Slutt på ferie

Postet: 28.02.2011   Kl: 23:05   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 7

Nå har jeg hatt såpass lang ferie så nå begynte det virkelig å bli kjedelig. Var tilbake på skolen igjen idag etter 3(?) ukers ferier og en heftig beintrening med Ida. Liker å kjøre meg helt ut og virkelig få følelsen av å ha trent! Det er noe annet enn autoregulering. Deilig å kjenne kontakt med musklene og utføre rett teknikk. Merker det er noen øvelser som ikke har vært helt korrekte etter å ha trent med Ida. Men nå er jeg på rett vei.

video:mvi0522
Sykt digg å ha Ida som treningspartner. Push it baby.
Treningen i dag ble
Sumo markløft
Reverse lunges
Squats i hack
Strak mark
Liggende og sittende lårcurl i supersett
Kick back
I morgen blir det zumba på morgen og rygg/biceps/mage på kvelden. Gleder meg :)


Kommentarer: 7

Trening

Postet: 25.02.2011   Kl: 21:34   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 6

NÅ har jeg virkelig fått smake på syre i musklene og jeg liker det. TAKK Ida for at du pusher meg. Uten deg ville jeg ikke klart de siste repsene, jeg hadde gitt meg etter 8. Skjønner godt hvorfor folk liker å ha PT som pusher deg og støtter deg gjennom de siste repsene som er harde og tøffe. Ser frem til sommeren!
Eller har det gått i ett i nesten hele dag. Rengjøring, neglhuset og trening!

Super fornøyd med de nye neglene!


Ha en super fredag <3

Kommentarer: 6

Snart helg igjen

Postet: 24.02.2011   Kl: 10:34   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 11

Dagene går så fort!

 

Denne uken er det åpent uke på World og da benyttet jeg sjansen til å  prøve jeg ut zumba på World gym med Ida, noe som var kjempe gøy og annerledes enn den zumbaen jeg er vant til. Forandring fryder. Etter zumba timen ble det 30 min core trening. Damn, tror jeg må melde meg på noen av disse timene da jeg kjenner jeg burde jobbe en hel del mer med core musklaturen.

 


Jeg går ikke alltid med treningsklær :p bare nesten!

 

I dag blir det styrketrening for overkropp. Tror beina mine har godt av litt restitusjon. Men først skal jeg fikse noe i byen.


Kommentarer: 11

Typisk matdag

Postet: 23.02.2011   Kl: 10:48   Kategori: Kosthold - tips  Kommentarer: 2

Jeg fikk et spørsmål om å lage ett innlegg om hva jeg spiser en dag, og det skal jeg jo så klart gjøre :)
Jeg spiser 3-5 måltider om dagen alt ettersom når jeg står opp og når jeg trener. Jeg prøver alltid å trene styrke etter måltid 1 da jeg liker å trene på morgen med tom mage og jeg føler meg mer energisk.

 

Måltid 1:
Havregryn
1 egg
30 g protein
1 ss cocosaFør trening:
BCAA+ t-rex + kreatin + evt. frukt

Etter trening:
BCAA + banan eller riskaker

 

Måltid 2:
Karbonadedeig/proteinpulver/egg
Ris/potet/bokhvete
Ananas/banan
Masse grønnsaker hvis jeg spiser karbonadedeigMåltid 3:
1 laksefilet + 1 kyllingfilet
Masse grønnsaker
Evt. fruktEvt. mellommåltid hvis jeg blir sulten mellom M2 og M3
1 kyllingfilet, salat og nøtter

 

Dette er en typisk styrketreningsdag for meg som dere ser. Jeg spiser det samme på hvile dager men øker fettinntaket og reduserer karbohydrat inntaket og spiser 2-300 kcal mindre.

 

På skolen blir det som oftest 5 måltider om dagen da jeg har lange dager og det krever litt energi å sitte å følge med og skrive, i hvertfall for meg. Så da blir det som regel 2 måltider på skolen med salat, kylling, nøtter og frukt.

Kommentarer: 2

Dagens

Postet: 22.02.2011   Kl: 19:47   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 12

Hei hei :)
Nå er snart denne dagen over også. I dag har jeg heldigvis gjort litt mer enn i går. Dro på zumba klokken 10.00, styrketrening for bakside ben, rygg og biceps klokken 15.00 og etter trening dro jeg på butikken å handlet, så nå er kjøleskapet fylt med masse sunt og godt! I morgen skal jeg på zumba på World Gym med Ida <3 Spennende med nye zumbamoves på nytt gym.


Det går framover, spent på fredags sjekken!Kjøpte meg ny te i dag også, den koser jeg meg med nå <3

Jeg elsker kokos så dette var midt i blinken for meg. Tilbud på apoteket, den billigste får du gratis.


Glad, fornøyd og nyfarget bryn

Kommentarer: 12

Ny uke

Postet: 21.02.2011   Kl: 16:57   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 6

Da var det mandag igjen da og 1 uke til skolen starter igjen! Det har vært deilig med fri, men nå begynner det å blidritt kjedelig! Hva gjør man med det? Man trener. Nå stikker jeg snart ut å går en tur for jeg kjeder meg sånn, orker ikke bare sitte inne hele tiden! Og samboeren min har dratt hjem så da er det hvertfall kjedelig! Men jeg skal ikke klage, det kunne vært kjedeligere.

 

Jeg fikk meg en bra økt på ben og bryst i dag og sier meg fornøyd med den.


Haha! Jeg vil ha cuts..Nå tar jeg musikk på ørene og ser på livet i Oslo!

Kommentarer: 6

Tabata

Postet: 20.02.2011   Kl: 18:06   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 8

Dere lurer på tabata (trykk på linken for å se video) så da skriver jeg like gjerne et innlegg om hvordan jeg utfører tabata :)Jeg liker å gjøre det på ellipsemaskinene for da kan jeg styre hastigheten selv i steden for å trykke på knapper på tredemølla!

Først varmer jeg opp i 5 min så starter jeg intervallene. 8 drag i alt. Jeg gir alt jeg har i 20 sek så har jeg aktiv pause i 10 sek. Dette gjentar jeg 8 ganger og blir tilsammen 4 min varighet. Kjapt og effektivt mao. Etter jeg er ferdig kjører jeg moderat intesitet til hele økten viser i alt 25-30 min.

 

Du kan også utføre tabata med diverse styrkeøvelser og gjøre akkurat det samme. Så mange reps som mulig på 20 sek så pause i 10 sek, gjenta 8 ganger. Eks: klikk her

Kommentarer: 8

Gårsdagen

Postet: 20.02.2011   Kl: 14:41   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 6

Gårsdagens økter var pain. Under tabata holdt jeg på å dø av pustebesvær og under styrkeøkten med Ida datt skuldrene mine nesten av. Det var så hardt. Jeg er vant til å holde meg i området 4-6 reps så 12-20 reps var pain i musklene mine, men det var deilig. Jeg kommer nå til å dytte inn litt høyrepstrening for det var gøy. Og, Ida jeg er støl som f i skuldrene mine, takk <3 Etter treningen ble jeg med Ida hjem og spiste god laks og så på film og prata :)  En koselig kveld med andre ord.


Nå går turen snart bort til Elixia for nok en tabata økt på ellipsemaskinen. Det skal bli deilig. Føler meg energisk etter gårsdagens karboinntak :)

 

Ha en fin søndag :)

Kommentarer: 6

Lørdag

Postet: 19.02.2011   Kl: 14:14   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 10

Å, så kreativ jeg er med overskriftene!

Nå har jeg akkurat vært på Elixia å utført tabata etterfulgt av 15 min moderat intensitet etter intervallene. Det er en helt fantastisk følelse å være ferdig etterpå. Jeg er ikke særlig fan av å gjøre intervalltrening fordi jeg har ikke akkurat den beste kondisen, men den kommer seg og det er målet mitt!


Jeg syntes ryggen kommer seg! Gud, for en tålmodighet jeg har, det er det ingen tvil om! Det er jeg ganske så takknemmelig for :)

Jeg har valgt å innta litt ekstra karbohydrater til hvert måltid i dag og måltidet etter intervalløkten besto av 128 g karbs, mm deilig å fylle musklene! Denne oppkarbing skal ikke bli failure! Null sukker og under 40 g fett. Etterpå blir det en styrkeøkt med Ida og kan tenke jeg har "litt" energi under løftene da :D Glede!

 

Ha en fin lørdag søtinger :)Kommentarer: 10

Fredag :D

Postet: 18.02.2011   Kl: 15:26   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 7Denne uken har bare flydd vekk fra meg. Herregud så fort tiden egentlig går. Jeg er snart ferdig med medisin grunnfag noe jeg skal juble over i juni. Nå gjenstår bare 1 eksamen til, det skal bli så sykt deilig :)Ellers ble økten min bra i dag, ikke noen perser men jeg sier meg rimelig fornøyd uansett. Økten så slik ut:
 
Sumo markløft
Hip thrust
Rack chins
Dips
Sittende roing
Kroc rows

 

Etterfulgt av 15 min ellipse.


-1,6 kg fra fra uke 5. Det ser ut til å slippe litt nå.. Nå er jeg enda bedre enn jeg var da jeg valgte å ta pause fra strikt regime i desember. Det syntes ikke så godt på bilder, men jeg både føler og ser i speilet at det går riktig vei.

 

Nå sitter jeg å funderer på om jeg skal stikke bort på trening igjen å utføre tabata eller om jeg heller skal ta den økten på søndag!

 

Ha en god fredag dere <3

Kommentarer: 7

Tilbake i Oslo

Postet: 17.02.2011   Kl: 21:39   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 4

Nå er jeg tilbake i Oslo igjen etter en koselig tur hjem til familien <3 Jeg har vært med søs og William og også vært med en venninne jeg ikke har sett på en stund <3 Jeg er glad i dere alle.


Verdens beste gledesspreder <3


Verdens beste pusekatt <3

Jeg har hatt to gode økter hjemme. Den ene dagen ble det tabata på skulde og ben så avsluttet jeg med tabata på sykkel. Damn jeg fikk kjørt meg der. På onsdag perset jeg i knebøy og benkpress og ble så fylt med endorfiner på benkpressen at jeg hadde lyst til å hoppe å sprette av glede, det kom i hvertfall et rimelig stort smil etter endt sett :D

 

Avslutter innlegget med noen kloke ord til dere og som flere mennesker burde gjøre mer av. Nå har jeg en påminner i vinduskarmen min :)

Tenk positive tanker, si positive ord, gjør positive handlinger og det positive gror <3

Kommentarer: 4

Tirsdags morgen

Postet: 15.02.2011   Kl: 10:47   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 17

Herregud som det snør ute, jeg tror nok at jeg kommer til å ta tabata og kardio hjemme i dag ettersom pappa har bilen. Jeg er hjemme i Risør og her har jeg både sykkel og manualer så det passer veldig bra.

Jeg er helt mørbanket i kroppen etter en helt rå økt i går:
Sumo markløft (min nye favoritt øvelse)
Nedtrekk
Sidehev
Foroverbøyd roing
15 min ellipsemaskin

I dag tenker jeg 2 styrkeøvelser å utføre tabata på så fortsetter jeg tabata intervaller på sykkel. It's gonna be tough!

 

I går kjøpte jeg noen sko jeg har hatt lyst på lenge, jeg er forelsket. Det ble min valentine's gave, haha!
 

Kommentarer: 17

Mandag

Postet: 14.02.2011   Kl: 10:13   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 9

Helgen min var helt fantastisk. Den gøyeste helgen på så utrolig lenge. Gode venner, vin og musikk, perfect match! Det er sjelden jeg drikker, men når jeg drikker så har jeg det så gøy og setter mye mer pris på disse koselige kveldene.
Nå er endelig deload uken ferdig og jeg er sykt klar for å kjøre hardt fremover nå. Jeg kommer til å fokusere på litt anerledes øvelser fremover nå. Skal først og fremst fokusere enda mer på baseøvelsene og ikke prioritere isolasjonsøvelser i den grad jeg har gjørt før.

 

Dagen min ser slik ut:
Knebøy
Markløft
Chins
Benkpress
Pushups


Ryggen i går!

Kommentarer: 9

Lørdag

Postet: 12.02.2011   Kl: 09:36   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 11

Nå har jeg nesten akkurat stått opp og frokosten er inntatt, nå koser jeg med med vaniljeespresso :)I 11-tiden skal jeg møte søte Thora hvor vi skal dra videre på Bodyfitness Workshop arrangert av Silje Mariela og Eirik Sandvik. Her får vi møte den flotte danske utøveren Lonnie Pedersen. Det blir spennende.Lørdagen blir hektisk for min del da jeg har mye og gjøre i dag. Workshop, rydde, lage mat og stelle i stand til i kveld, dusje og stelle meg. Men det klarer jeg nok i ett feiende tempo, får vi håpe.

 

Ha en fin fin lørdag :)

 

 

Kommentarer: 11

Kosthold uten meieriprodukter

Postet: 10.02.2011   Kl: 19:57   Kategori: Kosthold - tips  Kommentarer: 7

"Hei! Tusen takk for en kjempefin blogg - lærer masse av deg :) Jeg lurer på, kan du være så snill å lage et innlegg om hva du spiser/hvordan du erstatter meieriprodukter og melk? Feks cottage cheese o.l? På forhånd tusen takk!!"

 

Igrunn så erstatter jeg ikke mer enn dette.
* Proteinpulver med erteprotein fra http://MyRevolution.no
* Melk med RiceDream eller Alpro Soya melk (bare til spise/oppkarbingsdager)
Ellers så har jeg ikke noe "problem" med å ikke drikke/spise melk, kesam/cottage cheese, ost.
Men det skal bli deilig når jeg kan innføre melkeprodukter igjen og bare ta noen enkle måltider på farta for det kan jeg ikke gjøre nå :p

 

Jeg fokuserer proteinkildene mine på
* Karbonadedeig
* Kylling
* Svin
* Fisk

 

Men det finnes jo alternative varer som kan erstatte kesam/cottage cheese, men det inneholder dessverre mindre protein. Alpro Soya sin naturelle yoghurt inneholder bare 4 g protein pr 100 g. Men det er jo helt klart et alternativ, du kan jo eventuellt bare tilsette erte/soya protein og vips så har du proteiner.


Kommentarer: 7

Hekta

Postet: 10.02.2011   Kl: 17:58   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 9

Jeg har blitt helt hekta på kaffe med stevia i. Jeg er igrunn ikke så fan av søt kaffe, men dette her var veldig godt.


Espresso med Stevia English Toffee <3
Over til måltid nr 3, 150 g kylling, 1 brokkoli og 0,5 blomkål laget til stappe med salt, pepper, oregano og buljong. 500 g grønnsaker i magen, mett og god. Det hele toppes selvfølgelig med sukkerfri ketchup.Jeg blir nesten mer sliten av å ikke trene enn det jeg blir av å trene(?). Etter 2 dager helt fri fra trening er musklene utslitt og jeg føler meg litt lat, hehe. Det ble nevral oppladningstrening i dag, deilig å få beveget kroppen litt. Kjente jeg hadde lyst til å ta mer i enn jeg gjorde, men deload er deload og kroppen har nok bare godt av litt lett trening også!!

Jeg gleder meg til neste uke, da blir det hard trening igjen og jeg er så forbanna klar. Jeg må bare få kjøpt meg et nytt headset for nå har dette også blitt ødelagt! Kjedelig å trene med musikk på bare det ene øret, haha.!

Kommentarer: 9

Handleliste

Postet: 09.02.2011   Kl: 17:51   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 6Da var eksamen ferdig og jeg kan om 3 uker puste lettet ut, da får jeg vite karakter....!!

 

Men nå over til noe mer gøy. Jeg har ikke handlet siden torsdag(!) og det viser seg i kjøleskapet og fryseren....Så her kommer min handleliste:


Blomkål
Brokkoli
Paprika
Agurk
Lime
Salat
Hvitløk
Chili
Tomat
Kylling
Laks
Karbonadedeig
Sukkerfri ketchup
Egg
Persille
Roastbeef
Epler
Appelsiner
Kål


Siden jeg skal ha en liten eksamensfest på lørdag skal det også handles inn:

Ekstra lett rømme
Potetgull
Spekeskinke
Asparges
Spelt kjeks
Druer
Brie
Avokado
Sukkerfri cider

Kommentarer: 6

Eksamen

Postet: 07.02.2011   Kl: 21:37   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 8

Kommer sterkere tilbake etter at eksamen er overstått. Det er mange tanker i hode nå så bloggen er ikke hovedprio akkurat nå. Ellers ha en fin mandagskveld :)

 


Drøm<3


Kommentarer: 8

Småting en lørdag

Postet: 05.02.2011   Kl: 16:58   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 11

Jeg har tilbrakt min lørdag med å gå en tur på 35 minutter rundt på Frogner, hentet Iherb pakke, handlet og laget mat. Nå gjenstår eksamens lesning, rengjøring og slappe av.


Bananer, agurk, roastbeef, glutenfri kakemix, alpro soya dessert, falafel mix, dragster, ricedream
Ris med stevia english toffe og vanilla (trengte hvertfall IKKE sukrin oppå) samt litt hersheys sirup


Mitt bolle prosjekt

Meget fornøyd med resultatet. Jeg har ikke brukt olje i røren, kun 1 egg så disse er perfekte til oppkarbing ;)


Blodåren(e) kryper lenger oppover jo bedre form jeg kommer i og det liker jeg svært godt

 

Kommentarer: 11

Ukens treningsøkter

Postet: 05.02.2011   Kl: 10:56   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 7

Hei og riktig god helg til dere søte lesere :) Jeg tenkte å oppsummere ukens økter. Liker å ha oversikt over treningsmengden. Til mandag blir det nok deload uke. Da har jeg eksamen å ta fatt i, men jeg klarer ikke bare ligge pal på sofaen å lese. Det blir nevral oppladningstrening og lavintensitets styrkeøkter, ikke trene til failure. ¨


Råeste dama!!!

Mandag:
Styrke dag 1 + kardio

Tirsdag:
Styrke dag 2 + kardio 

Onsdag:
Zumba

Torsdag:
Styrke dag 3 + kardio

Fredag:
Kardio
Styrke dag 4 + kardio

Lørdag:
Kardio

Sømdag:
Hvile/kardio

 

Som dere ser utifra planen min he så har jeg økt kardiomengen min samt økt matinntaket for å se om kroppen responderer bedre på det enn null kardio og lite mat. I tillegg gir jo kardio helsegevinster så hvorfor la vær ;)

 Kommentarer: 7

Dagen i dag

Postet: 04.02.2011   Kl: 10:59   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 16

I dag skal jeg prøve å få til en effektiv dag, så dagsplanen min ser ca. sånn her ut;

 

1100: Lese (respirasjon & metabolisme)
1300: Kardio
1400: Spise
1500: Lese enda litt mer (muskler og ledd)
1800: Styrkeøkt med Ida
2000: Spise
2030: Lese (nervesystemet)
2300: Natta (prøve hvertfall)

 

Kommentarer: 16

Formen 3 feb

Postet: 03.02.2011   Kl: 15:17   Kategori: Framgang  Kommentarer: 25

Har merket enorm fremgang i januar måned og det er nok mye pga av økt matinntak. Både styrke og muskelmasse er økt samt fettprosent er blitt litt lavere. Åh digger øktene mine :D Nå turer jeg straks bort til elixia for en styrkeøkt og litt kardio. Har også fått farget den grusomme etterveksten min hos Sandra på Dugg, blir mer fornøyd for hver gang :D

Ha en flott dag :D

Kommentarer: 25

Innover

Postet: 02.02.2011   Kl: 11:23   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 10

Hei.
Nå drar jeg snart innover til Oslo igjen etter noen koselige dager hjemme. Jeg planlegger zumba i kveld klokken 2000. Jeg er rastløs. Men ellers har jeg hatt to knallgode økter her hjemme, og er superfornøyd med det.Persa med 5 reps 60 kg i nedtrekk på mandag noe jeg er super fornøyd med, neste mål blir pull ups/chins uten asistanse. Jeg digger øvelsen. Jeg har persa i flere øvelser på ganske kort tid, bland annet skulderpress 15 kg manualer,  rack markløft 97,5 kg. Ser frem til mer perser fremover :D makes me happyyy!

Kommentarer: 10
hits