Pakke, intervaller og jobb

Postet: 27.09.2012   Kl: 21:19   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 5

God kveld, da har jeg endelig fått satt meg i godsofaen etter en lang dag med jobb, pakkehenting og intervaller i Frognerparken. 

Jeg bestilte pakken min i går formiddag og den var allerede i posten i dag - snakk om rask levering! Pakken inneholdt mange godsaker.
Takk til MyRevolution!


MyoProtein, grønn te kapsler, stevia vanilje, vaniljepulver, Acetyl L-Karnitin, t-skjorter, mandelmel, strikk

Kommer som sagt med vurdering og informasjon om produktene.

Så til intervallene som jeg og Helene kjørte i dag. Vi kjørte 11 drag opp denne trappen i bånn gass og gikk ned før vi dro på igjen og igjen! Hard intervalløkt med en 25 minutters gåtur hjem! Jeg har filmet litt så film kommer. 

Til kveldsmat ble det grøt med Myo, banan og vaniljepulver. Nom nom. 
Hvis du er hypp på å bli med, gi meg beskjed så kjører vi sammen ;-)

Da skal jeg redigere film og slappe av resten av kvelden :-) 
Klem Karoline.  

Kommentarer: 5

Soon back+ en liten update

Postet: 31.08.2012   Kl: 18:11   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 5

Hei, som dere vet så er jeg uten nett om dagen så vanskelig å få blogget ordentlig fra iphonen. Men håper dette snart fikser seg. Jeg savner jo de fine kommentarene deres:-)

Jeg har fått laget denne deilige kaken fra funksjonell mat som heter kakemix og Oh my lord så god!! Jeg lagde en gulrotkake av den. Holy macarony at en kake kan bli så god med mandelmel!!!

I morgen er det jobb igjen på Life :-) jeg gleder meg!!! Herlige kolleger har jeg og:-)

Dette var kun en kjapp update - jeg tenker nemlig på bloggen daglig og kommer raskt tilbake når nett er på plass!!!

Ha en fortsatt fin kveld :-)

Kommentarer: 5

BILDER FRA PROWLER ØKT PÅ BOOTYGYMMET

Postet: 14.06.2012   Kl: 18:38   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 10


Silje viser oss zercher bøy. Den brenner i bootyen.


Happy jenter, men veldig slitne :-)Kommentarer: 10

Avhengig av mat?

Postet: 22.05.2012   Kl: 13:27   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 19

Først og fremst vil jeg definere det å være avhengig av noe - avhengighet er en makt til å gjøre gjentatte aktiviteter/ting som gir en midlertidig "rus". Det er noe du føler deg tvungdet til å gjøre, selvom du vet det skader deg på en eller annen måte. Over til overskriften og tema, hva vil det egentlig si å være avhengig av mat? Alle må ha mat til visse tider, det er ikke noe man kan unngå uansett. Så kan man kalle det en avhengighet når mat er noe vi trenger?

La oss si du spiser et stort måltid - ingen avhengighet.
La oss si du spiser et stort måltid fort, ender opp med en oppblåst mage og føler deg uvel - alikevel klarer du ikke stoppe å spise mer? Potensielt avhengig. 

For en som er avhenigig av mat kan det være vanskelig å stoppe å spise når enkelte matvarer blir servert. La oss ta et eksempel med en pizza da. For en ikke avhengig person er det null problem å stoppe når h*n føler seg mett og fornøyd. For en avhengig person klarer man nesten ikke stoppe før man er så mett at man fysisk ikke klarer å få ned mer. Det er ikke det at folk som ikke er avhengige har en enorm stålkontroll - det er bare det at de har ikke apetitt for mer! 

Noen mat-avhengige spiser mye, noen spiser ikke nok og noen er til og med avhenging av å være restriktiv. For en mat-avhengig bringer mat med seg glede, underholdening, kontroll, berolighet eller savnet etter kjærlighet i livet. 

Å si til en som er avhengig at nå må du ikke spise så mye eller nå må du slutte - er som å si til en alkoholiker at nå må du slutte å drikke så mye eller kutte ned på inntaket. You get the deal?

 Mange faktorer spiller en rolle i det å utvikle en avhengighet av mat.
- Redsel: De kan være redde for å spise en viss mengde mat, redsel for å bli overvektig, redsel for ukomfertable følelser og sult.

- Kronisk overspising: Å spise mye av prosessert mat kan stimulere hjernens naturlige opiater - god følelse. Regelmessig overspising skaper en toleranse for denne "naturlige rusen". Det vil si, du trenger mer for å oppnå den samme "rusen". 

- Stress: Ulike former for stress kan trigge til en avhengighet. Overspising + stress + mat restriksjon = en kombinasjon for utvikling av en mat avhengighet.  

- Depresjon: Vanligvis forandrer depresjon apetitt, sult og metthetssignaler, likeledes søvnmønster. Normalt søvnmønster (7-9 timer) hjelper oss å holde styr på hormoner som kontrollerer disse signalene. 

Mange overspisere kjenner også sultsignalene bedre enn metthetssignalene.

 Da håper jeg du sitter igjen med litt mer forståelse av hva overspising er!

Innlegg inspirert av denne artiklen

 
Nå skal jeg avgårde på coaching time også er det tid for styrketrening :-D Ha en fantastisk dag videre i sommerværet!


Kommentarer: 19

Mandagstrening og muskelfibre

Postet: 14.05.2012   Kl: 16:58   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 23

I dag var det faktisk deilig å kjøre langintervaller. Jeg kan si så mye som at jeg ikke kjørte meg helt ut for jeg vil se fremgang på speedometeret fra uke til uke. Følgende intervaller ble kjørt i dag. 

4 min oppvarming 6 km
4 min løp 9 km
1 min pause 6 km
4 min løp 9 km
1 min pause 6 km
4 min løp 9,5-10km
1 min pause 5 km

5 min total hvile

20 min moderat kardio

Som sagt så er jeg ingen langdistanse løper, men mer sprintertype som liker å få ting raskt ferdig. Det vil si jeg har mest av type 2 muskelfibre i meg.

 Kjennetegn ved type 1 muskelfibre er:
- Langsom rytme
- Meget uutholdende
- Egnet til langvarig innsats

Kjennetegn ved type 2 muskelfibre er:
- Ikke særlig uutholdende
- Kraftigere 
- Egnet til hurtig arbeid 

Begge disse typene er tilstede hos alle, men prosentvis fordelig kan være veldig forskjellig fra person til person. For eksempel en sprinter i toppklassen kan ha så mye som 75% av type 2 mens en maraton løper kan ha like mye av type 1 og bare 25% av type 2. Disse forskjellene er medfødt - så man er altså arvelig disponert for sprint eller maraton. 

Er du en sprinter eller maratoner?

Har du lyst til å være med på Femme Fatale? Da er siste sjanse til å melde seg på i morgen 15. mai! Du vil ikke angre ;-)

Kommentarer: 23

Torsdag, femme fatale og fettmålinger

Postet: 03.05.2012   Kl: 18:46   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 12

Det er helg, noe som er digg, selvom jeg bare har vært på skolen 1 dag :-) Så i dag har jeg rett og slett ikke gjort noe særlig annet enn å levere inn en oppgave og få den ut av verden. Fy flate så deilig å være ferdig FØR tiden. Pleier alltid å utsette slike innleveringer til fristen, men nå var jeg innstilt på å bli ferdig så jeg kunne slappe av litt! Denne uken har jeg egentlig ingen plan på trening eller kosthold, men prøver å holde meg greit i kostveien. Men i dag har jeg kost meg med både dream is og spelt polarbrød ;-) Jeg lader nemlig opp til FEMME FATALE. Hørt rykter om tøffe uker, men herregud jeg gleder meg. (bilde er lånt fra Silje Mariela)

Dette er hva Silje Mariela skal bruke på meg og Helene i morgen. Man kan faktisk finne ut mye interessant med en fettklype om man har de rette kunnskapene om kropp og hormoner. Hvor fettet samler seg kan si mye om din hormonstatus ;-) Jeg vet kroppen min liker seg veeeldig godt der jeg er nå og gjør alt den kan for å freakin stay hvor jeg er nå. Det har jeg virkelig fått kjenne de siste månedene, for den sliter med å komme under et visst tall på vekten. Nå skal jeg nemlig få vite hva jeg kan gjøre for å komme videre!!

Kan ikke si annet en at dette blir såå spennende! 

Dere skal få referat fra morgendagen! 

Kommentarer: 12

Femme Fatale

Postet: 03.05.2012   Kl: 15:08   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 8

Nå har du sjansen til å melde deg på Femme Fatale for mai 2012. Hva er det du venter på? Et opplegg du garantert ikke kommer til å angre på at du kjøpe, ei heller fullførte. 


Opplegget kommer ikke bare med en standard diett og treningsprogram. Her er det full pakke. Du får mye lesestoff å lese på og en god del forklaringer på ting du kanskje ikke visste ;-) 

Jeg deltok på 4 uker og deltar gledelig på Femme Fatale. Bli med du og da vel. Sammen motiverer vi hverandre gjennom gruppen Femme Fatale mai12 på facebook. Oppstart er nå til mandag 7. mai. 

 

Slik er opplegget lagt opp:

? 4-6 treningsøkter per uke- Forutsetter tilgang til treningssenter

? Free Meal + dessert 1 gang pr uke

? Høyreptisjonstrening 

? Lavrepetisjonstrening 

? Intervalløkter

? Lavkalori halve uke 3 og hele uke 4.

? 20-24 timer faste en gang pr uke

Dette får du:

? Nytt program for hver uke

? Kostholdsprogram for hver uke

? Retningslinjer for trening og kosthold

? Oppvarmingsguide

? Øvelsesguide

? Informasjon om faste

? Måletabell

? Motivasjonsguide

? FreeMeal og Alkohol

? Fra diett til vedlikehold

Til en verdi av 1000,- og det er det verdt!
Ta skrittet på vei mot drømmekroppen nå!

Kommentarer: 8

For ivrig = kanskje brukket tå

Postet: 10.11.2011   Kl: 09:29   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 23

Det gikk vilt for seg under gårsdagens treningsøkt på booty-gymmet kan man si. På slutten av økten skulle vi ha stafettlignende lek og konkurranseinstinktet mitt kom frem, det er jo såå kjedelig å tape. Under bear crawls hører man en kinaputt-lignende smell og jeg melder meg ut av "konkurransen". Endte med en kanskje brukket storetå som jeg skal dra ned å ta røntgen av på legevakten nå. I'm in pain og håper bare den er hardt forstuet og går over av seg selv uten gips.

I tillegg føler jeg for en del 2 av spisedag-innlegget! Likte godt responsen deres på innlegget, men føler jeg må tilføre mer! Er litt kortfattet av meg ;-)

Kommentarer: 23

God morgen

Postet: 07.10.2011   Kl: 11:16   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 8

Jeg har vært oppe siden klokken 0700 i dag til tross for at jeg har fri. Måtte nemlig opp tildlig for å levere en oppgave innen klokken 12 som jeg ikke var ferdig med. Utrolig vanskelig oppgave og må si jeg sleit en god del med den. Nå er den hvertfall levert så gjenstår det om den blir godkjent- satser på det!

 

Neste på timeplanen min stå en beinøkt + intervaller. Intervallene er korte. 30 sek på 10-15 sek av x 4-6 drag. 4 på beindager og 6 på overkroppsdager.Nå skal jeg blande en treningsdrikk, bcaa og funlight, så går jeg til trening. Gratis trening.

Kommentarer: 8

Trening 13. juni

Postet: 15.06.2011   Kl: 00:32   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 8

Kommentarer: 8

Mat + trening

Postet: 01.06.2011   Kl: 18:32   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 4

Hei :)

 

Nå er jeg endelig ferdig med eksamen og har sommerferie :D:D Har egentlig vært i sommerferiemodus siden starten av mai, men nå er det endelig null skole og lesning!
Dette rotet har blitt ryddet!

I går ble det en herlig rask gange på ca. 1 time med 5 spurter til utmattelse. Kjente det godt i beina mellom hver spurt ja :D

 

Slik ser maten min ut for tiden:


Svinefilet med rødløk, paprika, valnøtter og asparges


Ny pukka te :)


Eksamens-lunsj, svinefilet med brokkoli.
Etter treningsmat, 400 g karbonadedeig, løk, paprika og agurk :)


Det går også i mye kylling, laks og egg!

Ellers fikk jeg en god fullkroppsøkt etter eksamen i dag hvor jeg tok øvelsene sumomarkløft, militærpress, skulderpress, nedtrekk bredt grep, omvendt roing i redcord, dips og pushups i redcord (faen så tungt).

 

Ha en fin kveld videre :)

Kommentarer: 4

Fastende intervaller

Postet: 06.05.2011   Kl: 09:58   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 13

Straks blir det fastende intervaller på tredemølla :D jippi, gleder meg, endorfin rush gjennom kroppen! Ja, jeg gleder meg faktisk. Det blir tøft når det står på men herregud så deilig det er etterpå.

Intervallene jeg kjører ser slik ut:
5 min oppvarming
20 sek spurt x 8
10 sek pause x 8
4 min pause
30 min rask gange
Nedtrapping

 

Så kommer det en herlig session med stretching etterpå :D

 

Til kvelden står bentrening på timeplanen, gleder meg til det også! Frontbøy, sumomark, bulgarsk utfall og hipthrust.

 

Innlegg om kosttilskudd jeg bruker kommer snart!

Kommentarer: 13

God morgen :)

Postet: 18.04.2011   Kl: 11:11   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 3

Nå har jeg akkurat dusjet og stelt meg etter dagens bryst,triceps og mage økt. Jeg liker ikke særlig godt å trene bryst men i dag var økten helt fantastisk. Bra med trykk og styrke og det liker jeg meget bra :D

 

Dette ble inntatt før dagens økt, Celsius, L-Tyrosine og BCAA. Energikick <3

 

Senere i dag skal jeg få til en joggetur i dette fantastiske påskeværet, men først en tur til Arendal med to gode venninner.

 

Nå venter karbonadedeig, kylling, poteter, brokkoli og ananas. Ikke glem påskekonkurransen min her . Meld deg på nå, jo fler jo gøyere konkurranse ;)Kommentarer: 3

Hvor mye vil du dette?

Postet: 13.04.2011   Kl: 14:19   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 13

Hvor mye vil du egentlig ofre for å oppnå drømmekroppen? Som dere sikkert vet er det ikke gjort på null komma niks og det blir som oftest både blod, slit og tårer på veien dit. Noen dager er lettere en andre, noen dager vil du bare grave deg ned i et sort hull og bli der resten av uken. For at vi skal kunne holde oss unna mat som ikke er bra for kroppen og trene regelmessig kreves det motivasjon og viljestyrke. Motivasjon er ganske lett å oppnå iforhold til viljestyrken. Viljestyrken er det som holder deg i gang med både sunt kosthold og regelmessig smart trening året rundt. Man kommer ikke langt med en dårlig viljestyrke. Så la oss se på noen punkter som kan få deg til å tenke litt på hvor mye du egentlig vil dette.Hvor viktig er en veltrent kropp for deg?
- Ja, hvor viktig er det egentlig for deg å se bra ut? De fleste svarer nok at det er viktig, og ja det er viktig, men enda viktigere er det å FØLE seg bra. Du kan se aldri så veltrent ut, men føler du det ikke selv hjelper det ikke. Her kommer tankegangen vår inn. Tenk positivt om deg selv, si positive ting til deg selv og du vil automatisk føle deg vel i egen kropp. Vanskelig? JA, og det kreves mental jobbing på høyt nivå. Det må vedlikeholdes akkurat som med trening.

Er du villig til å ofre goderiskåla?
- Du sitter med venner en fredagskveld og ser på film. Det florerer av godteri, brus og potetgull på bordet. Hva gjør du? Personlig hadde ikke jeg rørt noen av delene, jeg hadde kost meg med min egen sukkerfrie brus og vært fornøyd med det, det er det jeg vil og velger å holde meg unna søtsaker og annet usunt. Du må tenke på hva du vil oppnå med treningen og kostholdet ditt. Jeg sier ikke at du skal kutte det helt ut, men det blir gjerne kos både fredag, lørdag og søndag! Hold deg til max 1 dag!!

Vil du innføre regelmessige treningsøkter året rundt?
- Du kommer ingen vei til stram kropp uten styrketrening. Det hjelper ikke å trene 2 dager denne uka og 1 gang neste uke så har du 2 uker uten trening. Sporadisk trening er ikke veien til sterk, sunn og veltrent kropp. Innfør faste treningsøkter uke for uke og la det bli en vane. Både styrketrening og kardiotrening, men det er ingen nødvendighet å overdrive. Når du så har klart å la det bli en vane og du trener regelmessig er det ikke krise å gå glipp av 1 eller 2 eller 3 treningsøkter for den saks skyld, du må se helheten i det. Hvor mye utgjør disse 3 treningsøktene i løpet av 1 år. Nada! Når det har blitt en vane, kommer du til å elske trening uansett hvor hardt det er. Følelsen av å ha trent er fantastisk, og det er faktisk vanskelig å holde seg unna trening! True story.

Er du klar for en kostholds forandring?
- Vil du forandre kostholdet ditt til det bedre, da hjelper det ikke å leve sunt i 2 uker for så å gå tilbake til gamle vaner. Innfør gode rutiner i kostholdet ditt. Ta en skikkelig ryddings i kjøleskap og skap og se hvor mye dritt som befinner seg der. Mye, eller hva? Ja, jeg tenkte meg det :) Kast ut kjeks, sjokolade, hvetemel, potetgull, brus, ferdigmat, osv. Har du det stående i skapet blir det som regel spist opp, så best å kaste det uansett. Gjør innkjøp av råvarer en gang i uka. Kjøp basic varer som rent kjøtt, poteter, frukt, grønnsaker, fisk og melkeprodukter. Skriv handleliste og kjøp BARE det som står på listen.Håper du fikk noe godt ut av disse ordene og håper du er villig til å ta tak på ditt kosthold og leve en sunnere livsstil. Med en sunnere livsstil oppnår man langt flere helsefordeler enn ved dårlig livsstil, som jeg kan skrive i et annet innlegg.

Kommentarer: 13

Inspirasjon, motivasjon, og noen ord

Postet: 24.03.2011   Kl: 16:06   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 6

For noen flotte muskuløse jerndamer.

Så for dere som mangler motivasjon til trening og bra kosthold, håper jeg dette ga dere et boost. Det gjør det for meg, men jeg har dessverre ikke tid til å trene i dag da jeg snart må løpe ut døra for å fiske på neglene og fikse klar baggen til hjemreise! Det blir en kjedelig busstur hjem, men skal lese litt om hoftemobilitet da jeg sliter litt med dybde i knebøy og markløft, da blir fort til at teknikken blir gal og ikke så bra for rygghelsa.

 

Ps: Å sammenligne oss selv med disse fitnessmodellene kan være "usunt" for mange. Jeg personlig har sluttet å sammenligne meg med noen som helst andre og fokuserer heller på å bli den beste versjonen av meg selv. Det er det man bør fokusere på. - Jobb med deg selv, bli den beste versjonen av deg selv og slutt å sammenligne deg med modeller som dette da de fleste ikke går rundt i den formen året rundt. (Men de er fortsatt fine motivatorer og inspirasjonskilder). Les, ta til deg kunnskap (men vær kritisk), utfør og vær tålmodig på veien. Ting tar tid!!! Det er ikke gjort over natten, alle er forskjellige og reagerer forskjellig på ting. Husk: Alle kan hvis de bare vil det sterkt nok. Jeg har troen på deg


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mine inspirasjonskilder for fredagsøkten
Blodårer <3 Freak, jeg altså!

Kommentarer: 6

Ny uke nye muligheter

Postet: 21.03.2011   Kl: 13:21   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 10


For et fantastisk deilig vær det er i dag, man blir i så godt humør når våren kommer og det går mot sommer. Kjenner energien stiger og humøret letter på slike dager.

 

Hadde en grei økt på bryst, triceps og mage tidligere i dag + 20 min kardio på ellisemaskinen. Deilig å bevege skrotten litt.

 

Helgen bød på litt rødvin og god mat. Det ble ikke noe hjemmelaget pizza på meg, dro heller på peppes pizza med samboern og bestilte glutenfri pizza der. Ikke det sunneste valget, men det smakte godt.

 


Dette har akkurat passert munnen min og det smakte sinnsykt godt. Hjemmelagde karbonader, ris og brokkoli. Store og få måltider fungerer best psykisk på meg så jeg går over til det igjen. Små hyppige måltider får meg fysen, sliten, lat og endre ofte opp med overspising av karbs på kvelden. Not good. Da er det bedre at jeg holder meg til store få uten overspising på kveldene. Jeg må gjøre det JEG trives best med og fungerer best med både psykisk og fysisk. Vi får se hvordan det ender opp etterhvert.

Persilla mi døde :(

Flott vær i Oslo. Gikk av 3 stopp før jeg skulle av bussen bare for å gå i det herlige været. Gleder meg til våren og sommeren kommer for godt. Da blir det masse sykling og gåing til trening.

Nå må jeg hoppe i dusjen, lage matpakke og gjøre meg klar til forelesning :) Ha en god mandag <3

Kommentarer: 10

Sunnere alternativ til sjokolade

Postet: 09.12.2010   Kl: 11:29   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 10

Jeg pleier som regel å bruke proteinbar/måltidsbarer som erstatning for sjokolade. Savner ikke sjokolade på diett og heller ikke nå utenom diett. Det jeg har mest cravings på er bakevarer som nybakte boller, kaker og rundstykker. Men hvis det skulle vise seg at man har skikkelig lyst på en saftig sjokolade kan jeg anbefale mange steingode proteinbarer som er langt mer sunnere enn den fettete sjokoladen. Mine favoritter er;

 

OhYeah barene <3 de er farlig gode.
De kan du kjøpe her.
Pit-stop barene
Fås kjøpt her.
Dan Nutrition High Proteinbar
Fås kjøpt her2good barene
Fås kjøpt herMan trenger ikke stratos eller melkesjokolade i kostholdet sitt når man har disse alternativene.

 

For de som vil tenke litt på formen i julen. Jeg er ikke en av de ;)

Kommentarer: 10

Diettpause

Postet: 07.12.2010   Kl: 18:48   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 14

Jeg har fra nå av tatt meg en real diettpause. Følte jeg nådde ett punkt hvor jeg tenkte for mye på det ene og det andre at det gikk helt i hode på meg. Har fortsatt i bakhode at jeg ikke skal spise altfor mye mat, selvom det blir en del, hehe. Jeg vil IKKE ødelegge den framgangen jeg har hatt det året her, for jeg har jobba rævva av meg. Alikevel føler jeg at jeg burde se bedre resultater enn det jeg gjør. Jeg har på ingen måte gitt opp veien, bare tatt en pust i bakken. Dette er bare begynnelsen :) Veien til målet er jo det som er gøy. Jeg elsker jo det jeg driver med og takk for det sier jeg bare.På nyåret starter jeg for fullt igjen og har som mål og være enda flinkere det kommende året enn det jeg har vært dette året. Jeg vet jeg klarer det. Jeg kickstarter det nye året med en PSMF diett. De andre planene jeg har poster jeg i ett innlegg på nyåret en gang.

 

Jeg fikk meg en bra nevral oppladningsøkt til morgen i dag. Full av energi. Senere ble det en 40 minutters powerwalk/jogg ute i kulden. Brr holdt på å fryse av rumpeballene mine.I morgen blir det skolejobbing med Ida før vi tusler videre til Ullevål for å ha fysiologikurs. Etter skolen drar jeg en tur på Elixia for en zumba time :DHa en topp tirsdags kveld :)

Kommentarer: 14

FREDAG= HAVANNA NIGHTS

Postet: 26.11.2010   Kl: 14:28   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 5

I dag har jeg hatt fri i hele dag og det er såå deilig. Sto opp klokkan 0900 spiste frokost, dro på trening. Ben sto på programmet. Nå stikker jeg snart på Elixia igjen. Det er Havanna nights med Yaiko, GLEDER meg. Er litt uggen i formen om dagen men jeg skal få med meg den timen der, det er jo såå gøy.I love zumba <3

ELSKER sangen <3 godt vi danser etter den på zumbaen :D Jeg er såå glad nå. Hvis ikke sangen får deg til å smile så vet ikke jeg.

Kommentarer: 5

Andre boller

Postet: 24.11.2010   Kl: 17:01   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 3

I dag lå Kristine's sunne fristelser i posten å ventet på meg da jeg kom hjem fra skolen :D jippi, når blir det sunne kaker i jula + litt usunne også da. Fantastisk å kunne ha slike gode alternativer til alt det usunne som finnes. Takk for det!
Skolebollene har jeg laget før og de er fantastisk gode. Diett eller ikke diett!


Klokken 20.00 er jeg klar for zumba på Elixia. Håper denne timen blir like som sist gang! Noen som skal shake litt på rumpa i kveld?

 

Til tross for dårlig motivasjon fikk jeg meg en knall økt i går ;)

 

Ha en fortsatt fin onsdag <3

Kommentarer: 3

Trenings tilbehør

Postet: 12.11.2010   Kl: 14:27   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 4

Mine treningstilbehør:
- Hansker

- Drareimer, som jeg ikke skjønner meningen med å bruke :p

- Pulsklokke

Hansker og drareimer kan du kjøpe her for en billig penge :) Du finner også mange kule treningsklær fra better bodies der. Jeg har blant annet kjøpt denne kule singleten.
Kommentarer: 4

Hyggelig besøk

Postet: 31.10.2010   Kl: 15:05   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 9

I går trente jeg og Iris en økt sammen på Elixia før vi dro hjem til henne. Det ble prating, middag, dessert og litt avslapping. Det var så koselig :) og håper ikke det blir lenge til neste besøk :)

 

Jeg fikk servert en av Iris flotte kreasjoner av mat

Laks, torsk og en herlig salat


Fruktsalat med kremet balsamico.

 

 

Driver også å tenker en del fram og tilbake rundt bodyfitness og kommer ikke til enighet med meg selv.


Hittil i dag har jeg vært på zumba og vasket badet og snart er jeg klar for total step og styrke. Vet selv at dette er mye trening iforhold til mitt kcal inntak, men jeg får bare spise litt mer enn det som står på planen.Kanskje total step og styrke blir den nye favoritten hos meg. Skulle ønske Elixia hadde fler dansetimer. Jeg ønsker også å få opp kondisjonen min, og uten tvil får jeg det på zumba-timene.

 


Jeg vet, nice truse!

 

Håper dere har en fin søndag :)

Kommentarer: 9

Karoline tester

Postet: 22.09.2010   Kl: 18:41   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 6

Confecta fersken iste


Min mening:
Midt på treet god. Første slurken smakte ikke godt, men etterhvert ble den bedre. Smaker litt tamt og den bør være iskald. Terningkast 3.

Kommentarer: 6

Ovnsbakte poteter med karbonadedeig

Postet: 16.08.2010   Kl: 13:51   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 8

Har denne uken deload uke. Da trener jeg med litt lavere intensitet enn jeg gjør til vanlig og har heller ingen intervalløkter denne uken, bare litt moderat intensitets kardio. Trente med Iris i dag også. Så gøy å trene med en fra Myrevolution da vi begge har oppfølging fra Børge og følger nesten de samme øvelsene. Ser frem til mange knalle treningsøkter sammen med henne :)


Ettertrenings måltidet mitt. Mmm, fått hekta på ovnsbakte poteter med masse digg krydder toppet med litt 3% dressing

Ha en fin mandag, nå skal jeg ut å handle mat for resten av uka.

Savner deg søs <3


Kommentarer: 8

Slutt

Postet: 13.08.2010   Kl: 13:16   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 2

Da drakk jeg pepsi max og spiste läkerol igjen i dag. Ikke fordi jeg ikke klarte å holde meg, men fordi jeg ville drikke det og spise det. Nå er magen oppblåst og liker meg ikke akkurat nå. Jeg syns jeg har vært flink, 4 hele dager uten noen ting er bra for meg. Planen nå er å bare innta dette i helgene som lørdagskos og litt søndagskos, men også litt fredagskos.I morgen færer jeg til Oslo by og snart blir det innflytningsfest. Blir mye festing på meg nå gitt. I dag skal jeg også på en liten snurr.

Fikk også ett spm om hvor jeg får motivasjonen min fra så kan fortelle litt om det.
- Følger med på en rekke fitnessbloggere som dere kan se i høyre marg her. Det gir meg motivasjon og inspirasjon til å fortsette det det jeg driver med.
- Logger daglig i Myrevolution sitt PT-forum der jeg får veiledning og kontroll over hva jeg spiser og trener. Uten den hjelpen jeg har fått fra Børge ville jeg neppe ha kommet så langt som jeg er i dag, utrolig takknemlig. Har lært utrolig mye på veien.
- Framgang. Å se resultatene jeg får av ett sunt kosthold i tillegg til hard styrketrening samt kardio får motivasjonen på topp. 

Kommentarer: 2

Takk

Postet: 11.08.2010   Kl: 13:01   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 5

Takk for alle de hyggelige kommentarene dere kommer med :) det er såå koselig. Dere får meg til å smile.

Nå er det straks tid for trening, men først skal en proteinkaffe ned og kanskje vurdere en ripped freak i dag. I want more energy!! Sliter ikke med energien, men jeg vil ha energiboost. Og jeg er tom for Myo mocca her hjemme. Tok alt med inn til Oslo, nå må jeg har jordbær myo i kaffen i stedet. Åh mocca smaker 100 ganger bedre.
Kommentarer: 5

Dagen i dag

Postet: 08.08.2010   Kl: 19:59   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 2

I dag startet dagen med en 45-50 minutters morgenkardio opp til Ullevål stadion der skolen ligger. Ble en svett og herlig tur med mams og paps. Nå vet jeg i hvertfall hvor jeg skal gå til skolen. Etter turen ble det rykende ferske bokhvete pannekaker toppet med banan og Heistad lavkalori syltetøy med en MyoProtein kaffe til.

Håret før farging


Håret etter farging. Mye lysere i toppen og egentlig ellers i håret også. Strålende fornøyd nok en gang :DI morgen starter jeg på uke 3 på styrkeprogrammen mitt. Gleder meg til en hard styrkeøkt. Blir også intervaller i morgen på mølle<3 Endorfiner kom til meg!Håper alle har hatt en strålende helg <3
Kommentarer: 2

FRI

Postet: 01.08.2010   Kl: 23:50   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 10

I morgen har jeg fri. Skal bli såå deilig. Planen for morgen dagen ser slik ut;


 • Proteinkaffe
 • Styrketrening
 • Blåbær/banan mix og proteinkaffe
 • Måltid 1
 • Intervalltrening
 • Måltid 2
 • Måltid 3

Nå har jeg 2 vakter igjen før jeg har ferie :D Litt fri før skolen blir deilig. Til helgen tar jeg turen til Oslo og fikser litt ting i leiligheten med mamma og pappa. Også skal jeg finally fikse håret mitt. Planen der er å ta etterveksten og farge hele håret i en mørk blond variant.

Marianne - motivasjooon :D Ser sykt bra ut!
Kommentarer: 10

Iherb.com

Postet: 31.07.2010   Kl: 21:04   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 5

Nå har jeg tatt i bruk KupongKode.com og fikk dollar $5 i avslag på min bestilling. Jeg bestilte BCAA, ZMA og Stevia vanilla ekstrakt. Jeg bare håper den når til meg uten noe trøbbel. Bestilte bare 180 g nå for sikker hets skyld.


I morgen blir det trening igjen. Gleder meg! Er så sykt takknemlig for hver treningsøkt jeg gjør og ikke minst til Mr. Fagerli som lager programmet til meg. Endorfiner <3


Da ble det ernæringsfysiologi på helsehøyskolen til høsten. Det vil si om ikke så lenge! Starter 25. august. Jeg gleder meg til noe nytt og spennende! Ny by, ny leilighet, nye mennesker, ny skole, nytt gym, nytt miljø.

Nå har jeg akkurat spist meg mett og god på poteter, kylling, karbonadedeig og salat!

Ha en fortreffelig lørdagskveld :)

Kommentarer: 5

The four agreements

Postet: 25.07.2010   Kl: 21:59   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 2

Nå har jeg lastet ned "the four agreements" etter at Heidi Vonka Koi postet et innlegg om favorittbøkene hennes. Jeg har allerede lest The secret 3 ganger så greit med en liten forandring i slike bøker. Tenkte også at det var greit med lydbok som jeg skal høre på nå som jeg skal begynne med mer planlagte kardioøkter.  


Kommentarer: 2

Clean food vs Fast food

Postet: 25.07.2010   Kl: 19:20   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 4

I går merket jeg svært GODT forskjellen på ren mat og behandlet mat. Jeg hadde nemmlig tidenes spisedag ute av kontroll i går, ops. Skjønner ikke at det er mulig å stappe i seg så mye dritt. Og jeg skjønner heller ikke at folk klarer å spise dette hele tiden. Jeg ble rett og slett dårlig og uvel av maten. Sunn mat smaker så mye bedre. Smakene er mer friske og naturlige. Etter å ha spist ren mat i ett halvt år kan jeg ikke tenke meg tilbake til den usunne livsstilen. Det er faktisk sånn at når jeg spiser dritt mat savner jeg den sunne maten.


Noe av det som havnet i min mage i går var; potetgull, peanøtter, to mini hamburgere, brødskiver med sjokade, to kjeks, skruer, dream is, speltlumper med brunost<3 Speltlumper og dream is er godt i motsetning til det andre jeg spiste.

Det var veldig hyggelig i går, men det er dessverre ikke min livsstil lenger å dra ut å feste, jeg er ferdig med det. Av og til er greit :) Syns rett og slett det er kjedelig å dra på byen, vi blir jo bare splittet uansett. Vors er koselig og gøy, men byen blir bare kjedelig, hvertfall her i Risør. Satt i hvertfall pris på en koselig kveld i går :)Søte Elin <3


- Ja, denne etterveksten skal taes snarest! Har bestilt time på Dugg.


Sykt god mat! Nøt hver eneste bit. Karbonadedeig og salat med 3%dressing.
Kommentarer: 4

Viljestyrke

Postet: 20.07.2010   Kl: 21:21   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 6

Tenkte å lage meg ett innlegg som handler om dette med viljestyrke.

Viljestyrke er svært viktig for å oppnå en suksessfull og sunn livsstil. Har man ikke sterk nok viljestyrke til å forandre livsstil kommer man ikke særlig langt. En varig endring av livsstilen din er det som gjelder når du vil lykkes med en sunn og veltrent kropp.
Har lenge slitt med en svak viljestyrke. Før jeg kontaktet Børge. Jeg tenkte hele tiden dette skal jeg klare, men ga nesten alltid etter for en sjokoladebit eller en pose potetgull før jeg tok meg i skinnet og spurte meg selv hva i alle dager jeg drev på med. Jeg gjør det jo bare 100 ganger værre for meg selv og den dårlige samvittigheten kom snikende inn på meg og jeg ble i svært dårlig humør, ja i opptil flere dager.

Viljestyrken styres i stor grad av din tankegang. For å kunne lykkes må du snu tankegangen din, være motivert og ha ståpåvilje. Det er også mulig å teste ut viljestyrken din på forskjellige måter. Kjøp noe du skal kose deg med på lørdagskvelden på mandag. Ha det synlig og lat som om den ikke ligger der. Kos deg med god samvittighet på lørdagskvelden.

Min måte å holde viljestyrken min i sjakk på er at drømmen om drømmekroppen er så mye sterkere enn lysten på noe usunt at det er nesten uaktuelt å unne meg noe usunt. En gang i blant er het ok. Det andre er at jeg logger daglig i PT-forumet på myrevolution som gjør at jeg vil ha så små som mulig avvik fra kostholdet jeg følger.

Senest i dag fikk jeg satt viljestyrken min hardt på prøve. Is, fastfood og godteri som svermer rundt meg i badeland. Jeg rørte ikke ett gram fordi tanken om å nå målet mitt er større en trangen til slik mat.


Kommentarer: 6

Jaa, jeg har lyst på

Postet: 16.07.2010   Kl: 23:58   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 5

Jeg har lyst på baguett med nugatti air. Skikkelig cravings etter det.
Jeg har også lyst på kake, sjokoladekake med skikkelig digg glasur og stratos, også grandiosa også kjeks. Sjokomelk, is, gulrotkake, bolle.

Dette har jeg ikke spist på gudane veit når!

Men drømmen om drømmekroppen er sterkere så dette er way out of my league enn så lenge.

Rå dame!!! Heidi Vuorela.
Kommentarer: 5

Pepsi MAX

Postet: 15.07.2010   Kl: 23:39   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 5

Jeg trenger å dra på pepsi max avvenning. Jeg er avhengig. Drikker jeg ett glass blir det til to, to blir til tre blir til en flaske osv. Jeg er pepsimaxoman. Det rare er at jeg ikke syns det smaker så godt i grunn.


Kommentarer: 5

Trening

Postet: 02.07.2010   Kl: 08:59   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 9

Nå stikker jeg på trening. Tester ut hvordan økten blir med bare BCAA i kroppen. Gleeder meg til frokost når jeg kommer hjem ja, for jeg er suulten nå!!

Nå skal det trenes
Rack pull
Foroverbøyd roing
Chins
Drag curl

I love it!Motivasjon!!!
Kommentarer: 9

Konkurranse

Postet: 21.06.2010   Kl: 19:39   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 1

Delta i konkurransen på Vibeke Hermansen eller Mette Ulseth sin blogg. Trykk HER eller HER for å komme til konkurransen. Du kan vinne en valgfri EBOOK fra www.foodwithfreedom.com


Det er enkelt å delta, for alt du må gjøre er:
-Lag et innlegg på din blogg om denne konkurransen og bruk bildet over her.
-Link til dette innlegget.
-Skriv i kommentarfeltet på dette innlegget når dette er gjort.
                                                        -Et ekstra pluss om du blir med i denne gruppen:
http://www.facebook.com/#!/pages/Food-With-Freedom/130392580312833?ref=sgm

Fristen er 30. Juni og de trekker 3 heldige vinnere :)
Kommentarer: 1

Vel hjemme+laksemiddag

Postet: 24.05.2010   Kl: 21:24   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 11

Da var jeg kommet hjem og turen har gått overraskende fort. Vi har kjøpt masse, masse og enda mer.

Sukrin, swebarer, C-vitamin, krom, kesam og cottage cheese


Endelig fant jeg det pepperkakekrydderet. Mango & karri og tandori krydder.


Ny funsaft, traff ikke helt mine smaksløker, men den går ned.


Laks stekt med løk


Det her var kjempegodt. Laks med mango&karri krydder samt litt pommes frites krydder stekt med rødløk.
Kesella og en liten dæsj sennep. Mmmm!


Nye treningsklær også ;)

I tillegg har vi kjøpt masse kjøtt, både hvitt og rødt, da er jeg sikret ettertrenings måltidet mitt en god stund framover :D

Kommentarer: 11

Tyggis

Postet: 20.05.2010   Kl: 21:05   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 8

Er en fin ting når du er "sjessen" på noe. Min favoritt er stimorol watermelon, men har funnet en tyggis som er uten aspartam i smakene kanel, grønn te og mint, på helsekostbutikk selvfølgelig. Aldri sett disse før.

Litt små, men gode.

Kommentarer: 8

New start

Postet: 20.05.2010   Kl: 19:38   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 5

I dag var det ny start av diett og treningsstart blir på mandag, men jeg har alikevel vært å trent på senteret. Ble dag 3 fra forrige deload uke og litt andre øvelser. Ser at jeg nå ligger ca. 100 kcal mer enn forrige diettplan på kardio/hvile dager og ca. 200 kcal mer på treningsdager.

Kan ikke si at jeg savner all den drittmaten jeg har spist siste del av russetiden. Æsj, skjønner ikke at jeg gjorde eller ville det en gang. Men gjort er gjort :) Det har i hvertfall resultert i vannete kropp.


It's growing


I dag har altså vært en herlig men svett dag med slikking av sol ved vannkanten med Chistina. Håper på like fint vær i morgen, men helst etter jeg er ferdig med norsk eksamen.

Håper alle har hatt en strålende dag <3

Jeg har forresten <a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/76215519e017cdb30df4204541a08d27908fe020">presentert bloggen min</a> på Bloggurat.
Kommentarer: 5

Overstått

Postet: 19.05.2010   Kl: 17:23   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 4

Første eksamen er ferdig nå og det er såå deilig. Til fredag blir det norsk eksamen.
I morgen er det fri og det betyr morgenkardio, en etterlengtet en. Lenge siden jeg har gjort det nå. Men først skal jeg ut på en rask spasertur/joggetur som jeg ikke har gjort på lenge. Gleder meg til å få ut litt energi og bevege litt på rumpa.
Kommentarer: 4

Nydelig dag

Postet: 11.04.2010   Kl: 14:07   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 8

Åh det er så fint vær:D det er kjempe deilig. Gikk en rask tur til morgen i dag etter frokost for å møte søs og William på veien og etterpå tok jeg litt forskjellige øvelser ute i gata blant annet tauhopping, gående utfall, dips og pushups på en steinkant, spensthopp opp på en steinkant, løp bak- og sidelengs og mageøvelse på stenkanten. Jaggu blei jeg svett og sliten.

Ha en flott dag, nå skal jeg snart på jobb!
Kommentarer: 8

Klar for sommeren? LITT TIPS

Postet: 09.04.2010   Kl: 16:56   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 8

Det er ikke mange ukene til sommeren er rundt hjørne, jeg vil derfor gi litt tips til hvordan dere kan komme i form til bikinisesongen, men det gjelder å ikke stoppe når sommeren kommer. Det koster å være i form og det gjelder å finne en livsstil du kan leve og trives med. Fortsett å spis sunt og hold deg aktiv selvom det er ferie. Det finnes mange forskjellige aktiviteter å gjøre på sommeren som svømming, sirkeltrening utendørs, ta i bruk fantasien og finn på noe.

- SPIS GRØNNSAKER gjerne til hvert måltid. Både metter og gir lite energi
- Kjenn etter om du egentlig ER sulten. Er du bare fysen på noe, ta deg et glass vann eller finn på noe å gjøre.
- Tenk positivt, negativ tenking fører til enda mer negativ tenking og enda mer dårlig resultater
- Drikk vann, men det vet de fleste.
- Grønn te, selv drikker jeg ca 6 til 9 kopper med grønn te OM DAGEN.
- Spis protein, karbohydrater og fett til hvert måltid (health and fitness consept)
- Ta en gåtur på ca 30-45 minutter om morgen, før frokost hvis du ikke er skrubbsulten. Da kan du ta deg en frukt før du går.
- Tren styrketrening (øker forbrenningen. Jo mer muskler du har jo mer forbrenner du)

LYKKE TIL :)


Litt pump i bicepsen i dag

Kommentarer: 8

Navn på de forskjellige musklene

Postet: 03.04.2010   Kl: 20:49   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 2

Her er navnene på de forskjellige musklene om du måtte lure :)Kommentarer: 2

Cardiotime

Postet: 11.03.2010   Kl: 19:26   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 4

Nå er det tid for kardio mens jeg leser til norskprøve i morra. Wish me luck! Tviler sterkt på at det blir så mye lesing :P

Kommentarer: 4

Farris/vann- TIPS

Postet: 04.03.2010   Kl: 10:57   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 10

Er du av den typen som syntes det er kjipt å drikke vann og liker farris bedre? I stedet for å kjøpe flere flasker med farris kjøper du heller denne; Wasser Maxx deluxe. Den er genial. Tar max 10 sek å lage farris.Granateple brus

En av de beste jeg funsaftene jeg har smakt!
Kommentarer: 10

Utforsking og testing

Postet: 05.01.2010   Kl: 13:30   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 8

Nå har jeg endelig forstått meg på hva Myo-reps går ut på, etter noen timers studering og tenkning fram og tilbake, haha. Så i dag blir det utforskning og testing av Myo-reps metoden, som hovedsaklig er den måten jeg skal trene på fremover. I programmet mitt var det mange øvelser jeg aldri har vært borti eller sett før, så med et øvelsesguide ark med på trening og nøye titting på youtube skal jeg nå lære meg de.


Kommentarer: 8

Mål for det nye året?

Postet: 28.12.2009   Kl: 16:16   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 5

Har dere planlagt noe for det nye året som kommer nå? Har dere satt opp noen nyttårsforsetter?
Jeg har i hvertfall satt opp noen mål med hva treningen og kostholdet mitt skal gjøre for kroppen min mot sommeren og resten av året. Har også laget meg en visualiserings plakat som jeg skal henge opp slik at jeg kan se den hver dag.  Håper den er til hjelp på den lange veien jeg møter.Jeg har visst spist litt mer enn jeg burde og trent mindre enn jeg burde i jula, men det har jo vært utrolig deilig med litt fri. Jeg er snart tilbake med hardass workout og det skal bli deilig. Jeg vil se fremgang og jeg er mer enn nok motivert for det.

Haper alle har hatt en fin jul og håper dere får et sabla godt nyttår :)

Kommentarer: 5

Treningsfri og motivasjon

Postet: 11.12.2009   Kl: 14:49   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 1

I går hadde jeg en aldri så liten fri fra treningen min. Etter den harde økten i forgårs tror jeg kroppen min hadde godt av litt hvile. Men det vil ikke si at jeg lå på lat siden, jeg var faktisk å handlet julegaver med søsteren min og lille William<3 Kjempe koselig. Vi gikk i ca 2-3 timer og gjett om vi var slitne da vi satt oss i bilen. Ekstra slitsomt når man triller på vogn også. Men det var deilig.

Motivasjon for dagens økt
bg174sm
Kommentarer: 1

Lørdagens frokost

Postet: 05.12.2009   Kl: 10:13   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 10

Sto opp klokken 0715 i dag, fikk rett og slett ikke sove mer. Dermed bar det opp på sykkelen i 36 minutter som tilsvarte 11.1 km og 412 kcal. Frokosten besto av 1 banan med kanel, 1 boks makrell i tomat og 1 eple. Elsker banan med kanel, det er så godt.
051220093358
Nam!

Senere i dag skal jeg på jobb på sykehjemmet. Blir litt trening der og igrunn :)
Ha en strålende lørdag.
Kommentarer: 10

MyRevolution advanced program

Postet: 26.11.2009   Kl: 20:56   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 11

Etter mye fram og tilbake har jeg bestemt meg for å kjøpe MyRevolution sitt advanced program, men vet ikke om jeg skal begynne på det etter jul eller om jeg skal begynne før jul. Ettersom det er svært populært og stor pågang er det ikke sikkert jeg får det før jul engang om jeg sender inn nå?

Fikk også prottispulveret i dag, syntes ikke det smakte godt, men det går ned. Ble stappmett av bare en shake og orket ikke noe middag ettersom jeg trente senere en vanlig i dag. Men man trenger jo ikke bare bruke det i en shake heller :) Kom gjerne med tips om hva jeg kan tilsette prottispulveret i!

Kommentarer: 11

Lunchen min i dag

Postet: 26.11.2009   Kl: 08:33   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 7

Salat med cottage cheese. Mmmm det er godt
261120093122

Sto opp klokken 0630 i dag og for å gjøre morgenkardio. Jeg skal gjøre det til en vane, for det er en sykt bra start på dagen din. Jeg er inne i en helt genial treningsperiode nå og jeg digger det.
Kommentarer: 7

Morgenkardio

Postet: 25.11.2009   Kl: 08:00   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 7

Når jeg la meg i går planlegget jeg alt i hodet mitt før jeg sovna og det viste seg og funke veldig bra. Psyka meg opp til å stå opp tidlig og jammen klarte jeg det.

Så deilig start på en onsdag har jeg aldri hatt før. Spratt nesten opp av senga klokka 0630, hoppa i treningstøy, kokte vann til espresso mens jeg laget klar frokost og hoppet opp på sykkelen og syklet en halvtime.

Så nå er jeg ferdig dusjet og sminket sitter bare å tenker på hva jeg skal ha på meg i dag.

24102009916

Ha en fin dag kjære lesere :)
Kommentarer: 7

Helgens trening og mat

Postet: 22.11.2009   Kl: 12:38   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 3

I går da jeg sto opp var det rett på cardio på sykkel i 30 minutter (først en kopp med espresso og et glass vann). Lå mellom 120-145 i puls, da jeg har lest at det er da du brenner mest fett. Etter dette ventet jeg på at mamma skulle bli ferdig på jobb så skulle vi gå opp til søsteren min å hente William siden vi skulle passe han i kveld. Det var super digg.
Middagen besto av Whole grain tortillas med kylling og utover kvelden litt godteri og potetgull.
I dag sto jeg opp halv elleve og fullførte 30 min på sykkelen, deretter besto frokosten min av  en omlett av 1 egg og 3 eggehvitter m/ cottage cheese og godt krydder, tilbehør var paprika, agurk og tomat.
Har planer om å trene litt styrke senere i dag men det får jeg se på. Skal i hvertfall ta meg en halvtime i saunaen :)

Kommentarer: 3

OMG svettelukt til tusen

Postet: 20.11.2009   Kl: 20:04   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 6

Både på trening i går og i dag var det en gutt, som stinka noe inni HELVETE med svette. Var så jævlig at jeg holdt på å gå midt i treningsøkten. Lukta så intenst at det skulle ikke vært lov. HØRT OM DEODORANT?? Flere folk som reagerte på det også. Det skulle ikke vært mulig å forpeste et treningstudio så mye. Tror han gikk med den samme t-skjorta på trening i dag også. Enda værre. ÆSJ!

Haha følte jeg måtte dele det med dere :) Flere som har opplevd intens, og da mener jeg INTENS, svettelukt på studio?


familyguypeterstinky72

Kommentarer: 6

Fra null motivasjon til fullt motivert

Postet: 20.11.2009   Kl: 16:02   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 4

Ah tenkte jeg skulle ha en fridag i dag, men ble så motivert til å trene nå at jeg kan ikke la hver å stikke opp å pumpe litt jern på treningsstudioet. Her er hva som fikk meg motivert og jeg er en fast leser.  www.ourwaytofitness.blogg.no Utrolig bra blogg :)

34156921242504818339n400
Kommentarer: 4

Nytt treningsprogram

Postet: 15.11.2009   Kl: 14:08   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 3

Føler jeg har holdt lenge på med det samme treningsprogrammet mitt og derfor er det på tide å lage meg et nytt. Er det noen som har forslag til killer treningsøvelser? Skal fortsatt holde på med noen av de samme som knebøy variantene i hvertfall. Vil ha noen nye øvelser som kjennes skikkelig i ryggen og skuldrene, tricepsen og bicepsen. `
Har du noen tips? Jeg tar gjerne i mot!
Hva er best av å trene hele kroppen på en dag, hele kroppen på to dager eller hele kroppen på tre dager? Selv trener jeg hele kroppen på to dager, føler det er best. Hvor jeg kjører, skuldre, bryst, biceps, triceps, rygg og mage + kardio. Andre dag tar jeg bakside lår, framside lår, innside lår og rumpe +  kardio

cimg6003
Vel her må det bli litt mer trening ser man. Dette er ryggen min nå. Så skal jeg se om noen uker om den ser bedre ut.
Fett% min må ned så jeg må kjøre masse morgen kardio fremover, vel i hvertfall lørdager og søndager.

Kommentarer: 3

For mye av det gode

Postet: 15.11.2009   Kl: 13:40   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 2

I helgen har det vært for mye av det gode, for mye alkohol, for mye brød, for mye potetull og for mye godteri.
Vet i hvertfall at neste helg skal være alkoholfri foreløpig.
En tur til treningsstudioet skal bli deilig, etter bakrusen har forsvunnet da.
Merker mye forskjell fra når jeg trener og har droppet alkoholen noen uker enn når jeg trener og drikker hver helg, stoor forskjell. Men er det bursdager og diverse russeting å være med på så hører vel en flaske vin med, men ofte blir det mer enn bare en flaske vin.

Dette ble et rotete innlegg.

Motivasjon:
jamie20eason
Kommentarer: 2

Morgen cardio

Postet: 13.11.2009   Kl: 22:43   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 10

I morgen skal jeg sette meg på sykkelen akkurat etter jeg har stått opp for å få fart på forbrenningen min for hos meg skjer det ikke mye for tiden, står rett og slett stille føler jeg og det er skikkelig irriterendes. Merker skuldrene er mer markerte da, heldigvis!

Jeg vil ha Pauline Nordin sin kropp og rumpa til dama under til jul :)
Kommentarer: 10

Trenings programmet mitt

Postet: 21.10.2009   Kl: 20:11   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 1

UNDERKROPP

5 min sykkel

1x12 + 2x10 knebøy m/stang (10-30 kilo)

1x12 + 2x10 knebøy m/manualer (6-7 kilo)

1x12 + 2x10 hamstring (15-25 kilo)

3x10 knebøy med ben på benk m/manualer (5 kilo)

3x12 innside lår m/ball

3x12 benhev


40 min powerwalk


OVERKROPP

5 minutter roing

3x12 skuldre (sidehev 5 kilo)

3x10 biceps (6 kilo)

3x10 brystpress m/manualer (8 kilo)

3x12 triceps (7 kilo)

1x12 +2x10 bryst på apparat (15-20 kilo)

3x10 rygg (5 kilo)

3x12 rygg på ball

3x10 push ups

3x30-40 sek planken


50 min spinning

17102009698

Kommentarer: 1

Sports-bh, hjelp!

Postet: 11.10.2009   Kl: 19:40   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 8

Har noen av dere en god, støttende og absorberende sports-bh for typen D-cup og anbefale til meg? 

bh558762x324

Kommentarer: 8

Syns du dette er fint?

Postet: 07.10.2009   Kl: 22:33   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 10

Seriøst syntes man at dette er fint?

jennajamesonboobsremoved
Jenna Jameson
Kommentarer: 10

Spinning

Postet: 21.09.2009   Kl: 15:20   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 4

Jeg skal på spinning i dag med Birgitte. Jeg gikk på spinning før men skal bli spennende og prøve det igjen. Håper bare det ikke er så veldig slitsomt! Må øke kondisjonen og forbrenningen min så håper dette hjelper!

Går du på spinning?


spinning1gallerylargecrop
Bilde fra google

Kommentarer: 4

SPIS CHILI

Postet: 14.09.2009   Kl: 21:53   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 3

Hvem liker vel ikke den eksotiske sterke smaken av chili?
Den er utsøkt i kylling retter, fiskesuppe osv. Den har noen gode fordeler som f.eks redusert apetitt og setter fart på forbrenningen ved å øke stoffskiftet. Chili er dessutten proppfull av C-vitaminer, betakaroten, antioksidanter og flavonoider som styrker immunforsvaret ditt og beskyttet deg mot kreft og betennelser i kroppen

I følge undersøkelser viser det seg at den senker blodtrykket ved å utvide årene, slik at blodet renner letter.

Chili har mange andre fordeler også som du kan lese her.

chilijohnbendtsen182008

Kommentarer: 3

Dagens økt

Postet: 30.08.2009   Kl: 13:42   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 1

50 min rask gange
15 min sykkel (182 kcal ekstra)
Knebøy m/ manualer
Inside lår m/ ball
Rumpe
Planke 3X30 sek

416165smallcroppe278814b

Bilde fra shape-up
Kommentarer: 1

Dagens treningsøkt er ferdig

Postet: 21.08.2009   Kl: 20:55   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 2

50 min rask gange
15 min på sykkel
skuldre
mage

Gud så herlig å være ferdig med det. Svetter enda. haha

Dette kan nok få deg bort fra godteriet eller potegullet du spiser nå ;)
jessicasimpson

jessicasimpson
436jessicasimpsonwetbikinicam
Kommentarer: 2

Dagens økt

Postet: 20.08.2009   Kl: 20:16   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 0

Tross regneværet og torden fullførte jeg mine 50 min med rask gange/jogging etterfulgt av styrke for bryst og rygg.
140820092492n
Ettersom det begynner å gå mot vinteren skal jeg bevege meg inn på treningsstudio men jeg trener så lenge som mulig utendørs da jeg syntes det er mye gøyere og gå ute i frisk luft enn i den svette luften på studioet.
Kommentarer: 0

Dagens økt

Postet: 18.08.2009   Kl: 22:07   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 2

50 min lett jogg/rask gange
Knebøy med manualer
Step up i trapp (2 trinn) med manualer
Innside lår
Utside lår
Planke
Push ups


180820092569

Trenings musikk (og party)
Kommentarer: 2

Fint vær

Postet: 12.08.2009   Kl: 11:59   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 1

Det er fint vær ute og det er deilig. Men inne sitter jeg. Skal snart ut å trene da. Men jeg vil heller slenge meg på terrassen og sole meg.

Nå skal jeg gå en rask tur for så å spyle meg i hageslangen og slenge meg på en solstol og slikke litt sol.

Motivasjon i dag... www.iform.nu

n72355504534108139783
Kommentarer: 1

Sommervær

Postet: 05.08.2009   Kl: 13:22   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 0

Dagens trening:
60 minutters powerwalk
Triceps
Biceps
Rygg

Nå som sola titter frem og gradestokken viser 30 vil jeg ut å gjøre noe nyttig og jeg ser at gresset trenger en klipp. Ekstra kcal forbrent og en mer energisk Karoline.

050820092428


Kommentarer: 0

Dagens økt

Postet: 04.08.2009   Kl: 13:25   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 2

40 min powerwalk
Skuldre
Byst
Push-ups
Planken

Jeg har akkurat fått i meg en sjampinjong omelett, mm godt!
1 stor sjampinjong
3 små cherry tomater
3 egg

Krydder: cayenne pepper, seltin, gastromat, provence.
365x250

bilde hentet fra google

Kommentarer: 2

Jævlig svett

Postet: 03.08.2009   Kl: 14:34   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 3

030820092335
Slik så jeg ut da jeg gikk
030820092336
Slik så jeg ut når jeg kom hjem.
Det er ikke svette, det er det fuckings regneværet som gjorde meg klissbløt så det ser ut som jeg har fått melkespreng.

Men nå skal jeg krype til et varmere og svettere sted, nemmelig sauna og lese.
Kommentarer: 3

Trening

Postet: 02.08.2009   Kl: 23:50   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 0

Min treningsplan for i morgen:
-40 min powerwalk
-Knebøy
-Utfall
-Benhev
-Div mageøvelser

7e7f1af0123368058110184

Dagens motivasjon poster jeg i morgen før jeg trener.

Kommentarer: 0

Neste uke- low carb

Postet: 29.07.2009   Kl: 13:43   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 4

Jeg
tenker jeg starter til mandag med å trene og spise sunt. Det vil si at jeg skal kutte ut alt av brød, poteter, pasta, ris, ja alle raske karbohydrater. Karbohydratene vil jeg helst få fra frukt, grønnsaker og Fiberrik. Noen ganger får jeg sånn skikkelig motivasjonskick og det er herlig. Denne gangen var det Jennifer Aniston som fikk meg motivert.
Gleder meg kjempe mye til å få tilbake den gamle livsstilen min :)
7jennifer20aniston

21jennifer20aniston

22jennifer20aniston

jenniferanistonnakedcelebritybikini2
A beautiful human!

Kommentarer: 4

Til høsten starter jeg igjen for fullt

Postet: 19.07.2009   Kl: 23:02   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 2

Jeg vet jeg ikke har vært noe flink med å poste noe om trening og sunn mat i det siste, men jeg er rett å slett i en heftig feriemodus selvom jeg jobber 75% stilling. Jeg syntes det er vanskelig å få til trening i dette været og å tilberede sunne måltider. Om sommeren er det greit med kjappe måltider som ofte ikke er så sunt. Jeg liker ikke dette og jeg angrer på at jeg stoppet med livsstilen jeg hadde bygget ,men fristelsene var for store. Nå er jeg så langt i fra den formen jeg hadde når sommeren begynte, det er kjipt! Men jeg kommer sterkere tilbake til høsten med masse mer trening og masse sunne måltider, tips og motivasjonsfaktorer. Jeg kjenner jeg gleder meg :)

curves
Dette bildet var litt kult da:p
Kommentarer: 2

Fremgang?

Postet: 07.06.2009   Kl: 21:34   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 2

Vel, litt fremgang på armene mine kan jeg se.
060620091415
Kommentarer: 2

Oppskrift på en sunn middag/lunch

Postet: 05.06.2009   Kl: 17:12   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 4

Her kommer oppskriften på maten jeg la ut her om dagen :)

1/2 brokkolia27brokkoli


1/2-1 kållitelammyekc3a5llarge


1/2- 1 paprika163320050218


1 rødløkrodlok2Stek dette sammen med litt olje til det blir en fin farge på grønnsakene.
Ta på allround krydder, cayenne pepper og /eller annet krydder om du vil.
Stek deretter en omlett av 3-4 egg. Kutt opp en tomat og litt agurk som du har ved siden av. Og vips et kjapt, godt og meget sunt måltid.

Kommentarer: 4

Gode grunner til ikke å ligge på latsiden

Postet: 03.06.2009   Kl: 15:14   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 0

 • Du får overskudd av å trene
 • Du blir mer positiv
 • Økt selvtillit
 • Du kommer i bedre form
 • Forebyggende for diverse livsstilsykdommer blant annet diabetes type 2
 • Sterkere, både fysisk og psykisk
 • Blodsirkulasjonen blir bedre
 • Du kan slenge deg på sofaen etter en treningsøkt med god samvittighet


svett20mann20loper

Kommentarer: 0

Dagens økt

Postet: 27.05.2009   Kl: 20:45   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 1

270520091290

Begynte med en 75 minutters rask gange med jogg inni mellom, etterfulgt av 8 minutes abs, 8 minutes legs og 8 minutes arms (finnes på youtube)
270520091303

Eksamen nærmer seg og vi har prøve eksamen til fredag. Tema denne gangen er diabetes. Lurer på hva tema på eksamen blir.
Kommentarer: 1

På tur med Camilla

Postet: 25.05.2009   Kl: 20:04   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 0

Trente først på treningsstudio hvor jeg trente bryst, skuldre, triceps og bein. Og etter det gikk jeg og Camilla tur i skogen med litt intervaller innimellom..
250520095823

2505200958301

250520095821

Og som dere ser er det nydelig vær så ingen grunn til å slenge seg på sofaen :)

Kommentarer: 0

Proteinshake

Postet: 24.05.2009   Kl: 21:36   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 5

240520091254Denne drikken tar jeg etter en god treningsøkt:)
+ litt vanilje kesam og en god dose kanel
240520091255

Og her er skillet mitt fra i dag :D
240520091258Jeg har da blitt en god del solbrent, men det er deilig. Da kjenner man i hvertfall at man har vært i sola. Hva har dere gjort i dag da?


Kommentarer: 5

Mitt daglige kosttilskudd

Postet: 21.05.2009   Kl: 20:37   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 13untitledbmps1. Betakarotenkrompi2. Krom pikolinat070026m3. Udo's choice oljecvitamin20citronlime20brustabletter202020st24. 1000 mg C-vitamin

Tar dere noen form for kosttilskudd, i tilfelle hva?
Kommentarer: 13

Sååå deilig

Postet: 14.05.2009   Kl: 20:18   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 2

Da var jeg ferdig med å trene, sitte i sauna og dusje. Herlig, herlig herlig :D Og i morgen drar jeg til oslo for å klippe og ordne fargen på håret mitt og shoppe, gleder meg.
Føler meg bare tusen ganger bedre når jeg trener regelmessig enn når jeg ikke trener. Gud hva trening gjør med deg:) både fysisk og psykisk.

Hva skal dere søtiser i helgen da?

Her er noen killer styrkeøvelse, bare 8 min på hver. Bør testes!
Kommentarer: 2

Lur deg selv til å spise mindre

Postet: 10.05.2009   Kl: 17:39   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 0

 1. Sett deg ved matbordet å spis, dette reduserer lysten til å spise. Ser du på tv eller sitter foran dataen spiser du mer.
 2. Ikke spis lett produkter. Da tillater vi oss selv til å spise mer.
 3. Spis forrett. F.eks en varm suppe eller fiberrik mat før du inntar hovedretten. Da spiser man mindre å saktere når den tyngre maten blir servert.
 4. Ikke sett gryter eller mat på bordet. Da blir du fristet til å spise mer enn det du egentlig orker. Velg derfor å la grytene stå på komfyren å forsyn deg derfra.
 5. Spiser du snacks, legg det i boller. Da spiser man mindre og har mer kontroll på hvor mye du spiser.
 6. Spis mat som etterlater "spor" da kan man se hvor mye man faktisk har spist.  Det hjelper til å holde kontrollen.

Kommentarer: 0

For en nydelig dag

Postet: 06.05.2009   Kl: 19:45   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 2

Det er herlig vær ute, sommeren er på vei og livet er bra :) Fantastisk deilig.

Jeg har trent i dag, for en herlig følelse etterpå + sauna. Digg!d

06052009735

06052009736
Deilig å gå i skogen og fin utsikt i tillegg. Sørlandet <3

Er været fint der du bor?


Kommentarer: 2

Hva er yoga?

Postet: 20.04.2009   Kl: 21:07   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 0

Yoga er en type trening som går ut på å konsentrere seg om pusten, man må puste på en spesiell måte. Det virker antistressende og avslappende. Yoga styrker kropp og sinn på en balansert og naturlig måte. Du bli smidigere tross øvelser som går ut på å strekke ut musklene, ledd og skjelett styrkes, stimulanse av sirkulasjonen og indre organer vedlikeholdes. Om man gjør yoga på den rette måten blir man fult konsentrert og det kan kanskje øke konsentrasjonen din? 

Det finnes mange forskjellig typer yoga, man kan annet tilby yoga for gravide, yoga for ungdommer, yoga som reduserer stress osv.
dekor11
Hvorfor velge yoga?
Fordi det kjennes godt å gjøre det, man blir avslappet og smidig samtidig som det styrker kroppen. Man kan ikke lære yoga ved å lese seg til det, yoga er noe du må praktisere selv og føle deg fram til, klart med tilrettelegging.
Holdningen din blir også super og dermed får du en knall utstråling ;)

er er et par linker til dere som vil vite mer: http://www.yoga.no/hva_er_yoga.shtml
http://www.yogarommet.no/hva_er_yoga/
http://www.yogasenteret.com/yoga.htm

Yoga passer for alle :D
Kommentarer: 0
hits