Velykket dag

Postet: 30.04.2011   Kl: 20:42   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 2

Nå er jeg hjemme etter å ha sittet i mange timer å sett på mange fine brune kropper flexe musklene sine. Dette ga motivasjon til videre arbeid fremover ja ;) Jeg har på følelsen at økten i morgen kommer til å rocke :D 


AF-gutta. Dessverre gikk jeg tom for batteri på kamera:(


 

Ellers var det noen stands der med billig kosttilskudd og treningsklær. Stakk av med en better bodies bukse til hundrelappen, gratis shaker med 2 proteinbarer og smaksprøve på kreatin og protein + 100,- gavekort på gymgrossisten.no + en haug av smaksprøver på nanox proteinpulver, ikke feil det :)


I morgen trekker jeg vinneren av Better Bodies toppen så fort deg om du vil være med i trekningen. Ellers så håper jeg du har hatt en like flott dag som meg ;) 

 

Nye innspill til innlegg tas gledelig i mot :)

 

Like min facebook side, da blir jeg glad :)

Kommentarer: 2

Straks OGP

Postet: 30.04.2011   Kl: 09:08   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 2

Nå turer jeg straks bort til Chateu Neuf for en fantastisk dag. Se på brune kropper flexe seg rundt på scenen ;) Skal dit med søte Thora også skal jeg treffe en søt blogger, Elvi Hadde jeg kunnet trylle så hadde jeg trylla meg fram til Paulines form nå. 
Ha en fin dag alle sammen ;)
 

Kommentarer: 2

Oppsummert

Postet: 28.04.2011   Kl: 21:08   Kategori: Kosthold - tips  Kommentarer: 3


Lysestaken er på plass i vinduet :D

 

 

Lese pensum i parken i sola :) Hormonsystemet. Interessant å vite hvordan kroppen fungerer, men gud så mye å sette seg inn i. 

 Treningen i dag ble en GPP-økt (general physical prepeardness) google it. Senere i dag tok jeg meg en powerwalk rundt Sognsvann, herligere ble det ikke. Løftet humøret mitt til de grader :D

 Nå over til kveldsmåltidet mitt i dag, laks på grønn eng(forrett) og grønnsakssuppe(hovedrett). 

 
Laks, asparges og spinat

 

 GRØNNSAKSSUPPE


Skjær opp vårløk


Skjær opp 2 gulrøtter

Skjær opp en halv nykål, 1 stor løk, 2 hvitløksfedd, 2 små kjøttbuljonger, en stor hånd spinat, 1 ts pepper, smak til med salt.  

Kok dette med 1,5 l vann i 1 time. Mmm herlig frisk grønnsaksuppe Jo, lengre den står jo bedre blir den. Det ble ltt igjen i gryta så jeg skjærer opp nye gønnsaker i morgen og lager mer. Fyller magen uten mangfoldige kalorier :)

 

 Siste sjanse for påskekonkurransen. Trekker vinneren på søndag.

Kommentarer: 3

God morgen

Postet: 28.04.2011   Kl: 10:56   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 10

Mangler litt ting å skrive om om dagen, så gidder ikke skrive bare for å skrive! Men nå kan jeg jo slenge inn ett kort innlegg. 

 

Trening i dag blir en lett og rolig økt, GPP. I følge TRAC er stressnivået høyt og jeg har behov for å roe ned litt. Skulle jo egentlig kjøre intervaller i dag, men vi får se :) Er støl og tung i beine etter gårsdagens beinøkt som ble veldig bra :D Lørdagen blir tibragt på Chateu Neuf for å se de flotte utverne som skal stille, gleder meg til å se de. Spesiellt Mette Ulseth og Heidi Gravvold ;) Heie heie og lykke til til alle sammen! Noen av dere som skal ta turen dit? 

Kommentarer: 10

Morgenkardio

Postet: 26.04.2011   Kl: 10:04   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 14

Er noe jeg sjelden gjør. Skulle egentlig trene styrke i dag, men finner ikke styrken i dag på morgen så jeg går heller en rask morgenkardio. Tar en Celsius, L-tyrosine og T-rex før kardioturen. Energibombe :) Senere i dag blir det buss inn til Oslo igjen og siste innspurt på skolen. Slutter nemlig 12 mai, tror jeg. Eksamen er 1. juni da, skal bli så digg å legge dette medisinåret bak seg å begynne på ernæring :D


Mitt utradisjonelle påske (egg) muffins. 


Mitt påskegodt <3 Det er godt en sjelden gang, men jeg blir rett og slett hungover av alt sukkeret som resulterer i svært ømme områder under huden på ryggen(?) Wierd, men det skjer hver gang inntaket av sukker er stort. 
 
Dette var regne gourmet måltidet i går. Fersk kokt torsk, nystekt laks, brokkoli og paprika. Herregud så godt det var.

 

Påskekonkurranse 

Kommentarer: 14

Påskeform

Postet: 23.04.2011   Kl: 13:29   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 11


Nå er det slutt på spisedager/oppkarbinger fremover. Målet er å holde seg til juli og heller ha en høydag om jeg føler kroppen trenger det. For nå trenger jeg det absolutt ikke.Formen etter en veldig karbohydratrik frokost og siste spisedag på en liten stund. Blodårene tittet fram på hendene og jeg føler meg varm og energifylt. Dette skal utnyttes på en bryst og triceps økt etter jobb i dag. Pappa skal bli med på trening, det gleder meg meg til :D Styrkeøkt og en squash session etterpå:D

 

God påske og ikke glem påskekonkurransen min, premie er Better Bodies topp.Kommentarer: 11

Lekkert

Postet: 22.04.2011   Kl: 15:10   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 2

Jeg har vært forelska i denne lysestaken helt siden jeg så den i buikken. www.lillehvite.no. Dessverre er den ikke å finne  i nettbutikken.

 
Nå havnet den endelig i posen min etter jobb.Denne romduften dufter helt fantastisk <3


Også denne søte tunikaen fra Odd Molly havnet i posen <3
Kommentarer: 2

Iherb bestlling+gårsdagen

Postet: 21.04.2011   Kl: 21:01   Kategori: Kosttilskudd  Kommentarer: 7

 


Stevia French Vanilla


L-Tyrosin for fettforbrenning
Dette ble til sammen 180,- Like mye som cocosa olja koster i Norge.


Jeg klarte fint utfordringen i går kveld. Null pizza, null kake, null godteri/potetgull :) Det ble dog litt for mye vin da :) Dagen min var totalt ødelagt i dag og først nå er jeg bedre, neste gang jeg skal ut blir på bursdagen min som er i juni. Alkohol og meg funker ikke helt sammen , og glad er jeg for de. Ikke har jeg noe behov for det heller.  Men innimellom er helt greit. 

 

Jeg gleder meg til en energiøkt i morgen tidlig. Skal bli helt fantastisk, 2 dager fri er mer enn nok!! 

Kommentarer: 7

Morgenstund

Postet: 20.04.2011   Kl: 09:41   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 13

Våknet av meg selv i dag klokka 0730, men sovnet til vekkerklokka ringte klokka 0800. Sto opp, tok på meg pulsklokken og målte forskjellige pulser. Kjøpte meg et kult system i går som jeg skal bruke flittig i forhold til trening. TRAC, heter det! Det måler body stress, CNS/ANS og adaptive reserves. Interessant. Nå skal jeg se hvordan kroppen min tåler den treningsmåten jeg trener på nå. Merker jeg er mye støl for tiden og da er det på tide med en nevral oppladningstrening.

 

Ellers så er skjermen på dataen min  ødelagt, så den er sendt inn til reparasjon, så bilder og filmer må jeg vente med. 

 

I kveld skal jeg i bursdag, det betyr vin. Og jeg skal da gjennomføre Martin Berkhans protokoll når det kommer til alkoholkonsum, så jeg nødig legger på meg fett.  Genialt! Da gjelder det bare å holde seg i skinnet når jeg har drukket et par glass vin, hemningene slipper fort og hånden min går fort ned i potetgullskåla ;) Men vil jeg så klarer jeg lett å holde meg unna! Og det skal jeg! 

Kommentarer: 13

God morgen :)

Postet: 18.04.2011   Kl: 11:11   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 3

Nå har jeg akkurat dusjet og stelt meg etter dagens bryst,triceps og mage økt. Jeg liker ikke særlig godt å trene bryst men i dag var økten helt fantastisk. Bra med trykk og styrke og det liker jeg meget bra :D

 

Dette ble inntatt før dagens økt, Celsius, L-Tyrosine og BCAA. Energikick <3

 

Senere i dag skal jeg få til en joggetur i dette fantastiske påskeværet, men først en tur til Arendal med to gode venninner.

 

Nå venter karbonadedeig, kylling, poteter, brokkoli og ananas. Ikke glem påskekonkurransen min her . Meld deg på nå, jo fler jo gøyere konkurranse ;)Kommentarer: 3

Dagen min i dag

Postet: 16.04.2011   Kl: 20:00   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 16

Dagen i dag har vært helt herlig. Startet dagen som vanlig med en styrkeøkt, ble bein og skuldre i dag.


Kjedelig å bare sitte stille, da får'n finne på noe alternativ trening. Så kom lillegutt og herma etter tante <3

 Ikke glem konkurransen da folkens, dårlig med aktivitet. Vil dere ikke vinne en singlet fra Better Bodies eller?

Untitled from karoline olsen on Vimeo.

Kommentarer: 16

Påskekonkurranse

Postet: 15.04.2011   Kl: 17:45   Kategori: Blogg  Kommentarer: 24

Min første konkurranse på bloggen kommer nå. Det du trenger å gjøre er:

 

  • Skrive et innlegg på din blogg om denne konkurransen
  • Sende linken til innlegget i dette kommentarfeltet

Dere som ikke har blogg kan poste linken til konkurransen på facebook. Husk å skriv mailadressen i kommentarfeltet og gjerne hvorfor du vil ha treningstoppen.

Premien er:

Lykke til :)

Kommentarer: 24

Ryggtrening 15. april ;) Video

Postet: 15.04.2011   Kl: 12:25   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 12

Untitled from karoline olsen on Vimeo.

 Liten video fra min ryggøkt til morgen i dag ;)

Kommentarer: 12

Svenskehandel

Postet: 14.04.2011   Kl: 21:57   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 10

Da var jeg endelig kommet hjem til Risør etter masse trasking rundt på Nordby-senteret med mams og paps<3. Fikk kjøpt endel nye ting, mest til trening :D LYKKE! Nå blir det supermotivasjon på trening framover :D Glede:)


Matpakke-tid + ananas


Lavkalori syltetøy <3


Masse C-vitamin og fun light


Masse celsius, Xtend og smartshake


Treningsklær <3


Enda mer<3


Verdens herligste lukt <3

 

Lang dag med masse spasering og utforskning av nye matvarer. Ble 3 pk riskaker med kanelbulle smak, mye kylling, keso, kesella, pepsi max og faktisk godteri til påske. Shame on me!

 

Håper dere har hatt en like flott torsdag som meg.


Kommentarer: 10

Morgenstund

Postet: 14.04.2011   Kl: 09:39   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 7

God morgen kjære lesere. Nå sitter jeg med et glass pepsi max og skal fikse mat for dagen, blir bare 1 matboks da hehe, deilig. Turen i dag går nemmelig til Sverige så hjem til Risør for påsken. Gleder meg til litt harryhandel. Elsker å gå å kikke i  matbutikker etter nye spennende matvarer.

 Ha en super dag :D

 

Gled dere til konkurransen. Jeg har valgt en kul premie!! ;)

Kommentarer: 7

Hvor mye vil du dette?

Postet: 13.04.2011   Kl: 14:19   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 13

Hvor mye vil du egentlig ofre for å oppnå drømmekroppen? Som dere sikkert vet er det ikke gjort på null komma niks og det blir som oftest både blod, slit og tårer på veien dit. Noen dager er lettere en andre, noen dager vil du bare grave deg ned i et sort hull og bli der resten av uken. For at vi skal kunne holde oss unna mat som ikke er bra for kroppen og trene regelmessig kreves det motivasjon og viljestyrke. Motivasjon er ganske lett å oppnå iforhold til viljestyrken. Viljestyrken er det som holder deg i gang med både sunt kosthold og regelmessig smart trening året rundt. Man kommer ikke langt med en dårlig viljestyrke. Så la oss se på noen punkter som kan få deg til å tenke litt på hvor mye du egentlig vil dette.Hvor viktig er en veltrent kropp for deg?
- Ja, hvor viktig er det egentlig for deg å se bra ut? De fleste svarer nok at det er viktig, og ja det er viktig, men enda viktigere er det å FØLE seg bra. Du kan se aldri så veltrent ut, men føler du det ikke selv hjelper det ikke. Her kommer tankegangen vår inn. Tenk positivt om deg selv, si positive ting til deg selv og du vil automatisk føle deg vel i egen kropp. Vanskelig? JA, og det kreves mental jobbing på høyt nivå. Det må vedlikeholdes akkurat som med trening.

Er du villig til å ofre goderiskåla?
- Du sitter med venner en fredagskveld og ser på film. Det florerer av godteri, brus og potetgull på bordet. Hva gjør du? Personlig hadde ikke jeg rørt noen av delene, jeg hadde kost meg med min egen sukkerfrie brus og vært fornøyd med det, det er det jeg vil og velger å holde meg unna søtsaker og annet usunt. Du må tenke på hva du vil oppnå med treningen og kostholdet ditt. Jeg sier ikke at du skal kutte det helt ut, men det blir gjerne kos både fredag, lørdag og søndag! Hold deg til max 1 dag!!

Vil du innføre regelmessige treningsøkter året rundt?
- Du kommer ingen vei til stram kropp uten styrketrening. Det hjelper ikke å trene 2 dager denne uka og 1 gang neste uke så har du 2 uker uten trening. Sporadisk trening er ikke veien til sterk, sunn og veltrent kropp. Innfør faste treningsøkter uke for uke og la det bli en vane. Både styrketrening og kardiotrening, men det er ingen nødvendighet å overdrive. Når du så har klart å la det bli en vane og du trener regelmessig er det ikke krise å gå glipp av 1 eller 2 eller 3 treningsøkter for den saks skyld, du må se helheten i det. Hvor mye utgjør disse 3 treningsøktene i løpet av 1 år. Nada! Når det har blitt en vane, kommer du til å elske trening uansett hvor hardt det er. Følelsen av å ha trent er fantastisk, og det er faktisk vanskelig å holde seg unna trening! True story.

Er du klar for en kostholds forandring?
- Vil du forandre kostholdet ditt til det bedre, da hjelper det ikke å leve sunt i 2 uker for så å gå tilbake til gamle vaner. Innfør gode rutiner i kostholdet ditt. Ta en skikkelig ryddings i kjøleskap og skap og se hvor mye dritt som befinner seg der. Mye, eller hva? Ja, jeg tenkte meg det :) Kast ut kjeks, sjokolade, hvetemel, potetgull, brus, ferdigmat, osv. Har du det stående i skapet blir det som regel spist opp, så best å kaste det uansett. Gjør innkjøp av råvarer en gang i uka. Kjøp basic varer som rent kjøtt, poteter, frukt, grønnsaker, fisk og melkeprodukter. Skriv handleliste og kjøp BARE det som står på listen.Håper du fikk noe godt ut av disse ordene og håper du er villig til å ta tak på ditt kosthold og leve en sunnere livsstil. Med en sunnere livsstil oppnår man langt flere helsefordeler enn ved dårlig livsstil, som jeg kan skrive i et annet innlegg.

Kommentarer: 13

Dagens trening

Postet: 12.04.2011   Kl: 19:12   Kategori: Dagens økt  Kommentarer: 6

Jeg fikk en helt OK økt på bryst og triceps i dag. ikke noe aha opplevelse og skulle ønske den var bedre. Bryst er ikke min sterkeste side. Jeg liker bedre å trene rygg og bein og få pulsen skikkelig opp og svetten til å renne. Da er jeg fornøyd med økten :D


Det er vel ingen tvil om hva jeg er mest fornøyd med om dagen ;)

Uansett så trente jeg disse øvelsene
Benkpress
Dips
Flyes
JM-pres
Triceps pushdown
Planke
Sideplanke

 

2-3 timer etter måltid nr 1 tok jeg meg en joggetur rundt Sognsvann i regneværet. Det var ufyselig kaldt og bløtt med kraftig vind rett i fleisen. Ikke en behagelig joggetur med andre ord, men det var deilig når jeg var kommet inn døra! 293 kalorier fattigere.

Kommentarer: 6

T-rex - kraftigste fettforbrenneren

Postet: 12.04.2011   Kl: 18:21   Kategori: Kosttilskudd  Kommentarer: 13

Nå skal jeg skrive om T-rex som jeg egentlig skulle gjort for lenge siden :)

 

 

Jeg er nå ferdig med min 2 boks og er meget fornøyd. T-rex er en fettforbrenner som inneholder grønn te, theobromine og geraniium. Disse tre stoffene virker alle på fettforbrenningen ved at geranium stimulerer nevrotransmitteren noradrenalin, grønn te som er en kraftig antioksidant som også hemmer apetitten og theobromine fra kakao som har en mild vanndrivende effekt. Trykk på banneren over headeren og få et knalltilbud på 2 bokser T-rex :)

 Min vurdering:

  • Økt energi på trening
  • Økt konsentrasjon
  • Veldig vanndrivende
  • Lavere sultfølelse

 

2 bokser for 299,-

 

Husk: Et kosttilskudd bør kombineres med kaloriunderskudd for å få best mulig effekt. Det hjelper ikke å hive innpå med junk å tro at en fettforbrenner gjør jobben. Denne er bare en boost når du allerede ligger i underskudd.

Kommentarer: 13

Få en sunn livsstil NÅ.

Postet: 11.04.2011   Kl: 14:53   Kategori: Kosthold - tips  Kommentarer: 8

Hvor mange av dere kommer ikke med utsagnet, "starter på mandag" eller "starter i morgen"? Hvofor ikke gjøre det enklere å bare starte NÅ? Uansett om det er tirsdag, torsdag eller søndag. Her er mine tips til hvordan du kan få en sunnere livsstil :)

Det tar litt tid før de sunne vanene går helt automatisk, men ha tålmodighet, det kommer. Start med å kjøpe rene matvarer som renskåret kjøtt, grønnsaker, frukt, fisk, magre meieriprodukter. Kjøpte fiskekaker er ikke en ren kilde, men bedre enn Mc Donalds ;)

 

Finn en måte å spise på som passer til deg. Om det måtte være 3 eller 6 måltider spiller ingen rolle så lenge du har kontroll på hva og hvor mye du putter i munnen i løpet av dagen. Det er det totale inntaket av kalorier i løpet av dagen som teller til slutt! Fokuser på at det største måltidet med flest karbohydrater bør spises etter trening! Vi er alle forskjellige og ikke alle fungerer på lik måltidsfrekvens.

 

Grønnsaker. Blir du ikke mett til et måltid, spis mer grønnsaker. Grønnsaker er rike på vitaminer og mineraler som er essensielt for kroppen vår. I tillegg til dette inneholder de få kalorier så du kan spise masse og alikevel ikke overskride ditt kaloribehov. 100 g brokkoli inneholder 28 kalorier mens 100 g tørr spaghetti inneholder 350 kalorier. Her gjelder det å være smart!

 

Trening gir overskudd. Kom deg ut i sola. Det finnes masse du kan gjøre ute om du ikke vil svette inne på et treningsstudio nå om våren. Løpe, powerwalk, styrke med egen kroppsvekt, bakkeintervaller. Her gjelder det å være kreativ.

 

Jeg tenker å ha en konkurranse på bloggen om ikke så altfor lenge ;)

 

Ha en fin mandag!

Kommentarer: 8

Søndagskos

Postet: 10.04.2011   Kl: 19:13   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 6

Dagen i dag har vært kjempe fin, 15 varme på gradestokken, svak sol og en joggetur rundt Sognsvann. Jeg har aldri vært på Sognsvann før så det var veldig artig å oppleve noe annet enn en joggetur i byen. Måtte løpe for å holde pulsen oppe, da begynner kondisen å komme seg. Intervaller funker fjell for kondisen :D og jeg har ikke gjort mange intervalløkter, men alikevel er resultatet bra, kondisjonsmessig. Jeg skal absolutt fortsette med å få opp kondisjonen min. Det blir målet mitt framover og kommer til å befinne meg rundt Sognsvann i stedet for på tredemølla. Så mye deiligere med frisk luft i lungene, enn innestengt svett luft på treningsstudio.

Herlig tur på søndags formiddag. Nå skal jeg se på "I used to be fat" på MTV og kose meg med laks, mager kesam, frukt og grønnsaker :) Ha en fin kveld videre!

Kommentarer: 6

Lørdagen min

Postet: 09.04.2011   Kl: 19:51   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 9

Hei alle sammen :) Har dere hatt en fin dag?

Dagen min har bestått av trening, cafe-tur og oppkarbing. Jeg utførte en såkalt "tømmeøkt" før jeg startet på oppkarbingen som varte i ca. 6 timer. Psyken min trenger litt frie tøyler i matveien 1 gang i uka, men ikke kroppen. Et evig prosjekt det der! Men nå er jeg god, varm og mett med framtredende blodårer på hendene! Og håper jeg kan utnytte meg av det i benøkten i morgen som jeg gleder meg til :)Gluten og melkefrie boller/rundstykker.
Oppskrift:
1 pakke toro glutenfri lys melblanding
1 egg
3 ss sukrin
Kardemomme
1 klype salt
1/2 pakke gjær
3-4 dl lunkent vann

Heves til de bli større(tok ikke tiden). Stek på 220* til de blir gyllen brune.

 

Og gratulerer til flotte Mette Ulseth som gikk av med seieren i Battle of Scandinavia :D

Ha en fortsatt fin lørdagskveld :)Kommentarer: 9

Fantastiske fredag

Postet: 08.04.2011   Kl: 17:30   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 4

For en helt fantastisk dag det er i dag :) Startet dagen som vanlig med kaffe, stelle meg litt og stikke på trening. Jeg er ferdig med alt klokken 11. Så spiste jeg mitt første måltid i 12-tiden. Skikkelig påfyll ;) Senere dro jeg å møtte en herlig venninne for en kaffe-date på Steam. Varmt og godt å sitte i sola med solbriller og småprate om alt og ingen ting! Jeg elsker og setter skikkelig pris på slike stunder. Senere ble det også litt jenteshopping.Jeg fikk også en bra og tung ryggøkt til morgen i dag. I moren er planen en tømmeøkt før jeg starter en aldri så "liten"  oppkarbing. Skal prøve å styre hjernen min litt denne gangen. Det kan for ta litt overhånd her i gården!

 

Quote fra Pauline Nordin:
"refeed, refeed, refeed, diet. Refeed, refeed. Diet. Yeah yeah I know that's how people dream fatloss would work, but nope". Ja, hvem drømmer ikke om det, hehe :p


*Drømme, drømme*

Nå driver ikke jeg med refeed mer en en gang i uken, men det kan sikkert være nok til å spolere en ellers så fin uke med "diett". Jeg digger de små oppdateringene fra Pauline på facebook!! Bli fan a fighter diet så får du noen kloke ord på news feeden din ;)

Kommentarer: 4

Standard handel

Postet: 07.04.2011   Kl: 17:19   Kategori: Kosthold - tips  Kommentarer: 12

Jeg handler som regel det samme hver gang jeg handler, utenom på oppkarbinger. Da blir det litt annet som sniker seg oppi handlekurven, som popcorn med 50% mindre fett, coco pops(ikke den med hvete), snack a jacks, glutenfri lys melblanding (til boller), osv.

Jeg virkelig elsker brokkoli og spiser hvertfall 1 brokkoli om dagen med masse salt på.
Eller jeg kan si det på denne måten, alt på bildet spiser jeg så og si hver dag ;) Sunne, rene og gode kilder til protein, fett og karbohydrater. Jeg elsker maten og måltidsfrekvensen jeg spiser. Jeg får både overskudd og bedre humør i hverdagen selvom jeg ligger i underskudd, noe jeg ikke fikk med 3 timers måltidsrytme. Sorry ass, funker ikke her i gården. Periodisk faste for the win!!

Kommentarer: 12

Mine favoritt øvelser

Postet: 07.04.2011   Kl: 16:22   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 2

Jeg, som alle andre har noen øvelser jeg liker bedre å trene enn andre. Her er mine favoritt øvelser som jeg gjerne skulle trent hver dag, men som ikke ville ikke vært så lurt ;) Viktig med restitusjon.

 

Gleder meg til ryggtrening i morgen :D:D

Kommentarer: 2

Beinøkt

Postet: 06.04.2011   Kl: 13:25   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 17

Hei :)

Gjett hva som kom i posten i dag? Bukse og topp fra better bodies

Bedre bukser skal du lete lenge etter. Dette er de beste buksene jeg har hatt på meg i hvertfall!! Perfekt passform, men litt for lange i beina til meg da.

I dag hadde jeg en knall økt på beina. Kjørte øvelsene
Frontbøy
Bulgarsk utfall
Sumo markløft
Ettbeins strake markløft

20 min mølle.

Fytti for en herlig økt! Aldri svetta så mye før, herregud! Sagt det før, men sier igjen. De beste øktene har jeg kun med BCAA i kroppen. Nå derimot har jeg akkurat fylt opp musklene med mitt første måltid.

Kommentarer: 17

Mitt forsøk på proteinfluff

Postet: 05.04.2011   Kl: 17:15   Kategori: Oppskrifter  Kommentarer: 4

Jeg har blitt så fan av leangains.com siden at jeg sitter å leser å leser helt til jeg blir surrete i hode av for mye informasjon på en gang. I dag bestemte jeg meg for å prøve ut Martin Berkhan's proteinfluff noe som var mindre velykket. Min tålmodighet er ikke den største når det kommer til matlaging. Jeg eier ikke en mixmaster så å stå med stavmikser i 8-9++ minutter med acryl negler er ikke den beste kombinasjonen. Jeg ga opp! Satt den i frysa i håp om at det blir en fristende sorbet is i stedet for!

 

Oppskrift:
50 g myoprotein
Ca. 2 dl vann (a bit too much I think)
200 g bær (blåbær, jordbær) (må tines)
Noen dråper stevia chocolate
Toppet med 1 banan og sukrin

Det ble ikke sorbetis heller, men en grøt/suppe. Mett ble jeg i hvertfall, utrolig nok. Siden her kan det gå massive mengder uten å kjenne metthetsfølelse. dette her var liksom.... - ingenting! Kcal i dette vidunderet er 361. Jeg må nok arbeide litt mer med smaken, for den kunne vært hakket bedre.


 

Orginal oppskrift
40 g kaseinpulver
200 g bær
0,5 dl skumma melk/vann
Piskes i 8-9 minutter

Bilde er fra leangains.com. Martin's fluff derimot, nam!

Kommentarer: 4

Nok en bra økt

Postet: 04.04.2011   Kl: 21:28   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 12

De 2 neste ukene legger jeg meg på 10 reps. Har nå lagt i repsområdet 15-12 i en 3-4 ukers tid så nå er det på tide med litt lavere reps. Styrken har i hvertfall økt en hel del :D Før klarte jeg så vidt 5 reps på 45 kg i benken, nå tar jeg 10 reps :D:D Spent på hva min 1 RM er igrunn. Planla egentlig hvile i morgen, men jeg har lyst til å dra på trening i morgen, da ser jeg ikke grunnen til å hvile. Det er fortsatt mange dager igjen av uka og kanskje jeg heller vil hvile en annen dag. Det blir skuldre i morgen. Beina mine er ganske så utslitt så venter til slutten av uka med å trene de.

Men over til økten i dag tidlig. Fikk en ganske så bra økt på bryst, selvom det ikke er favoritten å trene (utenom dips da). Skal klare dips med kroppsvekt og uten assistanse og til og med med ekstra belastning, da er det bare å trene målrettet framover, og det går jo som sagt framover:D

 

Det går strålende med PF, og jeg elsker virkelig den måten å spise på. Fokuset på mat er ikke så stort og jeg kan spise meg mett samtidig som jeg holder meg i kaloriunderskudd. Slipper også å gå rundt med en haug med matbokser og sjekke på klokka når neste måltid skal inntas. Befriende.
God natt ♥


Kommentarer: 12

Lørdags trening

Postet: 03.04.2011   Kl: 13:52   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 11

I går fikk jeg en helt fantastisk økt på ryggen. Helt RÅ! Hadde masse energi og styrke til det. Ryggen er desidert min favoritt å trene <3Partial pullups
3x14 reps
10 reps med dytt opp og sakte ned med strikk

Foroverbøyd roing med stang
15 reps 20 kg
12 reps 40 kg
12 reps 50 kg
12 reps 55 kg
12 reps 57, 5 kg
12 reps 60 kg

Rack chins
10+3x3+7P

Omvendt roing med tau
3x12

Enarms roing
2x12, 22 kg med 16 kg drop 10 reps

Hantelcurl
15 reps, 6 kg manualer så annenhver arm til nesten utmattelse

Preacher curl
2x12 10 kg
12, 7,5 kg

20 min mølle.

Det ble litt for mange ro øvelser, men jeg digger roing :D

 

Jeg gleder meg til styrkeøkten i morgen!! Aller helst vil jeg dra på trening nå, men hvile er nok det beste i dag. Skal bare gå en kveldstur med Thora i dag. Neste uke skal jeg gå ned litt på reps og øke vektene litt. Progresjon er viktig!

Kommentarer: 11

Musikk til tredemølla

Postet: 01.04.2011   Kl: 10:14   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 2

Personlig syntes jeg det er gørr kjedelig å traske på tredemølla uten noen form for musikk. Finner jeg ut at iPoden er tom for strøm, da er det nesten så jeg snur og drar hjem for jeg skal ikke gjøre trening til noe kjedelig.

 

Her er min topp 5 for tiden:

Fortsatt ikke lei denne <3 digger den!

 

Kommentarer: 2
hits