Bildedryss

Postet: 30.04.2012   Kl: 13:09   Kategori: Hund  Kommentarer: 7

God dag :-) akkurat kommet meg hjem til Oslo igjen.
Merket at det ble lite av søvn etter helgens bursdag så jeg sov hele bussturen, og jeg som egentlig skulle lese biokjemi. Ja ja pyttsann!
Deilig var det å sove i hvertfall! 

Sitter å koser meg med en herlig protein kaffe - naam. 


Oppskriften er enkel:
Her hadde jeg 25g sjokoladeprotein, kaffe og vann. 
Først rister jeg proteinpulveret ut med litt lunket vann så man unngår klumper og at det skal blande seg bedre med kaffen.
Hell proteinpulveret opp i den varme kaffen!
Ta i søtning om du liker det, jeg har brukt stevia sjokolade. Charlie gutten min fikk besøk på søndag.
En herlig og nydelig golden retriver, snill som et lam. 
"I love my sixpack so much, that I protect it with a layer of fat"
Fikk også solt meg en god del i går noe som resulterte i røde kinn, litt fregner og røde armer!
Det var en herlig følelse.
Sommeren er på vei.


Verdens herligste Malin <3 


Han fikk selvsagt boksen etter jeg var ferdig med å spise ;-)


Han er bare verdens herligste gutt <3

Kommentarer: 7

Ut på tur aldri sur :-)

Postet: 28.04.2012   Kl: 18:03   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 2

God lørdags ettermiddag verdens beste lesere :)
Tusen hjertelig takk for fine og støttende kommentarer på det forrige innlegget.
Vit at jeg setter pris på hver og en av dere for at dere tar å bruker litt av tiden deres på å lese min blogg. 

I dag fikk jeg verdens beste star på dagen, William kom å vekket meg og la seg i senga med meg.
Sukk så herlige de er i den alderen!

Deretter bar det ut på tur i skogen med søs, W og Charlie.
Så koselig, så fint vær og perfekt start på dagen <3 I kveld skal jeg i bursdagsfest til verdens beste Maren!
Gleder meg til å slå håret løs nok en gang ;) Skal du ut å kose deg i kveld?
Henger litt fjortistendenser i meg enda ;)

Kommentarer: 2

Vendepunkt

Postet: 27.04.2012   Kl: 15:11   Kategori: Personlig  Kommentarer: 34

Nå kommer et klage innlegg og en wakeup call til meg selv.

Nå er det nok, Karoline. Vil du gjøre dette med deg selv? Vil du virkelig trykke deg så langt ned i bakken? Føle deg miserabel og mislykket? Har du det bra nå? Svaret på alle disse spørsmålenene er: Nei! NEI(følte for å skrike det ut). Det er på tide å være snill med seg selv igjen! Jeg hadde et veldig bra og motiverende år i 2010 og det fortsatte halvveis i 2011. 2012 har vært motiverende, men ikke like motiverende og jeg har latt meg styre av mine indre stemmer(ekke schizofren nei) og til tider har viljestyrken dalet! Det er flere faktorer som spiller inn her annet enn en svak viljestyrke. Det og klare å være bevisst og i harmoni med sine egne emosjoner er viktig. Jeg er hverken bevisst eller i harmoni med enkelte følelser, noe som irriterer meg grønt! Jeg tror bevisstgjøring av sine egne følelser er viktig både i forhold til kosthold, trening,skole og jobb! Jeg vet jeg har noe å jobbe med og det er nå det begynner. Coachingtime er nå bestilt og jeg gleder meg!

Dere vet jo, livet går i berg og dalbaner og 2012 har så langt vært en humpete berg og dalbane med mange luper. Jeg har absolutt hatt det rimelig bra i perioder men også vært helt på bånn. Jeg er bare ikke særlig flink til å vise det eller snakke om det. Jeg føler bloggen kan fremstå som en dans på roser, men nå følte jeg det var på tidet med ett innlegg rett fra levra og hjerterota! 


For det meste føler jeg meg slik.....


....men av og til må det være lov til å føle seg som dette...


...og dette

 

2010 var starten på min nye livsstil. Jeg følte på en måte jeg surfet gjennom det for jeg hverken kjente min egen kropp og hadde generelt lite peiling om diett og psyke! Den dag i dag er alt annerledes. Jeg kjenner kroppen min mer enn noen gang og vet hva som skal til for å få meg i form, men hvorfor i helvete klarer hun det ikke da, hvorfor ser hun ikke bedre ut enn det hun gjør? Hun spiser jo sunt og trener mye? Sikkert mange av dere som tenker det og det er slitsomt og rett og slett flaut å ikke kunne komme opp med ett innlegg om min fantastiske framgang. For jeg burde vel egentlig ha det? Eller er det bare jeg som har ekstremt høye forventninger til meg selv? For ja det har jeg. Jeg setter utrolig høye forventninger til egne prestasjoner både på trening og kosthold. Treningen føler jeg jeg måler mine forventninger. 

Det er mye som ligger til grunn for dette og det er manglende kontakt med emosjonene mine. Det er ikke viljestyrken det står på! Så fort det dukker opp en følelse jeg ikke får plassert så har jeg veldig lett for å dekke over den/de følelsene med mat - for en skam, eller hva? Det er lov til å være ærlig med seg selv. Ja, jeg har skammet meg for det her i lang tid, men herregud man er bare et menneske og det er langt i fra bare meg som sliter med dette. Jeg er ikke særlig åpen om dette for det er mange som virkelig bagateliserer det faktiske problemet som om det skulle være så forbanna lett. Det er ikke bare å tenke på noe annet, det er ikke bare å la vær å spise, det er ikke bare ditten og datten. Så lei og så frustrert! 

Ha en fortsatt fantastisk fredag, nå skal jeg ut å lufte verdens beste hund 
Kommentarer: 34

Pers i 1 min roing - mat - og litt snikk snakk

Postet: 26.04.2012   Kl: 19:21   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 4

Hei dere. Akkurat karret meg hjem etter tidenes økt på bein som tok laang tid. Cluster sett er ikke akkurat den kjappeste måten å gjenomføre sett på, men æ liår det og det er grisetungt! 
Pump i lår og rumpe er jaggu ikke feil, man skulle bare hatt det hele tiden. For en herlig følelse - man føler jo at rumpa løfter seg flere hakk oppover! 


Ble nok en gang ny rekord på denne jenta. Akkurat 300 meter roing på 1 min. Jeg sier meg sabla fornøyd med det! Mmm, litt Monster energi før trening var det jeg trengte for å få den gode økta!


Valnøtter, kylling og brokkoli ble mitt første måltid i dag! Ikke spis chilisaus utgått på dato = oppblåst til de graader!!!


Ellers så lurer jeg på om dere er hypp en en ny spørsmålsrunde i mangel på noe å skrive. Jeg kommer på mange ting men jeg er så distrè at jeg glemmer de når jeg skal sette meg ned å skrive innlegg! Note to self: når du får en idè, begynn å skrive blogginnlegget med en gang!

Kommentarer: 4

God morgen

Postet: 26.04.2012   Kl: 09:30   Kategori: Hund  Kommentarer: 7

Hei :) Nesten akkurat kommet inn fra en regnfull morgentur med fineste Charlie gutten min og nå nytes det en kopp med svart kaffe. Ikke det beste været å gå tur med en pelsdott ut av en annen verden, ble heldigvis ikke skitten, kun bløt i pelsen. Godt var det da han var nybadet i går kveld! Nå ligger han å sover søtt ved siden av meg.


Troponin iblandet vann, karameldip og sjokoladesirup = nam(dumle) Gleder meg til å blande dette proteinpulveret med kokosmel. Fiberrikt og proteinrikt lite anabolskt måltid ;)Ferdig på tur.


Nybadet og godt pakket inn i teppe <3


"Koste" meg på bussen i går med å lese biokjemi! Det ER faktisk gøy når man begynner å forstå det. Går opp små lys for meg jo mer jeg leser!


Treningsklærne er fra Craft og Better Bodies og jeg elsker de! Buksen er en av de bedre buksene jeg har i blant treningsklærne mine og jeg ønsker meg FLER! 

Jeg gleder meg sinnsykt til en knebøy økt senere i dag etterfulgt av en fettforbrenningsekvens og 1 min maks roing! Love <3 Kom deg på trening i dag.


Ha en feiende flott dag :D

Kommentarer: 7

God ettermiddag

Postet: 24.04.2012   Kl: 16:38   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 8

Jeg har sittet på Baker Hansen i hele dag med to studievenninner og jobber med en stor oppgave i biokjemi. Det tok virkelig på i både kropp og hodet så det var deilig å løsrive seg fra oppgaven å komme hjem å hive i seg litt mat som bestod av karbonadedeig og salat. 

Jeg sa jo at jeg skulle fortsette PSMF, men jeg hadde allerede handlet inn en haug med cottage cheese, mager kesam, avokado og karbonadedeig så dette må spises opp først så er jeg good to go igjen :) Det blir nok litt moderering av dietten med mer fett (hovedsakelig omega 3) da dette er gunstig for fettforbrenningen. 

Etter helgens utskeielser merker jeg virkelig hvor crappy treningsøkter jeg får av karbohydrater. Hva er greia? Lav insulinfølsomhet? Jeg får nada energiutbytte av dette næringsstoffet så det er enda en god grunn for at jeg unngår dette. Og ja det samme skjer med riskaker, speltlomper, ris og poteter. Om jeg spiser riskaker før en treningsøkt så blir økten rimelig slapp og dårlig. 

Jeg håper på en bedre økt i dag da det har gått ned 1 pakke karbonadedeig og salat i systemet + proteinpulver. Jeg satser på det! 

På dagens treningsplan står det benkpress, omvendt roing og en fatburnings økt. Jeg gleder meg. Øvelser i fatburningsøkten er landmines, prisoner squat og mountain climbers :)

Kommentarer: 8

Alt mulig

Postet: 23.04.2012   Kl: 21:48   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 3

God kveld i stuggo ♥ Håper dere har hatt en fantastisk bra dag :)


Snart skal jeg hjem til Charlie gullet mitt og jeg gleder meg enormt! Det samme gjør jeg med William gullet mitt og, skal bli godt å gi han verdens beste tante klem!


Han har blitt en stor gutt nå   

Dagens middag ble karbonadedeig stekt med cummin, toppet med Bacon Ranch dressing, sukkerfri ketchup og grønnsaker :)


Ny favoritt. Proteinpulver, kokosmel og vann. Gleder meg til å smake det med Troponin oppi.

Ellers fikk jeg meg en real økt på Spektrum i dag!

Styrke:
Markløft 60 kg
Glute bridge 80kg

Fatburn:
Farmers walk 2x24 kg
Clean 30 kg
Frontbøy 30 kg


Så har jeg kjøpt noe nytt som jeg gleder meg til å teste ut i morgen, nemlig sukrin+stevia :D Sukrin+ får du her. 

Ha en flott kveld videre, nå skal jeg få med meg resten av Paradise Hotel ;)

Kommentarer: 3

Nytt proteinpulver

Postet: 23.04.2012   Kl: 16:51   Kategori: Kosttilskudd  Kommentarer: 11

Jeg har snart nådd bunnen av mitt nåværende proteinpulver, så da var det på tide å kjøpe nytt. Valget falt på Troponin med sjokoladesmak fra x-life siden jeg har hørt mye bra om det. Jeg gleder meg til å teste og skal selvfølgelig gi min vurdering til dere :)


Snart blir det en aldri så liten treningsøkt på bein og skuldre med en påfølgende fettforbrenningssekvens ;) ME LIKE! Gleder meg til markløft og clean :D
Blogges i kveld!

Kommentarer: 11

Oslo Grand Prix og vors

Postet: 22.04.2012   Kl: 15:54   Kategori: Blogg  Kommentarer: 12

Hei dere :) For en fantastisk dag det var i går! En hel dag til å titte på brune muskelkropper er absolutt ikke feil og jeg ble ikke mindre gira på å stille heller! Satt sammen en fin liten gjeng, søte Helene, fine Linn, Bjørn, Rebeccabestis og Tatjana. Flotte folk.

Da vi hadde fått nok av brune muskelbunter dro vi hjem og stelte oss for et aldri så lite vors, som var fantastisk! Haha, i like it. Bildene taler for seg selv under her.
Selvfølgelig ble det en liten fitnesspose både her og der.

Det var en liten update for gårsdagen ;)

Kommentarer: 12

Fredagen + treningsvideo

Postet: 20.04.2012   Kl: 17:30   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 13

Shoot ferdig og lykkelig jente :)


Dette smakte - spelt polarbrød med cottage cheese og lavkalori syltetøy.

Back to PSMF til søndag så ser jeg hvordan det går når jeg ikke har et spesifikt mål foran meg (joda sommerform, men det er ikke spesifikt for meg). Ble så motivert til å fortsette videre da jeg i går oppdaget utstående blodårer på underarmen! Hell yeah.. Miljøskadet pretty much.

Her er en liten filmsnutt fra gårsdagens pumpeøkt på skuldre, biceps og bryst.  

Ha en fantastisk fredag videre, nå blir det kjemipugging :)

Kommentarer: 13

Spent og nervøs

Postet: 20.04.2012   Kl: 10:36   Kategori: Personlig  Kommentarer: 11

Nå begynner nervene å komme, kaldsvetter og har sommerfugler i magen. Jeg tror dette blir en innholdsrik dag og ett skritt fram for min personlige utvikling. 
Nerver, nerver og atter nerver!

Jeg er utrolig glad for at jeg har blitt kontaktet av Stella, en/et artikkel/intervju jeg er stolt av å representere sammen med vakreste Kristine Weber. Jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet. Kommentarer: 11

Mine favoritter

Postet: 19.04.2012   Kl: 19:40   Kategori: Kosttilskudd  Kommentarer: 9

Fetforbrenner Sveltax: (direktelink)


Min mening:
Mer energi, mer varmeproduksjon, ingen hjertebank. Topp!

For godt grep: Gym Chalk (direktelink)

Gir deg mulighet til å holde stangen så den ikke glir ut av hendene pga svette. Gull verdt til markløft, chins/nedtrekk, ro-øvelser, ingen trening uten ;) Mye bedre enn drareimer for man får mulighet til å trene på grepsstyrke. 

Treningsklær: Craft og Better Bodies

Min mening: Mykt, behagelig og perfekt passform. I love it!

Proteinpulver Nanox (direkte link)

Både belgisk sjokolade og cappuchino er heaven!! Er så godt at det nesten er farlig, hehe :D
 

Aminosyrer: BCAA (direktelink)

Denne typen i vannmelom smaker akkurat som Xtend sin og jeg vet det er mange som liker det. Nå får du lik smak også i Norge! Ble så glad da jeg smakte det, nå trenger jeg ikke dra til Svergie for å få Xtend sitt lenger ;)


Proteinbar: 2good (direktelink)

Om du ikke har smakt, gjør det! Trenger ikke vanlig melkesjokolade!

 

Dagens anbefalinger til dere :D

 

 

 

Kommentarer: 9

Torsdag

Postet: 19.04.2012   Kl: 11:25   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 6

Ah okey, var vel ikke så populært med teoretiske innlegg alikevel ;) I stick to the old! 

Ja, da var det torsdag allerede og siste dag på PSMF i denne omgang. Kommer til å starte dagen med PSMF i morgen også, men etter shooten går jeg over til mer normal kost. Jeg gleder meg sinnsykt til cottage cheese og karbonadedeig igjen!! Jeg gleder meg til shooten, men kjenner jeg begynner å smågrue meg igjen. Absolutt ikke hverdagskost for meg, men man må steppe ut av komfortsonen for å komme videre og det er noe jeg garantert gjør nå! Det nærmeste jeg kommer shoot er makeup og hår for en venninne som ble gjort i studio. 

Plan for morgen dagen:
0900 - opp og hopp, sminke og stelle seg for shoot
1200 - ? - Shoot på Sats
1600 - trene med Camilla etter ferdig shoot
1800 - slappe av og lade opp til en laaang lørdag 

 I tillegg får jeg besøk av gode Jonisen og Julie

Blir nok en gang diskotrening av skuldre, biceps og triceps i dag, men først et måltid med torsk og grønnsaker før jeg hopper i det!


Kommentarer: 6

En veldig kort innføring i hormonet leptin

Postet: 18.04.2012   Kl: 16:19   Kategori: Kosthold - tips  Kommentarer: 5

Satt og skulle lage ett innlegg om sunn kosemat som fort gikk over på å skrive om hormonet leptin. Jaja, håper ikke dette blir altfor kjedelig og teoretisk for dere å lese. Men det er i hvertfall nyttig å vite for dere som er ekstra interessert. 

Lurer du på hva du kan kose deg med og selv holde deg i god form? Det finnes forskjellige måte å løse dette på - blant annet en oppkarbing. Når du er på diett er det ett viktig hormon som synker (neida er ikke bare ett hormon som synker, men det er dette jeg skal fokusere på), nemlig leptin. En oppkarbing hjelper leptin nivåer i kroppen til å økes. Fett har nærmest ingen virkning på leptin. Leptin finnes og blir primært laget i fettcellene våre, en god grunn til at fitness og bodybuilding utøvere mot konkurranse har behov for oppkarbingsdager for å øke dette hormonet. Jo høyere fett prosent du har, jo høyere leptinniåver har du og omvendt. Jo høyere fettprosent du har, jo mindre behov har du for en oppkarbing og omvendt. Get the deal? 


Denne illustrasjonen forklarer dette enkelt. Det gule er fettceller. Ved vekreduksjon faller leptinnivåene i kroppen vår, dette gjør at hormonet sender forskjellige signaler til hypothalamus om at matinntaket bør økes i form av økt matlyst, temperaturen synker, du reduserer aktivitetsnivået ditt ubevisst, reduserer du fettprosenten for mye forteller hjernen til kroppen din at du ikke er klar for å få barn(kvinner mister menstruasjon) og det parasympatiske nervesystemet øker. Det vil si at kroppen stort sett bare vil hvile.

Det motsatte skjer når du skal opp i vekt. Leptinnivåene øker, trangen til mat går ned, aktivitets nivået øker og aktiviteten til det sympatiske nervesystemet øker - evnen til å mestre en krisesituasjon blir dermed større.Generelle retningslinjer til en oppkarbing er:
- Holde fettinntaket lavt >50g
- Protein moderat
- Karbohydrat høy

Noe av det jeg bruker som kosemat:
- Kulinaris - fåes kjøpt på utbalgte matbutikker (Meny) og Deli de Luca.
- Popcorn med redusert fettinnhold
- Speltlomper med div magert pålegg
- Riskaker
- Dream is
- Proteinboller 
- Vanilje ris
- Hjemmelaget pizza 

 Kilde: bodyrecomposition.com


Kommentarer: 5

Video av løp med strikk

Postet: 17.04.2012   Kl: 20:11   Kategori: Prosjekt Camilla  Kommentarer: 5

Denne gjentok vi 4 ganger og jeg kan så mye som si at Camilla var dødsliten ;) Det LIKER jeg! Man får virkelig opp pulsen og både bein og rumpe jobber hardt. 

Kommentarer: 5

Rekorder + iskrem anbefaling

Postet: 17.04.2012   Kl: 11:49   Kategori: Mine mål  Kommentarer: 10

Etter helgens konkurranse i Sandefjord ble jeg så gira til å stille i athletic fitness at jeg har slått til med å avslutte de 2 siste øktene med 1 min maks roing. Første gang havnet jeg på 281 meter og i dag havnet jeg på 294 meter. Jeg sier meg rimelig fornøyd med resultatene i og med at det er første gang jeg har testet maks roing. I går slo jeg enda en rekord - maks reps på 50 kg i benkpress som kom på 10 stk. Jæskli fornøyd med det og!!! :D

Kjørte kun tre øvelser i dag, frontbøy/knebøy lett, militærpress og sidehev i kabel. Det svei i skuldrene under sideheven. Avslutten økten med overskudd. I og med at jeg er på PSMF er det lurt og ikke kjøre seg helt ut, selvom jeg har vanskelig for å ikke gjøre det :P Lover at du går på en smell om du trener for hardt da. Oh, kommer en liten kul på skuldra der nå!!

Også til fredag skal photoshooten endelig foregå! Nåå gleder jeg meg veldig mye :D Nå er det bare å stå på de siste dagene så skal jeg jaggu meg kose meg med proteinbarer på Oslo GP til lørdag!

Også må jeg anbefale dere en syykt god sorbet is som smaker som vanlig kremete is:
 
Næringsinnholdet i denne er jaggu ikke værst, 74 kcal pr. 100 g, og kun 0,19 g fett. Me like!!!

Ha en riktig så fin dag :) senere skal jeg nok en gang på Sats, men da for å trene Camilla!

Kommentarer: 10

Camilla er i gang

Postet: 16.04.2012   Kl: 19:01   Kategori: Prosjekt Camilla  Kommentarer: 5


Camilla har nå fått handlet inn mat for uken og er klar for å prøve kostholdsprogrammet jeg har laget. Vi ser hvordan uke 1 går og til søndag gjør vi endringer om det er behov for det. Hun skal ha ett freemeal eller en liten oppkarbing 1 dag i uken. Hun spiser både protein, karbohydrat og fett i den rekkefølgen. 

Treningsprogrammet er også ferdig og jeg må si jeg gleder meg til å trene med henne. Har lagt opp 3 fettforbrenningssekvenser etter styrkeøktene hvor vi må jobbe 2 og 2 for å fullføre enkelte øvelser. Det er lagt opp minimalt med kardio og 1 intervalløkt fordi vi trenger å få pakket på litt muskelmasse. Dette blir gøy og lysbetont trening, noe som er viktig for å gjennomføre prosjektet. 

 

Kommentarer: 5

Oslo Grand Prix

Postet: 16.04.2012   Kl: 13:24   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 7

Å herregud jeg gleder meg som et lite barn på julaften til lørdag. Da skal jeg nemlig på Oslo GP med noen flotte mennesker og min kjære Rebecca skal være med meg <3 Jeg elsker at hun har fått opp interessen for dette. Ingen ting gleder meg mer enn å se hvor engasjert og villig hun er i tillegg blir hun prosjekt nr. 2 for meg. For en fin jobb jeg har. Men kan innrømme at det blir mye med både skole arbeid, egen trening, oppsett av diett og treningsprogrammer + trening av Camilla de dagene vi ikke trener sammen. Men jeg elsker det!

Skal dere på GP? :)


Lykke på et ark <3

Må si meg inspirert av Kristine Solhaug og Lina Wickman som debuterte i athletic fitness i går, nå fikk jeg heller lyst til å stille i AF enn BF. 


Se så flott hun er da!!!

Nei, nå får jeg stikke på trening og svette litt :D 

Kommentarer: 7

Dagen derpå økt med Camilla + video

Postet: 15.04.2012   Kl: 20:24   Kategori: Prosjekt Camilla  Kommentarer: 2

Hadde en herlig tur på byen i går med Helene og Vegard og jeg gleder meg allerede til neste helg. Da blir det nemlig en tur for å se på brun-innsmurte fitnessutøvere på scenen og vors hos meg etterpå.
Vi tok blant annet strake markløft og her er en video. 


I morgen starter Camilla for fullt med diett og treningsprogram og jeg skal følge henne tett med både trening og kosthold, ja det er en fordel å bo med meg, haha. Noen av målene er blant annet lavere fettprosent, 1 chins, 40 kg i benkpress og 45 kg i knebøy noe jeg tror hun skal klare med glans. 

Kommentarer: 2

Lørdags trening

Postet: 14.04.2012   Kl: 15:18   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 4

Akkurat kommet meg hjem fra en to timers lang økt med Camilla. Vi tok øvelser som chins (og jeg er snart i mål med 3 strikte, klarer 3 men de er tunge), roing, latsdrag, benkpress og litt intervallek på slutten. Det ble løping med strikk på hoftene mens den ene holder igjen. Sinnsykt tungt, det svir i beina og rumpa og hjertepumpa får jobba. Var heller ikke feil når en kjekkas på Sats kommenterer at det er mange gutter som ikke klarer 50 kg i benk, *sukk* han skulle bare vært der når jeg tok 65 kg ;) Ellers så skal vi prøve å få tatt litt bilder og filmer ;) I dag blir det ett glass vin eller to med Helene på Fridays før jeg går videre til kusinene mine og drikker litt mer rødvin :) Fortsetter PSMF selvom det blir rødvin, ikke noe unnasluntring nå, kutter bare ut laksen i dag og holder meg så lavt som mulig på fettinntaket samt karbinntaket. Egentlig ad libitum med protein, men skal ha kontroll på det. 

Ha en strålende lørdag dere <3 :D

Kommentarer: 4

Konkurranse planer?

Postet: 12.04.2012   Kl: 22:15   Kategori: Mine mål  Kommentarer: 15

Om jeg skal stille i konkurranse? Ja, men ikke for øyeblikket. Jeg har ikke jobb og dermed har jeg heller ikke pengene det krever for å stille. Men jeg jobber uansett mot det. Muskler er pakket på så jeg vil si jeg har et godt grunnlag under valpefettet. Jeg har ingen anelse på når det vil bli, men det skal dere nok få vite når jeg finner ut av det. Jeg øver iherdig på poseringer hvertfall, anywhere, og det har jeg gjort siden 2010 :) Så ingen tvil om at dette er noe jeg syntes er gøy, men tror nok det blir eenda gøyere når jeg blir mer markert ;)


Trente kardio med søte Helene i dag og, og vips var den timen ferdig. Som Helene nevnte føler jeg nesten at vi kjenner hverandre fra før og det er så herlig! Skravla fyker ;)Kyllingkjøttdeig med 5% fett og grønnsaker. Og jammen var jeg ikke grusomt fysen på havregryn i sta så jeg tok meg likesågodt en ekstra porsjon med kyllingkjøttdeig. Kardiomengden skal jo ikke være så høy på PSMF og det har den vært på meg de siste dagene så det skader ikke så mye. Jeg tok meg hvertfall i nakken og havregryn skulle ikke ned gjennom spiserøret mitt ;)


Kommentarer: 15

Trening med Helene Drage

Postet: 11.04.2012   Kl: 21:07   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 10

Fikk meg en bra styrkeøkt på rygg og bryst i dag også slang jeg meg med på ellipsemaskinen sammen med Helene Drage og skal si den timen gikk rimelig fort! Greit med en kardiopartner og treningspartner generelt. Før likte jeg å trene helt for meg selv, men merker nå at det å trene med noen gir meg mer motivasjon og guts til å presse på på de tunge og siste repsene. 

Savner lille gutten min <3

Forresten, hva vil dere lese om. Jeg er tom for ideer til innlegg! 

Kommentarer: 10

Dagens økter

Postet: 10.04.2012   Kl: 20:45   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 11

Ah, endelig tatt i noen vekter igjen etter noen dagers fri. Fikk meg en økt på beina og skuldrene i dag og senere fikk jeg kjørt kusina mi og meg selv gjennom noen av de samme øvelsene som knebøy, glutebridge, bulgarsk utfall, skulderpress, fronthev og sidehev. Hun skal bli mitt lille prosjekt fremover. Stay tuned! 
Og fotoshooten er utsatt. Heldigvis for meg nå har jeg enda litt lenger tid å spisse formen på!


Dette ble akkurat inntatt. Biffsalat med balsamico! NAM. Biffstrimlene er krydret med salt og pepper. 

 

Kommentarer: 11

Vinnerne + motivasjon

Postet: 09.04.2012   Kl: 21:14   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 3

Gratulerer til Ninni Eline Birkedal og Lene som vant hver sitt iphone deksel :)

Send meg en mail med navn og adresse så sender jeg i morgen!
Kommentarer: 3

Sweden baby

Postet: 09.04.2012   Kl: 19:36   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 3

Akkurat kommet meg hjem fra Sverigetur med noen super flotte jenter. Høy musikk, sang og latter i bilen all the way, herlig! 


Haha, trøtte jenter på ferja.Liten handel. Funsaft, egg, c-vitamin, lavkalori syltetøy, biffstrimler, keso, kyllingkjøttdeig med 5%fett og laks.


Nam nam.


Fikk meg en ny og fresh trenings topp og. Fåes kjøpt her


Kan innrømme at det har blitt lite trening og skamløst lite bra mat i påsken, men shit au. Nå er påsken over og jeg er back in Oslo! Good to be back <3 Gleder meg enormt til trening i morgen for å si det sånn!! 

Vinnerene av Iphone dekslene avslører jeg litt senere. 

God mandags kveld fra Karoline. 

Kommentarer: 3

Fredag

Postet: 06.04.2012   Kl: 12:43   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 10

Dag 2 på PSMF går fint til nå! Var ute å gikk tur med mamma og Charlie i skogen i sta. Koselig, så nå slipper jeg kardio etter styrke etterpå :D Jeg har pakket meg inn i verdens største ullgenser for jeg fryser som et lik. 


Sur Harry fleks haha ;)


Prøvde meg på frosne proteinkuler i går så dette blir min påskesjokolade i år! Mangler bare waldenfarms sjokoladesirup ;)


Før trening blir det BCAA og den smaker akkurat samme som Xtend sin watermelon. Du får den her

Dere lurer også litt på hva PSMF går ut på. Det er en ekstremdiett som går ut på å spise kun proteiner, grønnsaker  og EFA (essensielle fettsyrer (omega 3)). Enten blir det ett stykke laks eller selolje. Dietten bør ikke følges over lengre tid da en går på et kraftig kaloriunderskudd. Aktiviteten bør også reduserers kraftig, så for deg som må trene mye er ikke PSMF noe for deg. Intensiteten er også redusert så jeg holder meg på 3-5 reps på de tyngste settene for å bevare mest mulig styrke. Jeg perset jo tross alt med 3x3 på 60 kg i benken i går!!! 

Nå stikker jeg å kjører lett på bein og litt hardere på overkroppen! Skuldrene skal få kjørt seg i dag.

Kommentarer: 10

Påske

Postet: 05.04.2012   Kl: 19:52   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 11

Hallo igjen!

Jeg er offisielt på harddiett i 9 dager fremover! PSMF for alle penga dere. Jeg tar en quick fiks siden jeg ikke fikk vite dette før for noen dager siden. Jeg har en fotoshoot å spisse formen til så jeg skal gi alt jeg kan disse 9 dagene!! No matter what. Jeg kan si så mye som at det er en treningsshoot med et tilhørende intervju som er gjennomført som kommer ut i juni/juli og jeg skal selsagt informere dere mer når det nærmer seg. 

Har spist opp all maten for dagen og jeg er ikke tilfredsstilt så her bøtter jeg nedpå med vann og pepsi max for å fylle magen litt! Misforstå meg rett jeg syntes det er kjempe spennende med dietten, eller ikke dietten men hvordan kroppen reagerer og hva som skjer etter 9 dager. Jeg er spent!

Treningen er også endret da jeg ikke kan trene så hardt jeg har trent nå de siste 3 ukene og beina blir nedprioritert nå. Her skal armer, skuldre og rygg prioriteres for å fremme definisjonene litt. 

Ellers trekker jeg vinneren av iphone dekslene til lørdag så om du vil ha er det bare å melde seg på!

Påskekos fra Karoline :)))

Kommentarer: 11

Quick update

Postet: 05.04.2012   Kl: 13:47   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 2

Hei, beklager dårlig update, men har vært på besøk hos en venninne og trening har det ikke blitt særlig mye av.Fikk meg en random økt i går, men det kjennes god i skuldrene i dag for å si det sånn, er helt dau! 

Blir også en forandring på både kosthold og treningsprogram de kommende 9 dagene, mer om det senere og hvorfor. Grugleder meg :D 

Har du husket å delta i x-life sine påskenøtte? Du kan jo vinne gavekort på 1000 kr hver dag, hvem vil vel ikke det :D jeg er i hvertfall med..

Nå stikker jeg på trening ;)

Snakkes igjen!

Kommentarer: 2
hits