Fridag

Postet: 28.02.2012   Kl: 11:25   Kategori: Kosthold - tips  Kommentarer: 27

Hello :) Denne uken vil bli hard kostholdsmessig, I'm not gonna lie, men som jeg har sagt før, jeg liker en utfordring. Det funker så hvorfor ikke bare følge det, den setningen der skulle gått på repeat i bakhodet mitt ;)"Venter" på å spise min elskbare kylling og grønnsaker så skal jeg stikke på trening. Det blir kardio trening i dag med min fantastisk flinke venninne <3 stolt av deg!


Jeg er ikke særlig fan av mager kesam. Det smaker surt og ekkelt, men så fikk jeg et tips av herlige Astrid om å blande det med fluff og vips så ble den fort litt mer smakfull. 
Her har jeg i vaniljepulver, 2 stivpiskede eggehvitter, sukrin og kokos essens. Fluffy og god mager kesam som virkelig gjør deg METT. 

Kommentarer: 27

Treningsvideo

Postet: 27.02.2012   Kl: 10:23   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 7

God morgen :) her har dere en video med pushups i slynge. Tungt og jeg er støøøl i magen etter denne øvelsen. 

Nå er det straks skole og så rett på trening :) æ gled mæ!

 

Ha en flott dag da dere :)

Kommentarer: 7

Solfylt søndag

Postet: 26.02.2012   Kl: 16:09   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 6

Nok en herlig dag hvor sola varmer, det er vårstemning ute og en lykkelig Karoline som gleder seg enormt til trening i morgen :) Senere i dag blir det buss hjem til Oslo sammen med kusina mi og skole igjen til mandag!Jeg simpelten ELSKER dette treningsantrekket, jeg kunne bodd i det!!! Du finner toppen her og buksa der (-25% på buksa nå) 

Neste på min ønskeliste er:


Trykk på bilde!Ny treningsvideo kommer i løpet av kvelden :)

Kommentarer: 6

Vi liker pakker!!

Postet: 23.02.2012   Kl: 15:26   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 20

Da jeg tuslet hjem fra trening fikk jeg en melding fra posten. Pakken fra X-life var kommet. Jeg lyste opp av lykke....Pakken ble sendt i går og jeg hadde den allerede i dag. Snakk om rask levering!!
Svett etter en heavy ASS økt!!


Jeg er forelsket! Den satt perfekt. 


Let's test it! 
Gleder meg til å trene med dette!


Måltid før 24-timers faste. Strimlet svinekjøtt toppet med vita hjertego ost og litt hvitløksdressing + havregrøt :) 

 

Kommentarer: 20

Nok en nydelig dag

Postet: 23.02.2012   Kl: 11:39   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 10

For et fantstisk vær det er ute folkens!!! Det er vårvær jo og det skal man ikke klage på. 20 grader i solveggen, det er snadder det! Nå sitter jeg her med en rykende fersk kaffekopp og er akkurat ferdig med ett intervju, ja stemmer det! Også har jeg en veldig oppmerksomhettsyk liten vovve som egentlig begynner å bli stoor. Han er jo bare til å smelte for, sukk! 

Det er snart tid for å trene disse beina mine, frontbøy, rumenske markløft, utfall (hat), hip thurst, knee tucks og pallof press + denne her:

 

Blir du ikke sliten etter denne, jaa daaa må du finne på noe nytt og gjør!!

I tillegg skal jeg teste ut å faste i 24 timer hjemme hos mor og far, det kan bli en utfording, men hey jeg liker utfordringer og jeg klarer det! Innlegg om faste kommer! Og nei du dør ikke av å faste i 24 timer, ei heller stopper forbrenningen din, tvert om faktisk! 


Skal farge håret mitt igjen i denne fargen, den fargen jeg absolutt trives best å ha! Og det er det flinke Sandra som gjør. Aldri vært så fornøyd med fargen min som når jeg går ut døra fra Dugg! 

See ya! 

Kommentarer: 10

hello treningsfreaks

Postet: 22.02.2012   Kl: 15:51   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 12

Nydelige onsdag. Akkurat kommet inn fra en tur med Charlie og han måtte rett i dusjen for å si det sånn. For noe grisevær å ha hund i! Gleder meg til sommeren..

 

Her har dere en markløft video og!

Nå blir det en kopp med proteinkaffe før jeg skal hive meg rundt på en alternativ trening med øvelser som farmers walk, Silje Marielas 3-2-1 med burpees, pushups og pullups (gotta love it!!!) og om jeg har energi til det blir det en runde med intervalltrening, bli også litt teknikk øving med vendinger. Jeg liker ikke å ha treningsfri på onsdager så da flytter jeg intervalldagen hit istedenfor på lørdag. 
Kommentarer: 12

Video request - reverse hypers

Postet: 21.02.2012   Kl: 12:47   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 14

Her kommer videoen en av dere spurte om! 

 

Kombiner denne øvelsen med markløft og frontbøy/knebøy så kommer assen! God for styrke i korsryggen også om du er svak der. Takk til Silje Mariela for å ha introdusert meg for denne øvelsen!

Kommentarer: 14

Oh i love it

Postet: 20.02.2012   Kl: 12:31   Kategori: Kosttilskudd  Kommentarer: 12

Holy, elsker x-life, som jeg er så heldig å få bli sponsa av! Så i dag fikk jeg velge ut dette :D

Direktelink på bildene.


Nå kan jeg trene med godt grep, anbefales.


Har ikke helt troen på norske fettforbrenningsprodukter, men jeg gir det en sjanse. 


Jeg er storforbruker av sukrin!!Og sist men ikke minst denne megafine Better Bodies toppen. Jeg forelska meg i den fra første gang jeg så den, nå er den snart min!!!!


Det er vinterferie, jeg har friiii det betyr hjem til min nydelige Charlie vovvi! Gleder meg. Ha en riktig god mandag!

Kommentarer: 12

Dagens økt (film)

Postet: 17.02.2012   Kl: 21:50   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 18

God kveld :)

Fikk filmet chins og litt "intervaller"/kardio på trening i dag :D Be aware of crazy chickzz, haha! Vi hadde det gøy! Sykt leit at jeg ikke får trent så mye med deg lenger snuppa. Kommer til å savne å ha deg med på trening!!!! 

 Forresten har jeg nådd målet mitt og 50 kg i vending. Jeg er såå HAPPY!!! Gleder meg til neste vendinger!

 

Enjoy :D

Kommentarer: 18

Freedag

Postet: 17.02.2012   Kl: 11:21   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 28

Endelig fredag og her sitter jeg med kaffekoppen min og koser meg med god morgen norge. Snart blir det frokost, laks, egg og grønnsaker, så bærer det avgårde til Elixia for en killer økt på overkroppen med min herlige venninne <3 <3 Målet for dagens trening er 3x3 chins. Jeg SKAL klare det og jeg kommer til å klare det!! :D Det gjelder å ha den rette innstillingen og preppe seg opp før trening, da går det aldri feil. 

Ellers kan jeg meddele litt framgang med dere. Buksene sitter løsere, vekten går nedover og jeg har gått inn enda 3 cm på hofter. I LOVE my coach, Silje Mariela!!! Ha en flott fredag og en enda bedre helg om jeg ikke sjekker inn her. Jeg blir opptatt i helgen :)


Kommentarer: 28

Min dag

Postet: 13.02.2012   Kl: 17:12   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 13

Startet med å ligge å slumre på vekkerklokka i 2 timer for så å gå glipp av skolen. Yeah, hadde nok godt av den ekstra søvnen. Deretter ble det noen kopper kaffe og på posten for å hente 2 pakker. Proteinpulver og egendesignet topp fra spreadshirt med logoen til Superjentene! Jeg digger det!! :-D Og for de som lurer på hvem superjentene er så er det jentene fra den første 4Uker gruppa til Silje Mariela ;-) Vi kaller oss for superjentene rett og slett fordi vi ER det!! 


Kostholdet før min 24-timers faste startet så slik ut + avokado og selolje. Nå er jeg mett og fornøyd. 

Proteiner er viktig, viktig før faste. Og viktig uansett. 

Havregryn med proteinpulver, smakte virkelig ikke godt, men ned skulle det. 

Nå skal jeg på butikken for å kjøpe meg en pepsi max og tyggis så jeg kommer meg gjennom kvelden :-D 

Ha en alldeles fin mandagskveld :D

Kommentarer: 13

Hej, hej, hallå, formen

Postet: 11.02.2012   Kl: 15:34   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 24

God ettermiddag godtfolk :) Jeg er hos noen venninner og koser vettet ut av meg, latter, latter og atter latter og litt annet! 
Fikk meg ett overrasket syn i speilet i dag morges. Overrasket fordi kostholdet har vært svingende, men jeg ble rimelig glad da jeg så dette:


 
Klarer tydeligvis best å stramme høyrelåret, hihi!

Nå gleder jeg meg vilt til en treningsøkt på mandag og en oppryddning på kostholdsfronten.

 

Har dere en fin helg? La meg høre :)

Kommentarer: 24

Tittei

Postet: 09.02.2012   Kl: 16:59   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 9

Åh, endelig ferdig med begge eksamene. What a reliefe :-D Trallalaa!! Det ble feiret med en real bootyøkt og intervaller på romaskina.


Øvelser som frontbøy, markløft, utfall, glute bridge, knee tucks og pallof press ble utført i dag. Og det var deeeilig på en ganske vond måte :D

Nå skal jeg virkelig slappe av resten av dagen, sette på en klesvask, ta meg en god og varm dusj og ha masse egenpleie! Jeg fortjener det! 

Ha en riktig så flott torsdag videre.

Karoline <3

Kommentarer: 9

Rabatt

Postet: 08.02.2012   Kl: 11:25   Kategori: Kosttilskudd  Kommentarer: 10

Ville tipse dere om at x-life kjører -15% på muscle troponin. Trykk her for å komme til siden. Vanilla cream skal bestilles når mitt nåværende protein er spist opp.
De har 30% på SmartShakere

 

Andre ting som skal bestilles er kalk. Hjelper meg til å holde stang og manualer bedre uten at de skal gli ut av hendene. 

Trykk på bilde for å komme til produktet.

 


Dette smaker så syyykt godt. Husker jeg fikk smaksprøver på mange forskjellige av denne serien. Synd man ikke har nok penger så man kan kjøpe alt det man vil. Jeg vil ha dette så jeg kan lage FLUFF!!


Nei, nå får jeg slutte å drømme meg bort, må komme i gang med eksamens lesning. Siste eksamen i morgen så blir det avslapping resten av uka, med trening selvfølgelig. 


God onsdag fra Pepsimaxomanen

Kommentarer: 10

Tirsdag

Postet: 07.02.2012   Kl: 11:05   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 27

Å herre for en fantastisk hard og digg bein økt jeg hadde i går. Sliter med å sitte i dag for å si det sånn :-D Fikk skikkelig bra kontakt i rumpemusklene. Kan jeg ha like bra økter hver dag så blir det andre boller i hus. Jeg fikk ordentlig til ettbeins hip thurst i går, endelig. Andre ganger har jeg bare kjent det i hamstrings og korsygg men i går reiv det i stumpen. Vekt på hælene er viktig. Jeg tok uten vekt for å få inn teknikken skikkelig men det brant alikevel.
Revers hypers er også inn i programmet nå :-D Jeg elsker den øvelsen, haha. Den ser jammen ikke bra ut men den røsker godt. 

 

I dag blir det overkroppen som får kjørt seg. Bryst, rygg, skuldre og biceps! Akkurat fått i meg "frokosten" som besto av karbonadedeig og egg med sukkerfri ketchup. Jeg er ketcupoman. Jeg er såå klar for en treningsøkt snart!!


Jeg har helt forelska meg i fysikken hennes. 

Ha en riktig så flott tirsdag :)

Kommentarer: 27

Proteinrull

Postet: 05.02.2012   Kl: 20:33   Kategori: Oppskrifter  Kommentarer: 15

Hei hei :) Har dere hatt en fin helg?

Laget akkurat en herlig proteinrull, men den ble ikke fullkommen, men likevel nydelig :)


Stivpisk 3 eggehvitter.

Bland så dette sammen. Tok 50 g mandelmel, 2 ss pofiber, 2 ss sukrinmelis, litt vaniljepulver, kanel og 1 scoop med proteinpulver.Smør utover 

Og nyt med sukkerfritt syltetøy, sukrin, ost, whatever you like ;)

Kommentarer: 15

Video - frontbøy

Postet: 04.02.2012   Kl: 00:41   Kategori: Blogg  Kommentarer: 14

Takk for lykkeønskninger til min eksamen og på den nye fargen på håret mitt ♥ Dere er gode :) 

 

Her kommer en video fra dagens deload frontbøy :)
Og sava som jeg koser meg med rødvin i kveld :) Hjemme alene, synge for full hals og le med meg selv. HAHA...

 

Kommentarer: 14

Halloo

Postet: 01.02.2012   Kl: 14:01   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 12

Hei :)

Lite updates fra meg, men motivasjonen er så laber og eksamen er til mandag. Hverken motivasjon til eksamen eller kosthold, men trening går det greit med. Har deload denne uken her så blir litt lettere fullkroppssøkter og kardio før jeg begynner hardt igjen. 


Jeg har farga håret lys brunt. Deilig med litt forandringer i hårfargen. Begynte å bli lei av blondie og ettervekst svartere enn natta.

Nå skal jeg bort til bestemor og bestefar en tur, lese litt mer og på trening senere. I morgen blir jeg å fyke til Oslo på valpekurs og hjem igjen samme dag. Kjedelig, pretty much. 

Legger ved denne sangen som går på repeat all the time for tiden ;) 

Ha en fin onsdag :)

Kommentarer: 12
hits