Kan jeg friste med

Postet: 20.11.2012   Kl: 22:20   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 4

Endelig litt tid til blogging men jeg spiser det jeg skal friste dere med ;-) 

Jeg har hatt en helt fantastisk liten helg hjemme hos familien og det var grusomt deilig å se Charlie igjen og få hilst på den lille nevøen min! Og ikke minst den andre nevøen min som har savnet tante litt.


Jeg er så forelsket i denne skapningen at det skulle ikke vært lov! Jeg elsker han så mye at det gjør vondt og kan ikke forestille meg en annen gullklump. Han er verdens beste. 


Og her har vi det nye familiemedlemmet, en søt liten guttebass <3 gleder meg til å bli bedre kjent med han. Han er trossalt kun 3 uker :-)


Vel over til overskriften:


Dette her smakte så utrolig godt etter en rimelig hard crossfit økt. Jeg kjøpte meg et nytt krydder, Chicken and Steak. Tok det både på potetene og karbonadedeigen! Anbefales. 

Dette blir mitt nye faste kveldsmåltid fremover. Lei av kald ris, bedre med kalde poteter :-D

Crossfit økten i dag besto av:

WOD:
Oppvarming

15 min kontinuerlig arbeid med 1-2-3-4-5-6-7 osv reps. Øker 1 reps for hver runde. Jeg klarte 12 runder. 
Maneater - 12 kg
KB swing russian 16 kg
Body length jump

Nedtrapping:
Massasjerulle.

Massasjerulle gjør vi for å mykne opp i musklene så vi kan bli bedre i teknikk. 
BCAA både før og etter trening. Her blandet ut med funsaft. Jeg er tom for energi drikken min :( den skal bestilles asap. 

Da skal jeg snart finne sengen og hoppe opp til en glad morgen trening!

Klem Karoline :-)

Kommentarer: 4

Dørstokkmila

Postet: 15.11.2012   Kl: 12:00   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 6

Åh, hvorfor er det så vanskelig å komme seg opp av senga og på trening om dagen. Jeg vurderte seriøst å bare sove i dag, men what the hell - blir ikke resultater av å ligge å slumre i senga. Så jeg sto opp, kledde på meg, blandet BCAA med funsaft og kom meg over dørstokkmila og inn på Sats. Tok å trente forrige crossfit økt med jerks og overhead squat + litt hamstring og massasjerulle. Det var jaggu meg tungt da de ikke har 15 kg stenger der så ble 20 kg med 21-15-9 reps på 8 min. Den tiden skal slåes for å si det sånn. Litt kjedelig å trene crossfit alene hehe. 


Pain deluxe, men det gjør så godt. 

I morgen er det ENDELIG tid for en tur hjem til Risør og se familien og Charlie gutten min. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg savner alle sammen. i tillegg ble jeg tante for ikke så lenge siden og jeg gleder meg enormt mye til å hilse på det nye familiemedlemmet vårt, Sondre. Jeg elsker familien min <3 Så i morgen blir det en lang busstur hjem tidlig på morgen så jeg er hjemme på formiddagen, ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg!!! Det blir nok treningsfri, da jeg skal prioritere å være mest mulig hjemme, men gåturer med Charlie blir det ;)

Jeg kommer også til å bytte bloggplattform ganske snart så jeg håper dere vil følge meg videre, men jeg kommer nok til å publisere innlegg her til dere lesere kommer over på den nye siden min! 

Nå er det straks kvelden på jobb :-) 

Klem Karoline!

Kommentarer: 6

CrossFit in my heart

Postet: 13.11.2012   Kl: 22:07   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 6

Hei, dette er siste gangen jeg sier det (kanskje), men jeg er bare blitt så forelsket i CrossFit at jeg prøver å få alle mine venner til å bli med på en prøvetime! Det er bare så synd det er 3 ganger i uken! Gleder meg til jeg kan starte på OnRamp :-D Men først må teknikken sitte veldig bra før jeg tar steget videre. 


Massasjerulle er alltid med etter trening. Du får din egen her 


Slik så økten vår ut i dag. Ikke la deg lure av at det kun er 2 øvelser. Hver runde varer 4 min og det er ikke lett. Du blir andpusten og beina dine er så pumpa etter utfallene at det er vanskelig å gå. Føler deg som Hulken vett ;-)

Hver gang jeg går ut fra CrossFit senteret smiler jeg fra øre til øre, merker endorfinene sprer seg utover i kroppen og bare kjenner den herlige følelsen man får etter en haard treningsøkt. Har du ikke opplevd det går du glipp av noe ;-) Naturens antidepressiva!


Etter trening stekte jeg meg en god porsjon med søtpotet i ovnen og drysset på med himalaya salt og potetkrydder. Nam nam. 

Håper kvelden deres er fin :-) jeg skal snart finne køya og være uthvilt til morgentrening. 

Klem Karoline :-)

Kommentarer: 6

Snart HELG

Postet: 08.11.2012   Kl: 11:10   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 6

Det var ikke lett å komme seg opp for å trene i dag. Jeg lå i minst 30 minutter i senga og diskuterte med meg selv om jeg skulle fortsette å sove eller hoppe opp å sprette bortover mot trening. Hva tror dere jeg valgte? Vel det ble sistnevnte og det er noe jeg ikke angrer på nå :-D Jeg tenkte bare på den gode mestringsfølelsen jeg kommer til å få etter trening så valget var vel igrunn ikke så vanskelig! 
Har dere trent? Eller hva skal dere trene i dag? 


På late og trøtte dager som denne er NitroFuel god å ha! 

Jeg kjørte gjennom ryggen og skuldrene i dag, og hadde en aldri så liten gymboss sekvens med 6+6  runder kettelbell skulderpress. 

I morgen er det klart for CrossFit igjen og jeg går på dette senteret. Jeg kjører Basic timene hvor vi går gjennom de forskjellige øvelsene vi skal ha før vi starter økten. Man må gjennom dette før man kan fortsette videre på de mer avanserte timene hvor man ikke går gjennom øvelser og kjører teknikktrening. Teknikken og øvelser må sitte. Nå skal jeg hoppe i dusjen, lage matpakker og gjøre meg klar for en kveldsvakt på Life! 

Ha en kjempefin dag fine mennesker!

Klem Karoline:-)

Kommentarer: 6

Travle dager, men likevel tid til trening

Postet: 07.11.2012   Kl: 21:53   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 3

Heisann :-) Som sagt så er det travle dager nå og det er først nå jeg setter meg ned i sofaen siden klokken 09 og faktisk har tid til å blogge. Dog liker jeg å ha noe å gjøre, så sånn sett er det greit. Jeg trives :D 

Så over til dagens sene økt som viste seg å bli rimelig effektiv og tung. Just the way I like it! 
Kjørte
5x10 i markløft 
5x10 knebøy
1 min kettelbellswing 30 sek pause - 4 runder

Få øvelser, men fy søren for en god økt. Under kettelbell sekvensen brukte jeg GymBoss appen. 
 


Du kan også lage dine egne økter! 


Slitne jenter, men full av endorfiner etter den bra økten. Vi fikk pushet hverandre og det er gull verdt! Du er flink Helene <3 


Vel i morgen kommer øvelsesguiden med bilder og forklaringer til dere som ikke helt har tatt steget ut til treningsstudio :-)

Vi blogges. 
Klem Karoline! 

Kommentarer: 3

DAGENS WOD

Postet: 06.11.2012   Kl: 21:45   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 4

Hei vakringer :-) 

Jeg har så liten tid om dagen så data blir kraftig nedprioritert. Fyker fra A til B fortest mulig. I morgen er det nok en dag med jobbing på Life, brudekjoleprøving med Helene og moren hennes + en kaffe med de så stikker jeg og Helene for en økt på Sats Sjølyst i kveldinga. Og ja jeg er forloveren til Helene :-D How cool! Gleder meg skikkelig til planlegging. 


Multitasking ja, eller kan man kalle det det? Mat for noen dager nå og det er deilig å slippe å tenke på å steke kjøtt hver dag!!

Vel, over til dagens økt. Jeg var ganske sliten og trøtt da jeg kom meg hjem fra jobb og holdt på å sovne i sofaen, men ladet opp med NitroFuel og jeg var så og si klar som ett egg.
Kan si at økten ikke var like hard som første, men det var ikke for lett. Jeg har blitt helt forelsket i treningsmetoden og bare det å trene i en gruppe med andre treningsglade mennesker gjør at du klarer å gi litt ekstra gass. Kom igjen å kjør CrossFit med oss :-D Let me know! Så sees vi.


Dette var dagens økt og jeg elsker det bortsett fra de hersens burpeesene. De er døøøøden! 

 

Jeg har også funnet meg en favoritt "rett". Jasminris kokt med kanel og vaniljestevia. Så ta en scoop med Myoprotein mocca oppi og rør rundt. Det er himmelen etter en hard syreøkt! Smaker helt utrolig godt! Og enkelt for deg som ikke gidder å hive en kyllingfilet i stekepanna! Kjapt og enkelt måltid for deg som trener. Da håper jeg dere har hatt en kjempefin dag :-)

Klem Karoline!

Kommentarer: 4

Torsdag - fridag

Postet: 01.11.2012   Kl: 16:50   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 3

Hei,

I dag har jeg hatt en avslappende dag hjemme på sofaen og en heftig digg økt på Sats med påfølgene lang tur hjem langs vannet! Jeg vet ikke hvorfor øktene mine blir så bra om dagen - om det er den stigende motivasjonen eller super NitroFuel. Det er nok en kombo av de to! Keep it coming. Det er så herlig når motivasjonen er tilbake etter en den lange pausen jeg hadde i sommer som jeg ikke trente. I´m back. 


Nitro Fuel og grønn te inntas før trening for energi. 

Nå ligger jeg rett ut på sofaen etter en god middag. Dette her metter masse og holder deg mett lenge. Just try it.

Stekte karbonadedeig med himalayasalt, basilikum og champinjong - fantastisk godt. Og selvfølgelig bløtkokte egg, det er det beste! 


Også kan jeg bare si en ting - Muscle up funker som bare det! Lanseringstilbudet avsluttes i dag klokken 23 så om du ønsker deg programmet til en billigerepenge må du kjappe deg ;) 

Håper dere har hatt en fin dag i dag :-)

Klem Karoline!

 

Kommentarer: 3

Mandagsblues + flim

Postet: 29.10.2012   Kl: 14:50   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 4

Oh hoy hvor det går! Sliter med å sovne om dagene så i går sovnet jeg ikke før i 4 tiden og tenkte til morgen i dag at jeg orker ikke trene, men jeg har ikke tid til å ta fri. Så da dro jeg på trening da og hadde ca. den diggeste økten ever! Jeg tror nok NitroFuel (løp og kjøp, de kjører nå 20% rabatt i en kort periode) skal ha en takk der, for gud så trøkk og energi den gir :-D Men gudene skal vite at jeg måtte legge meg ned på ryggen etter nesten hvert sett for hjertepumpa gikk på høygir. 


Groooow


Markløft og Nitrofuel <3

 

Nå står kylling i ovnen og risen er ferdig kokt. Jobben kaller om 1 time ;-)

Ha en riktig fin dag.

Klem Karoline ;-)

Kommentarer: 4

Videoblogg

Postet: 28.10.2012   Kl: 16:05   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 7

Hallo, da har jeg og Helene filmet en litt klein videoblogg, men en gang må være den første so here it goes! 

 

Vi har som sagt vært i Slottsparken og tatt litt bilder av hverandre også kommer det en øvelsesguide som dere kan slå sammen med kardioøkta for litt variasjon samt å få litt lette styrkeøvelser inn! Gleder meg til å vise dere resultatet. 

Hadde det så utrolig gøy foran kameraet i dag. Helene er så flink til å ta bilder så jeg gleder meg veldig til å se det ferdige resultatet. Jeg fikk selvfølgelig lov å se på bildene underveis og jeg ble fornøyd med maange av de! Hoppe bildene var de som var gøyest å ta :-D 

Klem Karoline :-)

Kommentarer: 7

En herlig høstdag

Postet: 27.10.2012   Kl: 17:11   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 6

Hei,

Det ble en rimelig god økt i dag og, kjenner ryggen har jobbet. Og jeg fikk nok filmet i dag og skal du se ;-) Gøy å se hvordan man utfører øvelsene.
Ble disse øvelsene:
Pullups
Skulderpress
Skråbenk
Sittende roing
Nedtrekk
Bi/tri/sidegev i 5 min uten pause - Det sviiiir. 

Ladet opp til økten med kreatin og NitroFuel (20% rabatt nå). Godt med energi på trening. Muskler kom til meg!

Blandet litt myoprotein jordbær oppi for å få litt mer proteiner i nitrofuelen. 
Tok meg også en herlig omvei hjem fra trening for å få inn litt kardio. Det var så deilig vær ute så måtte utnytte de svake solstrålene mens de ennå er her! Smilte på veien hjem, blir jo lykkelig av dette været her med god musikk på øra! 

 

Nå står proteinbollene til heving, i dag er det boller + atkins til lørdagskos og kanskje et glass rødt om jeg vil. 

 

Håper dere får en fantastisk lørdag :-D

Klem Karoline :-)

Kommentarer: 6

Ryggtrening med Helene

Postet: 24.10.2012   Kl: 17:13   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 6

Hallo,

Planen i dag var en treningsshoot med Helene, men hun var helt ferdig etter shooten hun hadde med Maren først, så vi tok likesågodt å trente i stedet. Kommer flere muligheter, skal blant annet være portrettmodell for henne på søndag så kanskje det blir treningsshoot etter det. 

Treningen i dag var knall, særlig ryggøvelsene. Fikk god kontakt og det svei i musklene! I tillegg kjørte jeg biceps, triceps og sidehev i 5 min på slutten og du kan tro det svei!!

Uansett så fikk jeg mekket en film i dag og, med nye øvelser :D me like og det håper jeg dere gjør også :-) 

Jeg har også lagt inn en bestilling hos MyRevolution på nytt proteinpulver, BCAA og NitroFuel, om jeg gleder meg? Hell yeah. NitroFuel husker jeg at jeg prøvde ut for lenge siden og det ga sin effekt, endelig skal jeg få prøve den igjen og få masse energi på trening! Det er digg. 


Fotograf: Helene Drage.

Ha en fantastisk kveld :-)

Klem karoline

Kommentarer: 6

Herlig tirsdag

Postet: 16.10.2012   Kl: 19:03   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 12

Hallo :-)

I dag har jeg hatt en herlig og spennende fridag, en etterlengtet en! Dagen startet i sofaen under ullteppet med en boks cottage cheese, cocosa og omega3 og God Morgen Norge på tv før jeg hoppet i treningstøy å dro ned å hentet premien til Beate på posten. Det ble trening på Sats Sjølyst igjen og der møtte jeg på en photoshoot og ble jammen spurt om jeg ville bli med i en reportasje i Shape Up, herregud så gøy :-D kjøp juleutgaven av bladet!!Her er en liten smakebit ;-) jeg har ennå ikke sett bildene så jeg er spent på resultatet! Det var i hvertfall en kick start på treningsøkten min...

På vei hjem fra trening ringte jeg Helene og lurte på om hun ville bli med ut å spise - og det ville hun. Lunsjen ble på fantastiske FRESKO på Frogner som jeg har fått anbefalt av Maren og det skuffet ikke! Sunt, godt og ikke minst billig! Denne kafeen må du besøke! 
Jeg bestilte kyllingsalat ,ed avokado, couscos og lavkarbobrød! Naaam sier jeg bare..


Helene kjøpte seg en smoothie som så grisegod ut! 
Bestilte meg også en Ginger Shot som sved langt nedi magen etterpå! Elsker ingefær! Skikkelig immunforsvarsboost.


Til dessert ble det Muscle Brownie. Den får du også kjøpt her. Den smakte helt sykt godt!

Dette ble bildeboominnlegg, hehe. Senere eller i morgentidlig så kommer det video! Nå skal jeg få laget mat til morgendagen.

Ha en fantastisk kveld videre.

Klem Karoline :-D

Kommentarer: 12

Ingen blåmandag

Postet: 15.10.2012   Kl: 09:54   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 3

God dag! 
Mamma og pappa dro ikke før i dag tidlig så da sto jeg like gjerne opp og satt på med de bortover til Sats Sjølyst og hadde en knallbra økt.  Fy søren så fint og digg det senteret der er blitt! Kommer til å dra her oftere ja!! Love it! De har store vektskiver, løpebane, slede og mye annet! 
Jeg hadde sånn veldig fin Ace Ventura sveis i dag ;-)

Jeg trente dag 1 uke 4 på MuscleUp og fy søren så gøy det er!!
Markløft
Farmerswalk
Frontbøy
Planke
Beinpress
Glute bridge
Bulgarsk utfall
Liggende leg pres

Det ble en tung økt i dag med få reps, just the way I like!  

Nå har jeg akkurat fått i meg en boks cottage cheese med cocosa og en ss Omegacure.

Etter jobb i dag kommer jeg til å legge ut en ny konkurranse så følg med ;-)

Ha en riktig fin dag.

Klem Karoline!

Kommentarer: 3

Lørdagskos

Postet: 14.10.2012   Kl: 11:07   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 3

På fredag kom mamsen min på besøk til meg og på lørdag kom papsen inn til oss og hadde med seg Charlie gutten min, vi har kost oss masse. De kom å hentet meg på jobb på lørdag og Charlie kom løpende bort til meg! Herlig..

Før jobb på lørdag tok jeg og mamma oss en runde i Bogstadveien på markedsdagen og herregud som det krydde av folk, men jeg fikk en liten fangst. Blant annet en ny vinterjakke, ny omega 3, treningstøy og litt andre hverdags klær! 


Denne omega 3´en er den ferskeste omegaen på markedet! Den har faktisk ganske god smak av frisk sitron og søt vanilje! Ingen grimase når man svelger og ei heller oppstøt av ekkel transmak. Du finner den blant annet på Life i Bogstadveien og de har tilbud nå en liten stund. Løp og kjøp!

Så fikk jeg et etterlengtet nytt antrekk fra Nike! Den buksa der er fantastisk. Min favoritt fra Nike!Nå skal jeg ta på meg treningsklær og ut på en kardiotur med Charlie og Maren :-)

Kommentarer: 3

Ny sjokolade, treningsdagbok og trening

Postet: 11.10.2012   Kl: 19:37   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 12

Hei, endelig klarer jeg å motivere meg selv til å dra på trening etter 7 timer stående i butikk. Treningen gir meg såpass overskudd at jeg bare må komme meg på trening og for å trene viljestyrken min til å trene etter jobb. Det er faktisk deilig å komme seg på trening etter en lang dag. En avslappende Karoline tid kaller jeg det. 

Og vi har fått noe sabla artig på jobb, nemlig sjokolade med stevia :-D

Fy søren, disse er så fristende, men holdt meg unna i dag ;) men noen blir nok med hjem på lørdagen :-D Skal oppdatere dere.


Denne fristet meg mest! 

Også dumpet denne treningsdagboken ned i posten min. For et godt verktøy til å holde styr på antall reps og kg så man lett kan øke fra trening til trening! Du får den her
Får både treningsoversikt, kostholdsoversikt, kosttilskudd og oversikt over inntak av vann! Tommel opp for denne boken!

Dere som har meg på instagram har sett disse bildene så hvis du vil ha hyppige update følg meg på; karolineolsen1


Dette ble mitt postworkout meal. Havregryn, banan og sukkerfritt syltetøy. 

 PS: siste sjans for MYOPROTEIN konkurransen. Delta her

Ha en riktig fin kveld videre :-)

Klem Karoline.

Kommentarer: 12

Jobb jobb jobb + fitness star

Postet: 10.10.2012   Kl: 19:53   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 5

Hallo fininger :-)

Jeg lovte dere film i dag, men glemte kameraet hjemme i går så film ble det dessverre ikke. Nye muligheter resten av uka :-)

Vel jeg jobber hver dag denne uken siden sjefen er borte og da stepper jeg inn for henne så jeg har akkurat satt meg ned i sofaen nå. 

På jobb i dag tikket det nemlig inn en hentemelding fra MyRevolution - gleeede!! Det var Fitness Star tightsen som dere kan kjøpe her

Denne buksen overrasket meg veldig positivt. Veldig godt stoff og oppstrammende. Skikkelig tight! Mitt nye favorittmerke. 

Ellers så kjørte jeg en meget kort økt på Sats i dag, var inn og ut av sats på 15 min ;-) Kjørte intervallene inspirert av Silje

15 sek bånn gass 
30 sek pause
10 runder.
Hjeomver tok jeg meg en snarvei så jeg fikk en liten gåtur også! 


Damn you Atkins! Fy søren så gode de er. Var så sulten på jobb og mat hadde jeg ikke med meg siden jeg skulle kjøpe når kollegaen min kom, så da ble det disse to! 

Vel nå skal jeg kose meg siste del av kvelden før jeg køyer og skal våkne med god energi til morgendagens jobb og trening :-D

God natt :-)

Klem Karoline!

Kommentarer: 5

Muscle up express

Postet: 09.10.2012   Kl: 09:37   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 9

God morgen:-)

Etter en litt lang morgenkos foran macen må jeg i dag kjøre express versjonen av muscle up siden jeg har et par ærender å gjøre etter trening før jeg må hive meg i dusjen å farte på jobb! Jeg skal prøve å få filmet litt av økten å gi dere filmen senere i kveld eller i morgen tidlig! 

På planen er det bein og det er disse øvelsene som skal kjøres:
Markløft
Farmers walk
Frontbøy
Planke
Knebøy
Ettbeins glutebridge
Bulgarsk utfall
Liggende leggcurl

Dette skal kjøres svært effektivt og intensivt. Ønsker dere en topp dag :-)

Kommentarer: 9

Day off + liten video

Postet: 05.10.2012   Kl: 14:05   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 6

I dag har jeg fri fra jobb og bare nyter dagen. Slo sammen to treningsøkter i dag siden jeg skippet økten i går så fikk kjørt brystet og ryggen godt i dag. Senere i dag har jeg planer om å gå en luftetur siden været er så fint og jeg har ikke noe annet spesielt på tapeten i dag! 


Det var grusomt kaldt på vei til trening i dag morges, men varmt når jeg gikk hjem fra trening.


Dette smakte ekstremt godt etter trening! Myoprotein choco peanut blandet med litt vann og banan. Smør røren på bananen - NAM!

Når jeg kom hjem fra trening sjekket jeg postkassen og der lå den en overraskelse fra mamma og pappa - se hva jeg fikk da 
Dette gjorde dagen min enda bedre. Tusen takk verdens beste mamma og pappa! Jeg er så glad i dere og gleder meg til å se dere snart 

 

Klem Karoline :-)

Kommentarer: 6

New hoodie

Postet: 03.10.2012   Kl: 12:12   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 6

Hallo. Starter sent på jobb i dag også, så har tid til en lang morgenkos ettersom jeg tok treningsfri i dag. Jeg er støl i rompa etter beinøkten i går og det er LOVELY! Jeg gleder meg allerede til morgendagens brystøkt. Men først og fremst så gleder jeg meg til en ny jobbdag selvom det er litt lite å gjøre på kveldene - da er det greit å ha med seg litt lesestoff. 

Denne dumpet ned i postkassen min på mandag og jeg kan si meg veldig fornøyd med genseren! God kvalitet og varm. De er litt store i str så gå ned en str. Jeg bruker vanligvis M, men her passet S og den er litt stor og romslig. Perfekt til trening og kalde kvelder i sofaen med pledd! Den har brystlomme som er perfekt til musikkplass, den har hull til tomlene og lommer på magen. Du finner den her. (Ad)


Dere må ha en riktig flott dag så blogges vi i morgen :-)

Klem Karoline

Kommentarer: 6

Morgenstund

Postet: 02.10.2012   Kl: 08:32   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 2

God morgen, sitter å koser meg i sofaen med god morgen norge på tvn og en kopp balansete. Akkurat spist min gode frokost som inneholder, karbonadedeig, avokado og grønnsaker. Jeg skal straks dra ned på sats for å kjøre ukens første økt, det er så deilig å ha trent før jobb, man er fort litt mer opplagt og energisk når man har tatt seg en treningsøkt før dagens utfordringer. Og jeg har fått en pakke fra MyRevolution som jeg skal løpe ned å hente før trening :D 

Det blir en økt på bein i dag, den ser slik ut og det kommer til å svi :-D
Markløft
Farmers walk
Frontbøy
Planke
Beinpress
Glutebridge
Bulgarsk utfall
Strake markløft 

Lurer på om noen kan være så snill å sette inn headeren i designet mitt, jeg får det ikke til!!! Kjedelig med en blogg uten header!
Foto: Elisabeth Sperre Alnes
Header: Hildegunn Stenvik

Jeg ønsker dere en fin dag og ta dere en treningsøkt, dere vil ikke angre :-D

Klem Karoline!

Kommentarer: 2

Trening, sjokolade og video

Postet: 28.09.2012   Kl: 15:13   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 6

På planen i dag sto RYGG og første øvelse ut var chins. Jeg merker jeg har blitt tung i fua i sommer så da kommer dette strikket godt med. Veldig godt verktøy for deg som ikke klarer chins/pullups med egen kroppsvekt enda og de fleste senterne tilbyr ikke slike strikk. 
Trente med søte Helene min.

 


Jeg heiv meg på bølgen og prøvde ut denne brownie/sjokoladekaken og brukte Dedication sin oppskrift. Og det er noe snadder om man har lyst på noe godt og sunt. 

1 økologisk egg
25 g myoprotein
1/2 ts bakepulver
1 ss bake kakao
1 ss mandelmel (sykt mye bedre mandelmelet er nå enn før)
1 pipett stevia vanilla cream
Litt vann til en bløt konsistens

Hadde den i mikroen på 800 W i ca 1-2 min.  

 Nå skal jeg hive meg rundt å få vasket badet og i helgen får jeg besøk av verdens beste Maren - fin helg med andre ord. I kveld blir det pizza på sunt vis, oppskrift følger :-)

Klem Karoline! 

Kommentarer: 6

Dagens trening og mat

Postet: 26.09.2012   Kl: 15:38   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 3

Nå er snart middag og dessert fortært etter trening. Det ble kylling krydret med hot karry, avokado og grønnsaker. Til dessert ble det smoothie med banan, bringebær, jordbær, blåbær, lecithin og multigreens. 
Lecithin gir en kremaktig og mektig smak. Har også prøvd det i ris og kesam. Med ris ble det veldig mektig.


Jeg stekte kylling sammen med vårløk og brokkoli i ovnen.

 Ellers så ble det en veldig god brystøkt i dag

Benkpress
Omvendt roing
Flatbenk med manualer
Facepulls
Skråbenk
Scapular pushups
Skulderpress


Jeg elsket denne tightsen, bare synd de hadde EN farge!! Fåes på H&M. 


 

Klem Karoline

Kommentarer: 3

Morgenstund

Postet: 24.09.2012   Kl: 09:54   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 13

God morgen fine.

Frokosten er inntatt og nå koser jeg meg med en kopp balanse te som har nydelig smak av lakris. 
Jeg fikk ikke tid til å trene etter shooten i går så i dag blir det den siste dagen på programmet som var forrige uke, det blir en helkroppsøkt med fokus på styrke og volum - det kommer til å svi, digg!

Fikk også de fine bildene fra Pernille igår. Omg for en fotograf! Sjekk hjemmesiden for flere blder

 
Jeg hadde med meg Macen på shooten for å drive litt planlegging siden jeg visste det ble mye venting :-) det kom godt med!


Her får dere en liten smakebit fra bildene som ble tatt, jeg har flere, men legger de ut fortløpende ;-)


Ellers er planen å bytte et par klesplagg som jeg ikke ble fornøyd med, ta meg en leseøkt på Waynes Coffee, trene og rydde. 

Så kom gjerne med ønsker om innlegg. Jeg trenger det nå i disse dager.

Ha en riktig god start på uken!

Kommentarer: 13

New Macbook in tha house + litt til

Postet: 21.09.2012   Kl: 18:13   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 3

Hello :-)

Nå dumpet altså Macen ned på postkontoret og gjett om jeg ble glad da det lå hentelapp i posten!! Wii. Så dette er mitt første innlegg på min nye Mac :-D 

 Ellers startet jeg dagen med photoshoot i Frognerparken med flinke Pernille - hun tar fantastiske bilder og i tillegg er hun fantastisk bak kameraet også, så ikke nøl med å bli fotografert om du vil det. Besøk hjemmesiden hennes her


Her er en liten smakebit som jeg stjelte fra Pernille sin Instagram! Gleder meg til å få mail med de ferdige bildene! Takk for en super morgen, Pernille!

Jeg fikk meg også en super ryggøkt i sta og ikke beinøkt som jeg skrev på facebooken. Det svei godt i latsen med negative chins og nedtrekk!! Avsluttet økten med to tabata runder i dag:
Strake markløft + utfall bakover/ jump squat
Biceps + triceps.
Kjapt og effektivt og veldig slitsomt! 
Ellers så skal jeg snart fyke i bursdagen til Linn . Jeg må bare få dratt maleskrinet over fjeset så er jeg good to go om noen kvarter! Gleder meg til å feire deg snuppis! 

Nyt helgen alle sammen :-)

Kommentarer: 3

Vinner av skilt konkurransen - endelig

Postet: 15.09.2012   Kl: 20:14   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 2Bedre sent enn aldri! Jeg har trekt ut to vinnere og det ble Julie Rafoss og Øystein Wolf! Send meg en mail med adresse så skal jeg få sendt det så fort som mulig! Gratulerer til dere.


I dag har jeg kost meg med familien min og vært på besøk hos bestemor og bakt kake! Hatt en helt super lørdag med lek og moro og nå er det avslappings i heimen! Charlie har fått løpt seg i hjel etter ball (jeg og) så nå er han helt utmattet.


Jeg og charlie startet dagen med tur og kongle kasting! Han er blitt såå flink til å gå uten bånd <3


Love <3

Nei da skal jeg tilbringe resten av tiden med familien <3

Ha en riktig god heeelt til dere <3 kos dere masse!

Kommentarer: 2

Bakkeintervaller med to skjønne jenter

Postet: 13.09.2012   Kl: 21:22   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 5

I dag har jeg kost meg på jobb som vanlig - åh jeg virkelig elsker jobben min og de jeg jobber med!
Fantastisk gode kolleger og godt arbeidsmiljø!
Hvis du leser bloggen min sjef, you rock ;-)

Løp i 10 drag i bakken med skjønningen min Linn og Jeanette som jeg hilste på for første gang i dag - super jente!
Den bakken er døden, pusten er kaputt og beina blir tunge som tømmerstokker på de siste dragene.
Men herregud for en fantastisk følelse etterpå!
Takk for økten jenter, ser fram til neste!
Film av de to siste dragene kommer :-D

Sterke jenter da;-)


Og Linn fikk meg hekta på speltlomper med peppermakrell - nam nam! Takk for tipset snuppa!

I morgen skal jeg hjem til min fine famile og verdens beste hund og slappe av!

Ha en god kveld og en fin start på helgen!

 

Kommentarer: 5

Crappy dag - trening - happy dag

Postet: 12.09.2012   Kl: 19:03   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 5

Dørstokkmila var farlig lang i dag i og med at dagen ikke gikk som den skulle!! Ny fastlege - som ikke levde opp til mine forventningene mine - forbanna! Men vi får se om det bedrer seg. Følte meg skikkelig liten der jeg satt i "pasientstolen". Leptin nivåer var det ikke snakk om å få målt for det gjorde ikke leger her. Har man ikke krav på det man "vil ha" hos legen av tester? I have a serious leptinproblem (at least I think).


Vel, slik så jeg ut før trening!


Og slik så jeg ut etter trening. Det er rart hva trening kan gjøre for humøret og snu dagen fra crappy til happy ;-)
Topp herfra
Bukse herfra (ad)


Etter trening koste jeg meg med speltlomper, laks og avokado. Nam nam!

Nå skal jeg meg med en kopp lett kakao og lese leptin boka som går mot slutten :-) Kos dere i kveld!


 

Kommentarer: 5

12.09.2012

Postet: 12.09.2012   Kl: 10:09   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 3

Heisann :)
Skal prøve å få til en treningsøkt i dag med litt styrke og kardio for i morgen skal jeg nemlig møte Linn og Helene for intervaller i helvetesbakken. Grugleder meg for det er virkelig hardt mens det står på, men veldig deilig når man er ferdig og kan klappe seg selv på skuldra etter gjennomførte intervaller.  


Og i går kunne jeg ikke dy meg lengre. Har vært nysgjerrige på disse siden de kom inn i butikken. Ikke helt fornøyd med denne smaken, men kålchips med cheddar er NAM! Sunt alternativ til chips for deg som ikke er kresen på smak!
Nå skal jeg ut å gå en tur!

Klem!

Kommentarer: 3

En liten oppdatering

Postet: 10.09.2012   Kl: 20:56   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 7

God kveld, jeg har sittet i hele dag med en oppgave som skal leveres i løpet av morgendagen og som jeg må gjøre ferdig i morgen før jeg skal på jobb. I den forstand har jeg måttet gå til innkjøp av en nød PC i vente på min elskede Mac. Dette betyr at jeg nå kan starte å gradvis begynne å blogge igjen.

Det har ikke skjedd særlig mye siden sist, men trening har jeg ikke hatt tid til de siste dagene. Oppgave, jobb og foredrag har tatt opp min tid.

Og på LIFE kick offen fikk jeg en meget stor goodie bag. Herregud så fin og bra goodie bag og jeg likte godt bøkene jeg fikk! I love my job!


Nyklipt og greier <3

Ikke nok med alle ting som har skjedd i det siste så kan jeg virkelig ikke beskrive hvor mye jeg savner gutten min!! Jeg gleder meg stort til å komme hjem å kose med han og gå tur. Lille tante barnet mitt er også i tankene mine og gleder meg til å gi han en monster klem eller drage klem - vi får se hva han velger ;-)


Oppi denne lange bloggpausen kan jeg ikke glemme min fantastiske sponsor (som jeg forøvrig skal legge inn en bestilling hos snart, gleder meg)

I min deilige minni mus ullgenser som virkelig er god å ha om tidlig på morgen.På life kick offen fikk jeg smakt mitt første RawFood måltid med blandede følelser - god og vondt på en gang, men sjokoladedesserten var det ingen ting å klage på, fy søren så god!!

PS: beklager til dere som har meldt dere på konkurransen om skiltene med visdoms ord og diverse. Jeg vil komme med en oppdatering på det - sannsynligvis førstkommendehelg. Følg med!

Ha en riktig god kveld.

Klem Karoline ;-)

Kommentarer: 7

Datakræsj

Postet: 06.09.2012   Kl: 19:45   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 2

Hey folkens.

Ikke nok med internett (som nå forresten er på plass) så kræsjer dataen min. Jeg har derfor gått til innkjøp av en MAC :-D glede. Men dessverre får jeg ikke den før mellom 20-24 september. Fortsett å følg bloggen min for jeg vil nok bli mer aktiv med en data som fungerer og med et filmredigerings program som er litt bedre enn movie maker, så filmer skal lages og publiseres - stay tuned.

Jeg har også et mål sammen med Helene - raskest til 20 min på mølla. Jeg løp forøvrig 20 min i går, men ikke på den hastigheten som kreves for å nå målet. Og som sagt så er jeg absolutt ingen langdistanse løper så dette blir en utfordring, men det blir gøy. Jeg ble ganske glad da jeg fikk til 20 min i går da 15 min er det lengste jeg har løp ever. Kondisen er ikke på topp så jeg ble overrasket.

 

Også over til dagens økt som forøvrig var djevelens økt!! Silje - you exhausted me og jeg siterer Silje "det er dette det blir resultater av" - ut av komfortsonen! Men herregud så deilig etterpå og det å faktisk fullføre de bakkeintervallene. Bratt halvlang steinete bakke og urutt terreng får jammen meg fart på hjertepumpa og muskelsyre i beina. Jeg og Linn gikk skjelvende til tbanen.


Dette bildet er fra da Linn kjørte meg og Hildegunn til maks. 4 runder med tabata er ikke til å kødde med.

Også må jeg bare få anbefale denne buksen på det sterkeste. Jeg har den som er lang. Love it.


For dere som liker bukser som er litt høye i livet er denne perfekt. Nå som vinteren kommer er denne super fordi stoffet er litt tjukt og ikke minst den holder ting på plass. (ad)

Vel det var det jeg hadde på hjertet for denne gang.

Blogges snarest :)

Kommentarer: 2

Datakræsj

Postet: 05.09.2012   Kl: 14:07   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 0

Hello peeps. Dataen min synger på sitt siste vers og jeg trenger råd og tips til valg av ny data. Mest av alt har jeg lyst på Mac, men jeg vet ikke om pengene strekker til en slik data akkurat nå. Men jeg tror alikevel det blir en Mac!! Men kom uansett med tips til en god og holdbar data i mer enn 1 år.

Blogger fra mobilen nå og den vil jaggu ikke laste opp bilder!!

Anyways så skal jeg straks en tur på sats for en løpeøkt, jeg og Helene har et mål om å nå 20 min sammenhengende løping raskest. Som dere vet er jeg ingen langdistanse løper, men det er rart hva viljen kan gjøre.

Vel, vi blogges. Hilsen spontanbloggeren (temporary)

Kommentarer: 0

Sunday pleasures

Postet: 02.09.2012   Kl: 21:23   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 2

I dag møtte jeg Helene på National for en lunsj date. Vi dro på Egon og koste oss og pratet, vi har jo trossalt ikke vært med hverandre på over 2 mnd så det var godt å være med henne igjen.
Så bestemte vi oss for å dra på Ben&Jerrys for litt dessert og ohmygod så digg men ohmygod så kvalmendes med krem på is! 


Wii fått meg ny bukse også. Denne kosebuksen (ad) er jo bare nr 1, så deilig og myk. Har den i grå også, men passformen er helt anderledes i rosa. Denne er small og den grå jeg har er i large så det er stor forskjell. Just so you know. 

Nå skal nettet mitt snart på plass igjen!! I morgen skal jeg dra til Expert for å byttet routeren jeg kjøpte i en ny en og håpe at den funker denne gangen. Og som dere kanskje ser så er jeg hos Helene og er så heldig å få låne dataen hennes så jeg får blogget til dere. 

Og nå er det kun 2 treninger igjen på Silje sitt gym med gruppene. Sad :( det er så fantastisk å ha den muligheten til å ha henne som trener og å trene i en gruppe som er så hyggelige og flinke. Ikke nøl om du er nysgjerrig på det!! Samtlige jenter i gruppen øker i styrke hver uke. Kommer til å savne jentene!

Blogges senere, nå er det pizza tid :) Ha en fortsatt fin søndag!

Kommentarer: 2

Herlig morgen i solen

Postet: 15.08.2012   Kl: 17:31   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 12

I dag startet jeg og sambo dagen med en herlig gåtur langs vannet i solsteiken. Gjett om det ble en vond tur for beina mine. Jeg er så støl at jeg sliter med å sette meg ned, reise meg opp, gå i trapper - generelt bare gå. Men jeg klager ikke, herlig å få kjenne at det er liv i de stakkars musklene :) Jeg gleder meg allerede til neste Bootylicious trening som er i morgen :D 


I FiveFingers så klart. Og jeg bryr meg ikke om folk ser rart på tærne mine :D De er himmelsk å gå i. Nå skal jeg slappe av etter dagens inntrykk - jeg har nemlig fått meg jobb på Life :D For en glede som spredte seg i kroppen min. Jeg gleder meg til å starte opp og komme inn i rutiner. 

Allright da skal jeg og kusina mi kose oss med kylling pizza :) Ha en fortsatt fin dag!

Kommentarer: 12

BILDER FRA BOOTYLICIOUS ØKTEN

Postet: 14.08.2012   Kl: 20:38   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 10

Allright, da er jeg godt plantet i sofaen etter den første økten min på bootylicious gruppen. Kjente igjen alle jentene fra før utenom 2 stk :) herlig energisk gruppe. Takk til Silje som setter opp slike grupper og takk til superfotografen Helene.Jeg perset flaten meg med 90 kg i markløft etter treningspausen :D og 3RM med 85 kg. Her er oppvarmingen.


Verdens beste Linn BabyNordic hamstrings - trenger jeg si jeg er sliten eller :p
Og trappeintervaller på slutten med gelebein!! 

Spent på morgendagens muskler i bein og rumpe!!


<3 finingene mine <3

Ha en fin kveld :D

Kommentarer: 10

Klar for BOOTYLICIOUS trening

Postet: 14.08.2012   Kl: 15:55   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 2

Hei alle sammen. Konkurransen varer i noen dager til så det er fortsatt tid til å være med i trekningen. Konkurransen finner dere her.

I dag så har jeg endelig vært å fikset etterveksten min, åå herregud så deilig. Føler meg som et nytt menneske igjen! Buksen er herfra (ad)

Og snart er det tid for min ordentlige økt på godt over en mnd! Bootylicious here I come!! 

Kommentarer: 2

Ready, set, go!

Postet: 06.08.2012   Kl: 13:51   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 10

Heisann til dere lesere som er igjen og som har vært trofaste og besøkt bloggen min til tross for null aktivitet her på 1 måned. Jeg har igrunn hatt ferie fra mitt strenge kosthold og treningsregime, noe som har vært både deilig og avslappende. Men nå er det på tide å stramme tøylene på kostholdsfronten, men ikke for stramme slik som jeg har hatt. Det gir meg kun stress tilbake som ikke er bra for både helsa og det å finne optimale vektforhold. Vel, jeg har kost meg godt i sommer, ingen tvil om det, men jeg trengte det og nå er jeg klar for å komme tilbake til hverdagen og finne rutinene mine igjen. Jeg er ferdig med sommerjobb så nå har jeg 2 uker ferie før skolen starter igjen. Og 1 uke før jeg er tilbake i Oslo. 


Kuttet i låret(!) har faktisk holdt seg gjennom sommeren. Dette er tatt i forrige uke! Hadde jeg aldri trodd :-P


I tillegg så skal jeg være med på august BOOTYLICIOUS gruppa til Silje Mariela! Og som jeg gleder meg! Programmet ser ikke annet en fantastisk gøy ut...
 

I dag skal jeg faktisk ha min første økt etter min lengste friperiode. Gonna be hard, but worth it. 

 


Og til sist må dere ikke gå glipp av denne Limited Edition toppen fra better bodies! I love it (reklame)

 Og dere, husk å følg meg på instagram, der har jeg oppdatert hele perioden med treningsfri :-) -->karolineolsen1, setter pris på at dere følger meg. 

 

Da får dere ha en riktig fin dag, vi snakkes plutselig. 

Kommentarer: 10

Torsdag kanskje

Postet: 12.07.2012   Kl: 15:38   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 4

Hei alle sammen :)

På høy tid å starte å lese litt om kroppen etter en lang pause etter eksamen. Jeg har nå bestilt 3 bøker som er relevant til jobben jeg skal drive på med etter jeg er ferdig utdannet. 

1. Mastering Leptin

2. Cortisol Connection

 3. Master your metabolism

Alt som har med hormoner å gjøre finner jeg ganske så interessant og spennende så har du noen bøker å anbefale meg så keep em' comin'. Både trening og kosthold. 
 

De 2 første er det coachen som har anbefalt meg, den 3. ble jeg inspirert til å kjøpe av Beate.

Jeg er snart ferdig med boken jeg startet på for noen uker siden og nå er det slik at jeg ikke kan legge den fra meg før jeg evt sovner fra den!

Det var det for denne gang, nå skal jeg ut på tur som vanlig med vovven min.

Seeya.

Kommentarer: 4

11.07.2012

Postet: 11.07.2012   Kl: 12:15   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 17

God dag alle :-) 

I går var en veldig fin fri dag og jeg solte meg på Mindalen med min kjære søster. I tillegg fisket vi og vi fikk napp hver gang vi hev uti kroken. 12 makrell ble det og en deilig middag ble laget til mamma og pappa når de kom hjem fra jobb! Makrell, agurksalat og lettrømme er undervurdert. 

Nå skal jeg straks hive meg ut på tur med Charlie som begynner å bli mye bedre. I morgen skal vi fjerne sting hos dyrlegen, jeg gleder meg til såret er grodd helt og vi kan leke som før :)

Får se om det blir en liten styrkeøkt etter jobb i dag, jeg lengter etter gode økter!

Noen som kan gi meg litt motivasjon? :)

Kommentarer: 17

Helgen oppsummert

Postet: 08.07.2012   Kl: 23:32   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 10

Hallo :)

I går var jeg i bursdag med en herlig jentegjeng og feiret Lenemor med sine 21 år <3 
Og som dere kanskje ser så var det pirate theme! 
Hipp hurra for Lene!

Takk for en fin kveld, jenter!


Jeg (eller mamma) har også fått sydd scrunch på bikiniunderdelen min så den ikke er slapp i rumpa = den sitter bedre og ser mye finere ut.
Jeg ser også nå at strikket kunne vært enda mer dratt så det ble enda mer scrunch :) 

Ellers så persa jeg med 67,5 kg i benken i går. Hell to the yes, endelig. 

I dag så har jeg kun latet meg i sola med familien og fått litt farge på den likbleke skrotten min. 
Nå treffer hodet snart puta og det skal bli utrolig deilig å sove i natt og lade opp til en ny og frisk mandag.
God natt dere ;) 

Kommentarer: 10

Motivasjon trengs

Postet: 07.07.2012   Kl: 13:43   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 4Nå stikker jeg på trening. 

4x10 - knebøy
6x10 markløft
Dumbellswing
Step ups


Mitt program i dag :) 

Kommentarer: 4

ISPINNER

Postet: 05.07.2012   Kl: 22:42   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 3

Endelig fikk jeg kjøpt meg ispinner så jeg kan lage min egen saftis :D Ellers så har jeg bare ligget å lest i boka ute i solasteika i dag og vært en tur på jobb. 

Gleder meg til å smake på isen og forhåpentligvis kommer det en pakke fra verdens beste sponsor i morgen :D Gleder meg. 

Dere får ha en riktig god natt kjære lesere :-) 

Kommentarer: 3

Markløft 10x10

Postet: 02.07.2012   Kl: 21:04   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 13

I dag tok jeg en dag hvor jeg trente hva jeg ville og ikke fulgte noe program. Det ble hardt og intensivt. Jeg kjørte på med 10x10 på markløft og herregud så sliten jeg var på sett nr 10, men herregud så deilig :-D Deretter så ble det kettelbellswing (bare med hantel) + pushups + jump squats = hjerterytmen i været. 

Ellers så kan jeg si at det har vært en tøff uke psykisk mtp mat, men klatrer oppover stigen igjen. Det føles ut som jeg har en djevel og en engel på hver side av skuldrene, den ene sier spis dette, det gjør ingen ting og den andre sier at jeg ikke burde. Det er et konstant kaos oppi hodet for tiden og jeg hater det! Kan ikke disse tankene og følelsene bare forlate hodet mitt? 

Vel, da skal jeg kose litt med uvitende-om-hva-som-har-skjedd-Charlie så er det senga. Jeg syntes så grusomt synd på han at det skjærer i hjerterota mi :( men noen dager til nå så blir han nok fin igjen. 

Kommentarer: 13

Good evening

Postet: 30.06.2012   Kl: 22:37   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 2

Jeg har lite på hjertet fortiden så jeg foreslår at dere fyrer løs med hva dere vil jeg skal skrive om så skal jeg prøve så godt jeg kan å få noe ned på arket :-)

Treningen i dag var helt grusom, grusomt digg. Supersett, lavrep og fullkropp!

Neste trening du har, så tester du ut disse øvelsene i supersett:
* Pushups 3x6
* Bicepscurl 3x6
* Sidehev 3x6

Det skal være tungt - så tungt at at nesten ikke får opp siste rep. Tren til failiure og du blir både sliten og overkroppen har god pump ;-)

Da ønsker jeg dere en god natt :-)


Kommentarer: 2

BANAN - VANILJE IS + uke 4 formbilder

Postet: 29.06.2012   Kl: 19:02   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 7

God kveld alle sammen :)

Her skal dere få en god og sunn oppskrift på en god is som dere kan nyte i sommervarmen (når den kommer).


Del opp bananen- frys den i minst 4 timer.

 


Kjør så stavmikseren sammen med et vaniljeproteinpulver, vaniljepulver og 1,5 ts sukrin. (du kan kutte ut proteinpulveret om du vil det)

Den ble kjempe god!

Så kan jeg endelig få frem noen formbilder selvom denne uken her ikke har gått som planlagt. Vært oppblåst, cravings og gudene vet hva. Men ser ikke ut som det har gitt negative resultater utseendemessig, men vekten har nok gått litt opp pga økt vannlagring og glykogen. 


I dag var det knebøy og glutebridge i supersett - det SVEI!! Prøv det!

Kommentarer: 7

Bildedryss fra de siste dagene

Postet: 26.06.2012   Kl: 22:54   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 13

God kveld god kveld. Havnet ikke foran dataen før sent i kveld heller. Kvelder i hagen er gull verdt fremfor pc-titting. Men her har dere i hvertfall et par 7 bilder fra mine dager i det siste. Følg meg på instagram for hyppigere oppdateringer: karolineolsen1


5 på rad spill.


Koselige kvelder ute i hagen.


Charlie chillern på bordet.


Bustetrollet har nå klippet seg i ansiktet så han ser bedre og han skal snart klippe seg kort.
Kortintervaller er ferdig å null komma niks. Intensivt og raskt. 30 sek på-15 sek av. 


Første dagen på jobb


Og ny bok er begynt på i dag.

 

Håper dere har hatt en strålende dag :-D

Kommentarer: 13

Mandag ja

Postet: 25.06.2012   Kl: 22:22   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 9

Da har jeg endelig funnet senga etter en lang dag og skal nå kose meg med the biggest loser (what else?) sammen med Charlie ved mine side :)


Min gode turkamerat.

Timeplanen så slik ut i dag:
- Trening
- Tur med Charlie
- Lage matpakke
- Hente pakke på posten
- Jobb 
- Senga 

Treningen i dag ble søndagstreningen siden jeg forskjøv den en dag, råbra økt med god kontakt i musklene! Digger slike økter. I dag tok jeg pushups på 8.27 min- det var dog færre på strak, men det var kun fordi jeg var så enormt sliten og hadde sykt pump i armene etter biceps og triceps supersett. 


Jeg trente i disse skoene - både styrke og intervaller! Jeg love deg, det er en fryd. Bedre kontakt med bakken som igjen fører til bedre teknikk både på styrkebiten og løpebiten. Jeg elsker skoene og kunne gjerne gått med de hele tiden. Hadde vel egentlig trodd det var værre å løpe med de, men det er bedre enn joggesko siden de er så myke og man lander ganske naturlig på foten. 

Nei, nå er det natta. Opp og hopp klokken 0530 for en ny dag på jobb. God natt :)

Kommentarer: 9

Back on track

Postet: 24.06.2012   Kl: 14:33   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 2

Hei, det har vært noen hektiske og lange dager hvor jeg ikke har funnet tid til blogging - nå har jeg litt tid og da bruker jeg den flittig til ett innlegg.


Nå kan jeg slappe litt av på sofaen etter at jeg og mamma har ryddet hele rommet mitt og kastet flere søppelsekker med dritt jeg har spart på fra jeg var tenåring. Haha morsomt å gå igjenom alt det drittet og de klærne jeg har spart på. Nå derimot er det ryddig og strøkent på rommet og nok av plass. 

Jeg har heller ikke fått tid til å ta noen formbilder så de kommer når de kommer - i morgen starter jeg på jobb så skal se om jeg rekker det før jeg drar til jobb eller om jeg bare skal ta de i kveld! Vel, film kommer i kveld uansett. 
Kommentarer: 2

Lørdags

Postet: 23.06.2012   Kl: 19:14   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 6

Hey,
I dag var det en tur bort til Arendal for å handle litt. Dagen har gått i ett og jeg finner ikke tid til data før muligens i morgen kveld.
Nå koser jeg meg med kusinene mine i min fine nye grønne bukser :-D

Vel da skal jeg kose meg videre med spill og sånn så vi blogges ;-)

Kommentarer: 6

Bestått eksamen og god treningsøkt

Postet: 22.06.2012   Kl: 20:43   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 5

God kveld,

Jeg bestod eksamen med glans i dag, var ganske sikker på at jeg kom til å bestå. Nå har jeg fri i helgen å starter jobb til mandag! I dag så har det gått ned bøttevis med kaffekopper - bokstavelig talt avhengig om dagen og vet ikke hva jeg skulle gjort uten akkurat nå. Har sånne perioder hvor kaffe er et must hver eneste dag. 


Bukse herfra

Fine t-skjorta jeg fikk i bursdagsgave av booty jentene mine! 


Treningsøkten i dag var helt utrolig slitsom og presset meg selv mye i dag. Jeg avsluttet økten med 6 kortintervaller og var bokstavelig talt død etterpå - DET er deilig det. 

Økten så slik ut:
Markløft - goblet squat - markløft 5/3/5 reps
Glutebridge
+ Knee tucks
Skråbenk - pushups på benk - skråbenk 5/3/5 reps
SIttende roing
Sidehev
+ Bicepscurl
+ Tricepspress
Tåhev 

Og hell yeah - i tillegg klarte jeg 3 pullups i dag!!! Økt 1 reps. 

Jeg kommer med film fra treningsøkten i dag og formbilder for UKE 3 i morgen.

Nå skal jeg ut på en tur i regneværet her!! Den blir kort, hehe. 

Kommentarer: 5

God morgen

Postet: 22.06.2012   Kl: 07:36   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 7

Hey, nå koser jeg meg med en kopp svart kaffe som er fast inventar hver morgen! Jeg skal først ha 4 timer med medisinkurs så er det eksamen og etter bestått eksamen jeg kan gi medisiner fra dosett på jobb. Heldigvis for meg så har jeg hatt alt dette fra før på 1. året av ernæring som er medisin grunnfag. 


Dette er måltid nr 1 for dagen, bare i dag har jeg kylling! Nam - gleder meg til hvert måltid!


Det går mye av the biggest loser om kveldene når jeg legger meg.


Mye kaffe går ned om dagen.


Mye turgåing blir det og!

Vel, da får dere ha en fin dag snuppiser..

Kommentarer: 7

Onsdag, utfordring og MOTIVASJON

Postet: 20.06.2012   Kl: 16:48   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 4

Hey, jeg har akkurat kommet meg hjem fra medisinkurs og venninnebesøk og ikke har jeg rukket å titte innom dataen før nå. Nå har jeg midlertidig slengt stumpen på stolen og nyter en kopp svart kaffe før jeg skal ta en tur med Charlie og så stikke på trening. 

Kjenner også at jeg trenger enda mer motivasjonsboost når jeg er hjemme hos mams og paps. Wonder why :P haha. Jeg har i hvertfall som mål å klare å holde meg til planen og ja det går bra så langt! Har ikke tenkt tanken på noen avvik. Og enda et ja, selvsagt skal jeg ha dager hvor kostholdet er noe løsere, typ 1 dag i uka med freemeal. I can do it!

Ikke minst så er Silje Mariela super motivasjon. Hello hvem gidder skippe en treningsøkt (ikke at det ville falt meg inn siden I LOVE IT) eller slurve med kostholdet når du ser den heite og trente dama her ;-) I know I won't. 

Toppen til Silje kan du få kjøpt her

Og hell yeah om jeg skal ta utfordringen til Silje om 100 pushups på tid! Skal holde dere oppdatert på hvor langt tid jeg bruker!

Vel, da skal jeg drikke en kopp kaffe til og hive meg ut i en helvetes økt :D

Kommentarer: 4

Tirsdag + anbefaling

Postet: 19.06.2012   Kl: 11:48   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 11

Hei - i dag startet jeg dagen med en herlig time ute med Charlie gutten. Vi gikk og koste oss å hørte på fuglene synge :) deilig når det er fredelig og stille ute.


"Væmme ut på tuur?" Denne chilisausen er så goood!! Den er spesielt god på karbonadedeig med minimais. Åh, nam nam nam!!
I dag har jeg kun kardio på tapeten, men har allerede gått en times tid også blir det nok en times tid til kveldstur også så kanskje jeg hopper på en intervalløkt om jeg får lyst :) Nå skal jeg med andre ord ut i sola, nyte dagens første måltid som er kylling, valnøtter og litt grønnsaker og bare nyte fritiden min! 

Ha en riktig flott dag dere :)

Kommentarer: 11

Heftig

Postet: 18.06.2012   Kl: 20:38   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 5

Nå har jeg akkurat inntatt mitt siste og mest dyrebare måltid, nemlig torsk som forrett og havregryn med cottage cheese som hovedrett og nå bær til dessert :D 


Mine deilige sko :D Vibram

Ellers så var det bare den sykt harde høyrepsøkten i dag + 7/4/7. Jeg døde litt, men ganske digg å være ferdig å komme hjem til et godt måltid. 


Og, igjen - jeg kommer sterkere tilbake. Trenger å innarbeide rutiner her hjemme og er på ganske god vei. 

Utfordringen går så det suser og jeg har ingen planer om å bruke opp de 3 siste unntakene fra planen pga en sprekk! Hell yeah, jeg kjenner dette går veien min denne gangen! 

Heng med følgere :D


Just hate when that happens. Noen som kjenner seg igjen ;)?

Kommentarer: 5

Home sweet home

Postet: 18.06.2012   Kl: 14:11   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 4

Hei :) da har jeg endelig fått sovet litt på sofaen. En liten vofse kom å vekket meg klokken 0445 i dag noe jeg fant svært uhyggelig, men samtidig ganske så søtt, så jeg tok han opp i senga mi og der sovnet vi begge igjen! Man kan jo ikke annet en like de små pelsdottene! Vi har også vært ute på en lang tur i dag selvom det så ut som jeg hadde to søppelsekker under øynene pga lite søvn de 2 siste dagene. 


Jeg var så heldig på lørdagen at jeg fikk det jeg ønsket meg! Herlige jenter altså. Og Helene, nå skal jeg bli griserik. 


Når jeg blir stor skal jeg ha mitt eget hus med mitt eget gym i kjelleren like stort og digg som dette! Love it. 

Jeg gleder meg så til en styrkeøkt på hele kroppen i dag med mine digge Vibram sko, som forøvrig er suuperdigg å løpe intervaller i. Aldri løpt bedre! 
I dagens styrkeøkt er det 2 øvelser med 7/4/7 konseptet - I'm gonna be soo exhausted, men det liker vi. Det er kjempetungt å trene 7/4/7, men akk så gøy det er! 

Nå blir det snart en liten tur ut med Charlie så skal jeg straks stikke på trening :D Lykkerus! 

Håper dere får en fin mandag :)

Kommentarer: 4

NYE NEGLER OG STASH

Postet: 14.06.2012   Kl: 13:13   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 10

I går var jeg med Helene til Magic Nails ved Oslo City og fikk lagt nye lekre negler. Magdalena er et talent og lager hva enn du ønsker og jeg gleder meg allerede til neste gang jeg skal legge nye negler hos henne. 
Dere kan jo bare dømme selv og se hvor lekre de er. I love akrylnegler. Tenkte jeg skulle gå litt vekk fra komfortsonen min og valgte gule stein. 
Fikk også kjøpt meg en ny og herlig te. Nam, bruker Pukka teer uten søtning siden de er så gode uansett.


Måtte også få nytt påfyll av sukrin+. Liker faktisk denne bedre enn vanlig sukrin nå. Trenger ikke så mye av den og likevel smaker det søtt. Den er fast inventar i havregrøten og cottage cheesen og i tillegg kjenner du ikke den isete / metalliske smaken som man gjør om man bruker mye sukrin i bakst osv. 


Dette er også fast i havregrøten på kvelden. Når havregrøt er det eneste jeg får i meg av karb og fiber trenger man litt ekstra. Ikke såå mye fiber i grønnsaker, det er jo litt men kommer ikke opp i i nok mengde i løpet av dagen. Og der stakk man på trening. Nok en dag med kardio, prøver å holde intensiteten ganske høy under hele økten så Karoline savner en pulsklokke hun kan følge med på. Neste på innkjøpslisten min ja :D

Ha en riktig så fin dag så lover jeg å komme med bilder fra prowler økten senere i dag. Har ikke glemt det ;)

Kommentarer: 10

"Sommerferie"

Postet: 12.06.2012   Kl: 14:03   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 18

Hey, da var endelig den siste eksamen overstått og jeg har sommerferie fra skolen! Men sommerferie kan jeg ikke skryte på meg at jeg har. Full jobb når jeg kommer hjem til Risør for sommeren. Ja, sånn er det å være student! Men det er greit å ha rutiner å følge så man ikke ramler helt av lasset. 


Jeg er så umåtelig støl i rumpe og lår i dag - sier bare femme fatale for viderekommende!

I morgen skal jeg en tur til Magic Nails med Helene å få satt på meg flotte negler før sommeren! Jeg gleder meg som en unge. Fine og lange negler er så feminint. Jeg har hatt akrylnegler 2 ganger før og jeg angrer ikke. I love nails. 

Nå er det the biggest loser på tv - ja jeg er en sucker for det, men absolutt ikke enig i kostrådene til Bob og Jillian ;) Snart tid for en økt med kardio også. 

Blabla rotete innlegg.

Blogges!

Kommentarer: 18

Tidlig treningsøkt

Postet: 09.06.2012   Kl: 07:34   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 3

Hei:-) sitter da her med kaffekoppen min og litt dødtrøtt etter 3,5-4 timers søvn. Det var ikke snakk om å skulle få sove i går. Herregud som jeg skulle ønske jeg kunne legge meg trøtt for en gangs skyld - det er det sjelden jeg gjør, må nærmest tvinge meg selv til å sovne. 


Topp her / treningsbukse her

Ikke nok med det så klarte jeg lett dette! 3 fuckings timer på 200 grader så blir de slik. Thumbs up, Karoline.

Da får jeg hive meg i treningsklærne og døtte ned en proteinshake og dra på Sats for ukens siste treningsøkt.

See yah!

Kommentarer: 3

Prowler økt på bootygymmet

Postet: 07.06.2012   Kl: 13:30   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 7

Hei :) Yes da er det snart tid for the biggest loser :D

Jeg er akkurat ferdig med å rydde litt og støvsuge - for en deilig følelese. Sofatrekk er slengt i vaskemaskinen, støvet under sofaen er borte og roteskuffen er ryddig! Ellers så gleder jeg meg enormt til en prowler økt med 11 andre jenter - første gruppen for 4Uker prosjektet med Silje Mariela. Dette blir saker, i tillegg skal gjengen samles hos Helene på lørdag og vorse før Nicki Minaj konserten. Hvor gøy er ikke det da? 
Bilder fra økten kommer senere!

Ha en fin dag:)

Ps: husk å følg meg på instagram - karolineolsen1 ;)

Kommentarer: 7

Fredags lykke

Postet: 01.06.2012   Kl: 13:05   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 8

Hallo alle fine :-)
Akkurat ferdig med 1 av 3 eksamner. For en lettelse. Nå gjenstrå de vanskeligste eksamnene, biokjemi!! Forhåpentlivis litt mer forståelse for den eksamen jeg skal ta opp igjen nå. 


Er på dag 2 i uke 4 på FemmeFatale og slår sammen kardio og styrke siden jeg startet med uke 4 på onsdag og rekker dermed ikke alle treningene om jeg ikke slår de sammen ;-)

Det er kun lavrep denne uken og det skal jeg nyte, for neste uke blir det høyreps igjen. 

Dette programmet kjører jeg i dag:
Markløft (her kjører jeg sumo for å få mer kontakt med bein og rumpe, i tillegg er den mer ryggvennlig for meg)
Glutebridge med stang - 105 kg skal prøves i dag. Det gjelder å løfte med rumpa, her kan lårene for dominere løftet. 
Benkpress - skal kanskje prøve meg på 70 kg igjen. 
Chins - 3 stk uten strikk, resten med strikk
Skulderpress - 16 kg
Bicepscurls 
Tricepspress

På torsdag skal 12 av Superjentene (første 4Uker gruppen) ha prowler økt på bootygymmet! Stay tuned! 

Nå får jeg hive meg i treningsklærne - blir trening med Camilla i dag da hun er hjemme fra Hellas igjen. 

Kommentarer: 8

En dag i London

Postet: 27.05.2012   Kl: 20:42   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 4

Hello folks! En kjapp update. Nå ligger vi bare å slapper av på rommet etter sinnsykt mange kilometer oppover Oxford street. Helt såre under beina og slitne. Shopping kan være trening det og ;-)

Har fått kjøpt meg 2 par sko og litt klær. Vi var inne på primark og skulle til å handle men de stengte visst litt tidligere på søndager, så vi skal innom dit igjen i morgen. Det er jo så ufattelig billig der.

Nå skal keg komme meg i dusjen før vi skal ut å spise middag :-) vi blogges.

Kommentarer: 4

London baby

Postet: 27.05.2012   Kl: 07:39   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 10

Hallo :-) i skrivende stund sitter jeg i bilen på vei til Gardermoen - skal nemlig til London med mamma, pappa og søster i noen dager og bare slappe av å shoppe. Det skal bli så herlig med et lite avbrekk.

Håper dere får en like fin søndag som meg. Jeg gleder meg som en liten unge til å fly.

Kommentarer: 10

Resultat av jentekveld

Postet: 26.05.2012   Kl: 11:42   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 8

Handlelisten vår ble etterhver så lang at vi måtte gi oss, haha. 5 is ble det til slutt, vi måtte jo smake på litt av hvert ;-) 2 B&J og 3 Kulinaris. 


 Vi lagde en helt sinnsykt god pizza, den beste vi har smakt på lenge..Når den var ferdig stekt ble den toppet med fersk basilikum. Og ja det er 2 lag med ost. Første med lettost andre med mozarella. En pakke med karbonadedeig krydret med salt, cayennepepper og pizzakrydder og hjemmelaget pizzasaus som Synne stod for. Rødløk, sjampinjong, hakkede tomater, hvitløk, sukrin+ og tomatpurè.. Neste gang bestemte vi oss for å lage bunn selv, denne gangen ble det kjøpebunn:-)


Jeg fikk den opp til slutt, haha!
Sitron er min nye favoritt. Herregud så god den var.


Selvfølgelig alle 3 smaker på en gang :-D

Nei nå skal jeg stikke på trening!! Siste treningsøkt denne uken før jeg får besøk av mamma, pappa og søs :-D Glede <3

Kommentarer: 8

Morgenstund

Postet: 25.05.2012   Kl: 11:06   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 7

God morgen.
I det siste har jeg hatt på vekkerklokken klokken 08, men har lagt å slumret i flere timer fordi jeg ikke har orket å stå opp. Jeg elsker å sove og lade opp til en ny dag, men jeg elsker også å sprette opp klokken 07 om morgen opplagt og full av ny energi! I dag har jeg ladet opp ny energi og er klar for intervaller litt senere i Frognerparken med god musikk på øra.Nå skal jeg sette meg ut i bakgården å lese biokjemi selvom psykologi og kommunikasjon er det vi har eksamen i først, men shit au, jeg trenger lese til biokjemi! 


Det er først nå jeg føler meg som en student. Og absolutt første gang jeg markerer i en bok ever. 


I kveld skal trekløveren, Synne, meg og Helene ha jentekveld med pizza, godis og is :D Om jeg gleder meg? Ja, elsker å være med disse herlige jentene! 
Blogg og bilder fra oppkarbingen kommer ;-)

Kos dere i solstrålene :-)

Kommentarer: 7

Torsdag og mat

Postet: 24.05.2012   Kl: 19:14   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 12

God kveld :-)
Nå har jeg akkurat kommet meg hjem fra frisøren hvor jeg fikk en lysere sommerlook og stusset tuppene mine, de var virkelig grusomme, i følge Sandra, hehe! Om det er en frisør du bør besøke er det Dugg! Uten tvil den beste frisøren jeg har vært hos. Går alltid fornøyd derfra med både farge og klipp. 


Nå som det virkelig er sommer varme er det godt å kunne kose seg med en forfriskende "sjokolademelk". Jeg manglet kun isbiter oppi der så hadde den vært perfekt.
Og sørg for å riste den godt i shakeren så det kommer skum på toppen :-D Og jeg koser meg med god mat. Her er det kyllingfilet på en eng av blomkål og basilikum og 2 egg. Egg er så utrolig godt. 
Egg består av protein og fett samt vitaminer og mineraler. Hovedsakelig fett i plommen og protein i eggehviten. Og visste du at fettet i plommen egner seg til å binde annet fett? Det er blant annet brukt som emulgeringsmiddel i majones. I tillegg inneholder egg riboflavin, niacin, tiamin, vitamin A og D, jern, kalsium, kalium, natrium og fosfor. God grunn til å inkludere egg i kostholdet ditt. 


Selvom jeg pumper jern ved siden av gutta liker jeg også å være litt jålete av meg. I dag dumpet nemlig denne glittrete dingsen i postkassen min :-D 

Kommentarer: 12

Morgenstund har gull i munn?

Postet: 22.05.2012   Kl: 10:44   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 5

Jeg sitter her dæv sliten i musklatur og lurer virkelig på hvordan styrkeøkten blir senere i dag! Nå skjønner jeg hva folk mente med at uke 3 var hard på Femme Fatale!!! 

Jeg har masse å glede meg til denne uka blant annet frisør time hos Sandra, jentekveld med Helene, og noe annet som dere får vite senere! Jeg gleder meg! Skal bli helt fantastisk å fikse på håret mitt nå!! Og jeg blir alltid fornøyd hos Sandra! Hun er så flink. 

T-skjorte herfra

Dette her har vært noen av delikatessene jeg har spist.-)


Karbonadedeig med rødløk og varløk - det er så godt det.

Men enda bedre er salmalaks med sesamfrø og soyasaus - det er heaven!!

 

Håper dere får en veldig fin tirsdag :-) Her må jeg konsentrere meg om å komme gjennom styrkeøkten og lese til eksamen. Kommer nok til å bable om eksamen til etter 12 juni :-)

Kommentarer: 5

Good morning og bootygym

Postet: 21.05.2012   Kl: 10:12   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 10

Hallo fine lesere, jeg håper dere har hatt en flott helg og er mega klar for en ny og sprek uke? Det er i hvertfall jeg!

På planen i dag er det kun kardio, så jeg skal ta meg en runde ut i det fine været å gå en tur. Ellers i dag så skal jeg på bloggcamp (haha må le, unnskyld Helene) med Helene i dag. Det kan jo bli.. spennende! 


Nå skal jeg kose meg med en kaffekopp til før jeg hiver meg over litt eksamensstudering, men ender vel opp med å vaske badet eller gjøre alt annet kjenner jeg meg selv rett. Det er jo så utrolig fristende å vaske badet mens man leser eksamen! Og jenter, dere må ta en titt her. Sjekk hva Silje Mariela skal starte ;-)

Stolt av deg, fine coach!

Vi blogges;-)

Kommentarer: 10

Fantastisk søndag

Postet: 20.05.2012   Kl: 19:52   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 6

Hallo :-) I dag har vært en helt fantastisk søndag! Det som bare skulle være en treningsøkt ble til en kjempekoselig og lang lunsj/middag på takterassen hos Helene sammen med fine Synne! Kunne ikke kost meg mer. Disse jentene er helt fantastiske på alle måter! Takk for en herlig dag, jenter <3 


Ja, dette er favorittbuksen min. Uten tvil!
 


Om vi koste oss med god mat og te :-D Oh yeah! En boks jordbær på hver, cottage cheese, røkt laks, mager kesam, valnøtter og litt grønnsaker! Fantastisk. Må ikke være usunn mat for at en skal kose seg! 


Bonus at det var så fint vært og deilig temperatur. Jeg gleder meg til flere slike stunder! De er gull! 

Nå skal jeg få studert litt til eksamen selvom jeg aller helst har lyst til å grave meg ned! 

Kommentarer: 6

17. mai feiring

Postet: 17.05.2012   Kl: 09:04   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 6

God 17. mai :-)


Jeg har akkurat vært å gått en tur i skogen med Charlie og klarte akkurat å komme meg inn før det startet å bøtte ned fra himmelen, heldigvis. Så fikk Charlie seg en god tur, han blir lei seg om han ikke får gått lang tur. Men regnevær og pelsdott funker ikke godt sammen så det blir kjappe turer når det regner. 

Eller så feirer jeg nasjonaldagen med en treningsøkt ganske snart, skal først lade opp med litt sterk kaffe og en proteinshake. Og resten av dagen skal tilbringes med familien <3Jeg håper dere får en fantastisk fin feiring, selvom det regner :-)

Kommentarer: 6

Home sweet home

Postet: 16.05.2012   Kl: 19:55   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 5

God onsdagskveld :-D


Topp herfra

Da var man endelig kommet seg hjem igjen til familien og treningsfri ble det på meg i dag! Hadde planer om en lang kardiotur med Charlie, men det frister svært lite i dette horrible været vi har! Om jeg gleder meg til treningsøkten i morgen? JA!! Jeg elsker treningsprogrammene fra Silje Mariela, de er alltid gode og gøye å gjennomføre! Harde, effektive og very fun!

Ellers kan jeg meddele at jeg snart kan vise dere bildene fra fotoshooten! :-D


Verdens beste bukse herfra

Ha en strålende kveld! Og husk sitron i vannet ditt ;-)

Kommentarer: 5

På reisefot igjen

Postet: 16.05.2012   Kl: 13:50   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 4

Hallo, nå skal sitter jeg på nationalteateret stasjon og venter på toget til tønsberg, jeg skal sitte på med en venninne fra Tønsberg og hjem til Risør :D for en glede å ikke ta buss hele veien hjem. Supersnilt av deg å spør fine Pernille <3

Når jeg kommet hjem blir det nok en kardiotur med fineste charlie gutten min og avslapping med venner.

Nå har jeg endelig fått planlagt matpakker for hjemturen så jeg ikke går på en smell når jeg kommer hjem, så nå er det torsk og brokkoli + kesam og karamellmonin i baggen min. Gruer meg til å åpne brokkoli matpakka mi etterpå, hahaha;-)

Ha en kjempefin dag :-) vi blogges!

Kommentarer: 4

God mandagsmorgen

Postet: 14.05.2012   Kl: 08:57   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 10

Hei :-) i går dro jeg hjem til Oslo igjen og før det så fikk jeg meg en skikkelig god økt på hele kroppen + kortintervaller! Jeg døde nesten under kortintervallene - det var så tungt. Byttet mellom ro maskin og ellipsemaskin. Intervaller på romaskin er døden - prøv det. 


Nå er det kun 2 dager igjen på skolen+ eksamen så har jeg sommerferie fra skolen :-D herregud for en herlig følelse. Gleder meg noe helt sinnsykt til å være ferdig.. 

I dag blir det døden av en intervalløkt. Jeg liker virkelig ikke langkjøring, jeg er mer sprintertype og elsker å løpe fort og kort (nei der tok jeg litt i, elske er ikke riktig). Nå er det straks skoletid for denne frøkna så vi blogges i kveld! :-)

 

Kommentarer: 10

Lørdags kos

Postet: 12.05.2012   Kl: 12:39   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 13

God lørdag :-)

I går hadde jeg et herlig freemeal. Speltlomper med røkt laks, nanbrød, dreamis og brødskiver! Jeg ble veldig mett og i dag er kroppen full av vann, hendene mine ser ut som Shrek sine :-D Nå er det hardkjør igjen og det er deilig. Starter uken min som sist, på søndag, så nå jeg gleder meg virkelig til morgendagens økt! Men skal bli godt med en hviledag, for kroppen er virkelig støl etter gårsdagens økt! Høyreps er p.a.i.n.
Den var ikke overraskende god, men god var den. Men den slår ikke karamell og nøtter eller lakris. 

Herlig morgenkardio i dag tidlig i skogen.

Charlie koste seg kjempe masse med å gå denne turen. Herlig å se han så glad!

Nå blir det eksamenspugging :-(

Ha en flott lørdag verdens beste lesere!

Kommentarer: 13

Eksamen - tips please. Biff og Karamell

Postet: 08.05.2012   Kl: 16:21   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 11

Jeg trenger sårt råd til hvordan man best kan lese effektivt og enkelt til eksamen - har du tips å gi meg? Jeg er igrunn ikke motivert til å lese til noen eksamner og jeg har heller aldri vært det noen gang på mine 15 skoleår, men gir jeg meg for det? Jeg gjør det jeg kan og gir aldri opp! Jeg fortsetter selvom jeg har tenkt tanken på å gi opp - det er beviset på at det virkelig bor en fighter i meg uansett hvor vanskelig ting måtte være! Skole er ikke min sterkeste side, men jeg gjør det likevel fordi jeg ønsker en utdannelse i ryggen! Jeg er en av de som må lese ett kapittel 20 ganger for å i det hele tatt skjønne stoffet (biokjemi) - det jeg med andre ord er god på er å huske enkelte navn. La meg ta NAD+ som et eksempel som betyr nikotin-amid-dinukleotid og PDH som betyr pyruvat dehydrogenase. Ord som dette er null stress for meg å memorere in no time. Når det kommer til forståelse av enkelte temaer trenger jeg nemlig god tid på meg og gi meg gjerne råd til å forstå både enkelt og effektivt. Jeg tenker ekstremt vanskelig.


Verdens søteste Bentley som jeg var så heldig å hilse på for første gang i går. Jeg gleder meg til Charlie skal møte han!


Bukse herfra. Bedre bukse skal du lete lenge etter!


På vei hjem fra trening i dag dro jeg innom en bar butikk (Ja, det var der ja, du kjøpte vanilje monin Silje)
Valget falt på karamell av 3 smaker som var sukkerfrie. Karamell, vanilje og hasselnøtt. Jeg prøvde i kaffen tidligere i dag og mm, men det manglet søtsmak. Neste test blir i mager kesam i kveld! 

Ellers så smakte det helt fantastisk med et støkke biff etter en bokstavelig talt jævlig hard treningsøkt. Høyreps, burpees og påfølgene kortintervaller! Død? Pretty much. 


Kommentarer: 11

Intervaller og torskemiddag

Postet: 07.05.2012   Kl: 21:27   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 2

God kveld! Intervalløkten i dag var en nær døden opplevelse - og nesten ikke få puste under løpinga er uutholdelig. Måtte ett øyeblikk sette meg ned i pausene å få pusten igjen før det siste draget skulle løpes. Det eneste jeg hadde i hodet var å ikke gi meg - uansett! Vi klarer mer enn vi tror og du er intet unntak! Med en god dose vilje og bilde av hvordan kroppen din vil bli seendes ut om noen kilo i hodet ditt, får deg gjennom alt av hard trening. Så over til denne fantastiske torske middagen da. Jeg kjøpte i forrige uke fersk torsk på Rimi, noe jeg skulle spist da jeg kjøpte, men drøyde det. Torsken gikk ut for to dager siden men jeg tenkte jeg skulle koke den å se hvordan den smakte. Den smakte salmiakk og var bare å kaste den i søpla med en gang å erstatte det med en kjip boks med tunfisk som var det eneste "ferdige" jeg hadde i kjøleskapet. For en nedtur, torsk er jo så godt med sennep på toppen, manglet bare litt persillesmør over! Jaja, det var den torsken bortkasta og nå har jeg vondt i magen!

Søtpotet med kanel er undervurdert - PRØV det! Smakte himmelsk. 

 

Kommentarer: 2

Tirsdagen - bootygymmet

Postet: 02.05.2012   Kl: 11:08   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 13

Hallo, nok en gang kom jeg meg ikke inn på bloggen i går kveld.
Hadde tenkt å blogge om dagen på bootygymme, men den gang ei. 
Da får det blir nå i stedet ;-) 

Halvveis planer er lagt, men det holder jeg tett om enn så lenge, men gled dere ;-)
Nye prosjekter skal startes og du aner ikke hvor mye jeg gleder meg til å starte på noe nytt! 
Først skal jeg starte på Femme Fatale, etter hvert er det noe nytt og spennende som jeg kommer til å fortelle om etterhvert!  

Til fredag skal Silje Mariela måle fettprosenten til meg og Helene og med det kan hun finne ut MYE rart! Jeg gleder meg! Ble mye å glede seg til her nå! :-D

Så slitsomt er prowler ;-)
Haha, Linn - Jeg digger det!


Kommentarer: 13

Ut på tur aldri sur :-)

Postet: 28.04.2012   Kl: 18:03   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 2

God lørdags ettermiddag verdens beste lesere :)
Tusen hjertelig takk for fine og støttende kommentarer på det forrige innlegget.
Vit at jeg setter pris på hver og en av dere for at dere tar å bruker litt av tiden deres på å lese min blogg. 

I dag fikk jeg verdens beste star på dagen, William kom å vekket meg og la seg i senga med meg.
Sukk så herlige de er i den alderen!

Deretter bar det ut på tur i skogen med søs, W og Charlie.
Så koselig, så fint vær og perfekt start på dagen <3 I kveld skal jeg i bursdagsfest til verdens beste Maren!
Gleder meg til å slå håret løs nok en gang ;) Skal du ut å kose deg i kveld?
Henger litt fjortistendenser i meg enda ;)

Kommentarer: 2

Pers i 1 min roing - mat - og litt snikk snakk

Postet: 26.04.2012   Kl: 19:21   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 4

Hei dere. Akkurat karret meg hjem etter tidenes økt på bein som tok laang tid. Cluster sett er ikke akkurat den kjappeste måten å gjenomføre sett på, men æ liår det og det er grisetungt! 
Pump i lår og rumpe er jaggu ikke feil, man skulle bare hatt det hele tiden. For en herlig følelse - man føler jo at rumpa løfter seg flere hakk oppover! 


Ble nok en gang ny rekord på denne jenta. Akkurat 300 meter roing på 1 min. Jeg sier meg sabla fornøyd med det! Mmm, litt Monster energi før trening var det jeg trengte for å få den gode økta!


Valnøtter, kylling og brokkoli ble mitt første måltid i dag! Ikke spis chilisaus utgått på dato = oppblåst til de graader!!!


Ellers så lurer jeg på om dere er hypp en en ny spørsmålsrunde i mangel på noe å skrive. Jeg kommer på mange ting men jeg er så distrè at jeg glemmer de når jeg skal sette meg ned å skrive innlegg! Note to self: når du får en idè, begynn å skrive blogginnlegget med en gang!

Kommentarer: 4

God ettermiddag

Postet: 24.04.2012   Kl: 16:38   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 8

Jeg har sittet på Baker Hansen i hele dag med to studievenninner og jobber med en stor oppgave i biokjemi. Det tok virkelig på i både kropp og hodet så det var deilig å løsrive seg fra oppgaven å komme hjem å hive i seg litt mat som bestod av karbonadedeig og salat. 

Jeg sa jo at jeg skulle fortsette PSMF, men jeg hadde allerede handlet inn en haug med cottage cheese, mager kesam, avokado og karbonadedeig så dette må spises opp først så er jeg good to go igjen :) Det blir nok litt moderering av dietten med mer fett (hovedsakelig omega 3) da dette er gunstig for fettforbrenningen. 

Etter helgens utskeielser merker jeg virkelig hvor crappy treningsøkter jeg får av karbohydrater. Hva er greia? Lav insulinfølsomhet? Jeg får nada energiutbytte av dette næringsstoffet så det er enda en god grunn for at jeg unngår dette. Og ja det samme skjer med riskaker, speltlomper, ris og poteter. Om jeg spiser riskaker før en treningsøkt så blir økten rimelig slapp og dårlig. 

Jeg håper på en bedre økt i dag da det har gått ned 1 pakke karbonadedeig og salat i systemet + proteinpulver. Jeg satser på det! 

På dagens treningsplan står det benkpress, omvendt roing og en fatburnings økt. Jeg gleder meg. Øvelser i fatburningsøkten er landmines, prisoner squat og mountain climbers :)

Kommentarer: 8

Alt mulig

Postet: 23.04.2012   Kl: 21:48   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 3

God kveld i stuggo ♥ Håper dere har hatt en fantastisk bra dag :)


Snart skal jeg hjem til Charlie gullet mitt og jeg gleder meg enormt! Det samme gjør jeg med William gullet mitt og, skal bli godt å gi han verdens beste tante klem!


Han har blitt en stor gutt nå   

Dagens middag ble karbonadedeig stekt med cummin, toppet med Bacon Ranch dressing, sukkerfri ketchup og grønnsaker :)


Ny favoritt. Proteinpulver, kokosmel og vann. Gleder meg til å smake det med Troponin oppi.

Ellers fikk jeg meg en real økt på Spektrum i dag!

Styrke:
Markløft 60 kg
Glute bridge 80kg

Fatburn:
Farmers walk 2x24 kg
Clean 30 kg
Frontbøy 30 kg


Så har jeg kjøpt noe nytt som jeg gleder meg til å teste ut i morgen, nemlig sukrin+stevia :D Sukrin+ får du her. 

Ha en flott kveld videre, nå skal jeg få med meg resten av Paradise Hotel ;)

Kommentarer: 3

Fredagen + treningsvideo

Postet: 20.04.2012   Kl: 17:30   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 13

Shoot ferdig og lykkelig jente :)


Dette smakte - spelt polarbrød med cottage cheese og lavkalori syltetøy.

Back to PSMF til søndag så ser jeg hvordan det går når jeg ikke har et spesifikt mål foran meg (joda sommerform, men det er ikke spesifikt for meg). Ble så motivert til å fortsette videre da jeg i går oppdaget utstående blodårer på underarmen! Hell yeah.. Miljøskadet pretty much.

Her er en liten filmsnutt fra gårsdagens pumpeøkt på skuldre, biceps og bryst.  

Ha en fantastisk fredag videre, nå blir det kjemipugging :)

Kommentarer: 13

Torsdag

Postet: 19.04.2012   Kl: 11:25   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 6

Ah okey, var vel ikke så populært med teoretiske innlegg alikevel ;) I stick to the old! 

Ja, da var det torsdag allerede og siste dag på PSMF i denne omgang. Kommer til å starte dagen med PSMF i morgen også, men etter shooten går jeg over til mer normal kost. Jeg gleder meg sinnsykt til cottage cheese og karbonadedeig igjen!! Jeg gleder meg til shooten, men kjenner jeg begynner å smågrue meg igjen. Absolutt ikke hverdagskost for meg, men man må steppe ut av komfortsonen for å komme videre og det er noe jeg garantert gjør nå! Det nærmeste jeg kommer shoot er makeup og hår for en venninne som ble gjort i studio. 

Plan for morgen dagen:
0900 - opp og hopp, sminke og stelle seg for shoot
1200 - ? - Shoot på Sats
1600 - trene med Camilla etter ferdig shoot
1800 - slappe av og lade opp til en laaang lørdag 

 I tillegg får jeg besøk av gode Jonisen og Julie

Blir nok en gang diskotrening av skuldre, biceps og triceps i dag, men først et måltid med torsk og grønnsaker før jeg hopper i det!


Kommentarer: 6

Oslo Grand Prix

Postet: 16.04.2012   Kl: 13:24   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 7

Å herregud jeg gleder meg som et lite barn på julaften til lørdag. Da skal jeg nemlig på Oslo GP med noen flotte mennesker og min kjære Rebecca skal være med meg <3 Jeg elsker at hun har fått opp interessen for dette. Ingen ting gleder meg mer enn å se hvor engasjert og villig hun er i tillegg blir hun prosjekt nr. 2 for meg. For en fin jobb jeg har. Men kan innrømme at det blir mye med både skole arbeid, egen trening, oppsett av diett og treningsprogrammer + trening av Camilla de dagene vi ikke trener sammen. Men jeg elsker det!

Skal dere på GP? :)


Lykke på et ark <3

Må si meg inspirert av Kristine Solhaug og Lina Wickman som debuterte i athletic fitness i går, nå fikk jeg heller lyst til å stille i AF enn BF. 


Se så flott hun er da!!!

Nei, nå får jeg stikke på trening og svette litt :D 

Kommentarer: 7

Lørdags trening

Postet: 14.04.2012   Kl: 15:18   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 4

Akkurat kommet meg hjem fra en to timers lang økt med Camilla. Vi tok øvelser som chins (og jeg er snart i mål med 3 strikte, klarer 3 men de er tunge), roing, latsdrag, benkpress og litt intervallek på slutten. Det ble løping med strikk på hoftene mens den ene holder igjen. Sinnsykt tungt, det svir i beina og rumpa og hjertepumpa får jobba. Var heller ikke feil når en kjekkas på Sats kommenterer at det er mange gutter som ikke klarer 50 kg i benk, *sukk* han skulle bare vært der når jeg tok 65 kg ;) Ellers så skal vi prøve å få tatt litt bilder og filmer ;) I dag blir det ett glass vin eller to med Helene på Fridays før jeg går videre til kusinene mine og drikker litt mer rødvin :) Fortsetter PSMF selvom det blir rødvin, ikke noe unnasluntring nå, kutter bare ut laksen i dag og holder meg så lavt som mulig på fettinntaket samt karbinntaket. Egentlig ad libitum med protein, men skal ha kontroll på det. 

Ha en strålende lørdag dere <3 :D

Kommentarer: 4

Trening med Helene Drage

Postet: 11.04.2012   Kl: 21:07   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 10

Fikk meg en bra styrkeøkt på rygg og bryst i dag også slang jeg meg med på ellipsemaskinen sammen med Helene Drage og skal si den timen gikk rimelig fort! Greit med en kardiopartner og treningspartner generelt. Før likte jeg å trene helt for meg selv, men merker nå at det å trene med noen gir meg mer motivasjon og guts til å presse på på de tunge og siste repsene. 

Savner lille gutten min <3

Forresten, hva vil dere lese om. Jeg er tom for ideer til innlegg! 

Kommentarer: 10

Dagens økter

Postet: 10.04.2012   Kl: 20:45   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 11

Ah, endelig tatt i noen vekter igjen etter noen dagers fri. Fikk meg en økt på beina og skuldrene i dag og senere fikk jeg kjørt kusina mi og meg selv gjennom noen av de samme øvelsene som knebøy, glutebridge, bulgarsk utfall, skulderpress, fronthev og sidehev. Hun skal bli mitt lille prosjekt fremover. Stay tuned! 
Og fotoshooten er utsatt. Heldigvis for meg nå har jeg enda litt lenger tid å spisse formen på!


Dette ble akkurat inntatt. Biffsalat med balsamico! NAM. Biffstrimlene er krydret med salt og pepper. 

 

Kommentarer: 11

Sweden baby

Postet: 09.04.2012   Kl: 19:36   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 3

Akkurat kommet meg hjem fra Sverigetur med noen super flotte jenter. Høy musikk, sang og latter i bilen all the way, herlig! 


Haha, trøtte jenter på ferja.Liten handel. Funsaft, egg, c-vitamin, lavkalori syltetøy, biffstrimler, keso, kyllingkjøttdeig med 5%fett og laks.


Nam nam.


Fikk meg en ny og fresh trenings topp og. Fåes kjøpt her


Kan innrømme at det har blitt lite trening og skamløst lite bra mat i påsken, men shit au. Nå er påsken over og jeg er back in Oslo! Good to be back <3 Gleder meg enormt til trening i morgen for å si det sånn!! 

Vinnerene av Iphone dekslene avslører jeg litt senere. 

God mandags kveld fra Karoline. 

Kommentarer: 3

Fredag

Postet: 06.04.2012   Kl: 12:43   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 10

Dag 2 på PSMF går fint til nå! Var ute å gikk tur med mamma og Charlie i skogen i sta. Koselig, så nå slipper jeg kardio etter styrke etterpå :D Jeg har pakket meg inn i verdens største ullgenser for jeg fryser som et lik. 


Sur Harry fleks haha ;)


Prøvde meg på frosne proteinkuler i går så dette blir min påskesjokolade i år! Mangler bare waldenfarms sjokoladesirup ;)


Før trening blir det BCAA og den smaker akkurat samme som Xtend sin watermelon. Du får den her

Dere lurer også litt på hva PSMF går ut på. Det er en ekstremdiett som går ut på å spise kun proteiner, grønnsaker  og EFA (essensielle fettsyrer (omega 3)). Enten blir det ett stykke laks eller selolje. Dietten bør ikke følges over lengre tid da en går på et kraftig kaloriunderskudd. Aktiviteten bør også reduserers kraftig, så for deg som må trene mye er ikke PSMF noe for deg. Intensiteten er også redusert så jeg holder meg på 3-5 reps på de tyngste settene for å bevare mest mulig styrke. Jeg perset jo tross alt med 3x3 på 60 kg i benken i går!!! 

Nå stikker jeg å kjører lett på bein og litt hardere på overkroppen! Skuldrene skal få kjørt seg i dag.

Kommentarer: 10

Påske

Postet: 05.04.2012   Kl: 19:52   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 11

Hallo igjen!

Jeg er offisielt på harddiett i 9 dager fremover! PSMF for alle penga dere. Jeg tar en quick fiks siden jeg ikke fikk vite dette før for noen dager siden. Jeg har en fotoshoot å spisse formen til så jeg skal gi alt jeg kan disse 9 dagene!! No matter what. Jeg kan si så mye som at det er en treningsshoot med et tilhørende intervju som er gjennomført som kommer ut i juni/juli og jeg skal selsagt informere dere mer når det nærmer seg. 

Har spist opp all maten for dagen og jeg er ikke tilfredsstilt så her bøtter jeg nedpå med vann og pepsi max for å fylle magen litt! Misforstå meg rett jeg syntes det er kjempe spennende med dietten, eller ikke dietten men hvordan kroppen reagerer og hva som skjer etter 9 dager. Jeg er spent!

Treningen er også endret da jeg ikke kan trene så hardt jeg har trent nå de siste 3 ukene og beina blir nedprioritert nå. Her skal armer, skuldre og rygg prioriteres for å fremme definisjonene litt. 

Ellers trekker jeg vinneren av iphone dekslene til lørdag så om du vil ha er det bare å melde seg på!

Påskekos fra Karoline :)))

Kommentarer: 11

Quick update

Postet: 05.04.2012   Kl: 13:47   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 2

Hei, beklager dårlig update, men har vært på besøk hos en venninne og trening har det ikke blitt særlig mye av.Fikk meg en random økt i går, men det kjennes god i skuldrene i dag for å si det sånn, er helt dau! 

Blir også en forandring på både kosthold og treningsprogram de kommende 9 dagene, mer om det senere og hvorfor. Grugleder meg :D 

Har du husket å delta i x-life sine påskenøtte? Du kan jo vinne gavekort på 1000 kr hver dag, hvem vil vel ikke det :D jeg er i hvertfall med..

Nå stikker jeg på trening ;)

Snakkes igjen!

Kommentarer: 2

Lykkelige fredag

Postet: 30.03.2012   Kl: 13:12   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 6

Hei søte små:)

Fremgangs rapport er sendt til Silje Mariela og jeg er fornøyd med ukens resultat selvom helgen var svært turbulent og jeg gikk tydelig opp 1,4 kg da så - 1,6 kg siden forrige fredag (vann) og -300 g fra forrrige fredag der igjen så det går nedover and I like it! Nå gjelder det bare å virkelig holde seg i skinnet når den dype hula kommer for å blokkere alt av kloke tanker og de tankene en har drukner man i mat ="terapi". Vel i dag ønsker jeg blodårene velkommen så jeg bare venter på dere jeg Mr. blueveins! 
Og jeg skal trene i den fiine nye rååååsa toppen min fra verdens beste sponsor! 


Kjempe deilig og myk å ha på seg!

 

Nei nå får jeg hoppe i treningstøyet for nå skal det trenes. I går ble det treningsfri fordi jeg satt fra 1500-2330 limt fast i sofaen og skrev ferdig en oppgave om energi. Deilig å få levert den hvertfall. 

Ha en fantastisk fin fredag for det skal jeg ha :D Lenge leve positiviteten!! 

 

Kommentarer: 6

Tirsdags - pugg

Postet: 27.03.2012   Kl: 21:04   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 8

Hey hey hallå. 

Dagen i dag har gått til kjemipugging - hvorfor kan jeg ikke være en kjeminerd da? Overbeviser meg selv om at kjemi er dødsgøy - det er jo faktisk gøy når man kan det. Alt er gøy da! Skulle hatt meg en kjemibok for dummies... Vel vel, jeg skjønner det mer og mer hvertfall og det er artig. Må bare pugge enda mer. 

Over til dagens treningsøkt da. Den var nice. 4 sett og 5 reps med 57,5 i benken er ikke feil. Jeg liker meg også veldig godt på sats. Flotte folk som både jobber og trener der. Aldri fått så mye skryt og tilbakemeldinger før, i tillegg tilbyr PT'ene som jobber der deg hjelp. Der har Elixia noe å lære av! 


Ryggen er på plass, her skal det ikke prioriteres mer masse. Fornøyd med V-formen, nå må den rippes! 

Nå må jeg pugge litt mer!

Dere som er interessert i fotball kan ta en titt på denne videoen her og delta i konkurransen om å vinne en tur til Champions League. Ved å kjøpe skoene i videoen kan du måle ferdighetene dine på fotballbanen. I love Adidas!

Kommentarer: 8

Bra økt - crappy dag - random rabbel

Postet: 22.03.2012   Kl: 19:58   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 6

God kveld søtinger :)

Jeg hadde en råbra økt i dag og presset opp et clustersett i benkpress med 55 kg. Jeg sa til meg selv at om jeg ikke fikk opp 5 sett var det OK med 2 eller 3 sett, men jeg fikk flaten meg presset opp alle settene med god kontakt i brøstmusklerne! Fatburn sekvensen var rimelig tung i dag og sa meg meget fornøyd med 6 runder. Jeg gleder meg til en ny økt i morgen :D
Ellers så har en liten del av dagen vært helt for j*****g, men nok om det. Vi må fokusere på det positive her og det har jo vært en positiv dag så og si, men det veier liksom ikke helt opp for min lille nedtur. 

Så har jeg jo besøk av verdens beste Maren <3 Det er så koselig med besøk! 

Bare se hvor glad jeg er når jeg er med Maren ;) Maren, litt skeptisk!

Pakken fra x-life er kommet, men den kom hjem til mamma og pappa så mamma skal sende toppen min i morgen. Jeg gleder meg til å bruke den freshe rosa toppen på trening!! Nytt treningstøy gir virkelig boost på treningsmotivasjonen. 
 

 

Kommentarer: 6

Intervallonsdag og iherb pakker

Postet: 21.03.2012   Kl: 20:26   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 10

Hey, i dag var det intervaller på planen. 3x5 som jeg stadig øker hastigheten på på det siste draget. Det kommer seg ;) Det begynner faktisk å bli litt gøy, wææ! Jeg syntes intervaller er gøy? Kanskje å ta litt hardt i, hehe! Weee, jeg fikk to pakker fra Iherb i posten. Lykke <3 Alt falt virkelig i smak og det er hvertfall IKKE siste gang jeg bestiller walden farms produkter! Seriøst er det mulig å smake så godt uten kalorier? Naam nam. Bestiller du for første gang bruk denne koden og få 5% i rabatt UBI470. 


Dette her var viirkelig godis på boks. Gleder meg til å teste ut sjokoladesirupen i mager kesam. Brukte også sjokkisen over bærene og proteingrøt!

Kommentarer: 10

Dørstokkmila

Postet: 19.03.2012   Kl: 14:00   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 13

Sitter nå her da, som jeg har gjort helt siden jeg sto opp klokkan 0930. Venter på min fine venninne Rebecca som jeg skal trene med i dag! Jeg merker at øynene henger på halv seks og har mest lyst til å grave meg ned i sofaen med ullteppe og kaffe med The Biggest Loser på skjermen, men den gang ei. Det kan jeg gjøre når jeg kommer hjem fra trening! Jeg kjører samme program denne uken og det skal jeg gjøre i 3 uker til. Jeg fokuserer på å øke vekt i de respektive øvelsene de resterende ukene så godt jeg kan! 

Nå BCAA og bånn gass på trening. Er jo lov å ønske seg en rå økt selvom energinivået er labert! Innstilling har alt å si! Jeg kommer til å få en RÅ økt ;) JAAA! Sånn der fant vi riktig innstilling. Musikk på, Hade!
Kommentarer: 13

Søndagskveld

Postet: 18.03.2012   Kl: 23:01   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 6

Hallo :) Kort og kjapp update folkens.

Var en meget hyggelig kveld i går med hyggelige folk, god drikke og godt selskap. Håper på flere slike sammenkomster. 


Rødvin er godt ja!
Ellers har jeg tilbrakt den litt reduserte dagen min med Vegard, mor og far og verdens snilleste Jonis :) 

Nå blir det å lade batteriene opp til morgendagens styrkeøkt. Og velkommen til dere nye lesere, håper dere liker bloggen :) God natt!

Kommentarer: 6

Lørdags aften

Postet: 17.03.2012   Kl: 17:33   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 8

Hei! Akkurat kommet hjem fra ukens siste økt på det desidert kuleste og gøyeste treningsprogrammet jeg har testet.....!! Når du gleder deg sykt til trening, da har coachen gjort noe riktig! Nå skal det ikke så mye til før jeg spretter opp av sofaen for å pumpe jern da, men noe er som regel gøyere enn noe annet. Sliter f.eks med å motivere meg til intervaller og boooring steady state kardio så glad jeg ikke har mye av det på programmet! 


Ooog, blodårene på skuldrene spratt NESTEN frem under roinga i dag. Neste fredag skal de være fremme! På bilde ser du ingen ting da ;) 

Dere som lurer på hva jeg trente i dag så var det dette

Styrke:
Chins - clustersett med og uten strikk
Skulderpress 16 kg

Fettforbrenning:
Pushupsx6
Mountain climbersx20
Roing med kettelbellx6
6-8 runder 

 

Jeg møtte også min fine storesøster i dag og vi gikk litt i byen, shoppa og spontant så tok vi shellac på neglene våres. 

Nå skal jeg hive meg rundt å rydde litt i leiligheten, dusje og så kommer mamma, pappa og charlie :D Så skal jeg ut med noen freshe jenter fra Fitnessbloggen! 

Klem Karoline. 

Kommentarer: 8

Rönisch

Postet: 17.03.2012   Kl: 10:40   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 9

God morgen :)

Har dere fått sett det nye treningstøyet til x-life? Jeg gleder meg hvertfall enormt til å teste det ut. Sjekk bare denne superfine rååsa toppen. Denne toppen er på vei hjem til meg :D æ gled mæ!

Nå får jeg besøk av søs og senere skal jeg kose meg med en rååå økt :D I'll be back!

Kommentarer: 9

Cafe og treningsøkt med Silje Mariela

Postet: 16.03.2012   Kl: 19:03   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 14

Hello everybody! Startet dagen min med et cafe besøk på Egon med Silje Mariela. Meget hyggelig og ganske bra å få ting ut og satt ting litt på plass. Dette går veien ;)


Jeg syntes magen kommer seg for hver uke og det er en fryd å se! 


Har kost meg litt og mer skal det bli. Feierer pers i benken med dreamis!

 

Etter cafebesøket så bestemte Silje og jeg oss for å ta oss en treningsøkt noe jeg er veldig glad for! Vi kjørte 6x10 i knebøy på 47,5kg og ja vi døde litt på slutten der. Det var pain å komme seg gjennom 60 repetisjoner i knebøy. Deretter tok vi 4x10 i markløft på 50kg og herregud som det svei in tha ASS-MUSCLES <3 Skal ikke legge skjul på at jeg fikk skryt av coachen for nice teknikk. En fryd å høre!

Så over til benkpress. Jeg tok fadern meg trippel pers i dag og det på kaloriunderskudd og vektnedgang, stolt? JA! Slo til og med Silje ned i støvlan ;) trippelpersen ble 1x60 - 1x62,5 og 1x65. 


Såååe snart ser jeg sik ut ;) 

Ha en fin fin fredag da dere ;) 

Kommentarer: 14

TORSDAG!

Postet: 15.03.2012   Kl: 19:54   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 9

Heei, fine folk! 

I dag fikk jeg meg en real god økt på beina! De er så møre og skjelvende nå. Ble disse øvelsene:

Styrke:
Knebøy - clustersett 60kg
Ettbeins hip thrust

Fettforbrenning:
Frontbøy 20 kg 15 reps
Burpees 10stk
Utfall bakover 8 kg 12 reps

6 runder gjorde jeg dette med minimale pauser! Insane herlig å kjenne slitenheten og lykkefølelsen gjennom kroppen når en er ferdig med rundene. Dette er min morgenkos når jeg står opp seint:)


Hamstrings.

Jeg lagde noe så helt fantastisk godt i forigårs at jeg må dele det med dere.

1 pakke karbonadedeig
Nesten en hel boks minimais som du kutter opp
Litt sweet chilli saus (heinz)
1 fedd hvitløk 

Var i mathimmelen når jeg spiste det. Diggeste jeg har smakt på leenge!

See ya.

Kommentarer: 9

Rå økt

Postet: 13.03.2012   Kl: 12:01   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 11

I går var første dag på det nye treningsprogrammet fra Silje Mariela og du kan tro jeg døde litt. Var så sliten etter økten at når jeg hadde spist opp 1 pakke med karbonadedeig, 1 egg, 1 ss selolje og grønnsaker og var FORTSATT HOL i magen og SULTEN så må næringa ha blitt sugd opp ganske raskt! Var såå sulten! 

Silje og jeg har blitt enige om styrke og fettforbrenning fremover og jeg må bare si at jeg elsker programmet. Elsker å kunne gjøre fettforbrenning med styrkeøvelser og ikke løpe på den kjedelige mølla! I går ble det farmerswalk, clean og frontbøy som jeg kjørte 8 runder av med korte pauser. GØY, men fryktelig slitsomt! Og når man blir lagt merke til når man trener og får skryt på vei ut gjorde virkelig dagen min 100 ganger bedre. Takk :) Nå står 1 kg kylling i ovnen som rekker til ca. 2 dager. Eg e dyr i drift! Det er bare tirsdag og jeg har allerede spist opp svinekjøttet, 1 pakke karbonadedeig og nå går jeg løs på kyllingene. Jaja ;) 

Men til helgen kommer mamma og pappa på besøk og da skal vi handle inn mat ja! :D Gleder meg til å få besøk også kommer lille(store) Charlie doggien min som jeg savner <3 Skal prøve å ha han her i Oslo nå å se hvordan det går :) Syntes bare synd på han at han må være aleine hjemme når jeg er på skolen! 

 

Anyway, ha en fin dag ;) 

 

Kommentarer: 11
hits