Overhåndsgrep er noe jeg har drømt om å kunne siden jeg ble seriøst interesert i trening, NÅ klarer jeg det! Jeg er så glad nå. Kommentarer: 11

Kveldsmat og fremgangsbilder

Postet: 22.05.2012   Kl: 20:51   Kategori: Framgang  Kommentarer: 23

God kveld :-)


Oktober vs mai. Til tross for en veldig lang berg og dalbane så går det likvel min vei, sakte men sikkert.


Ellers så spiste jeg dette deilige, men ganske enkle kveldsmåltidet i dag. Hamburgerrygg, egg og grønnsaker!

Det ble enda mer blomkål en dette. Tok oppi en buljong i vannet jeg kokte blomkålen i og fikk meg en slags blomkål suppe. 

Kommentarer: 23

God fredag

Postet: 09.03.2012   Kl: 12:42   Kategori: Framgang  Kommentarer: 19

Hei. Tusen takk for at dere er så snille med meg. Setter virkelig pris på hver eneste kommentar fra dere. Det som får meg motivert til å blogge. 

 

 

Det skiller ca. 5 kg på dette bilde.

I dag er det intervalltrening som står på planen og det er virkelig grufullt, men gjennomføres skal det. ikke noe unnasluntring med treninger. It counts. Jeg kjenner jeg er tom i musklene i beina så fare for at beina blir fortere utslitt enn pusten. Kommer nok til å steppe ut av komfortsonen min.

I morgen tror jeg at jeg skal kose meg med proteinboller som "frimåltid" og holde meg til det. Jeg har en tendens til å få cravings på MER når jeg inntar karbohydrater, men i morgen skal viljestyrken settes på prøve og jeg gleder meg. Jeg får til det jeg virkelig VIL. Jeg fikk jo til 24-timers faste hjemme hos mamma og pappa ;)

Jeg håper dere får en meget fin fredag.

Kommentarer: 19

50 kg

Postet: 07.01.2012   Kl: 11:22   Kategori: Framgang  Kommentarer: 19

God morgen :)

Video fra gårsdagens 5x5 benkpress :D strålende fornøyd med at 50 kg gikk opp hele 5 sett....!

Kommentarer: 19

Fredags fri

Postet: 16.12.2011   Kl: 11:43   Kategori: Framgang  Kommentarer: 20

Hallo og tusen takk for kommentarene deres. Jeg setter utrolig pris på alle og en hver av de♥ 

Bloggen er litt under konstruksjon og blir bedre på nyåret. Blant annet har akriv, lenker og kategorer forsvunnet noe jeg ikke aner hvordan jeg fikser på, i tillegg har statestikken forsvunnet også. I don't know what to do :p

I går var den mest slitsomme dagen hittil i løpet av 4Uker prosjektet. Det var et helt sliiit å komme seg gjennom kardioen i går. Har nok noe med en lang skoledag, blodsukkermålinger, samt maten vi spiste på skolen(er overbevist på at det gjorde meg fysen resten av dagen, frokost er no good for me). Men nå har jeg JULEFERIE foruten en rapport jeg må levere inn om 6 dager!


Six-packen er et stykke unna men er på vei i det minste!
Noe som er verdt å nevne etter disse 3 ukene med prosjeketet er:
Smalere rundt hoftene, midjen, mindre pupper, strammere, lavere vekt.

Nå skal jeg straks spise(skal bli flinkere til å ta bilde av maten min), stelle meg og komme meg ut å shoppe litt og så dra på trening etterpå :D

 Kommentarer: 20

Glute Bridge - video - før og etter bilder av rumpan

Postet: 12.12.2011   Kl: 20:57   Kategori: Framgang  Kommentarer: 16

Før: flat ass, hahaEtter:Jeg har dessverre lite bilder av rumpa mi før jeg bevvisst begynte å trene den. Det er kanskje ikke så rart da jeg ikke var fornøyd med den før! Da ble det heller bilde av andre ting som jeg var mer fornøyd med.

Kommentarer: 16

Ingen blå tirsdag

Postet: 06.12.2011   Kl: 18:04   Kategori: Framgang  Kommentarer: 12

Går det an å si blå tirsdag? Well, det har ikke vært en blå tirsdag i dag, digg og avslappende dag har det vært! Fikk dratt innom Clas Ohlson på vei til trening å byttet headsettet :D Endelig skurrefri musikk på trening!

24- timers fasten gikk enda bedre denne gangen enn forrige. Nå var jeg ikke noe sulten i går og heller ikke vært særlig sulten i dag heller. Mye energi på trening og lavrep økt. Gleden var stor da jeg leste 4 reps! Det ble ikke riskaker før trening i dag for å si det sånn og treningsøkten ble dobbelt så gøy og dobbelt så effektiv ;-) Grunnen til all energien i dag tross faste tror jeg må komme av de overraskende (eller ikke overraskende igrunn) resultatene på målebånd og vekt. - 2,2 kg og -15 cm tilsammen siden forrige tirsdag.Nå er det ikke lenge igjen av konkurransen min heller og bare skriv en kommentar i feltet så er du med :-) http://karolineolsen1.blogg.no/1322137034_rets_julegave_til_deg.html

Jeg ønsker dere en fin tirsdagskveld videre <3

Kommentarer: 12

Lørdagstrening

Postet: 18.06.2011   Kl: 20:47   Kategori: Framgang  Kommentarer: 7

Hei og takk for gratulasjoner i forrige innlegg :)

Ble en sykt bra økt på Elixia i dag tidlig - kjørte frontbøy, styrkevending+pushpress, dips, chins, nedtrekk og pushups i redcord. Perset igjen i dips og slo til med å bruke 2,5 kg i belte til og med. Helt sykt med framgang jeg har hatt på dipsen i det siste. Har gått fra å klare 0 med kroppsvekt til å ta 7-8 reps med 2,5 kg ekstra.
Veldig stolt av meg selv om jeg kan få si det! :-)


Klar for trening ;-)


Det må selvfølgelig dokumenteres :-D

Kan nesten ikke vente til neste dipsøkt. Min nye favoritt øvelse for bryst. Det brenner i brystet under øvelsen og er så digg når du er på den siste repsen. Kjennes ut som brystet sprenger, haha!

 

Har igrunn ikke noe spesielt å blogge om fortiden. Er inne i en liten bloggtørke nå! Men små updates blir det jo. Kan ikke forlate dere ennå.

 

Ha en fin lørdagskveld alle sporty mennesker!

Kommentarer: 7

Fornøyd bursdagsjente

Postet: 15.06.2011   Kl: 11:22   Kategori: Framgang  Kommentarer: 15

Hei solstråler :)

Slo til med å perse 2reps til i dips i dag.
Ble 8+3+3+2,5 reps.
Da ble bursdagsjenta ganske så fornøyd! Fin gave å få på 20 årsdagen sin det!


Håper dere får en fantastisk onsdag :)

Kommentarer: 15

Onsdag + formbilde 1 års forskjell

Postet: 30.03.2011   Kl: 16:21   Kategori: Framgang  Kommentarer: 33

God ettermiddag kjære lesere <3

Nå har jeg akkurat koset meg med favoritt måltidet mitt, bokhvetepannekaker med banan og sukrin. Mm! Nå er jeg mett og fornøyd, og musklene er fylt opp igjen etter trening :) Det ble en god trening på bryst og triceps + kardio! Nok en gang perser i enkelte øvelser, jippi!


Hehe, det er så morsomt å se tilbake på bildene og hvordan framgangen min har vært og jeg skjemmes igrunn av  å legge ut bildet fra i fjor mars. Jeg har tydelig mer muskler og lavere fettprosent. Jeg ligger ca. på samme vekt på disse 2 bildene! Jeg ser en mye sterkere og markert rygg samt smalere rundt midjen og hoftene. Så til dere som har sagt jeg ikke har hatt fremgang, her kan dere jo se ;) Dette ga meg skikkelig motivasjon å se så nå skal jeg bare stå på enda mer og gi alt jeg har :DKommentarer: 33

Formen 3 feb

Postet: 03.02.2011   Kl: 15:17   Kategori: Framgang  Kommentarer: 25

Har merket enorm fremgang i januar måned og det er nok mye pga av økt matinntak. Både styrke og muskelmasse er økt samt fettprosent er blitt litt lavere. Åh digger øktene mine :D Nå turer jeg straks bort til elixia for en styrkeøkt og litt kardio. Har også fått farget den grusomme etterveksten min hos Sandra på Dugg, blir mer fornøyd for hver gang :D

Ha en flott dag :D

Kommentarer: 25

Reality check- formen

Postet: 18.08.2010   Kl: 21:15   Kategori: Framgang  Kommentarer: 18

Selv syntes jeg det er "vanskelig" å se fremgangen på meg selv. Jo, jeg både ser og merker forskjell fra januar til nå, men jeg føler fremgangen burde vært bedre. Det kan godt være de ukontrollerte spisedagene mine som har "ødelagt" for den fremgangen jeg vil se. Derfor måtte jeg ta meg en liten reality check, jeg letet gjennom mailene jeg har sendt til Børge og fant fettmålene sammenlignet de med målene forrige fredag.

Fredag 22 januar 2010
Lår 23 mm
Mage over: 27
under: 19
Triceps: 14 mm

Fredag 13. august 2010
Suprailiac: 18 mm -(denne ble ikke målt før lengre ut i programoppsettet)
Mage
- Over: 16, 5 mm(-10,5)
- Under: 19 mm (- mulig det er feilmåling her)
Lår: 10 mm (-13 mm)
Triceps: 9,5 mm(-4,5)

Her ser man klart og tydelig framgang på mage, lår, triceps. Mest på lårene. Ante ikke at jeg var så høyt oppe i mm på lårene før.

Snakket litt  med Iris om framgang etter treningsøkten på tirsdag og jeg trodde jeg bare hadde gått ned 4-5 mm på magen, men det er jo hele 10,5 mm nedgang over navelen. Under navelen har det vært opp og ned, mulig jeg måler feil.
Lårene er helt klart der jeg har mest fremgang. Musklene begynner å synes.


Kommentarer: 18

Lørdag

Postet: 17.07.2010   Kl: 22:10   Kategori: Framgang  Kommentarer: 11

Det er lørdag, jeg har vært på jobb og nå sitter jeg her å skal straks legge meg før det er jobb klokken 0700. Bestilte nytt kost og treningsprog i dag fra www.myrevolution.no, nytt prottis pulver og vital artic oil.  Ser fram til 8 hard ass uker. Gleder meg til det kommer :D Skal prioritere bryst og biceps denne gangen!

Pakken fra bodybuilding ble stoppet i tollen for et par dager siden. Irriterendes. De sier det inneholder legemiddel(BCAA) som ikke er lov tilført inn i Norge. Men på mattilsynet står det at det ikke er klassifisert som legemiddel. Nå har jeg sendt mail til både posten og tollvesenet så håper de får ordnet opp i saken og sendt meg det så fort som mulig for jeg er tom for BCAA. 
 
http://mattilsynet.no/aktuelt/nyhetsarkiv/mat/berikede_produkter/statens_legemiddelverk_har_omklassifisert_syntetisk_fremstilte_aminosyrer_63339
 
Ha en super lørdag :)

Karoline <3
 
Kommentarer: 11

Shorts is getting bigger

Postet: 16.07.2010   Kl: 14:12   Kategori: Framgang  Kommentarer: 3

Shortsen blir større og større og jeg blir mindre og mindre. Sakte men sikkert :D

Kommentarer: 3

Mandag

Postet: 14.06.2010   Kl: 11:49   Kategori: Framgang  Kommentarer: 8

Har ikke så mye stort å komme med for tiden. Det går i det samme nesten hver dag og formen blir bedre. Etter at jeg kuttet ut min store fråtsedag i uken har ting begynt å skje. Jeg spiser hverken sjokolade, godteri eller potetgull og det er ikke fordi det er "forbudt" men fordi jeg føler meg mye bedre uten det i min livsstil. Det jeg unner meg av sjokolade er proteinbarer noe som funker fjell og smaker nærmest som sjokolade. Trenger ikke melkesjokolade for å tilfredsstille behovet for sjokolade da. Trangen til å spise noe søtt/salt blir mindre jo lenger du går uten det.Men i går var jeg fysen på noe søtt fordi jeg hadde spist så lite til de 3 siste måltidene. Kun kylling uten grønnsaker, litt kesella og litt laks med agurk, man blir ikke mett da. Så da slo jeg til å stivpisket eggehvitter med sukrinmelis, kanel og kardemomme, det dekker i hvertfall søtsuget tdg.Dette er favoritt frokosten. Sunne pannekaker med banan og blåbærsyltetøy.


Nå er det snart trening på gang
Lav skråbenk
Sidehev i kabel
JM press
Bulgarsk utfall
Curl ups
Kommentarer: 8

Bilder av dagsformen + litt tanker :)

Postet: 08.06.2010   Kl: 19:57   Kategori: Framgang  Kommentarer: 17Det får bli med disse bildene her. I dag var jeg mest fornøyd med lårene mine.

Hodet mitt er ett stort tankekart fortiden. Drømmer og filosoferer over fremtiden og jeg gleder meg til å flytte samtidig som jeg gruer meg. Gruer meg til å flytte fra mamma og pappa. Gruer meg til å ikke kunne kose med pusekatten min hver dag. Gruer meg til å bo vekk fra søster og den søteste nevøen min William. Gruer meg til å flytte fra bestemor og bestefar. Gruer meg til å flytte fra de fantastiske vennene mine. Gruer meg til den siste muntlige eksamen men gleder meg til det er over. Gleder meg til å flytte inn i en koselig leilighet med Camilla. Gleder meg til å trene på ett nytt gym. Gleder meg til å møte nye flotte mennesker. Gleder meg til å komme i bedre form. Gleder meg til sommer og sool. Gleder meg til jeg blir 20 *gliis*
Kommentarer: 17

Framgangen min og målene mine (oppdatert med nytt bilde)

Postet: 02.04.2010   Kl: 19:32   Kategori: Framgang  Kommentarer: 9

"Kan du fortelle litt om målene dine? Og hvilke resultater har du oppnådd med Børge sitt opplegg?"

Jeg begynte å samarbeide med Børge A. Fagerli (www.myrevolution.no) i januar 2010 da jeg ikke fikk de resultatene jeg ville ha av det jeg drev med selv. Spiste lite karbohydrater (noe som forsåvidt virker det og, kommer an på målsetningen din) og gjorde altfor mye kardio som førte til en stagnasjon. Jeg ville ha muskler og mindre fett, som fortsatt er mitt mål og som jeg jobber hardt for å oppnå. Det er ingen dans på roser å bli fit, men jeg liker å måtte jobbe for å oppnå noe. Da setter man raskt mye mer pris på resultatene man får.

September 2009 da jeg begynte å kjøre mitt eget løp etter sommerens frotsing i usunn mat. 

November 2009, fortsatt mitt eget løp


Januar/februar 2010 (4 uker etter jeg begynte) Ja, jeg er glad :D


Mars 2010 (mer markert og redigert bilde) 


NÅ, april 2010

Skulle hatt like bilder, men det har jeg altså ikke. Men i hvert fall så har musklene mine vokst og fettet har minsket seg, men har enda mer å ta av. 

Etter at jeg begynte på den såkalte fitness livsstilen har jeg blitt dobbelt så lykkelig nå som det jeg var før, merker jeg trives bedre med meg selv, og hva er vel bedre enn å trives med seg selv og være lykkelig? Jeg hverken spiser slik som jeg gjør eller trener slik som jeg gjør for noen andre. Jeg elsker å gjøre det jeg gjør, dette er ikke noe jeg piner meg igjennom. Da ville jeg nok aldri ha klart dette. Og all takk til mine ukentlige logger jeg sender til Børge for å holde viljestyrken min på plass. 

Ja, det koster penger, men det er verdt hver eneste krone og jeg angrer ikke en krone på at jeg startet denne livsstilen. 

Kommentarer: 9

Mat og formbilde

Postet: 11.03.2010   Kl: 16:07   Kategori: Framgang  Kommentarer: 4

Vet ikke helt hva jeg skal blogge for tiden. Det går jo nesten i det samme hele tiden, men skal blogge om maten jeg har spist :) Kom gjerne med forslag hva dere vil lese om.

120 g svinefilet med sjampinjong, blomkål og brokkoli

Dessert/karbsene besto av en syrlig og god smoothie laget av 100 g frosne blåbær, 1 banan, 80 g ananas og 1 SS Nora uten sukker bringebærsyltetøy. Den ble kjempe god!Ryggen utvikler seg i riktig retning hvertfall!! Noe synlig muskler på siden der!

Kommentarer: 4

Resultat

Postet: 23.01.2010   Kl: 18:18   Kategori: Framgang  Kommentarer: 9


Mye riktig mat og riktig trening gir resultater.
Etter tre uker med Børges opplegg ser jeg nå slik ut..


Ser frem til mer synlig musklatur :D
Kommentarer: 9

Lår

Postet: 23.01.2010   Kl: 14:52   Kategori: Framgang  Kommentarer: 5

Sto foran speilet og skulle sjekke formen til morran i dag og oppdaget plutselig mer synlig muskler på låra. Her er låret mitt til morran i dag.

Opplegget fra Børge har gjort sitt i 3 uker, ser frem til enda mer synlig muskler fremover med fortsettelse av opplegget. Om dere ikke kan se det på bilde så kan man i hvertfall se det i virkeligheten.Pia Marlen sine lår sier jeg ikke nei takk til hvertfall.
Kommentarer: 5

Nytt treningsprogram

Postet: 22.01.2010   Kl: 16:58   Kategori: Framgang  Kommentarer: 7

Nå er jeg ferdig med mine 3 første uker med myoreps og det har gått usedvanlig bra.  I dag fikk jeg nemlig nytt treningsprogram på mail av Børge A Fagerli og jeg må si jeg gleder meg til å starte. I helgen må jeg lese meg til den nye metoden jeg skal trene på, RPE- metoden og høyreps/volumtrening. Det blir også litt hardere kardio trening, noe jeg tror jeg vil dra godt nytte av.


Her har dere noe fint å se på en fredagskveld. Hot!
Kommentarer: 7

Formbilde, igjen!!

Postet: 30.12.2009   Kl: 21:48   Kategori: Framgang  Kommentarer: 3

Ja, jeg elsker fremgang. Hvem gjør ikke det??Etter all fråtsingen og mangel på trening i julen har formen holdt seg bra, syns jeg. Har langt igjen før jeg er fornøyd, men heey nå begynner et nytt år og jeg er så motivert at jeg nesten sprekker. Fett% min skal laangt ned.
Kommentarer: 3

Formen til nå - framgang

Postet: 30.11.2009   Kl: 16:19   Kategori: Framgang  Kommentarer: 8


Ser det er framgang og forskjell fra før jeg begynte å trene igjen. Ser her at jeg har mistet litt pupper, vil jo helst ikke det da, men er jo vanlig.
Mer markert kjeveparti, armer, bryst, skuldre og rygg. 
Framgang er jo bare sykt motivasjon i seg selv.
301120093188

Kommentarer: 8
hits