Søndagen ;)

Postet: 30.05.2011   Kl: 08:41   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 9

Søndagen var slettes ikke noe perfekt kostholdsmessig, men jeg har ikke snev av dårlig samvittighet ;) For en fantastisk følelese det her! Sommerformen får jeg finpusse til neste år, hehe. Plager meg ikke!
Jeg og to venninner koste oss med is, godteri og sex and the city 2 :D Perfect combo! Jeg angrer ikke og jeg fikk i meg proteiner for dagen uansett :) Ble forresten en kyllingkebab til frokost også ;) gud så sunn jeg var denne søndagen ;P


Skulle ønske denne smakte bedre, men den gikk ned likevel.


Kaffekos, latter, glede og mimring på Wayne's coffee lørdagen. Herlighet for en fin dag.
Nå blir det snart en herlig tung fullkroppsøkt, frontbøy, militærpress, nedtrekk, benkpress ;) gleder meg!  

Kommentarer: 9

29.mai.2011

Postet: 29.05.2011   Kl: 22:46   Kategori: Hår  Kommentarer: 0

Karoline er søt :D hilsen thora!

www.joseef.blogg.no

Kommentarer: 0

Trening + carbs

Postet: 28.05.2011   Kl: 08:41   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 22

Heftig carbloading i går. Gikk litt over stokk og stein kan man si, men what the hell man lever bare en gang hvorfor bekymre seg over en slik bagatell, med mindre det skjer hver dag. Been there done that, ferdig med det, finito!!


Gårsdagens form

Skal ikke skjule at det er så sykt mye bedre å trene når musklene er fylt med glykogen, men når det er er det næringsemne jeg får cravings av er det ikke verdt at jeg spiser det, syntes jeg. I hvertfall ikke enda. Jeg kommer nok ikke til å spise på denne måten for the rest of my life, men jeg spiser slik så lenge jeg føler meg komfertabel med det. Jeg prøver ut noe nytt, det er den eneste måten man kan finne ut hva som passer for en selv.  Jeg har prøvd og jeg har feilet mange ganger, men nå tror jeg virkelig at jeg har funnet min vei. Dette er hva som passer til meg og ikke sikkert at det passer til deg. Jeg lever ikke fanatisk, men balansert, jeg prøver i hvertfall på det.

Over til treningen. Det blir en fullkroppsøkt hvor jeg kjører øvelser som frontbøy/markløft, militærpress/skulderpress, benkpress/skråbenk, nedtrekk/roing. Jeg varierer på disse øvelsene og prøver alltid å øke vekten på hver trening! Baseløft er tingen! Nå skal jeg freshe meg litt opp, sykle til Elixia og utnytte karbohydratene jeg fikk i meg i går og håpe på en heftig økt!!

 

Ha en god lørdag søtinger ♥

Kommentarer: 22

God morgen

Postet: 27.05.2011   Kl: 08:35   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 8

Jeg har allerede vært oppe i snart 2 timer. Og på de to timene har jeg rukket å spist, tatt oppvasken, støvsugd og gjort reint i leiligheten! Produktiv med andre ord denne fredags morgen! Resten av dagen får gå til trening og lesning til eksamen og avslapping, det er jo stort sett det dagene mine går ut på nå uansett, hehe :)

 

Etter trening i dag planer jeg en liten oppkarbing :) har kjøpt inn 2 pakker speltlomper også kommer jeg til å koke ris. Etter 4 dager uten karb(kun grønnsaker) er musklene slitne og fryktelig tomme. Er ikke mye glykogen igjen i de nei hehe, så det skal bli godt å fylle litt opp og lade opp til en ny uke med trening! og eksamen!

 

Det blir en fullkropps økt med 15-20reps, hvis jeg klarer. Mye gøyere å løfte mye med få reps :P

 

Ha en fin fredag :)

Kommentarer: 8

Tunfisk med eksotisk smak

Postet: 26.05.2011   Kl: 17:53   Kategori: Oppskrifter  Kommentarer: 6

Jeg skulle ønske jeg likte tunfisk bedre enn det jeg gjør. Det er så enkelt, kjapt, billig og proteinrikt! Men da jeg ikke hadde noen annen kilde enn dette (og pulver) valgte jeg tunfisken.

 

Skjær opp en halv løk, legg det i stekepanna samme med en boks avrent tunfisk. 1 skje med currypasta oppi, salt og pepper. Så legger du det over på en tallerk, ha en dæsj med extra virgin cocosa og en halv avokado på toppen :) Det ble faktisk godt. Enkelt, kjapt og proteinrikt :)

 

Kommentarer: 6

Back on track ;)

Postet: 26.05.2011   Kl: 12:23   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 10

Til ære for min kjære mor som savner at jeg blogger så starter jeg så smått igjen :) Du vet hun savner det når hun ringer deg mens hun er på jobb for å si det ;) Så mamma, alt er tipp topp nå! Det eneste som ikke er så tipp topp nå er at eksamen er om under 1 uke! Hjelpes! Men jeg holder en knapp på de positive tankene så dette skal gå bra.Kostholdet mitt er parasympatisk preget, dvs at jeg fungerer best på proteiner og fett og lite karbs. Når fettprosenten blir lavere kan jeg utnytte karbohydratene bedre enn det kroppen min gjør nå!

"Karaktertrekk hos en parasympatisk dominant:

  • Ofte kraftig bygd, og med lavere insulinfølsomhet som gjør at en parasympatisk dominant blir trøtt, slapp og oppblåst etter et måltid med mye karbohydrater og/eller sukker. Legg merke til at parasympatisk dominante kan ha høy insulinfølsomhet i utgangspunktet, men siden cellene hurtigere tar opp næring vil man over tid ende opp med lav insulinfølsomhet ? i ekstreme tilfeller diabetes type 2. Hurtig oksidasjon av glukose gir dårlig blodsukkerkontroll.
  • ?Sprinter-type? som er eksplosiv, men har lav utholdenhet, og må derfor bygge opp treningstoleranse over lengre tid. Liker å løfte tungt, men kan brenne seg ut med mye maksløft og høy treningsmengde eller høy treningsfrekvens. Auto-regulering (se egen artikkel) er omtrent nødvendig for en parasympatisk dominant.
  • Impulsiv, liker forandring, oppsøker fart og spenning, oppsøker belønning i form av resultater. Blir fort lei av å følge samme rutine eller samme program over lengre tid.
  • Tenker globalt og har større perspektiv på ting, ved for mye detaljer blir det overveldende og man mister interessen eller gir opp å forstå noe.
  • B-menneske som liker å være lenge våken om kveldene og sove utover morgenen.
  • Parasympatiske er ofte varm og har hetetokter, spesielt etter å ha spist et proteinrikt måltid. Liker å spise seg god og mett, og sover bedre av å spise et stort måltid før leggetid.
  • Foretrekker salt og fet mat, fremfor søtt og surt. Søt mat, sukker og mye karbohydrater, spesielt hveteprodukter, er ?trigger? for parasympatisk dominante og de klarer omtrent ikke å slutte å spise når de først begynner.

Dopaminnivåene er lave og/eller dopaminreseptor-følsomheten er redusert hos parasympatisk dominante. Protein er det næringsemnet som stimulerer dopamin best, så kostholdet bør domineres av protein.

Denne personlighetstypen blir dessverre ofte feildiagnosert med ADHD hos barn, selv om det bare er en overfølsomhet for sukker, hvete og karbohydrater (les: typiske ?sunne? frokostblandinger gjør barna spinnville og ufokuserte).  Stivelse, hvete og melkeprodukter tåles generelt sett ikke så godt av parasympatisk dominante. Sukker overstimulerer dem, og bare ved å endre på kostholdet kan det erfaringsmessig skje en radikal forandring i oppførsel og funksjon.

Fett brukes både som kaloriballast og for å redusere blodsukkersvingninger av karbohydrater, men siden aktivitetsnivået kan være lavere og denne metabolske typen har lett for å legge på seg fett, må det allikevel være kontroll på totalt kaloriinntak.

Parasympatisk dominante vil fungere bra på lavkarbdietter og ketogene dietter når målet er fettreduksjon. Lav fettprosent (øker insulinfølsomheten) og høy treningsmengde krever imidlertid et høyere karbohydratinntak eller regelmessig oppkarbing. Jo lavere fettprosent og høyere treningsmengde, jo oftere oppkarbing eller større mengder bør inntas." Utdrag fra Børges artikkel, les hele artikkelen her

Forandret litt på treningen også så nå er det fullkropps økter 3 ganger i uka med 5 reps + 1 høyrep trening og 1-2 intervalløkter samt et par gåturer i uka :) trives veldig godt med det!

Nå skal jeg ut å lufte kropp og sjel med muskk på øra :)

It's good to be back og takk for ordene deres i forrige innlegg <3

Kommentarer: 10

Pause

Postet: 18.05.2011   Kl: 11:42   Kategori: Personlig  Kommentarer: 19

Hei dere :)

 

Jeg trenger en liten pause fra bloggen for å få klarnet og renset tankene mine, men jeg kommer sterkere tilbake.  Kan jo oppdatere litt av uken og ukene framover da :)

 

- Hadde en kjempe fin 17. mai feiring i går med min flotte familie hjemme :) det ble både is, pølse og kake, det hører 17. mai til :)

 

- Styrkeøktene mine har aldri vært bedre enn nå. Perser i de fleste øvelsene. Herlig følelse.

 

- Snart tid for skoleårets siste eksamen. DEILIG!

 

- Frisørtime booket til fredag:D endelig skal etterveksten bort.

 

- Norges sterkeste mann med kule folk fra myrevolution :D gleder meg

 

- Kostholds eksperimentering - endring av fokus

 

- Bootybuilder 2 be :D

 

- Enda bedre treningsøkter

 


Six-packen er godt gjemt, men hvem bryr seg ;)


Ønsker dere en fortsatt fin uke :)

Kommentarer: 19

Lørdagskos i bilder

Postet: 14.05.2011   Kl: 17:44   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 4


Mm, 20 biter sushi

Nutrilett er en god erstatning for sjokolade :)Pusekos<3

Til min store overraskelse kom jeg over denne teen. Alt med kokos må prøves. Grønn te var bedre, men den var god :)


I dag ble det visst treningsfri, første hviledag denne uken. Skulle egentlig ta en løpetur i skogen men været var ikke særlig fristende så ble hjemme. Like greit med litt hvile for beina. De har godt av det etter intervallrening og beinøkt i går! Håper på bedre vær i morgen, da blir det en herlig løpings i skogen! Deilig!

 

Ha en flott lørdagsveld <3

Kommentarer: 4

Fredag

Postet: 13.05.2011   Kl: 09:38   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 13

Nå har jeg sommerferie :D med unntak av eksamenslesning til 1.juni! Herlig - og det skal bli deilig å bli ferdig med de to siste eksamene som er hormon-og nervesystemet, samfunn, alder og helse.

 

På onsdag var jeg stylingmodell for søte Thora min <3 Her er resultatet, tema: go crazy!


Gleder meg til å få studiobildene!


Nå sitter jeg med en kopp grønn te, ser på god morgen norge og skal snart hive meg i bilen til trening å løpe intervaller. Verdens beste start på dagen. Jævlig slitsomt når det står på, men det er det verdt :) Senere i dag blir det også beintrening :D Frontbøy, markløft, lårcurl med manual og hip thrust :)


Fantastisk gode jordbær, kveldsdessert som jeg tok før kveldsmåltidet :)

Smakte på denne i går. Absolutt min favoritt, den var knallgod.Hva skal du trene i dag? :)

Kommentarer: 13

Min trening

Postet: 11.05.2011   Kl: 09:19   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 6

Noen lurte på hvordan jeg legger opp treningene mine, så da kan jeg bare si at jeg trener når jeg vil og hva jeg vil. Kjører ikke noe fast opplegg for tiden noe som er deilig, selvom det kan være greit å ha noe konkret å følge. Men variasjon er viktig. Man kan ikke låse seg til ett opplegg. Jeg ligger nå på 6 reps og fokuserer på tung trening og rett teknikk. Jobber meg opp mot et toppsett, altså øker veken på hvert sett til jeg ikke klarer mer, så tar jeg av vekt (5-10kg)og tar så mange reps jeg klarer (droppsett) Jeg har gått gradvis ned på reps siden mars, da lå jeg på 12-15 reps. Skal ærlig innrømme at lavrep er det jeg liker best :) Det er det som er gøyest, og trening skal være gøy eller hva? Hva jeg tar i de forskjellige øvelsene varierer. Jeg prøver å øke på vektene hver trening for å stimulere muskelen enda mer enn sist trening. Det er alltid gøy å perse i frontbøy, markløft, roing og benk :D

En uke kan se slik ut:
Dag 1: rygg og skuldre
Dag 2: forside og bakside lår
Dag 3: bryst, biceps, triceps

 

For nybegynnere anbefaler jeg deg dette, les her

Det finnes ingen fasit på hvordan treninger skal se ut. Finn det som passer deg, får du fremgang, ja da fortsetter du. Alle er forskjellige og alle må få trene det de har lyst til! Det er ikke sikkert det som passer til meg, passer for deg!

Ha en fantastisk dag alle sammen ♥

Kommentarer: 6

Treningsvideo

Postet: 09.05.2011   Kl: 14:42   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 19

Ja, teknikken i frontbøy er bedret. Vingler litt i knærne. Nedtrekken er også blitt bedre. Dips klarer jeg ikke med kroppsvekt enda så det får bli med disse halve dipsene, kjenner det uansett i brystet ;)

 

Untitled from karoline olsen on Vimeo.

Kommentarer: 19

Rabling

Postet: 09.05.2011   Kl: 13:57   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 1

Takk for de fine kommentarene på innlegget i går <3

Nå sitter jeg på bussen tilbake til Oslo, nest siste skoledag klokken 1815 så de 2 siste dagene blir det repetisjon av stoffet og siste innspurt mot siste eksamen så er det sommereferie. Ikke mye sommerfreie på meg da jeg skal jobbe, men fri fra skolearbeid og det er deilig :D

Gårsdagen tilbrakte jeg mesteparten av dagen i en stol og solet meg. Det var jo så fint vær og det må utnyttes når man er hjemme og har tilgang på stor og fin uteplass. Resultatet ble en solbrent mage og et par solbrente lår. Herlig! I dag var ikke været så fint her så det passet at jeg drøyet med å dra tilbake i dag :DStarten på uken har vært ganske bra tross helgen (men den har jeg gravd lagt bak i hjernebarken). Fikk en bra økt på rygg og skuldre i dag.


Gøy med et webcam som funker. De siste dataene jeg har hatt har ikke webcam vært helt stabilt.


Senere i dag kommer det ny treningsvideo ;)

Kommentarer: 1

Spisehelg

Postet: 08.05.2011   Kl: 21:25   Kategori: Personlig  Kommentarer: 9

Ja, jeg spiser jeg også, orker ikke bruke energi på negativitet så jeg tar det positivt, kroppen trenger tydelig mer mat. Jeg har spist litt vel mye denne helgen her og det har gått fra fredag til søndag:p. I morgen blir det skjerpings, kontrollen har falt litt i det siste. Jeg liker å ha kontroll, ikke maten! Det har gått i knekkebrød, masse frukt, is, popcorn med 50%mindre fett og generelt bare mer av den vanlige maten. Det kunne vært værre, jeg tar det positivt!

Dere tenkte sikkert at "hun skulle jo holde seg til juli". Ja det var planen det, men psyken tok over denne gangen. Dumme dumme psyke, pleier jo alltid være så sterk. Men what the hell, hvorfor angre på noe du ikke kan gjøre noe med. Ta det heller med som en erfraing videre til neste gang psyken svikter og tenke på hva slags følelser som dukker opp når den svikter. Følelser spiller nok en stor rolle rundt dette, noe som jeg sliter med å få tak på. Finner ikke ut av hva jeg føler eller ikke føler!

 
Trøtt og sliten etter intervalltrening en tidlig morgenIngen grunn til å henge med leppa, ny uke nye muligheter i morgen. Da skal jeg starte dagen med en hard økt på rygg og skuldre før jeg tar bussen inn til Oslo igjen! Gleder meg noe helt til en ny treningsuke. Motivasjonen er på topp og energinivået er på topp. Ny musikk er lagt inn på den nye iponen min :D:D glede!

 

Ha en fin kveld kjære lesere ♥

 

Kommentarer: 9

Mine kosttilskudd

Postet: 06.05.2011   Kl: 17:32   Kategori: Kosttilskudd  Kommentarer: 14

Jeg erstatter så å si aldri maten min med kosttilskudd, det er en grunn til at det heter kostTILSKUDD. Et tilskudd til din vanlige kost. Her er mine kosttilskudd jeg syntes er mest nødvendig.


D-vitamin
- Vi nordboere har ekstra behov for Vitamin-D tilskudd. Svært mange får for lite vitamin-D og det kan gi konsekvenser. Blant annet øker risikoen for en rekke kreft-typer, MS, diabetes type 2 og leddgikt dersom man får for lite vitamin-D. Det er også svært viktig for hormonet leptin samt serotonin og dopamin som alle er med på å regulere metthets-og sultfølelsen. Tilskudd av vitamin-D har vist seg å være svært gunstig for overvektige som vil ned i vekt. En studie fra 2009 viser at de som hadde høyest nivå av vitamin-D3 var de som gikk mest ned i vekt.

For å lese mer om sykdommer knyttet til vitamin-D mangel les her (interessant) 

Omega 3
Omega 3 får jeg i meg gjennom laks, selolje eller vital arctic oil. Holder meg unna tran siden tran kommer fra leveren til fisken. Leveren er et filtreringsorgan som renser alle mulig giftstoffer som fisken får i seg. Omega 3 fettsyrer er flerumettede fettsyrer som er essensielle for kroppen, det vil si at kroppen ikke kan produsere det selv og vi må få det tilført via kosten.  I fare for å gjenskrive teksten siden det er for mye info til å forkorte anbefaler jeg deg å lese denne artikkelen.

 
C-vitamin
Minst 1 g C-vitamin daglig i form av brustablett eller svelgetablett. Er ikke særlig redd for høye doser, da dette er vannløselig og ikke bli lagret i kroppen. Den amerikanse legen Robert F. Cathcart jr. (1932-2007) har utført store doser på titusner av pasienter og viser at man må opp i så mye som 30g!! C-vitamin DAGLIG for å kunne kurere forskjølelse, mens det for lungebetennelse kreves 200g/d med C-vitamin. Ingen annen bivirkning enn diarè vel og merke. Kilde  


Proteinpulver
Proteinpulver er en super ting å bruke i en hektisk hverdag hvis man har glemt å steke opp kylling dagen i forveien eller bare generelt sett har lite matlyst og vanskeligheter med å få i seg nok protein i løpet av dagen. Det er også en stor fordel å ta etter trening i og med at det er lett opptagelig og mye mer praktisk enn å ta med seg en kyllingfilet i treningsbagen(!). Du kan også tilsette det i forskjellige matretter for å få opp proteininnholdet som f. eks. i havregryn, bakst, og kaffe! Billig og enkel kilde til protein. Jeg bruker og anbefaler Myoprotein . Lett å blande ut, god smak og null klumper!

  


BCAA
BCAA er de essensielle aminosyrene L-leucine, L-isoleucine og L-valin, det vil si at kroppen ikke kan lagre dem selv og må få de tilført via kosten. De tas opp rask og stimulerer proteinsyntesen. Kan med fordel tas før og etter trening. Jeg tar det før og etter fastende trening men også hvis det har gått lang tid mellom mat og treningsøkt.

 FRES (ikke nædvendig)
Koffeinholdig energidrikk uten kalorier. Denne tar jeg sammen med L-tyrosine før kardio eller styrkeøkter.

 
L-tyrosine (ikke nødvendig)
L-tyrosine er en ikke essensiell aminosyre. Spiller en viktig rolle i produksjon av nevrotransmitterne dopamin og noradrenalin. Mine erfraringer er at det øker varmeproduksjonen i kroppen enormt under treningsøkter. Spiller også en viktig rolle for thyroidea (stoffskiftet) hormonene.

 
ZMA
"ZMA er en mineral og vitaminformel for idrettsutøvere og aktive mennesker. Mineralformelen inneholder sink, magnesium og vitamin B6. Vitamin B6 har vist seg å kunne øke opptaket av zink og magnesium. Magnesium bidrar blant annet til normal muskel og nervefunksjon i flere av kroppens enzymer som blant annet inngår i omsetningen av energi".Ellers bruker jeg jo stevia, sukrin, sukrinmelis, fiberhusk osv, men ser ikke på det som en nødvendighet ;)


Eat, train, sleep. Lik facebooksiden min


Kommentarer: 14

Fastende intervaller

Postet: 06.05.2011   Kl: 09:58   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 13

Straks blir det fastende intervaller på tredemølla :D jippi, gleder meg, endorfin rush gjennom kroppen! Ja, jeg gleder meg faktisk. Det blir tøft når det står på men herregud så deilig det er etterpå.

Intervallene jeg kjører ser slik ut:
5 min oppvarming
20 sek spurt x 8
10 sek pause x 8
4 min pause
30 min rask gange
Nedtrapping

 

Så kommer det en herlig session med stretching etterpå :D

 

Til kvelden står bentrening på timeplanen, gleder meg til det også! Frontbøy, sumomark, bulgarsk utfall og hipthrust.

 

Innlegg om kosttilskudd jeg bruker kommer snart!

Kommentarer: 13

Pakke fra iHerb ;)

Postet: 04.05.2011   Kl: 16:18   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 15


I dag hentet jeg pakken fra iHerb :D French vanilla duftet mye bedre en vanilla cream. Gleder meg til å teste ut. Også passet det rimelig greit at pakken kom nå for jeg er tom for L-tyrosine! Også måtte jeg bare kjøpe den nye funsaften med bringebær iste smak. Smakte nydelig! Dømt til å drikke opp flaska på null komma niks :( Jeg gleder meg til å teste ut de andre nye matvarene butikken har fått nå, endelig sier bare jeg. Norge er så treigt!!

 

I kveld blir det en styrkeøkt på overkroppen med en venninne på fresh fitness i Ski. Tenker å kjøre en rygg/bryst/skulder økt, så håper jeg venninnen min blir fornøyd med treningen :D Håper jeg og blir fornøyd til tross for at treningen ikke er fastende!

Kommentarer: 15

Intervaller

Postet: 03.05.2011   Kl: 10:22   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 16

Nå sitte jeg å lader opp til min første fastende intervalløkt. T-rex, L-tyrosine og et glass C-vitamin er nede i magen min, og snart er BCAA også inntatt. Deretter hopper jeg på sykkelen å sykler bort til Elixia :)Ha en god treningsøkt til dere som skal trene ;)

Kommentarer: 16

Oppkarbing

Postet: 02.05.2011   Kl: 13:13   Kategori: Kosthold - tips  Kommentarer: 6

Jeg har skrevet om det før, men kan gjerne skrive om det igjen. Oppkarbinger går ut på å fylle opp glykogenlagrene i løpet av en diettuke samtidig som det skal gi en såkalt boost i forbrenningen. Har du nok fett på kroppen som skal av har du ikke like mye behov for oppkarbinger som de som har mindre fett på kroppen.

Generelle retningslinjer:
- Moderat protein inntak
- Spis deg komfertabelt mett på karbohydrater (3 måltider)
- ca. 6 timers oppakarbing (gjerne etter trening)
- Hold fettnntaket lavt <30g

Det er lurt å unngå for mye fiber da dette gir svært oppblåst og vond mage.

 

Eksempel på matvarer:
- Speltlomper med hapå/mager prim/honning/lettere fløtemysost/lett gulost
- Coco pops (maisbasert)
- Riskaker
- Bokhvetepannekaker
- Ris
- Potet
- Gelegodteri

Lær deg å lese bak på matvarens innhold, da blir alt mye lettere når man skal velge!

Mye man kan gjøre med disse matvarene, kun fantasien setter grenser ;)


(Ikke oppkarbingsmat hehe)

Les mer om spisedager her.  Ellers har Silje Mariela laget en E-book om spisedager.

Kommentarer: 6

Trening 2. mai

Postet: 02.05.2011   Kl: 10:08   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 5

I dag sto jeg opp klokken 0600(!) og dro bort til Elixia og møtte søte Iris for en treningsøkt. Lenge siden vi har trent sammen nå og det var riktig hyggelig å treffe henne igjen :) Det ble en kjapp økt på oss, men effektiv.
Nå skal jeg hoppe i dusjen, lage mat, slappe av og dra på forelesning resten av dagen. Godt skolen snart er ferdig for jeg er igrunn dritt lei av å sitte på forelesning og notere. Gleder meg så til neste år. Håper bare ikke undervisningen er basert på de gamle mytene om kosthold, noe jeg er rimelig sikker på at det er.Strong is the new skinny! Pump som iron girls.


Like min facebook side ;) for små oppdateringer!

Håper dere alle får en flott og solfylt vårdag <3 :)

Kommentarer: 5

Vinneren av Better Bodies toppen :)

Postet: 01.05.2011   Kl: 20:12   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 4

Vinneren av den flotte fargerike toppen ble:
 Gratulerer til http://maddeg.blogg.no/ 

- Hun skrev veldig fint om meg og bloggen min og jeg syns derfor hun fortjente en fresh topp. Håper du bruker den flittig!

Send meg en mail med adressen din så skal jeg sende den så fort som mulig! :)


Er konurranser noe dere vil ha mer av? Syntes det var liten deltagelse i grunn, til å være en så bra premie!  


Fikk meg en ganske lang og god kardioøkt i stad. Før turen tok jeg 2 T-REX (super kampanje nå) og satt meg på t-banen til Sognsvann. Jogget så langt jeg klarte (jeg er ingen jogge person mest pga dårlig kondisjon) og enda litt til og gikk resten. For å få inn litt ekstra kardiotrening gikk jeg av på Majorstua og gikk ned til Vika, herlig med frisk luft og bevegelse. Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med en skål grønnsakssuppe.


Finns jo muskler under spekket ;) De er bare litt sjenerte. 

Kommentarer: 4

Give away - Lovelyliller

Postet: 01.05.2011   Kl: 13:22   Kategori: Blogg  Kommentarer: 3

Flotte Lovelyliller kjører nok en gang giveaway på bloggen sin. Og sjekk den kule premien da ;) Hvem ville ikke ønske seg en slik sporty klokke?  
Ikke glem min konkurranse. Trekker vinneren klokken 20.00 ;)

Kommentarer: 3
hits