Onsdag = intervall

Postet: 25.01.2012   Kl: 17:41   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 16

I dag var det intervaller på dagens to do list. Ble 8x1, altså 8 runder med varighet 1 min og 1 min aktiv pause, deretter 20 min moderat kardio etterpå. Jeg er helt død i kroppen etter denne ukens økter og jeg er mega støl i brystet og ryggen i dag etter gårsdagens økt. Men fy søren som jeg gleder meg til en styrkeøkt på fredag :D:D! Jeg blir så glad av gode treningsøkter, det gir meg masse!Ellers laget jeg de herlige lefsene igjen i dag!! De er så gode. Skal prøve å lage uten eggeplomma også selvom det kan blir sært tørt, men I dont care! Later som det smaker godt uansett ;-) Oppdaterer dere i morgen!

Og mams og paps kommer på besøk i dag og har med seg lille Charlie gutten min! Gleder meg til å se de igjen! Så nå få jeg gå ut å handle mat og lage klar mat til de kommer.


Train for muscles, eat for fatloss!

Kommentarer: 16

JEG HAR.....

Postet: 24.01.2012   Kl: 17:57   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 43

Hallo alle fine :) Nå har jeg litt mer på hjerte enn jeg har hatt de siste dagene.

Treningen i dag ga meg en sånn lykkefølelese jeg ikke har kjent før. Smilte og hoppa rundt etter persene jeg tok som sikkert så helt dumt ut, men jeg bryr meg ikke ;-)

Jeg har laget proteinlefsene til Kristine Weber med en liten vri.

Jeg har blant annet fått til 10 dips noe det er lenge siden jeg har klart. Har nok noe med laverekroppsvekt samtidig som styrken har økt masse. Klarte til og med 1 rep med + 10 kg. Og jeg tok 3x3 med 55 kg i benken i dag.

Jeg har meldt meg inn i SATS og valgte selvfølgelig råsa bag, håndkle og flaske.


Jeg har koset meg med et herlig og velfortjent proteinrikt måltid etter trening

*Skylle bort fettet*


*Få vekk fettet så skylle*


Voila, magert, protenrikt og kjempe godt :-)


Jeg har kjøpt meg ny fresh og deilig topp fra NIKE.Jeg håpre dere har hatt en like fantastisk dag som meg :-D

Kommentarer: 43

Lørdag

Postet: 21.01.2012   Kl: 19:29   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 8

Hei :)


Lille vofsa og meg på en liten tur i Frognerparken.

Har ikke så mye fornuftig å komme med om trening eller kosthold nå, men likevel skriver jeg ett innlegg til dere :) Jeg har ikke fått trent siden onsdag pga valpekurs, skole og reising, men kommer sterkere tilbake til uka :-D Da skal det hardkjør med nytt treningsprogram fra min fabolouse coach, Silje Mariela!
Ha en fortsatt god HELG :-D


Kommentarer: 8

På veien

Postet: 20.01.2012   Kl: 11:30   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 12

Hallo alle søte :)

Akkurat nå så sitter jeg i bilen på vei hjem til Sørlandet og er sulten hehe:) litt over 2 timer igjen så er jeg ferdig med 24-timersfasten som har gått ganske bra. Når man er på veien og ikke har mer mat igjen i kjøleskpet blir den brutt av en god sjokolade proteinshake. No vei mat til meg nå. Ble nok rundstykker i går :) gleder meg til å bare slappe av hjemme med lille charlie og dennis <3

Kommentarer: 12

Svar på spørsmålsrunden

Postet: 18.01.2012   Kl: 15:02   Kategori: Om meg  Kommentarer: 11

 

Går du på kreatin? I så fall, hva blander du det med ?
- Ja, det gjør jeg. Går på
denne. Jeg blander det sammen med BCAA og funlight saft.

 

Hvordan ser en hverdagslig spisedag for deg ut ?
- En hverdagslig dag med tanke på mat er slik:
 Morgen coctail: D og C vitamin, spirulina, rosenrot, proteinpulver eller BCAA.
M1: Kjøtt/fisk, avokado/nøtter, grønnsaker
M2: Kjøtt/fisk, Omega 3/laks, grønnsaker
FT: BCAA/proteinpulver og kreatin
ET: BCAA/proteinpulver og kreatin
M3: Kjøtt/fisk grønnsaker
M3: Cottage cheese/mager kesam, proteinpulver, bær/frukt

 

Hvilket proteinpulver bruker du ?
Myoprotein og skal snart teste ut
dette. Noen som har smakt muscle troponin før?

 

Hvor lenge har du trent styrke ?
- Jeg har trent styrke siden 15 års alderen men da var det ikke særlig seriøst. Startet seriøst januar 2010.

 Hvilke ovelser synes du er best for rumpa? (Din er FANTASTISK!!)
-
Takk takk for det
J Jeg syntes at knebøy, markløft (strake og vanlige), frontbøy, glute bridge og hip thrust er de beste for rumpa om du tar skikkelig i og kjenner at det brenner, kommer rumpa også ;)

 


2) Hva er favorittmaten din til hverdags?
- Jeg er ikke så spennende i matveien men karbonadedeig med sukkerfri ketchup eller en saftig og god laksefilet eller cottage cheese med vanilje pulver og sukrin, nam nam.

 

3) Har du noen tips til "hurtigmat" dvs. sunn og kjapp mat.
- Karbonadedeig tar 10 min å steike, laks tar 10-20 min. I tillegg kan du hive noen kyllingfileter i en ildfastform og steke i ovnen og pakk i prosjonspakninger og legg i kjøleskapet og du har kjapp og sunn mat rett fra kjøleskapet. Kok eller skjær opp grønnsaker, ha i en stor bolle og du har klar salat for noen dager i kjøleskapet. Ellers er en stor favoritt cottage cheese med vaniljepulver og sukrin
J Annen rask og sunn mat er tunfisk (blæh), mager kesam, mager vanilje kesam, skyr sammen med frukt og nøtter.

 

Tips til start med periodisk faste og overgang fra "vanlig spisemønster". Hvor langt spisevindu?
- Begynn gradvis. Utsett frokosten til 1 time av gangen. For noen passer rett og slett ikke PF. Jeg var avhengig av frokost før men nå så tenker jeg ikke tanken en gang. Kroppen er utrolig tilpasningsdyktig. Jeg hadde ingen problem med å gå over til periodisk faste da jeg startet, men kan si at jeg er mer vant og tilfreds med det nå enn de første 6 mnd hehe. Jeg har 8-10 timer spisevindu. Men er anbefalt å ha 10 for jenter.  Hørte så vidt at det var pga glukosetoleransen.

 

Gode og billige proteinpulver?
- Hmm, jeg har ikke testet særlig billige proteinpulvere men jeg skal holde dere oppdatert når jeg tester ut noe.

 

Vanlig spisedag?
- Har ikke spisedag lenger av forskjellige grunner. Men har freemeal og der spiser jeg hovedsakelig  proteiner, og en salig blanding av karbohydrater og fett. Eksempel. 1 pakke karbonadedeig, 2 rundstykker med f.eks mager prim, en pose snack a jacks, evt popcorn.

Har du tenkt på å få barn?
- Når jeg finner rett mann, har jobb, stabil økonomi og når føler jeg er klar for det
J

Hvor har du kjøpt denne singletten? :D
- Den fikk jeg i bursdagsgave av søsteren min. Tror hun kjøpte den i London. Dette er noen år siden hehe.

 

Når synes du du har hatt den største fremgangen? Tenker på mtp at du har fått hjelp av både Børge og Silje, og kanskje andre? Synes du dette har hjulpet mye på veien, eller mener du at du kunne klart den fantastiske fremgangen du har hatt helt selv?:)
- Den raskeste fremgangen har jeg fått med Silje Mariela. Kan godt ha noe med at jeg kjenner kroppen min 10x bedre nå enn da jeg kontaktet Børge. Med Silje så har jeg så langt gått ned 5-8 kg og er klar for nye 8 kg. Med Børge gikk jeg totalt ned 7 kg.

Jeg kunne helt klart ha satt opp diett og trening selv, men det er noe med det at når andre styrer så slipper man å stresse og jobbe med alt selv, hjernen trenger ikke tenke så mye, bare utføre det som blir sagt. Det er utrolig befriende å ha en overmann(kvinne) som tar seg av trening og mat.

- Hvilken mål har du for 2012?
- Ned 8 kg, ta 15 dips, 80 kg i markløft, 50 kg i vending. Har lagt BF planen litt på vent for tiden. Jeg har hverken penger eller tid til å gjøre det. BF blir det når jeg er ferdig med utdannelsen min og når voffsi er blitt en stor gutt.

 

- Hvordan ser en typisk matdag ut for deg, følger du periodisk faste og 24 timer en gang i uken?
- Typisk matdag ser du lenger oppe her
J Jeg følger periodisk faste 7 dager i uka og 24 timers faste en dag i uka.

 

- Hvilken kosttilskudd bruker du ?
- Proteinpulver, kreatin, glutamin, c-vitamin, d-vitamin, omega 3, ZMA, rosenrot, spirulina, BCAA.

Når du er på venninnekvelder på lørdager (om du er det?) så er det vel gjerne godteri og slikt, hvordan klarer du å motstå det? Jeg har ikke sjans å motstå godteri og kaker som står framme i flere timer! Sprekker i alle fall alltid etter en stund, om jeg prøver...
- Det er lett om jeg er innstilt på ikke å innta noe. Viljestyrke er en viktig faktor her. Og smak litt på dette ordtaket «Nothing tastes as good as lean feels». Vil du oppnå resultater godt nok klarer du også å unngå godteri og kaker. Ta med deg en pakke läkerol, tyggis, fres, sukkerfri brus eller lag deg en fluff. Ja det høres rimelig sært ut, men vil du i form må du betale for det ved å utelukke godteri og kaker.

Kan du skrive mer om PF og 24 timers faste. Hvordan legger du opp treningen ift fasteperiodene? Mat før/etter trening under fasten? Tenker alltid at jeg må fylle på med hvertfall proteiner etter en styrkeøkt.. Hvordan ser en typisk dag og en uke ut for deg med fordeling av måltider og antall treningsøkter?
- Jeg trener før fasten starter og avslutter med ett freemeal. Enten har jeg treningsfri dagen jeg avslutter fasten ellers så trener jeg etter fasten er brutt. Skal du trene i fasten bør du få i deg BCAA/proteinpulver og noe karb, du har brutt fasten da, men kan du ikke trene senere er dette bedre enn ingen ting før trening. Prøv å time treningen så du er ferdig med treningsøkten når fasten er ferdig.
Typisk dag står lenger oppe.
Antall treniningsøkter i løpet av en uke er 6 stk. 3xstyrke, 4xintervall, 1xmoderat kardio, 1x valgfri økt.

Jeg lurer også på om du skal skrive mer om periodisk faste og 24-times faste? Jeg spiser også etter PF, men jeg har alltid drukket kaffe med melk på morningen, men kan jeg egentlig ha melk i kaffen? Eller vil det være ødeleggende for fasten? Hvor mange timer bør en jente faste (PF)?
Har du gått ned 5 kg siden jul? I så fall gratulerer! Er det hovedsakelig på grunn av 24-times fasten?
- Jeg har hørt og lest at litt melk i kaffen om morgen ikke er noe å bry seg om, men kommer an på mengden melk i kaffen du bruker.  Jenter anbefales å faste 14 timer.

Jeg har gått ned 5-8 kg (går opp og ned grunnet vannretensjon) siden jeg startet med Silje i oktober, men de fleste kg er etter jeg startet 4Uker prosjektet J

Jeg lurer på hvordan du spiser ift trening; Spiser du ett av de store måltidene før trening? Hvor lenge venter du etter dette måltidet til du tar treningsøkten?

Og hva med de dagene du trener på morgenen; spiser du noe etter økten da?
- Jeg tenker ikke så mye på når jeg spiser, jeg tenker heller total inntak i løpet av dagen. Jeg tenker ikke så avansert lenger i forhold til mat. Men hovedsakelig blir det største måltidet etter trening eller som siste måltid. Jeg pleier som regel å spise når jeg kommer hjem fra trening alt fra 1-3 timer etter treningsøkten.

De dagene jeg trener fastende blir det BCAA eller proteinpulver før og etter og mat når jeg kommer hjem fra trening J

 

Hva vil skje med kroppen om man spiser for mye proteiner?
- Det vil ikke skje noe særlig med kroppen med mindre du har en nyresykdom. Overskuddsproteinet  vil brukes som energi når de proteinene du trenger til vedlikehold og oppbygning er mettet. Det omdannes til glukose via glukoneogenesen i leveren.Kommentarer: 11

Tirsdag

Postet: 17.01.2012   Kl: 14:17   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 7

Hei :-)

Tirsdag er egentlig fridager for meg men det var skole i dag og skal si det var et sliit å komme seg opp og ut av den varme dyna mi. Hadde mest lyst til å pælme iphonen i veggen da den ringte og fortsette å sove videre, men den gang ei. Kom meg opp, lagde klar matboks med kylling, avokado, agurk og tomat. Heiv i 2 scooper med proteinpulver i smartshaken min, sminket meg og nøt en rykende fersk kopp med kaffe til God Morgen Norge.


Når man ikke kommer seg på treningsstudio er treningsstrikk gull verdt! übergamle strikk fra 80-tallet, haha, men de funker ;-)


Etter skolen blir jeg å finne på SiO (heter det det?) for å videreføre teknikk og trene med kusina mi :-) Ellers har jeg planer om å ta intervaller senere om det ikke blir så seint. Umulig å få tak på en tredemølle på Elixia i beste treningstid, eller skal jeg si værste?

Ha en flott dag!

Kommentarer: 7

God morgen

Postet: 16.01.2012   Kl: 10:25   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 6

Ah, våknet av vekkerklokka etter en meget god natts søvn. Skulle gjerne ha sovet myyye lenger, men i dag blir det trening før skolen!


Haha ser ut som jeg bare går med disse klærne jo ;) Men poenget er å se på låra her. Syntes de kommer seg.


Også skal jeg på posten å hente en pakke fra www.Siggy1.no. Makan til god service og rask levering skal du lete lenge etter. Posten derimot er ingen god service. Bestilte proteinpulver fra siggy1 for en good stund siden, dro på posten å skulle hente pakken - de fant den ikke. Posten ringte meg når jeg hadde dratt hjem på juleferie - pakken er funnet. Jeg sa jeg skulle tilbake til Oslo 4. januar og da skulle pakken gå i retur. Gikk på posten da det åpnet 5. januar og lurte på om de hadde sendt den i retur - det hadde de uten å sjekke om pakken var sendt!! Men nå er jeg bare glad for at pakken er kommet og skal straks dra bort på posten å hente den. Myoprotein in my veins<3 Nå blir det prottiskaffe igjen!

 

Ha en riktig så god start på dagen og ikke glem å spørre meg spørsmål. Tenker jeg avslutter den på onsdag :-)

Kommentarer: 6

Spørsmålsrunde

Postet: 14.01.2012   Kl: 16:16   Kategori: Blogg  Kommentarer: 11

Fyrer løs med en ny runde med spørsmål. Har du noen, spør da vel så skal jeg svare det beste jeg kan :-)

Kommentarer: 11

God helg

Postet: 14.01.2012   Kl: 13:55   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 10

Hei alle flotte mennesker :-)Innom for å ønske dere en GOD HELG!Kommentarer: 10

Hektisk dag

Postet: 12.01.2012   Kl: 09:49   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 5

Hallo alle fine mennesker :)

Dagen min i dag er temmelig hektisk. Jeg har en oppgave å levere inn innen klokka 1600 som jeg ikke skjønner en døyt av, valpekurs 1730 og buss hjem 2015. Det er oppgaven jeg stresser mest med. Jeg er på skolen akkurat nå, men vurderer å dra hjem å prøve å skjønne og bli ferdig med oppgaven. Skulle ønske jeg var like nerd med statestikk og vitenskapelige artikler som jeg er med trening og kosthold hehe.


Han har blitt stor i forhold til dette bilde hehe. Gleder meg til å komme hjem å kose med han <3

 

Ha en trivelig torsdag :)

Kommentarer: 5

Treningsklær = motivasjon

Postet: 11.01.2012   Kl: 10:49   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 18

Hva er vel bedre på treningsmotivasjonen en nye lekre treningsklær? Disse skal hjem til meg en vakker dag.


Ja, jeg er litt glad i rosa, hehe!

X-life fører disse klærne jeg angrer ikke på noen av mine kjøp. Fantastiske kvalitet og passform, særlig buksene ;)

Liker du klærne fra Better Bodies?

Kommentarer: 18

Q&A - 24-timers faste

Postet: 10.01.2012   Kl: 14:25   Kategori: Kosthold - tips  Kommentarer: 20

Hvor mange måltider har du og hvor lenge er spisevinduet !?
- 2-3 måltider etter fasten, spisevindu har jeg ikke observert enda.

Eneste jeg synes er rart er hvorfor det skal kunne brenne fett og ikke muskler?
- Hvert fall de som har litt fett å ta av. Under faste så frigjøres fettsyrer fra fettvev til blodet og bruker de frie fettsyrene som energi. Men jeg har ikke fått lest meg noe særlig dypt inni metabolismen under faste.

Hvor ofte faster du egentlig?
- 1 gang i uka

men hvordan gjør du det med trening? bør man ikke få i seg proteiner rett etter en styrkeøkt for maksimal restitusjon? :)
- BCAA før og etter. Evt. Noe karb før trening, men trener helst etter fasten er brutt.

har om den såkalte faste dietten! Har du prøvd 16t - 8t faste dietten da? 16timer fasting og 8timer spising ?
- Jeg spiser etter PF til vanlig ja. Gjort i ca 1.5 år
J

når gjør du dette? hva er klokken når du spiser det "siste" måltidet?
- Varierer. Faster den tiden på døgnet som passer best for meg. Ikke noe mer avansert enn det. Men jeg går ikke en dag uten mat. Spiser mat både den dagen jeg starter fasten og når jeg bryter den. Med andre ord jeg faster ikke fra klokka 07 på morran til 07 dagen etter.

Lov med kaffe??
- Alt kcal fritt er lov.

Men hva spiser du når du ikke faster? Jeg rekner jo såklart med at du spiser sunt, men spiser du helt likt som du gjorde før på venlige dager?
- Som jeg pleier. Ren næringsrik mat.

Jeg lurer også på om du drikker noe annet enn vann under fastingen, som juice, melk osv? Kanskje et veldig dumt spørsmål, men ble nysgjerrig og hvis jeg skal teste det ut selv må jeg vite mest mulig, ikke sant?
- Ingen spørsmål er dumme
JMelk og juice vil bryte fasten, så det inntar jeg ikke. Vann, funsaft, pepsimax!

Har lurt litt på dette med 24-timers faste så dette innlegget var nyttig:-) Men i bunn og grunn så er det vel kcal inn - kcal ut som teller. Så om du faster 24 timer så har du vel også litt mer kcal å gå på i uken? Er det det som er hovedårsaken til at du gjør dette?
- Stemmer det. Gjør dette for enklere å komme i et kcalunderskudd i løpet av uka. Kan spise mer de dagene jeg ikke faster og det gjør en «diett» mye enklere for meg.

Det hele er vel strengt tatt ikke så veldig rart.

Sulter/faster man seg f.eks to døgn i uka,så er det veldig logisk att man går ned i vekt.Ikke noe hokus pokus her ;)
- Det er nok ikke vanskeligere enn det nei ;) Men nå vil jeg ikke si at jeg sulter meg selv ;) for jeg spiser mat!Kommentarer: 20

24- timers faste - en oppklaring

Postet: 09.01.2012   Kl: 18:53   Kategori: Kosthold - tips  Kommentarer: 19

Det er nok en del av dere som lurer på hva dette går ut på og om det er sunt, eller ei - jeg forklarer min opplevelse av 24- timers faste, hvorfor jeg gjør det og fordelene ved det!For det første så faster jeg ikke for å straffe meg selv på noen som helst måte - heller for å utnytte de gode fordelene jeg får av det. Det høres helt ekstremt ut - det syntes jeg og før jeg prøvde, men nå er det noe jeg ser på som helt greit og har et nøktern forhold til det hele. Det er ikke krise om jeg ikke får fastet den planlagte fasten eller bryter den noen timer før, bare for å poengtere at det ikke går helt i hodet på meg.

Min opplevelse:
Først tenkte jeg, WHAT THE FUCK, det her er jo klin umulig for meg! Jeg gruet meg til å prøve det i fare for å bli helt fjern, sur og utsultet de siste timene - men nei det ble jeg altså ikke. Du får gjort så mye fornuftig under fasten og blir mer konsentrert - min opplevelse. Jeg har mistet tilsammen ca. 5 kg og det med diettpause i jula. Jeg føler nå at jeg har funnet noe som funker for meg, og som jeg kan leve med - kan roe ned hjernen og bare la det flyte som det gjør nå. I tillegg føler jeg at denne endringen har hjulpet meg og mitt problem i forhold til overspising. Fokuset på mat er absolutt ikke der det en gang var. Det er en helt fantastisk følelse og ikke minst utrolig befriende både for meg og mine nære.

Hvorfor gjør jeg det?
- Fordi jeg føler jeg mestrer noe jeg hele tiden har syntes vært ekstremt vanskelig.
- Føler meg fresh.
- Fettfrobrenning (oh no, går det an uten mat da ;))


eatstopeat.com

Fordeler:
- Mindre fokus på mat
- Gode treningsøkter
- Økt utskillelse av fettforbrenningshormoner
- Du vil ikke miste muskelmasse ( det er snakk om 24 - timer faste. Du vil ikke ta skade av å gå uten mat i disse timene, vi er ikke skapt for å spise hver 3. time)
- Miste fettvekt
- Du må ikke unngå karbs og/eller fett
- Du kan følge den dietten du vil
- Du vil bli ekstremt produktiv de timene du fasterNår dette er sagt så kan jeg ikke påstå at det vil fungere for deg. Vi er alle forskjellige individer og reagerer forskjellig på dietter, spisemønster, mat - what ever you like. Jeg vil likevel ikke anbefale det til de som sliter alvorlig med mat. Du skal kunne bruke fasten på fornuftig vis og ikke bruke den som straff for den lille sjokoladen du puttet i munnen akkurat, det blir helt feil og ikke en sunn måte å bruke den på. Du må ha hodet på rett plass, kjenne deg selv og kroppen din.

Skulle det være noen spørsmål, fyr løs:)

Kommentarer: 19

Vaniljeris - framgangsmåte

Postet: 07.01.2012   Kl: 18:55   Kategori: Oppskrifter  Kommentarer: 13

Ida lurte på hvordan man lagde vaniljeris sa da kan jeg selvfølgelig lage et innlegg om det!

I dag hadde jeg et såkalt freemeal etter trening før 24 timers fasten startet og jeg spiste en heidundranes god biff med brokkoli, løk, sjampinjong, fløtegratinertepoteter og vaniljeris til dessert.


Perfekt stekt!

Framgangsmåte:
Jeg tok ca. 1 - 1,5 dl jasminris (det ble en stor porsjon)
5 dl vann
Økologisk vaniljepulver (kan ta vanilje essens om du bare har det)
En god dæsj kanel

Pleier også å ha i en type stevia, men det hadde jeg ikke nå. Strødde heller over sukrin.

Kommentarer: 13

50 kg

Postet: 07.01.2012   Kl: 11:22   Kategori: Framgang  Kommentarer: 19

God morgen :)

Video fra gårsdagens 5x5 benkpress :D strålende fornøyd med at 50 kg gikk opp hele 5 sett....!

Kommentarer: 19

h.e.l.g

Postet: 06.01.2012   Kl: 17:43   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 18

Hallo alle mine flotte lesere :)

Sitter på bussen hjem til Risør akkurat nå, og gleder meg bare til treningsøkten jeg skal ha når jeg er fremme. Blir overkroppen som skal få kjørt seg litt, pluss intervaller. Og jeg er grisestøl i røven fra gårsdagens rumpe og beinøkt :-D


Etter en svett og hard økt, da må det BCAA til før og etter trening


Formen etter jul er jeg meget fornøyd med selv med mye dritt mat, hoho. Rumpestumpen har holdt til tross for lite styrketrening. Følte egentlig den bare forsvant i jula, men den gang ei.


Og blåmerkene er tilbake, markløft <3

Kommentarer: 18

Liten videosnutt

Postet: 05.01.2012   Kl: 13:18   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 8

Kommentarer: 8

Back

Postet: 05.01.2012   Kl: 08:30   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 11

Hei mine fine lesere :) dere har vel ikke glemt meg?

Har blitt liten tid til blogging de siste dagene da jeg ikke har vært hjemme, men nå er jeg på plass i Oslo og jeg gleder meg så mye til å ta meg en tur på Elixia etterpå. Jeg henger litt på etterskudd med 12Ukers planen, men har trent og spist bra selvom, i dag starter jeg for fullt på planen. Gleder meg, sa jeg det?

Updates på vekt etter endt juleferie? Ned 700 g. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke fulgte PF i jula og trent veldig lite, men spist masse god mat. Brødskiver med nugatti har vært en stor gjenganger, ops.. Motivasjonen var liten da jeg ikke fikk trent som jeg ville så det gikk utover matinntaket. Jeg angrer ikke, det var deilig og motivasjonen er på topp nå som jeg skal i gang igjen.


Tøyings av hofteleddsbøyeren før styrketrening. AU!


Dagen startet med å stå opp tidlig og lage mat og blande før og etter trenings BCAA, lite stresset for skolen. Da jeg sjekket timeplanen var det fri i dag og skole i morgen. Yes da. Haha, jeg kom meg hvertfall opp og kan prøve å få styr på denne døgnrytmen min som har levd sitt eget liv i jula.

 

Før trening skal jeg få sendt premiene til de som har vunnet, jeg håper dere blir fornøyde.

PS: jeg trenger noe hjelp til banner på bloggen, er det noen der ute som har peiling og vil være snill å hjelpe meg?

Kommentarer: 11
hits