Lille Charlie gutten min

Postet: 02.07.2012   Kl: 11:37   Kategori: Hund  Kommentarer: 5

Nå har Charlie akkurat blitt kastrert. Grunnen til at vi gjorde dette var fordi at han er ekstremt seksuelt frustrert og starter å jokke på nevøen min og andre noe som ikke er greit. Han ligger også inne å piper siden han lukter hunnhunder og har veldig gjerne lyst til å ut å leke med de. Nå ligger han å sover og slapper av og jeg håper ikke han har det altfor vondt. 

Er det noen av dere som har kastrert hunden deres og som har noen råd til meg. Jeg vil så gjerne hjelpe han, men jeg ser jo at det er lite jeg kan gjøre annet enn å gi han kjærlighet. 

Kommentarer: 5

Charlie, trening og kaffe

Postet: 10.05.2012   Kl: 10:07   Kategori: Hund  Kommentarer: 15

Sitter her med en kaffekopp etter å ha stått opp 0650 siden Charlie ropte på meg fra nederste trappetrinn. Vi har akkurat kommet hjem fra dyrlegen da han ikke har vært seg selv på noen dager. Han spiser mye rart når vi er ute å går tur og har kastet opp og hatt diare i noen dager :( så vi dro å tok røntgen og fikk klemt ut noen betente analkjertler og nå er gutten min sjanglete etter en beroligende sprøyte! Jeg håper han blir seg selv igjen snart!Ellers så har jeg vært å handlet inn mat her hjemme, så jeg har noe annet enn brød ;-) Mamma og pappa var veldig søte da jeg kom hjem i går kveld, da de hadde kjøpt søtpotet og karbonadedeig til meg uten at jeg spurte ♥ Da ble jeg veldig glad :-D 

Nå er det en liten morgenkaffe og en herlig og god proteinshake  før jeg senere i dag skal ha en kickass treningsøkt. Den ser allerede farlig slitsom ut, men det er heldigvis ikke noen kortintervaller, kun moderat kardio etter styrke i dag!Ha en flott dag så lenge :-) Blogges nok senere ;-)

Kommentarer: 15

Bildedryss

Postet: 30.04.2012   Kl: 13:09   Kategori: Hund  Kommentarer: 7

God dag :-) akkurat kommet meg hjem til Oslo igjen.
Merket at det ble lite av søvn etter helgens bursdag så jeg sov hele bussturen, og jeg som egentlig skulle lese biokjemi. Ja ja pyttsann!
Deilig var det å sove i hvertfall! 

Sitter å koser meg med en herlig protein kaffe - naam. 


Oppskriften er enkel:
Her hadde jeg 25g sjokoladeprotein, kaffe og vann. 
Først rister jeg proteinpulveret ut med litt lunket vann så man unngår klumper og at det skal blande seg bedre med kaffen.
Hell proteinpulveret opp i den varme kaffen!
Ta i søtning om du liker det, jeg har brukt stevia sjokolade. Charlie gutten min fikk besøk på søndag.
En herlig og nydelig golden retriver, snill som et lam. 
"I love my sixpack so much, that I protect it with a layer of fat"
Fikk også solt meg en god del i går noe som resulterte i røde kinn, litt fregner og røde armer!
Det var en herlig følelse.
Sommeren er på vei.


Verdens herligste Malin <3 


Han fikk selvsagt boksen etter jeg var ferdig med å spise ;-)


Han er bare verdens herligste gutt <3

Kommentarer: 7

God morgen

Postet: 26.04.2012   Kl: 09:30   Kategori: Hund  Kommentarer: 7

Hei :) Nesten akkurat kommet inn fra en regnfull morgentur med fineste Charlie gutten min og nå nytes det en kopp med svart kaffe. Ikke det beste været å gå tur med en pelsdott ut av en annen verden, ble heldigvis ikke skitten, kun bløt i pelsen. Godt var det da han var nybadet i går kveld! Nå ligger han å sover søtt ved siden av meg.


Troponin iblandet vann, karameldip og sjokoladesirup = nam(dumle) Gleder meg til å blande dette proteinpulveret med kokosmel. Fiberrikt og proteinrikt lite anabolskt måltid ;)Ferdig på tur.


Nybadet og godt pakket inn i teppe <3


"Koste" meg på bussen i går med å lese biokjemi! Det ER faktisk gøy når man begynner å forstå det. Går opp små lys for meg jo mer jeg leser!


Treningsklærne er fra Craft og Better Bodies og jeg elsker de! Buksen er en av de bedre buksene jeg har i blant treningsklærne mine og jeg ønsker meg FLER! 

Jeg gleder meg sinnsykt til en knebøy økt senere i dag etterfulgt av en fettforbrenningsekvens og 1 min maks roing! Love <3 Kom deg på trening i dag.


Ha en feiende flott dag :D

Kommentarer: 7

Mandag

Postet: 19.12.2011   Kl: 07:01   Kategori: Hund  Kommentarer: 10

Hei hei.

Sovet ca. 2 timer i natt og lysvåken nå. Jeg skjønner meg ikke på søvnmønsteret mitt for tiden.... Nå fikk jeg jo valpen i går kveld, men gikk veldig fint i natt. Sov hele natta og vekket meg litt over 0500 hehe, ved å legge seg inntil halsen min!

Nå koser jeg meg med en kopp kaffe, snart pakket kofferten ferdig, så må jeg hente en pakke på posten før jeg busser hjemover til sørlandet. Spent på hvordan bussturen går. Gikk forsåvidt greit i går, men litt piping og uroligheter var det. Får sørge for å ha litt godbiter med meg i bussen.
Morgen kos tidlig på morran. Ja jeg tørker tøy, derfor tøy hengende rundt forbi hehe, ikke spesielt pent men må man så må man :p

Kom gjerne med valpetips til meg :-D

Kommentarer: 10
hits