Søtningsmiddel

Postet: 31.03.2011   Kl: 22:13   Kategori: Kosthold - tips  Kommentarer: 17

Jeg har både lest og hørt at mange frykter disse sukkersøte stoffene som tilsettes i brus og andre lettprodukter nå til dags. Min mening om søtning er, alt med måte, selvom det jaggu ikke blir med måte her i gården! Hehe, sukrin, stevia, aspartam i form av søtning på grøt, i kaffen, proteinpulver og pepsi max/funlight.

 

Jeg har blant annet lest at hverken aspartam eller stevia påvirker apetitten vår i noen grad.

 

Her er en studie til på at aspartam ikke er farlig

"Aspartame consumption (even at levels much higher than consumed by the highest users) has virtually no impact on blood levels of amino acids, methanol or glucose"

Utifra denne studien legger man altså ikke på seg av light produkter som mange påstår (light brus, funlight). De fleste av disse drikkene inneholder null kalorier og påvirker ikke blodsukkeret. Vi kan ikke legge på oss av å drikke null kalorier, det finnes ingen energi der som kan bli lagret.

Jeg drikker pepsi max, funlight og stevia i kaffen med god samvittighet.

 

Kommentarer: 17

Pakker i posten

Postet: 31.03.2011   Kl: 15:32   Kategori: Kosttilskudd  Kommentarer: 10

Takk for alle fine kommentarer på gårsdagens innlegg. Det settes stor pris på <3

 

I dag har jeg fått gjort en del. Vasket og ryddet leiligheten, henta 2 pakker på posten, vært på skolen og nå tar jeg en velfortjent pause i sofaen. Det blir treningsfri i dag noe som er deilig og litt kjedelig! Jeg skal uansett gi gass på beintreningen i morgen! Vurderer også å gå på noen yoga timer for å mykne meg opp litt. 

 

 

 

 

 

 

"helvete, faen, nei, dritt". Jeg svidde som sagt mine verdifulle kyllingfileter i forgårs til små innskrumpa harde klumper! Kjedelig for en student som spiser masse kylling! Jeg dro derfor litt sint på butikken å kjøpte meg en ny pakke og jammen klarte jeg ikke å svi de også, ikke fullt så mye som her og de gikk heldigvis an å spise! Hva skjer med å glemme at jeg har 1 kg kylling i ovnen everytime?


Dere spør litt om hvordan jeg spiser så her er kveldsmåltidet mitt. Laks, brokkoli og frukt! 


Her er "lunsjen" min, karbonadedeig, kylling, ris, brokkoli og ananas nedklemt i en altfor liten matboks.
Ha en fin dag videre :) Go hard or go home!

Kommentarer: 10

Onsdag + formbilde 1 års forskjell

Postet: 30.03.2011   Kl: 16:21   Kategori: Framgang  Kommentarer: 33

God ettermiddag kjære lesere <3

Nå har jeg akkurat koset meg med favoritt måltidet mitt, bokhvetepannekaker med banan og sukrin. Mm! Nå er jeg mett og fornøyd, og musklene er fylt opp igjen etter trening :) Det ble en god trening på bryst og triceps + kardio! Nok en gang perser i enkelte øvelser, jippi!


Hehe, det er så morsomt å se tilbake på bildene og hvordan framgangen min har vært og jeg skjemmes igrunn av  å legge ut bildet fra i fjor mars. Jeg har tydelig mer muskler og lavere fettprosent. Jeg ligger ca. på samme vekt på disse 2 bildene! Jeg ser en mye sterkere og markert rygg samt smalere rundt midjen og hoftene. Så til dere som har sagt jeg ikke har hatt fremgang, her kan dere jo se ;) Dette ga meg skikkelig motivasjon å se så nå skal jeg bare stå på enda mer og gi alt jeg har :DKommentarer: 33

Mandagen

Postet: 29.03.2011   Kl: 10:48   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 12

I går startet jeg dagen min med en kopp kaffe med stevia vanilla cream før jeg ruslet avgårde til psykiatri forelesning på Bjørknes. Psykiatri forelesningene går så fort siden det er så spennende, skulle ønske vi kunne ha mer av det, selvom det ikke er retningen jeg helt har tenkt å gå. Jeg liker å lese om serotonin, dopamin og generelt om psykiske lidelser. Det har vært en interesse hos meg siden ungdomsskolen! Generelt er hele emnet om selvutviklig og hvordan vi selv kan påvirke hjernen med tanker et ganske interessant tema hos meg. Ja, nå babler jeg her hehe!

Jeg fikk en ganske bra økt i går med pers i både stang roing, enarms roing og partial pull ups :D Jippi! Til tross for lite mat på dagen så har jeg mine beste økter da! De beste øktene har jeg faktisk fastende, for et energinivå jeg har da!!
I dag tenkte jeg å trene skuldre og mage + tabata intervaller på mølle. Jeg gleder meg! Lader opp med bcaa, T-rex, L-tyrosine og bær.

 

Hva skal dere trene i dag?  :)

Kommentarer: 12

Back to Oslo + strake markløft video

Postet: 27.03.2011   Kl: 19:47   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 15

Hei, har dere hatt en fin helg? Det har i hvertfall jeg hatt. Lille søte William vokser i dundrene fart og det syntes etter sist jeg så han <3 Det er så gøy når disse søte små begynner å snakke og det varmer hjerterota mi å høre når han sier ordet tante <3

Ellers fikk jeg en knallbra benøkt i går til tross for bare bcaa, t-rex og-L- tyrosine
innabords. For et energinivå :D kan ikke bli bedre enn det. Avsluttet økten med 1 banan, 2 riskaker, bcaa, 2 proteinbarer (kos på lørdag)

 

 

Her er en film fra lørdagens benøkt. Filmet for å sjekke teknikk og vektene er lave pga min vonde korsrygg som jeg ikke har vært særlig snill med har jeg funnet ut:( Egoet må jeg legge igjen, har jeg funnet ut av, noe jeg burde hørt på før jeg i det hele tatt dro det med meg :D

Kommentarer: 15

Glutenfri pizza

Postet: 26.03.2011   Kl: 19:40   Kategori: Oppskrifter  Kommentarer: 7


Hehehe, det er ikke bare jeg som liker dream is :)En pakke Organ glutenfri pizza & pastry multimix


Just add 2,5 dl vann (jeg tok litt mer da jeg syntes den ble for melete)Kna utover en form ( jeg smørte formen med olivenolje)

Jeg lagde en hjemmelaget pizzasaus av sukkerfri ketchup, oregano, 2 fedd hvitløk og litt chili ketchup. Hadde på 200 g karbonadedeig, mais, rødløk og vita hjertegod ost.
Den smakte 10x bedre enn peppes pizza sin fettrike glutenfrie pizza!

Kommentarer: 7

God lørdag

Postet: 26.03.2011   Kl: 08:29   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 13

Nå humper jeg snart avgårde for en fastende benøkt. Før trening blir det BCAA, T-rex og L-Tyrosine. Spent på hvordan det kommer til å gå. Lenge siden jeg har trent fastende. Etter trening blir det 1 banan, 2 riskaker og BCAA.

 

Kommer til å ta øvelser som
Beinpress
Sumomark
Gående utfall
Leg extension
Strak mark
Lårcurl i maskin
(Knebøy teknikktrening)I dag blir det glutenfri sunn pizza laging så oppskrift legges ut om det blir velykket :)

 

Ha en flott lørdag <3

Kommentarer: 13

Skulder - og mageøkt + periodisk faste + dagens rygg

Postet: 25.03.2011   Kl: 11:49   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 21

I kveld blir det en økt på skuldre og mage på Atletix samt en tabata runde på tredemølla. Blæ, men skal man i form nytter det ikke å leke seg til det. Det må hard jobbing til både psykisk og fysisk!

Jeg har også satt opp en plan for maten min fremover. Det ble en periodisk faste plan, har skjønt at jeg fungerer utmerket psykisk og fysisk på det, mest psykisk! Økt velvære, stabilt blodsukker (tro det eller ei), bedre humør, mindre sultfølelse og økt energi gjennom hele dagen! Kommer fortsatt til å spise den samme maten bare øke inntaket til hvert måltid. Det blir i hovedsak 3 måltider samt før og etter trening. Jeg føler at jeg må samarbeide med kroppen min og ikke jobbe mot den akkurat nå. Jeg må komme inn i balanse igjen hvor kroppen trives. Kroppene våre er noen merkelig, men flotte maskiner.

 
Jeg syntes ryggen har kommet seg ganske bra etter teknikktrening med Ida :D


Vil du få fart på framgangen samt bedre teknikken din bør du investere i PT. Ta kontakt med Ida og du er garangtert en hard og tøff treningsøkt. Verdt alle pengene mener jeg. Do it do it:D og fortell meg om økten etterpå ;)


Ønsker deg en god fredag :)

 

 

Kommentarer: 21

Inspirasjon, motivasjon, og noen ord

Postet: 24.03.2011   Kl: 16:06   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 6

For noen flotte muskuløse jerndamer.

Så for dere som mangler motivasjon til trening og bra kosthold, håper jeg dette ga dere et boost. Det gjør det for meg, men jeg har dessverre ikke tid til å trene i dag da jeg snart må løpe ut døra for å fiske på neglene og fikse klar baggen til hjemreise! Det blir en kjedelig busstur hjem, men skal lese litt om hoftemobilitet da jeg sliter litt med dybde i knebøy og markløft, da blir fort til at teknikken blir gal og ikke så bra for rygghelsa.

 

Ps: Å sammenligne oss selv med disse fitnessmodellene kan være "usunt" for mange. Jeg personlig har sluttet å sammenligne meg med noen som helst andre og fokuserer heller på å bli den beste versjonen av meg selv. Det er det man bør fokusere på. - Jobb med deg selv, bli den beste versjonen av deg selv og slutt å sammenligne deg med modeller som dette da de fleste ikke går rundt i den formen året rundt. (Men de er fortsatt fine motivatorer og inspirasjonskilder). Les, ta til deg kunnskap (men vær kritisk), utfør og vær tålmodig på veien. Ting tar tid!!! Det er ikke gjort over natten, alle er forskjellige og reagerer forskjellig på ting. Husk: Alle kan hvis de bare vil det sterkt nok. Jeg har troen på deg


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mine inspirasjonskilder for fredagsøkten
Blodårer <3 Freak, jeg altså!

Kommentarer: 6

Onsdag

Postet: 23.03.2011   Kl: 16:39   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 5

Heihei søtiser!

 

Dagen i forelesningssalen har gått utrolig treigt i dag og jeg bare ventet på at klokken skulle bli tre så jeg kunne dra hjem, spise og lade opp til trening.

 

 I dag blir det ryggen og bicepsen som skal få svi og jeg gleder meg. Tenker å kjøre, nedtrekk, partial pullups, foroverbøyd roing, enarms roing, latpull, hantelcurls og litt kardio på slutten :)

 

I morgen etter forelesning drar jeg hjem til Risør til familie og gode venner, jeg gleder meg såå. Lenge siden jeg har vært hjemme nå, så skal bli godt å få sett litt kjentfjes igjen!


I går kjøpte jeg meg Vitamin D (les her hvorfor) og Vitamin C. Store doser da dette ikke selges i Norge, og jeg ikke har planer om å dra til Sverige med det første.

Ha en fin kveld :)
Kommentarer: 5

Jeg ønsker meg

Postet: 22.03.2011   Kl: 15:00   Kategori: Sko og klær  Kommentarer: 5

Nye treningsklær fra Better Bodies


Jeg digger denne buksa. Du finner den billig her

 
Skader ikke med en matchende topp heller, 499,- på gymgrosissten.

 

Liker du better bodies? ;)

Kommentarer: 5

Ny uke nye muligheter

Postet: 21.03.2011   Kl: 13:21   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 10


For et fantastisk deilig vær det er i dag, man blir i så godt humør når våren kommer og det går mot sommer. Kjenner energien stiger og humøret letter på slike dager.

 

Hadde en grei økt på bryst, triceps og mage tidligere i dag + 20 min kardio på ellisemaskinen. Deilig å bevege skrotten litt.

 

Helgen bød på litt rødvin og god mat. Det ble ikke noe hjemmelaget pizza på meg, dro heller på peppes pizza med samboern og bestilte glutenfri pizza der. Ikke det sunneste valget, men det smakte godt.

 


Dette har akkurat passert munnen min og det smakte sinnsykt godt. Hjemmelagde karbonader, ris og brokkoli. Store og få måltider fungerer best psykisk på meg så jeg går over til det igjen. Små hyppige måltider får meg fysen, sliten, lat og endre ofte opp med overspising av karbs på kvelden. Not good. Da er det bedre at jeg holder meg til store få uten overspising på kveldene. Jeg må gjøre det JEG trives best med og fungerer best med både psykisk og fysisk. Vi får se hvordan det ender opp etterhvert.

Persilla mi døde :(

Flott vær i Oslo. Gikk av 3 stopp før jeg skulle av bussen bare for å gå i det herlige været. Gleder meg til våren og sommeren kommer for godt. Da blir det masse sykling og gåing til trening.

Nå må jeg hoppe i dusjen, lage matpakke og gjøre meg klar til forelesning :) Ha en god mandag <3

Kommentarer: 10

Lørdags trening

Postet: 19.03.2011   Kl: 14:53   Kategori: Dagens økt  Kommentarer: 6

Hadde en bra økt på ryggen i dag og kjørte disse øvelsene, og siden noen lurte på hva jeg tok i diverse øvelser kan jeg skrive det også. Kjører 3-4 sett :)

Nedtrekk (45 kg 12 reps)
Partials pull ups (kroppsvekt)
Foroverbøyd roing (50 kg 12 reps)
Enarms roing (18 kg 12 reps + dropp 12 kg)
Latpull i supersett med facepull (30 kg 12 reps - 40 kg 12 reps)
Triceps pushdown (22,5 kg 12 reps)

+ 20 min kardioI dag skal jeg lage pizza, glutenfri, så om den blir velykket skal jeg poste oppskrift :)

 

Kommentarer: 6

Ukens treningsøkter

Postet: 18.03.2011   Kl: 10:40   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 1

Mandag
Rygg

 

Tirsdag
Tabata
Skuldre og mage

 

Onsdag
Bryst og biceps

 

Torsdag
Hvile

 

Fredag
Tabata
Bein

 

Lørdag
Rygg og triceps

 

Søndag
Hvile/kardio
 
Nå skal jeg straks ture bort til Elixia og utføre tabata intervallene. Jeg gleder meg ikke, men det føles så bra etterpå. Senere blir det frisør og beintrening. Søte Thora skal farge håret mitt på Nikita Aker Brygge, det gledes at det går mot lysere tider for håret mitt :D

Kommentarer: 1

Dagsform og video

Postet: 17.03.2011   Kl: 15:31   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 8


Jeg har såå lyst til å sprette opp av sofaen og stikke på trening etter at jeg har blitt inspirert av før og etter bilder på nett, men må nok pent ta meg en hviledag for kroppens skyld. Hodet verker, jeg er svimmel og jeg har snart konsummert 3 liter vann. Jeg er utørstelig!

 

Jeg håper på en bedre dag i morgen med full gass på trening. Planen blir tabata og en styrkeøkt for bena. Jeg tar da å deler opp dagen, tabata på morgen og styrke på kvelden, for å kunne klare å yte maks i benøvelsene og løping på mølla. Tabata er tøft, men gull verdt for både kondisjon og fettforbrenning!Mmm, etter trenings-kos. Riskaker med proteinpulver (nesten som nugatti, tja kankskje ikke helt da) Men godt er det!


Slik ser dagsformen ut. God og rund i forman ja! Spiser bra og trener hardt. Håper resultatene viser seg snart etter hva jeg legger i tiden på trening og maten. Blod, svette og tårer! Hvertfall svette. Det kan Ida bekrefte, haha!

Her er forresten en dips video av meg

Ida er en flott hjelper! Motiverer og pusher ;)


Ellers så får dere ha en fortreffelig torsdag videre <3

Kommentarer: 8

Onsdagsmorgen

Postet: 16.03.2011   Kl: 10:37   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 8

Jeg elsker denne tiden av året, når det blir vår. Det er så deilig nå gradestokken kryper oppover mot den rød streken! Jeg gleder meg så til jeg bare kan hive på meg en topp og skjorts og stikke beina inn i luftige sko!Nå har jeg akkurat fått i meg verdens beste frokost som består av havregrøt, proteinpulver, cocosa olje og sukrin. Mmm! Etterpå nytes en kaffe vanilla cream som jeg er blitt helt avhengig av, kan ikke drikke kaffe uten stevia nå. Oh no jeg har blitt litt en "sukker" junkie!

 

I går fikk jeg en ganske god skulderøkt og på slutten kjørte jeg dette supersettet til Ida :D

Lover deg at det svir på slutten! Også er det så deilig med pump, hvorfor kan man ikke gå rundt med pump hele tiden? hehe, nerd!

Snart blir det bryst, biceps og kardio på meg!
 

Kommentarer: 8

Tyrosin, adrenalin og noradrenalin.

Postet: 15.03.2011   Kl: 10:33   Kategori: Kosttilskudd  Kommentarer: 6

Våkner opp av meg selv om dagene, jeg er min egen vekkerklokke og det er ganske så behagelig. Jeg skal ikke stole på min indre vekkerklokke når jeg skal opp klokken 0700 da.

I dag så er planene mine ikke annet en trening. Først skal jeg gjennomføre en tabata økt på Elixia så blir det en skulderøkt på 24 med Ida.

Nå som vi har om hormonsystemet på skolen passer det at jeg skriver litt om dette nå :)


I går kjøpte jeg aminosyren tyrosin som jeg skal ta før tabata i kombinasjon med koffein for å øke metabolismen. Dette leste jeg på E-boka jeg kjøpe, fettforbrenning gjort enkelt

 

Litt om tyrosin, tyroxin, adrenalin og noradrenalin:
Tyrosin er en ikke essensiell aminosyre som kroppen kan lage selv ved hjelp av en annen aminosyre kalt phenylalanine. Du klarer fint å dekke behovet for tyrosin om du har et fullverdig kosthold bestående av kjøtt/fugl/fisk, avokado, mandler, melkeprodukter osv. Tyrosin spiller en viktig rolle for en rekke transmittersubstanser som adrenalin, noradrenalin, dopamin og thyroidea hormonet tyroxin. Tyroxin spiller en viktig rolle for vår metabolisme, hud, vekst og mental helse.

 

Tyrosin kan også dempe uro og lett nedtrykthet!

 

Adrenalin er kroppens viktigste stresshormon og blir skilt ut i såkalte "fight or flight" situasjoner. Dette fører til økt hjertefrekvens, mer blod til musklene og mer oksygen til lungene. Dette varer bare i kort tid! Noradrenalin er også et hormon, katekolamin hormon. Disse to katekolaminene frigjør glukose og fettsyrer til blodbanen, øker hjertefrekvensen, kontraksjon (sammentrekning) av perifere blodårevegger og dilatasjon (utvidelse) av bronkiolene. Når dette skjer så øker blodtrykket og dette gir økt transport av oksygen til skjelettmusklatur. Frigjøring av noradrenalin og adrenalin stimulerers blant annet ved trening, så get your ass up and TRAIN!!!

 

NoradrenalinAdrenalin

Kommentarer: 6

Søndag

Postet: 13.03.2011   Kl: 14:57   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 5

Ganske så rolig og fredfull søndag i dag :) Har stekt opp 1,1 kg kylling klar til matpakker til uken som kommer. Deilig å være ferdig med det! Nå gjenstår det å koke ris for morgendagen :)


Ferdig oppskjært kylling.
Ferdig stekt og klar til å spises :)Dette har vært maten min i dag. Cottage cheese med ris, kanel og sukrin :) mm.

 

Nå turer jeg straks bort til 24 for å trene en benøkt med Ida. Jeg håper karbsene fra i går gjør nytte for seg på trening i dag, selvom jeg føler meg litt sliten!

Jeg gleder meg til sommeren når jeg kan ut å løpe slik :D Flotte Linda Fodor!!

Ha en flott søndag :)

Kommentarer: 5

Gårsdagen

Postet: 12.03.2011   Kl: 11:54   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 4

Hei hei og god lørdag :)

Det ble ingen tømmeøkt på meg i dag, kanskje jeg er litt for glad i frokost, hehe! Men jeg husker jo tilbake i tiden hvor jeg gikk på periodisk faste, at styrketrening på tom mage er j****g digg! Tro det eller ei!I går gikk jeg såpass lang tid mellom M4 og M5 at blodsukkeret mitt var på bunn, jeg var litt trist og sur på samme tid. Og hva endte det opp i? Jo, her gikk 3 proteinbarer, riskaker, bananer og havregryn ned! Humøret ble løftet 10 hakk opp og jeg prøvde ikke å ha dårlig samvittighet. Det gikk ganske så fint å innta melkeprodukter selvom jeg har intoleranse for det. Kanskje dietten uten melk i snart 3 mnd har klart å bygge opp enzymet som ikke klarer å bryte ned kumelkproteinet etter jeg har elimineret melkeprodukter? I do hope so!! Håper bare ikke jeg ødela med proteinbarene og myoprotein i går.


Love u<3


Soya latte <3

Kommentarer: 4

Helgen

Postet: 11.03.2011   Kl: 09:29   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 11I går og i dag holder jeg helt hvile fra trening, det er kjedelig men vil absolutt ikke bli værre. Jeg har fått vondt i halsen og føler meg litt smårusk i formen! Jeg hadde planer om tabata intervaller i går, men kastet inn håndkleet da jeg vet jeg hadde gitt opp etter 2. intervall. Planen var tabata i dag, men jeg kjenner på formen at jeg burde holde hvile en dag til. Bedre å komme sterkere tilbake på trening. Lørdag så er planen tabata og en skulderøkt på Elixia og søndag blir det bentrening med Ida på 24!

Imorgen tenker jeg å ta en tømmeøkt før frokost for så å gi kroppen en liten oppkarbing. Jeg trenger det strengt talt ikke, men psyken trenger det så absolutt. Lenge siden jeg har trent på tom mage! Så planen blir å bake litt og unne meg litt ekstra mat (les: ris, potet, bokhvete, riskaker, osv). No candy for me!

 

Senere i dag får jeg besøk av en venninne som jeg ikke har sett på lenge, jeg gleder meg så :) det blir nok cafè, en kaffekopp og masse prat!


Ha en fin helg dere søte :)

Kommentarer: 11

Veien hit

Postet: 10.03.2011   Kl: 08:42   Kategori: Personlig  Kommentarer: 17

"Jeg kunne tenkt meg å lese om veien fram til dagens form. Og hva du tenker å gjøre videre for å nå målet om å stille i bodyfitness i år eller til neste år :)"

Jeg har så lenge jeg kan huske vært interessert i kosthold og trening og det gikk ikke lang tid før jeg meldte meg inn i det lokale treningssenteret da det åpnet i byen. I begynnelsen trente jeg i perioder og spiste bra i perioder noe som gjorde meg sint og lei. Jeg var dog ikke så opptatt av BF og det var ikke mitt mål den gang. Mitt mål var å bli en skinnybitch ala Lindsay Lohan. Jeg har aldri hatt noen form for spiseforstyrrelse, men jeg har alltid vært opptatt av hva jeg spiser og fikk alltid dårlig samvittighet hvis jeg spiste noe jeg ikke burde spist. Det endte ofte opp med tårer og depresjon.  Nå er viljestyrken min større enn noensinne, så nå vet jeg at jeg klarer det. Alt handler om vilje, dedikasjon og disiplin.

Jeg hadde en periode i livet hvor jeg begynte å bli fornøyd med hvordan jeg så ut, men så stoppet jeg å trene og gå tilbake til gammel vane med kosthold. Noe mange folk nettopp gjør når de har nådd målet sitt.


Sukk, noe så vakkert

I desember 2009 bestemte jeg meg for at nok er nok, nå skal jeg komme i den formen jeg vil være i, men det var lettere sagt enn gjort. Drømmekroppen blir ikke til over natten. Jeg kontaktet Børge og i januar 2010 startet jeg diett og trening for fullt. Jeg har aldri sett bedre ut enn i september/oktober 2010 når jeg ser tilbake på bildene, jeg så meg bare blind på meg selv og syntes framgangen var laber. Etter ca. 1 år med oppfølging ga kroppen (les: hjernen) min opp og jeg spiste meg nesten opp til der jeg startet i januar, dog litt strammere, med litt mer muskler enn fett. 2010 har gitt mye kunnskap, forandring av kroppen (mer muskler, mindre fett) og et helt annet syn på trening og kosthold. Jeg føler meg ikke lenger som en nybegynner og det er jeg glad for.

 

Nå er jeg for fullt igang med nye konsepter på trening og kosthold. Jeg har lagt meg på høyere reps og trening til utmattelse. Jeg spiser det samme som før bare mindre og hyppigere for å se om kroppen reagerer bedre på det. Skal sies jeg trives bedre med færre og større måltider da jeg holder meg mett lengre, men det funket ikke bra på meg. Målet mitt framover nå er å jobbe meg nedover mot en lavere fettprosent og være målrettet og dedikert framover mot NM 2012. Jeg tror det blir mer realistisk enn NM 2011!

Kommentarer: 17

Pakker i posten

Postet: 09.03.2011   Kl: 20:46   Kategori: Kosttilskudd  Kommentarer: 6

Hvem elsker ikke å få pakker i posten? I går fikk jeg pakke fra www.myrevolution.no og i dag fikk jeg pakke fra www.siggy1.no.

 Denne gangen gikk jeg for nøytral. Den andre boksen jeg har er tilsatt smak og da må du ha mer pulver for å få samme gram aminosyrer som den nøtrale. Ergo billigere med nøytral!Jeg fikk også en smaksprøve på M-Faktor tropical delight. Begynner å bli vant til dark chocolate nå, så den smaker ikke så ille lenger. Den smaker veldig godt i havregrøt med cocosa :) Proteinbarene ligger i skapet å roper på meg, men jeg kan nok ikke sette tennene i de før jeg er ferdig med min intoleranse diett. Mektig lei av å være obs på melk og gluten i diverse matvarer. Det er jo det omtrent i alt av mat. Det blir i hvertfall ren mat.

Karbonadedeig, ris og brokkoli

 


Singlet fra siggy1! Litt liten ja, så den får ligge i skapet enn så lenge.

Kommentarer: 6

Mat og trening

Postet: 09.03.2011   Kl: 09:58   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 7


Slik så min handlekurv ut i går. Jeg trengte litt mer grøntfòr i kjøleskapet. Dette kom på bare 143 kr på Kiwi!


Det ble nok en gang en nydelig middag på meg i går. Karbonadedeig, ris, squash, sjampinjong, kål, rødløk og ruccola på toppen. Som krydder har jeg brukt cummin, salt og pepper og litt kokosmelk!Gårsdagens treningsøkt ga meg heftig pump i armene. Det ble som sagt rygg/biceps og tabata. Haha jeg føler meg som en kolspasient der jeg løper på mølla og hiver etter pusten i 4 min. Var oppe i 182 i puls under løpinga! Etter intervallene ble det 20 min moderat intensitet. Nå bør jeg få bedre kondis og fettet renne av!

 

Nå skal jeg lage matpakker for dagen, pakke baggen med riskaker, banan, bcaa og treningstøy. Da er jeg klar for skole og en brystøkt med Ida etter skolen ;)

Kommentarer: 7

Uken som var

Postet: 08.03.2011   Kl: 11:39   Kategori: Personlig  Kommentarer: 8

I uken som var hadde jeg dødsbra treningsøkter men mindre "bra" (les: mengde) kosthold. Jeg prøvde å spare inn karbohydratene, til og med de etter trening. Der faila jeg noe totalt. Det endte opp i større mengder karbohydrater da jeg kom hjem etter trening. Tydelig at kroppen min trives best med moderat karbohydratinntak til hvert måltid. Helgen har også vært litt katastrofal i mitt tilfelle mtp mengde mat og valg av mat. Soya is, sushi, popcorn, riskaker, soya vanilje dessert, alkohol, nøtter, vingummi!! En grunn til at jeg ikke konsummerer alkohol hver helg, hehe! Skal ikke komme unna at jeg blir både sur og trist av slike dager, det er jo ikke noe gøy å sprekke, men jeg er jo menneskelig jeg også. Det er lov å feile og ikke gi opp av den grunn! Vi klarer det vi vil klare med tiden, uansett.

 


Hot n' sweet shot på vei ned. Æsj! Jeg hadde det gøy da med andre ord!

Jeg drar opp smekken igjen og fortsetter på riktig vei, det bør du og gjøre :)

 

Det blir ryggtrening på meg i dag på Elixia, men først skal jeg se slankekrigen <3

Ha en fantastisk dag :) Og ikke glem å ta en titt her!

Kommentarer: 8

Hva vil dere lese?

Postet: 08.03.2011   Kl: 10:02   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 9

Jeg har gått helt tom for inspirasjon til blogging og aner ikke hve jeg skal blogge om. Så for å holde liv i bloggen spør jeg dere om hjelp, hva vil dere lese? :)

 Kommentarer: 9

Interiør

Postet: 08.03.2011   Kl: 00:27   Kategori: Blogg  Kommentarer: 1

Nå kommer et innlegg utenom trening og kost ;) Er du interessert i interiør og klær bør du ta en titt på den nyåpnede nettbutikken til Lille Hvite Interiør. www.lillehvite.no. Her får du varer av høy kvalitet og daglig luksus. Alt fra klær til baderomstilbehør.

 Kommentarer: 1

Helg

Postet: 04.03.2011   Kl: 11:47   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 8

Fredag = fridag :D
Treningen går veldig bra om dagen og det er jeg rimelig fornøyd med, takket være min innsatsvilje og Ida som pusher. Senere blir det trening for skuldre og en aldri så liten jævlig intervall.
Jeg har prøvd meg litt på lavkarb men det funker ikke helt hos meg, jeg får så drøyt cravings på karb etter trening og klarer nesten ikke(!!) å stoppe når jeg først har fått smaken på karb. Så, ja ble en liten smell i går. Det går ikke i sjokolade og boller, for det er noe som ikke befinner seg i mine skap ;) men heller bananer, riskaker, havregryn og frukt! Ja, nå blir det mer karb og mindre fett igjen. Trives nok best der! Både for humør og energi.


Nå går turen snart til butikken for å handle, det begynner å bli tomt for grønnsaker og proteiner i kjøleskapet.
Handlelisten blir dette:
Kylling
Karbonadedeig
Torsk
Laks
Squash
Rødløk
Sjampinjong
Kål
Brokkoli
Riskaker
Bananer
Kokosmelk
Kokos-strø


Kommentarer: 8

Skole, trening, spise, sove

Postet: 03.03.2011   Kl: 17:34   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 1

Og slik går no dagan! 7 timer forelesning i mikrobiologi i dag var pain, men jeg kom meg gjennom sammen med Ida ved min side de siste 4 timene. Nå er det HELG og det skal nytes til det fulle. Familien kommer på besøk og så tar jeg turen ut på lørdag med gode venner og noe godt i glasset. Gleder meg!Over til treningen. I kveld blir det trening for bryst og triceps med Ida og Thora. Og som Ida også sa, jeg gleder meg til dips, den øvelsen er så gøy. Selvom jeg er svak i den er det likevel gøy, haha :D
Karbonadedeig
Ris
Brokkoli
Sjampinjong
Rødløk
Squash
1 ss mild curry paste
50 g kokosmelk (jeg klarte selvfølgelig å søle ut min kokosmelk I KJØLESKAPET så det ble ikke noe kokosmelk på meg i dag)

 

De tre siste grønnsakene har jeg fått helt dilla på. De smaker så godt sammen.

 

Ha en fin torsdagskveld ;)

Kommentarer: 1

Karbonadedeig med hint av kokos

Postet: 01.03.2011   Kl: 13:28   Kategori: Oppskrifter  Kommentarer: 11

Jeg spiste noe helt fantastisk til lunch i sta. Tror aldri jeg har laget noe så godt på sunt vis før!150 g karbonadedeig
50 g kokosmelk
Squash
Sjampinjong
Rødløk

 

Stek opp karbonadedeig, ha i grønnsakene og la de bli stekt. Tilslutt heller du kokosmelk over og lar det ligge litt i panna så smaken får satt seg. Jeg brukte salt, pepper og kyllingkrydder med hint av karri. Beste jeg har smakt på evigheter. Kokos setter virkelig god smak på maten!

Kommentarer: 11
hits