Motivasjon og 4 enkle tips til en sunnere livsstil

Postet: 31.05.2012   Kl: 17:07   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 8

Jeg er veldig glad i motivasjonsquotes siden det gir med et kick i den ytre motivasjonen min. Noen quotes gir meg en skikkelig "aha" opplevelse og guts til å gi alt på trening og alt på kostholdsfronten. De er gull verdt på dårlige dager! Jeg ønsker å være en motiverende blogg og gi dere et lite spark bak av og til for å komme dere på trening og å rense opp i kostholdet. Og her har dere 4 veldig enkle skritt på vei mot en sunnere livsstil og en lavere fettprosent:

1. Om du spiser mye kalorier - senk inntaket.
2. Om du spiser for lite protein - øk inntaket. Rene kilder, kylling, karbonadedeig, biff, renskåret svinefilet, kalkun, fisk, proteinpulver. 
3. Spiser du for mye av raffinerte karbohydrater - senk inntaket og øk inntaket av frukt, bær og grønnsaker 
4. Erstatt det fettet du spiser med - avokado, nøtter, omega 3 og frø. Omega 3 øker forbrenningen av fett, men enda viktigere er det at omage 3 reduserer risikoen for blant annet hjerte og kar sykdommer, infammasjoner, kreft og artritt. Da må jeg komme meg tilbak til eksamens lesning!! Blææh!! Eksamen i morgen og jeg gruer meg!

Kommentarer: 8

Pakke i posten....

Postet: 31.05.2012   Kl: 14:02   Kategori: Sko og klær  Kommentarer: 15

Ohlala, da har jeg fått pakken min i posten og jeg var rimelig kjapp med å dra ned på butikken for å hente den i dag!! Jeg elsker det nye tøyet. Buksen var kanskje litt stor så får se om jeg bytter den i en str mindre ;) Det er jo gratis retur på alt på x-life


Også favorittbuksen min i en annen farge, sort og sølv. Dårlig bilde men skal nok få tatt noen bedre ;) Du får kjøpt den her
Dette blir en favoritt i sommer men da mest på trening. Liker veldig godt at den er smal øverst på rygen! Du får kjøpt den her


Den hvite toppen kommer også til å bli min favoritt i sommer. Den kan kjøpes her. Veldig fin passform også liker jeg godt at den er lengre foran og bak enn på siden.

Nå er det kanskje på tide å starte å lese til eksamen som er i morgen tidlig. Som jeg gleder meg til å være ferdig :-D Da har jeg 2 stk igjen så er det sommerferie! Jeg har egentlig kardio på planen i dag men får se om jeg rekker et lite pust i bakken senere på dagen.

Ha en flott dag!

Kommentarer: 15

Endelig i rutine igjen - Femme fatale

Postet: 30.05.2012   Kl: 18:16   Kategori: FemmeFatale  Kommentarer: 2

Etter noen urutinerte dager er jeg tilbake til uke 4 på Femme Fatale. Skal si det var deilig, men ekstremt tungt på trening i dag. Jeg prøvde å perse med 70 kg i benk og stanga gikk halvveis opp, nå var dette etter 3 sett med 50-55kg x6 reps så litt utkjørt var jeg. Skal teste det igjen snart! I uke 2 og 3 på FF mistet jeg 3 kg, så det er ingen tvil om at dette er noe som funker fjell. Det er forresten siste gang du kan få mulighet til å bli med på Femme Fatale nå, meld deg på ved å trykke på bilde under.

Du får treningsprogram og kostholdsplan for 5 uker.
Motivasjonsguide 
FAQ
Spisedag-Faste
Info om treningsprogram
Øvelsesguide
Oppvarmingsguide
Diett-->vedlikehold
=1000,-
I tillegg kan du spør og grave i Femme Fatale gruppen på facebook. Både Silje, jeg og Helene svarer på spørsmål dere måtte lure på. Og ikke nok med det så får du 50% på FF for viderekommende  :D Win win!  

Ellers så skal jeg starte opp på Femme Fatale for viderekommende neste uke. Treningsprogrammet ser HEFTIG ut. Shit jeg grugleder meg til å teste det ut. 


Og sjekk ut den fine t-skjorta jeg fikk av Silje Mariela i dag. I LOVE IT!

I morgen skal jeg hente en pakke fra sponsor X-LIFE. Det er en stor glede! Nye treningsklær får man aaaldri nok av! Viser dere i morgen. 

Kommentarer: 2

Vel hjemme fra en fantastisk London tur

Postet: 29.05.2012   Kl: 14:42   Kategori: Personlig  Kommentarer: 13

Hallo :-) da er jeg hjemme fra en helt fantastisk tur til London med min lille familie. Vi fikk veldig flott vær med hele 32 grader i skyggen. Vi har gått i så mange timer og beina var helt gele på slutten av begge dagene. Jeg er superfornøyd med turen og skal helt klart tilbake til London. Og da skal jeg spare masse penger! Her kommer et lite knippe med bilder fra turen. 


Hyde Park


Piccadilly Circus


Flere etasjer med treningsklær!! Jeg kom kun ut med et par Nike joggesko :P


Vi har spist masse god mat og ikke særlig Femme fatale vennlig mat. Man må leve litt og livet skjer. Femme fatale fortsetter jeg på i morgen.


Hyde Park. Aldri sett en så stor park før. 


Mine fine nye Nike :-D win win å kjøpe sko på ungdomsavdelingen. Halve prisen og i tillegg er det jo nesten halv pris fra norske priser så disse ble veldig billige ;-)


Klar for å spise ute!


Fine mammaen min.


<3


Camden Town. Akkurat som å gå i syden jo, bare jalla jalla butikker :P Men det var gøy å se den siden av byen og!


Og jeg er endelig stolt eier av min første Michael Kors veske. Denne kjøpte jeg på Selfridges.

 

Kommentarer: 13

En dag i London

Postet: 27.05.2012   Kl: 20:42   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 4

Hello folks! En kjapp update. Nå ligger vi bare å slapper av på rommet etter sinnsykt mange kilometer oppover Oxford street. Helt såre under beina og slitne. Shopping kan være trening det og ;-)

Har fått kjøpt meg 2 par sko og litt klær. Vi var inne på primark og skulle til å handle men de stengte visst litt tidligere på søndager, så vi skal innom dit igjen i morgen. Det er jo så ufattelig billig der.

Nå skal keg komme meg i dusjen før vi skal ut å spise middag :-) vi blogges.

Kommentarer: 4

London baby

Postet: 27.05.2012   Kl: 07:39   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 10

Hallo :-) i skrivende stund sitter jeg i bilen på vei til Gardermoen - skal nemlig til London med mamma, pappa og søster i noen dager og bare slappe av å shoppe. Det skal bli så herlig med et lite avbrekk.

Håper dere får en like fin søndag som meg. Jeg gleder meg som en liten unge til å fly.

Kommentarer: 10

Motivation gets you started, habits is what keeps you going

Postet: 26.05.2012   Kl: 15:05   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 3

Det er noe med det ordtaket der. Innarbeider du deg ikke en vane for å trene å spise sunt så faller du lett tilbake i gamle sko! Hold ut i 1 mnd og vanene setter seg smått som smått på plass i livet ditt. Vonde vaner er vonde å vende er det noe som heter og det er jaggu sant det og! Kommentarer: 3

Resultat av jentekveld

Postet: 26.05.2012   Kl: 11:42   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 8

Handlelisten vår ble etterhver så lang at vi måtte gi oss, haha. 5 is ble det til slutt, vi måtte jo smake på litt av hvert ;-) 2 B&J og 3 Kulinaris. 


 Vi lagde en helt sinnsykt god pizza, den beste vi har smakt på lenge..Når den var ferdig stekt ble den toppet med fersk basilikum. Og ja det er 2 lag med ost. Første med lettost andre med mozarella. En pakke med karbonadedeig krydret med salt, cayennepepper og pizzakrydder og hjemmelaget pizzasaus som Synne stod for. Rødløk, sjampinjong, hakkede tomater, hvitløk, sukrin+ og tomatpurè.. Neste gang bestemte vi oss for å lage bunn selv, denne gangen ble det kjøpebunn:-)


Jeg fikk den opp til slutt, haha!
Sitron er min nye favoritt. Herregud så god den var.


Selvfølgelig alle 3 smaker på en gang :-D

Nei nå skal jeg stikke på trening!! Siste treningsøkt denne uken før jeg får besøk av mamma, pappa og søs :-D Glede <3

Kommentarer: 8

Morgenstund

Postet: 25.05.2012   Kl: 11:06   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 7

God morgen.
I det siste har jeg hatt på vekkerklokken klokken 08, men har lagt å slumret i flere timer fordi jeg ikke har orket å stå opp. Jeg elsker å sove og lade opp til en ny dag, men jeg elsker også å sprette opp klokken 07 om morgen opplagt og full av ny energi! I dag har jeg ladet opp ny energi og er klar for intervaller litt senere i Frognerparken med god musikk på øra.Nå skal jeg sette meg ut i bakgården å lese biokjemi selvom psykologi og kommunikasjon er det vi har eksamen i først, men shit au, jeg trenger lese til biokjemi! 


Det er først nå jeg føler meg som en student. Og absolutt første gang jeg markerer i en bok ever. 


I kveld skal trekløveren, Synne, meg og Helene ha jentekveld med pizza, godis og is :D Om jeg gleder meg? Ja, elsker å være med disse herlige jentene! 
Blogg og bilder fra oppkarbingen kommer ;-)

Kos dere i solstrålene :-)

Kommentarer: 7

Torsdag og mat

Postet: 24.05.2012   Kl: 19:14   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 12

God kveld :-)
Nå har jeg akkurat kommet meg hjem fra frisøren hvor jeg fikk en lysere sommerlook og stusset tuppene mine, de var virkelig grusomme, i følge Sandra, hehe! Om det er en frisør du bør besøke er det Dugg! Uten tvil den beste frisøren jeg har vært hos. Går alltid fornøyd derfra med både farge og klipp. 


Nå som det virkelig er sommer varme er det godt å kunne kose seg med en forfriskende "sjokolademelk". Jeg manglet kun isbiter oppi der så hadde den vært perfekt.
Og sørg for å riste den godt i shakeren så det kommer skum på toppen :-D Og jeg koser meg med god mat. Her er det kyllingfilet på en eng av blomkål og basilikum og 2 egg. Egg er så utrolig godt. 
Egg består av protein og fett samt vitaminer og mineraler. Hovedsakelig fett i plommen og protein i eggehviten. Og visste du at fettet i plommen egner seg til å binde annet fett? Det er blant annet brukt som emulgeringsmiddel i majones. I tillegg inneholder egg riboflavin, niacin, tiamin, vitamin A og D, jern, kalsium, kalium, natrium og fosfor. God grunn til å inkludere egg i kostholdet ditt. 


Selvom jeg pumper jern ved siden av gutta liker jeg også å være litt jålete av meg. I dag dumpet nemlig denne glittrete dingsen i postkassen min :-D 

Kommentarer: 12

Bilder fra photoshooten

Postet: 24.05.2012   Kl: 12:59   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 39

Endelig kan jeg poste bildene og få meg ny header! Takk til Hildegunn :) Om det er noen som vil designe nytt design (mot en billig penge) så si i fra, jeg ønsker meg nytt!Her er et lite utvalg av de bildene som ble tatt.
Løp å kjøp bladet, Stella :-D


 

Kommentarer: 39

Form og sashimi lunsj

Postet: 23.05.2012   Kl: 17:00   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 12

Smått som smått kommer formen seg. Jeg må bare takke Silje Mariela for program, støtte og motivasjon. Uten deg hadde jeg ikke vært der jeg er pr dags dato! Jeg gleder meg til videre samarbeid med deg, for dette her syntes jeg er ordentlig gøy! 


BB topp herfra


Lunsj i dag ble en herlig kreasjon av Salma laks, sesamfrø og soyasaus. At noe så enkelt og sunt kan være så utrolig godt! NAM! 
Dette har jeg da kost meg med i sola! Herlig!

Straks blir det kardiosession nr 2 denne uka her og det er kanskje siste kardio økt denne uken. Jeg får se om jeg får treningene mine til å bli 8 timer samlet i slutten av uka! Hvis ikke blir det fort litt mer kardio :-) Minimum 7 timer aktivitet pr uke! Ellers så står det igjen 2 styrkeøkter som jeg gleder meg til! Det er en så deilig følelse å kunne glede seg til trening..

Håper dere koser dere i sola :-)

Kommentarer: 12

Motivasjonsinnlegg

Postet: 23.05.2012   Kl: 12:11   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 4

God formiddag kjære lesere :) og tusen hjertelig takk for de fine kommentarene på de forrige innleggene :-) settes stor pris på!

FOR et vær!! Jeg tror jaggu jeg skal legge meg ut i parken å lese snart! Men først et lite motivasjonsinnlegg til dere som nøler med å trene inne i dette fine været. Det er jo snakk om kun 1 time! 
Senere i dag har jeg planer om å trene kardio (INNE) med Helene og 2 andre jenter på Femme Fatale :) så hyggelig å møte noen av de andre jentene :D 


Ikke slutt selvom det er blitt sommer. Det blir enda vanskeligere å starte på høsten igjen! Kontinuitet er nøkkelen til sukess, aldri gi opp!


Jeg digger denne dama her - Camille Leblanc Bazinet.


I tillegg har jeg store cravings på denne fantastiske toppen fra Better Bodies. Trykk her for å komme til toppen. Den skal kjøpes inn ASAP nå som sommervarmen har kommet!!

Da håper jeg dere får en flott og sommervarm dag! Vi blogges snart!

Kommentarer: 4

Kveldsmat og fremgangsbilder

Postet: 22.05.2012   Kl: 20:51   Kategori: Framgang  Kommentarer: 23

God kveld :-)


Oktober vs mai. Til tross for en veldig lang berg og dalbane så går det likvel min vei, sakte men sikkert.


Ellers så spiste jeg dette deilige, men ganske enkle kveldsmåltidet i dag. Hamburgerrygg, egg og grønnsaker!

Det ble enda mer blomkål en dette. Tok oppi en buljong i vannet jeg kokte blomkålen i og fikk meg en slags blomkål suppe. 

Kommentarer: 23

Avhengig av mat?

Postet: 22.05.2012   Kl: 13:27   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 19

Først og fremst vil jeg definere det å være avhengig av noe - avhengighet er en makt til å gjøre gjentatte aktiviteter/ting som gir en midlertidig "rus". Det er noe du føler deg tvungdet til å gjøre, selvom du vet det skader deg på en eller annen måte. Over til overskriften og tema, hva vil det egentlig si å være avhengig av mat? Alle må ha mat til visse tider, det er ikke noe man kan unngå uansett. Så kan man kalle det en avhengighet når mat er noe vi trenger?

La oss si du spiser et stort måltid - ingen avhengighet.
La oss si du spiser et stort måltid fort, ender opp med en oppblåst mage og føler deg uvel - alikevel klarer du ikke stoppe å spise mer? Potensielt avhengig. 

For en som er avhenigig av mat kan det være vanskelig å stoppe å spise når enkelte matvarer blir servert. La oss ta et eksempel med en pizza da. For en ikke avhengig person er det null problem å stoppe når h*n føler seg mett og fornøyd. For en avhengig person klarer man nesten ikke stoppe før man er så mett at man fysisk ikke klarer å få ned mer. Det er ikke det at folk som ikke er avhengige har en enorm stålkontroll - det er bare det at de har ikke apetitt for mer! 

Noen mat-avhengige spiser mye, noen spiser ikke nok og noen er til og med avhenging av å være restriktiv. For en mat-avhengig bringer mat med seg glede, underholdening, kontroll, berolighet eller savnet etter kjærlighet i livet. 

Å si til en som er avhengig at nå må du ikke spise så mye eller nå må du slutte - er som å si til en alkoholiker at nå må du slutte å drikke så mye eller kutte ned på inntaket. You get the deal?

 Mange faktorer spiller en rolle i det å utvikle en avhengighet av mat.
- Redsel: De kan være redde for å spise en viss mengde mat, redsel for å bli overvektig, redsel for ukomfertable følelser og sult.

- Kronisk overspising: Å spise mye av prosessert mat kan stimulere hjernens naturlige opiater - god følelse. Regelmessig overspising skaper en toleranse for denne "naturlige rusen". Det vil si, du trenger mer for å oppnå den samme "rusen". 

- Stress: Ulike former for stress kan trigge til en avhengighet. Overspising + stress + mat restriksjon = en kombinasjon for utvikling av en mat avhengighet.  

- Depresjon: Vanligvis forandrer depresjon apetitt, sult og metthetssignaler, likeledes søvnmønster. Normalt søvnmønster (7-9 timer) hjelper oss å holde styr på hormoner som kontrollerer disse signalene. 

Mange overspisere kjenner også sultsignalene bedre enn metthetssignalene.

 Da håper jeg du sitter igjen med litt mer forståelse av hva overspising er!

Innlegg inspirert av denne artiklen

 
Nå skal jeg avgårde på coaching time også er det tid for styrketrening :-D Ha en fantastisk dag videre i sommerværet!


Kommentarer: 19

Morgenstund har gull i munn?

Postet: 22.05.2012   Kl: 10:44   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 5

Jeg sitter her dæv sliten i musklatur og lurer virkelig på hvordan styrkeøkten blir senere i dag! Nå skjønner jeg hva folk mente med at uke 3 var hard på Femme Fatale!!! 

Jeg har masse å glede meg til denne uka blant annet frisør time hos Sandra, jentekveld med Helene, og noe annet som dere får vite senere! Jeg gleder meg! Skal bli helt fantastisk å fikse på håret mitt nå!! Og jeg blir alltid fornøyd hos Sandra! Hun er så flink. 

T-skjorte herfra

Dette her har vært noen av delikatessene jeg har spist.-)


Karbonadedeig med rødløk og varløk - det er så godt det.

Men enda bedre er salmalaks med sesamfrø og soyasaus - det er heaven!!

 

Håper dere får en veldig fin tirsdag :-) Her må jeg konsentrere meg om å komme gjennom styrkeøkten og lese til eksamen. Kommer nok til å bable om eksamen til etter 12 juni :-)

Kommentarer: 5

Good morning og bootygym

Postet: 21.05.2012   Kl: 10:12   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 10

Hallo fine lesere, jeg håper dere har hatt en flott helg og er mega klar for en ny og sprek uke? Det er i hvertfall jeg!

På planen i dag er det kun kardio, så jeg skal ta meg en runde ut i det fine været å gå en tur. Ellers i dag så skal jeg på bloggcamp (haha må le, unnskyld Helene) med Helene i dag. Det kan jo bli.. spennende! 


Nå skal jeg kose meg med en kaffekopp til før jeg hiver meg over litt eksamensstudering, men ender vel opp med å vaske badet eller gjøre alt annet kjenner jeg meg selv rett. Det er jo så utrolig fristende å vaske badet mens man leser eksamen! Og jenter, dere må ta en titt her. Sjekk hva Silje Mariela skal starte ;-)

Stolt av deg, fine coach!

Vi blogges;-)

Kommentarer: 10

Fantastisk søndag

Postet: 20.05.2012   Kl: 19:52   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 6

Hallo :-) I dag har vært en helt fantastisk søndag! Det som bare skulle være en treningsøkt ble til en kjempekoselig og lang lunsj/middag på takterassen hos Helene sammen med fine Synne! Kunne ikke kost meg mer. Disse jentene er helt fantastiske på alle måter! Takk for en herlig dag, jenter <3 


Ja, dette er favorittbuksen min. Uten tvil!
 


Om vi koste oss med god mat og te :-D Oh yeah! En boks jordbær på hver, cottage cheese, røkt laks, mager kesam, valnøtter og litt grønnsaker! Fantastisk. Må ikke være usunn mat for at en skal kose seg! 


Bonus at det var så fint vært og deilig temperatur. Jeg gleder meg til flere slike stunder! De er gull! 

Nå skal jeg få studert litt til eksamen selvom jeg aller helst har lyst til å grave meg ned! 

Kommentarer: 6

Quote of the day og motivasjons musikk

Postet: 19.05.2012   Kl: 20:12   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 12

Så flott og artig å lese de 5 tingene dere liker ved dere selv. Kom igjen å post litt mer positivitet til meg :-D  
 

Om ikke dette får deg til å trekke på smilebåndet og lysten på å hoppe opp av sofaen og ut å løpe så vet ikke jeg! Jeg skulle ønske jeg kunne hive på meg treningsklærne nå å ta en intervalløkt, men nå sitter jeg på bussen til Oslo! 

Ha en flott lørdag :-)

Kommentarer: 12

Tanker om meg selv og den dømmende kraft

Postet: 19.05.2012   Kl: 10:51   Kategori: Personlig  Kommentarer: 27

Hallo alle fine J

Jeg vil starte dagen min i dag med å si 5 ting jeg liker ved den jeg er:

  •   Smilet mitt
  •   At jeg er snill
  •   Rumpa mi
  •  Tennene mine
  •  Min personlige utvikling i det siste

 Jeg oppfordrer deg til å skrive ned fem ting du liker ved deg selv i kommentarfeltet mitt!

Jeg er bevisst og klar over hva jeg tenker om andre og ja jeg kan tenke veldig dømmende om folk jeg ikke aner hvem er, men hvorfor gjør jeg det? Jo, fordi jeg ikke er fornøyd sånn som jeg egentlig er nå. Flere eksperter sier jo at det du tenker om andre er det du føler og tenker om deg selv og jeg skal ikke motsi dem på det for det er jo sant! Jeg har lest boken selvfølelse nå og det var virkelig en wakeup call til å forandre tankegangen. Ville du noen gang sagt til venninnen eller vennen din at «fy faen så stygg du er» eller «fy faen så feit du er»? Antageligvis ikke! Så hvorfor ønsker du å si det til deg selv? Vil du deg selv så vondt? Disse tankene dytter deg ikke oppover i livet og gjør deg heller ikke bedre på noen måte, men det gjør tanker som «fy så fin jeg er i dag» eller « jeg kan oppnå alt jeg vil». Det kommer en dag hvor du til slutt tror på det og det å ha trua på seg selv må være den beste følelsen i verden?


Ikke døm, men le og føl deg bra med deg selv :o)

Jeg jobber hardt med meg selv om dagen og det å endre tankene til det bedre. Selvdestruktive tanker er så ufattelig slitsomt og stressende at det er så lite verdt å bruke energien på disse tankene, men det er jammen lettere sagt en gjort! Jeg jobber på spreng for å stenge ut og/eller bytte om på tankemønsteret til noe positivt og ikke tenke dømmende om andre folk. Hvorfor orker vi egentlig å bruke tid og energi på noe så overfladisk? Når du slutter å tenke dømmende om deg selv, slutter du også å tenke dømmende om andre! I believe that!

Når jeg treffer andre mennesker bryr jeg meg ikke om de er tykke eller tynne, men bryr meg om hvordan de er som personer og hvordan personligheten er. Tykk eller tynn, pen eller mindre pen er ikke kvaliteter jeg ser på hos en god venn eller nye bekjentskap, men heller ærlighet og trygghet.
Kommentarer: 27

Video - pushups og nedtrekk

Postet: 18.05.2012   Kl: 17:55   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 18

Her får dere den andre filmen fra 17. mai økten min! Fikk bra kontakt i latsen på nedtrekken! Digg :-D

Noen ønsker om hva jeg kan skrive om? :-)

Kommentarer: 18

Det er fredag....

Postet: 18.05.2012   Kl: 09:52   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 10

da passer det jaggu meg godt med litt inspirasjon og motivasjon for helgen! Jeg vet at jeg trenger det og freemeal er allerede inntatt så her blir det ikke mer freemeals denne uken ;-)

Jeg håper dere får en strålende dag i dette super været. Det skal i hvertfall jeg, men først en lang kardiotur med Charlie så skal jeg legge meg ut å få litt sol på denne bleike kroppen min! 

Vi blogges!

Kommentarer: 10

Film fra 17. mai økten

Postet: 17.05.2012   Kl: 20:29   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 12

Håper dere har hatt en fin feiring så langt :-) 

Jeg fikk en veldig bra økt til morgen i dag og jaggu som det svei i musklan! Deilig!
Ellers så har jeg holdt meg unna all mat i dag, og grunnen til det er at jeg vet hva som vil skje om jeg først begynner!
Tankegangen min er litt rar. Jeg er et alt eller ingen ting menneske og jeg vet jeg har fler i ryggen som er sånn! Men den tankegangen skal endres. Det må gå an å kose seg med litt uten å ta helt av, det savner jeg! 


Klær herfra og herfra
 

I dag ble det:
Frontbøy - lavrep
Goblet squat
Reverse hypers
Nedtrekk
Skulderpress
Biceps
Triceps

og kardio :-)

Ny film kommer i morgen! Ha en riktig så fin kveld videre.  

Kommentarer: 12

17. mai feiring

Postet: 17.05.2012   Kl: 09:04   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 6

God 17. mai :-)


Jeg har akkurat vært å gått en tur i skogen med Charlie og klarte akkurat å komme meg inn før det startet å bøtte ned fra himmelen, heldigvis. Så fikk Charlie seg en god tur, han blir lei seg om han ikke får gått lang tur. Men regnevær og pelsdott funker ikke godt sammen så det blir kjappe turer når det regner. 

Eller så feirer jeg nasjonaldagen med en treningsøkt ganske snart, skal først lade opp med litt sterk kaffe og en proteinshake. Og resten av dagen skal tilbringes med familien <3Jeg håper dere får en fantastisk fin feiring, selvom det regner :-)

Kommentarer: 6

Home sweet home

Postet: 16.05.2012   Kl: 19:55   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 5

God onsdagskveld :-D


Topp herfra

Da var man endelig kommet seg hjem igjen til familien og treningsfri ble det på meg i dag! Hadde planer om en lang kardiotur med Charlie, men det frister svært lite i dette horrible været vi har! Om jeg gleder meg til treningsøkten i morgen? JA!! Jeg elsker treningsprogrammene fra Silje Mariela, de er alltid gode og gøye å gjennomføre! Harde, effektive og very fun!

Ellers kan jeg meddele at jeg snart kan vise dere bildene fra fotoshooten! :-D


Verdens beste bukse herfra

Ha en strålende kveld! Og husk sitron i vannet ditt ;-)

Kommentarer: 5

På reisefot igjen

Postet: 16.05.2012   Kl: 13:50   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 4

Hallo, nå skal sitter jeg på nationalteateret stasjon og venter på toget til tønsberg, jeg skal sitte på med en venninne fra Tønsberg og hjem til Risør :D for en glede å ikke ta buss hele veien hjem. Supersnilt av deg å spør fine Pernille <3

Når jeg kommet hjem blir det nok en kardiotur med fineste charlie gutten min og avslapping med venner.

Nå har jeg endelig fått planlagt matpakker for hjemturen så jeg ikke går på en smell når jeg kommer hjem, så nå er det torsk og brokkoli + kesam og karamellmonin i baggen min. Gruer meg til å åpne brokkoli matpakka mi etterpå, hahaha;-)

Ha en kjempefin dag :-) vi blogges!

Kommentarer: 4

Prosjekt kutt ned/ut søtning/antioksidanter

Postet: 16.05.2012   Kl: 08:59   Kategori: Kosthold - tips  Kommentarer: 5

Jeg har kuttet drastisk ned på pepsi max og funlight, med unntak når jeg er hjemme, da går det en del pepsi max gitt. Jeg kan ikke si jeg savner det særlig. Det er godt å ikke måtte ha noe søtt hele tiden. Egentlig ikke gått bevisst inn for det, men heller mer ubevisst inn. Det har gått strålende og har ikke store cravings på det. Faktisk så smaker teen bedre uten stevia og vann med sitron har aldri smakt bedre. Å drikke vann med sitron har flere fordeler. Særlig under faste da kroppen frigjør fettsyrer og bruker dette som energi(betaoksidasjon/fettforbrenning) så frigjøres det også toksiner. Sitron og også bær i vannet er med på å hindre disse toksinene i å oksidere i kroppen. Derfor tilfører jeg sitron og bær for antioksidantenes effekt på toksinene.I tillegg sparer man penger på å ikke kjøpe pepsi max og fun light ;-)

 Nå som det går mot sommeren bør du tilsette litt sitron eller eddik i marinaden du har på kjøttet ditt på grillen. Hvorfor? Jo fordi det hjelper å senke produksjonen av AGE( Advanced glycation end products) det er det svarte som kommer på kjøttet og gir mye smak når du steker det for hardt/på høy varme. Dette skjer når sukker og protein i mat reagerer med hverandre (Maillard reaksjonen)
Kommentarer: 5

Tuesday motivation

Postet: 15.05.2012   Kl: 13:49   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 14


Denne toppen her skal i min garderobe når mål er nådd. Motivasjon. Den er jo rålekker. Trykk på bilde for å komme direkte til toppen.

I dag blir det en styrkeøkt + kortintervaller på meg. Kjenner jeg gleder meg til trening og det er en herlig følelse. 


Før og etter trening blir det en liten cocktail med BCAA. Den finner du her. Nam nam! Med BCAA innebords holder jeg fokus under trening og uutholdenheten i musklene blir bedre. Jeg orker mer selv på kaloriunderskudd!

Kommentarer: 14

Sommerformen

Postet: 15.05.2012   Kl: 10:31   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 19

Halloen i luken, kjapp formupdate.


Syntes dere ikke det er på tide med noen skikkelige formbilder. Vel her kommer de! Jeg ønsker å vise dere hvordan jeg ser ut pr. dags dato for så å komme med nye formbilder etter at jeg har startet på Biosignature. Skal også vise etter Femme Fatale, men må si jeg gleder meg enormt til å starte opp med BioSignature at jeg klarer nesten ikke vente!!!  


Dette er utgangspunktet mitt og jeg gleder meg til å bli skrelt litt ;-) 

Nå må jeg løpe til bussen for å rekke coachtimen min. See yah!

Kommentarer: 19

Mandagstrening og muskelfibre

Postet: 14.05.2012   Kl: 16:58   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 23

I dag var det faktisk deilig å kjøre langintervaller. Jeg kan si så mye som at jeg ikke kjørte meg helt ut for jeg vil se fremgang på speedometeret fra uke til uke. Følgende intervaller ble kjørt i dag. 

4 min oppvarming 6 km
4 min løp 9 km
1 min pause 6 km
4 min løp 9 km
1 min pause 6 km
4 min løp 9,5-10km
1 min pause 5 km

5 min total hvile

20 min moderat kardio

Som sagt så er jeg ingen langdistanse løper, men mer sprintertype som liker å få ting raskt ferdig. Det vil si jeg har mest av type 2 muskelfibre i meg.

 Kjennetegn ved type 1 muskelfibre er:
- Langsom rytme
- Meget uutholdende
- Egnet til langvarig innsats

Kjennetegn ved type 2 muskelfibre er:
- Ikke særlig uutholdende
- Kraftigere 
- Egnet til hurtig arbeid 

Begge disse typene er tilstede hos alle, men prosentvis fordelig kan være veldig forskjellig fra person til person. For eksempel en sprinter i toppklassen kan ha så mye som 75% av type 2 mens en maraton løper kan ha like mye av type 1 og bare 25% av type 2. Disse forskjellene er medfødt - så man er altså arvelig disponert for sprint eller maraton. 

Er du en sprinter eller maratoner?

Har du lyst til å være med på Femme Fatale? Da er siste sjanse til å melde seg på i morgen 15. mai! Du vil ikke angre ;-)

Kommentarer: 23

God mandagsmorgen

Postet: 14.05.2012   Kl: 08:57   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 10

Hei :-) i går dro jeg hjem til Oslo igjen og før det så fikk jeg meg en skikkelig god økt på hele kroppen + kortintervaller! Jeg døde nesten under kortintervallene - det var så tungt. Byttet mellom ro maskin og ellipsemaskin. Intervaller på romaskin er døden - prøv det. 


Nå er det kun 2 dager igjen på skolen+ eksamen så har jeg sommerferie fra skolen :-D herregud for en herlig følelse. Gleder meg noe helt sinnsykt til å være ferdig.. 

I dag blir det døden av en intervalløkt. Jeg liker virkelig ikke langkjøring, jeg er mer sprintertype og elsker å løpe fort og kort (nei der tok jeg litt i, elske er ikke riktig). Nå er det straks skoletid for denne frøkna så vi blogges i kveld! :-)

 

Kommentarer: 10

Daglig motivasjon

Postet: 12.05.2012   Kl: 21:17   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 5

Ingen ting er galt med litt motivasjon og inspirasjon på en lørdags kveld? :-) Enjoy


Håper dette ga dere litt lørdags motivasjon og guts til å starte en ny uke. Jeg ønsker dere en fortsatt fin lørdagskveld. 

Kommentarer: 5

Lørdags kos

Postet: 12.05.2012   Kl: 12:39   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 13

God lørdag :-)

I går hadde jeg et herlig freemeal. Speltlomper med røkt laks, nanbrød, dreamis og brødskiver! Jeg ble veldig mett og i dag er kroppen full av vann, hendene mine ser ut som Shrek sine :-D Nå er det hardkjør igjen og det er deilig. Starter uken min som sist, på søndag, så nå jeg gleder meg virkelig til morgendagens økt! Men skal bli godt med en hviledag, for kroppen er virkelig støl etter gårsdagens økt! Høyreps er p.a.i.n.
Den var ikke overraskende god, men god var den. Men den slår ikke karamell og nøtter eller lakris. 

Herlig morgenkardio i dag tidlig i skogen.

Charlie koste seg kjempe masse med å gå denne turen. Herlig å se han så glad!

Nå blir det eksamenspugging :-(

Ha en flott lørdag verdens beste lesere!

Kommentarer: 13

Matglede

Postet: 11.05.2012   Kl: 15:13   Kategori: FemmeFatale  Kommentarer: 8

Heisann, sånn går dagene denne uken matmessig! Det er mye god mat og jeg lider absolutt ingen nød i uke 1 på Femme Fatale

Måltid 1 består av karbonadedeig, avokado eller nøtter og grønnsaker.

Måltid 2 er grønnsaker, kylling og egg


Måltid 3 er en smoothie av blåbær, bringebær, banan og sukrin+

De siste måltidene slår jeg sammen så jeg får både middag og dessert.
Kylling, søtpotet og grønnsaker

Til dessert er det denne herlige karamell kesamen og i går tok jeg Walden Farms sjokoladesirup på. Nam NamKos deg med maten, hver glad for hver bit du tar. Det er viktig å sette pris på den maten man har. Jeg må selv minne meg på dette da jeg har lett for å bare spise for å spise og ikke nyte det! 


Kommentarer: 8

Q&A

Postet: 11.05.2012   Kl: 09:44   Kategori: Blogg  Kommentarer: 7

Kan du fortelle hvilke fordeler/ulemper du har merket ved å gå over til pf? Holder du samme måltidsfrekvens og spisevindu på spisedager? :)
   Fordeler:
- Bedre kontroll på kalorinntak
- Blir mett til alle måltider
- Slippe å stå å kokkelere på kjøkkenet i flere timer
- Mindre fokus på mat
- Færre matbokser på skolen
Ulemper:
- Om jeg spiser frokost er fokuset på mat der hele tiden
Ellers kommer jeg ikke på flere ulemper!

Jeg prøver å holde samme spisevindu hver dag for å holde styr på hormoner. Noen dager blir det 3 måltider andre dager 4 måltider.

 
BCAA før og etter trening :D

Synes du noen ganger at diett/trening kan bli stress og at du på en ,måte skulle ønske at du ikke "måtte"?
- Nå skal jeg ikke pynte på sannheten her og si at jeg ikke kan stresse rundt det her med diett og trening. Ofte stresser jeg ubevisst rundt mat når jeg er usikker og kommer i en periode hvor jeg lar følelsene styre over mat. Da har jeg et indre stress om hva som skjer når jeg spiser for mye. Jeg stresser absolutt ikke om jeg legger på meg 2-3 kg for det er ikke relevant for meg. Det er heller hvordan jeg føler meg etter en periode med litt for mye mat J det er ingen som liker å føle seg dvask og slapp. Men for å klare opp i noe så stresser jeg ikke om jeg har spist en pose med godteri. You?re only a human!

Er det lov å spørre hvor mye du veier? hehe, og hvor høy du er?
Jeg fokuserer ikke særlig på vekten, men heller hvordan jeg føler meg. Jeg vil heller ikke at folk sammenligner seg med vekten min da det ikke gir noen mening. Jeg er 162 cm. Den eneste du skal sammenligne deg med er deg selv. 
Hadde vært spennede å vite mer om de fettmålingene dere gjore hos Silje Mariela og hvilket kosthold/trenig som er optimalt for å få bort fett fra de ulike plassene :)
- Jeg kommer tilbake til dette når jeg vet mer J Vi får ulike protokoller å følge, men jeg har ikke fått vite hvilken protokoll jeg skal kjøre enda.

Hadde også vært spennende å vite hva de andre i ernæringsklassen din synes om din måte å spise på? De på mitt studie får helt "fnatt" av proteinpulver, og tror fremdeles at man får mannemuskler av å trene styrke... Tenk så feil man kan ta!
- Hehe, jeg får ikke særlig mye spørsmål om hverken maten min eller proteinshaken jeg drikker i klassen. Om de legger merke til mine rare matvaner aner jeg ikke. 

Ja, jeg vil som Nicole også gjerne vite hvordan klassen din reagerer :p Går ut som ernæringsfysiolog fra Bjørknes nå- og fy søren så mye snakk det er blitt av PF, BCAA, hard styrketrening osv- er jo til å bli irritert'a det :p(Fordelen er jo at man bare kan lempe noen vitenskaplige studier i fanget på de og da blir det stilt!)
- Hahaha :-D Vi har ikke kommet så langt at vi diskuterer PF, BCAA og hard styrketrening.
Hvordan var du før du begynte å trene styrke? For f.eks 5 år siden
- http://karolineolsen1.blogg.no/1333183474_hvorfor_begynte_jeg_m.html
Det har jeg skrevet om her J

Hva er dine tanker rundt ortoreksi og den voksende kulturen rundt fitness i norge?
- Jeg syntes det er veldig flott at flere får øynene opp for mer proteiner og sunn mat kombinert med styrketrening, i skjønn forening selvsagt. Noen tar det for langt og unngår sosiale settinger fordi det blir servert «usunn» mat eller «mat som ikke står på planen» og det syntes jeg er synd. Man skal leve også folkens. Man kan fint være i en sosial setting og likevel være sunn, selv om noen ser på deg som en kjedelig freak, men who cares!

Hvor mye penger bruker du på mat i månden?
- Grovt rundt 2000 kr.

 

Hvor ofte trener du?
- 5-6 dager i uka

 

Hvor mange kcal spiser du daglig?
- Igjen noe jeg ikke ønsker å si og ikke vet konkret heller, siden man ikke skal kopiere dietten fra andre pga personlige tilpasninger. Men for tiden ligger jeg ikke lavt. For hver uke som går nå på Femme Fatale dropper kaloriene. 
Innlegg om en all maten jeg inntar kommer i et senere innlegg så da kan du sikkert få en viss pekepinn ;) 

 

skeier du ofte ut?
- Både og. Jeg er flink når jeg vil være flink. Og jeg skeier ut når jeg ikke er flink pike. Og jeg kan være en uflink pike i perioder! Believe me ;-)

 

trener du mye kardio?
- Nja, nei egentlig ikke ;-) Perioder med mer kardio enn andre. Nå for tiden ligger jeg på 1 langintervall, 2 kortintervall og 2 moderat kardio i uka. Og ellers prøver jeg å være mer aktiv i dagliglivet som å gå til og fra trening, gå av ett stopp tidligere osv.

 

ser du på parasis hotel :) ?
- HAHA ja det må jeg jo bare få med meg. Fin kveldsunderholdning.

 

bruker du å skylle karbonadedeig får å få ut det ekstra fette? :)
- Nei J

Kommentarer: 7

Motivasjon sa du?

Postet: 10.05.2012   Kl: 10:52   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 11

 Det er sikkert flere enn meg som trenger å bli minnet på hvorfor de driver på som de gjør. Vi ønsker en forandring og det er lett å se seg blind på seg selv og ikke merke at ting går fremover. Hold ut og ha god tålmodighet, en vakker dag er du i mål! Jeg vet det er hardt, men å holde ut i vanskelige tider vil gi deg det du er ute etter! Viktig å ha hode på rett sted under en forandring, stay focused and have FUN!

Ha en knall treningsøkt i dag! Work it baby! 

Kommentarer: 11

Charlie, trening og kaffe

Postet: 10.05.2012   Kl: 10:07   Kategori: Hund  Kommentarer: 15

Sitter her med en kaffekopp etter å ha stått opp 0650 siden Charlie ropte på meg fra nederste trappetrinn. Vi har akkurat kommet hjem fra dyrlegen da han ikke har vært seg selv på noen dager. Han spiser mye rart når vi er ute å går tur og har kastet opp og hatt diare i noen dager :( så vi dro å tok røntgen og fikk klemt ut noen betente analkjertler og nå er gutten min sjanglete etter en beroligende sprøyte! Jeg håper han blir seg selv igjen snart!Ellers så har jeg vært å handlet inn mat her hjemme, så jeg har noe annet enn brød ;-) Mamma og pappa var veldig søte da jeg kom hjem i går kveld, da de hadde kjøpt søtpotet og karbonadedeig til meg uten at jeg spurte ♥ Da ble jeg veldig glad :-D 

Nå er det en liten morgenkaffe og en herlig og god proteinshake  før jeg senere i dag skal ha en kickass treningsøkt. Den ser allerede farlig slitsom ut, men det er heldigvis ikke noen kortintervaller, kun moderat kardio etter styrke i dag!Ha en flott dag så lenge :-) Blogges nok senere ;-)

Kommentarer: 15

Skriv ned mål - og du er ett skritt nærmere målet

Postet: 09.05.2012   Kl: 16:04   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 13

Det ligger noe i ordtaket (?) "it's only a dream until you write it down" - faktisk så mye at det har brent seg fast i hodet mitt etter Silje Mariela sa det til meg. Jeg nevnte tidligere at jeg hadde en bok hvor jeg har skrevet ned drømmer og mål i en bok. Jeg la den fra meg en stund og for litt siden tok jeg den fram og jammen tror du ikke at jeg hadde oppfylt noen av de drømmene? Å kunne huke av et mål er en fantastisk følelse og motivasjon til å skrive ned flere mål og drømmer, legge fra meg boken og titte tilbake å se om noe er oppfylt! 

"Setting goals is the first step in turning the invisible into the visible. "

~Anthony Robbins ~


"By recording your dreams and goals on paper, you set in motion the process of becoming the person you most want to be."

~ Mark Victor Hansen ~

 

"Goals help you channel your energy into action."

~ Les Brown ~


Når man får det ned på papir tror jeg underbevisstheten jobber med å få deg mot målet og drømmen din. Det var etter jeg hadde lest boken til Mia Törnblom, selvfølelse nå, at jeg startet med å skrive ned drømmene mine samt 3 positive ting om meg selv, 3 ting jeg trengte hjelp til og 3 ting jeg er takknemlig for hver dag. Nå har jeg begynt å skrive ned mål daglig for å lettere gjennomføre ting jeg sier jeg skal gjøre. Når det er skrevet ned er det mye lettere å gjennomføre! 

Begynn å skriv dere!!


Kommentarer: 13

Karbonadedeig med søtpotet og tzatziki og karamell kesam + supersmoothie

Postet: 09.05.2012   Kl: 09:20   Kategori: Oppskrifter  Kommentarer: 11

Tusen hjertelig takk for alle eksamens tips, nå skal jeg gå igjennom stoffet på en bedre måte enn det jeg pleier :-) Og håpe på A ;-)

Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er en flink oppskriftsblogg, men jeg slenger ut de gode oppskriftene jeg finner på i ny og ne og dette er intet unntak!

Vi starter med desserten som er uhyre enkel! Denne karamell moninen fant jeg på en barbutikk i Skovveien (Frogner, rett ved busstoppet), jeg så dessverre ikke hva butikken het, men du ser butikken med en gang du går forbi.

+= matorgasme!!! 
Dette er seriøst min nye favorittblanding! Bare prøv det! 


Stek karbonadedeig med rødløk (jeg hadde ikke krydder på) Her har jeg 200 g karbonadedeig.Før du starter å steke karbonadedeigen kutter du opp en søtpotet i slices, krydre med kanel og salt og inn i ovnen på 200 g i ca. 20 min (avhegig av hvor tykke skiver du har kuttet)
Tzatziki har jeg laget av 1/2 boks mager kesam, litt agurk, salt, pepper, sukrin+, og hvitløk om du har (jeg hadde ikke det, men det smakte godt fordet)


Smoothie er sunt, godt og veldig enkelt å lage. Ser for meg at denne kommer til å kjøle godt når sommervarmen kommer! 
150 g frosne bringebær
50 g frosne blåbær
1/2 banan
2 ss double 0% vanilje yoghurt
Litt vann 
1,5 ts sukrin+  

Ha en fin dag :-)

Kommentarer: 11

Eksamen - tips please. Biff og Karamell

Postet: 08.05.2012   Kl: 16:21   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 11

Jeg trenger sårt råd til hvordan man best kan lese effektivt og enkelt til eksamen - har du tips å gi meg? Jeg er igrunn ikke motivert til å lese til noen eksamner og jeg har heller aldri vært det noen gang på mine 15 skoleår, men gir jeg meg for det? Jeg gjør det jeg kan og gir aldri opp! Jeg fortsetter selvom jeg har tenkt tanken på å gi opp - det er beviset på at det virkelig bor en fighter i meg uansett hvor vanskelig ting måtte være! Skole er ikke min sterkeste side, men jeg gjør det likevel fordi jeg ønsker en utdannelse i ryggen! Jeg er en av de som må lese ett kapittel 20 ganger for å i det hele tatt skjønne stoffet (biokjemi) - det jeg med andre ord er god på er å huske enkelte navn. La meg ta NAD+ som et eksempel som betyr nikotin-amid-dinukleotid og PDH som betyr pyruvat dehydrogenase. Ord som dette er null stress for meg å memorere in no time. Når det kommer til forståelse av enkelte temaer trenger jeg nemlig god tid på meg og gi meg gjerne råd til å forstå både enkelt og effektivt. Jeg tenker ekstremt vanskelig.


Verdens søteste Bentley som jeg var så heldig å hilse på for første gang i går. Jeg gleder meg til Charlie skal møte han!


Bukse herfra. Bedre bukse skal du lete lenge etter!


På vei hjem fra trening i dag dro jeg innom en bar butikk (Ja, det var der ja, du kjøpte vanilje monin Silje)
Valget falt på karamell av 3 smaker som var sukkerfrie. Karamell, vanilje og hasselnøtt. Jeg prøvde i kaffen tidligere i dag og mm, men det manglet søtsmak. Neste test blir i mager kesam i kveld! 

Ellers så smakte det helt fantastisk med et støkke biff etter en bokstavelig talt jævlig hard treningsøkt. Høyreps, burpees og påfølgene kortintervaller! Død? Pretty much. 


Kommentarer: 11

Tirsdag

Postet: 08.05.2012   Kl: 09:47   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 5

God morgen snupper :-) dette skal bli en effektiv dag dere - trening - matlaging - studietid på skolen - lage matpakker for skoledagen i morgen - til slutt, slappe av!
Nå skal jeg straks på trening, men først skal deyt gli ned en rykende varm kopp med kaffe ned i magen min og gi meg litt kaffeenergi til en kikcass treningsøkt.

Det blir høyreps i dag og og jeg grugleder meg! Er faktisk ganske sliten i kroppen etter gårsdagens intervalløkt så tanken på høyreps på bein tar litt knekken på meg må jeg si! Men hell no om jeg skal droppe det av den grunn. A quitter never wins and a winner never quits. 

Så en liten peptalk til deg. Les det og TRO på det! Du vil ikke angre på det når du først starter å tror på deg selv! 


Ikke glem spørsmålsrunden for jeg avslutter den snart:-) 

Blogges i kveld!
 

Kommentarer: 5

Intervaller og torskemiddag

Postet: 07.05.2012   Kl: 21:27   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 2

God kveld! Intervalløkten i dag var en nær døden opplevelse - og nesten ikke få puste under løpinga er uutholdelig. Måtte ett øyeblikk sette meg ned i pausene å få pusten igjen før det siste draget skulle løpes. Det eneste jeg hadde i hodet var å ikke gi meg - uansett! Vi klarer mer enn vi tror og du er intet unntak! Med en god dose vilje og bilde av hvordan kroppen din vil bli seendes ut om noen kilo i hodet ditt, får deg gjennom alt av hard trening. Så over til denne fantastiske torske middagen da. Jeg kjøpte i forrige uke fersk torsk på Rimi, noe jeg skulle spist da jeg kjøpte, men drøyde det. Torsken gikk ut for to dager siden men jeg tenkte jeg skulle koke den å se hvordan den smakte. Den smakte salmiakk og var bare å kaste den i søpla med en gang å erstatte det med en kjip boks med tunfisk som var det eneste "ferdige" jeg hadde i kjøleskapet. For en nedtur, torsk er jo så godt med sennep på toppen, manglet bare litt persillesmør over! Jaja, det var den torsken bortkasta og nå har jeg vondt i magen!

Søtpotet med kanel er undervurdert - PRØV det! Smakte himmelsk. 

 

Kommentarer: 2

Bildedryss fra første økt på Femme Fatale

Postet: 07.05.2012   Kl: 11:59   Kategori: FemmeFatale  Kommentarer: 7

Hei, jeg kom meg ikke inn på bloggen i går da jeg hadde tenk å blogge litt bilder fra gårsdagen økt, men da gjør jeg det nå..
Jeg hadde som sagt min første økt på Femme Fatale prosjektet i går og herregud så digg det var, selvom det var høyreps koste jeg livskiten ut av meg :-D 
Ble hele 25 og 20 reps med 60 kg i glute bridge :-D Det svei godt i fuballene gitt!!


Litt grimaser kommer det alltid på trening ;-) Høyreps i skråbenk er ikke til å kødde med :-D


Dette var tungt i går med fulladet muskelglykogen og vann = fort et par kg ekstra. 


Jeg trente sammen med søte Helene som var knallflink i går. 


I går fikk jeg bildene fra fotoshooten og ble mildt sagt overrasket, herregud så bra de ble :D jeg gleder meg til jeg kan vise de til dere! Er i hvertfall ikke første gangen jeg skal stå å trene foran en fotograf, jeg vil ha flere slike bilder! Nei nå er det vel nok bilder av meg i dette innlegget, haha. 
 

Jeg har ca. 3,5 timer igjen av fasten min og har igrunn ikke vært veldig sulten under fasten denne gangen. Jeg sørget for å få i meg et måltid rikt på proteiner. Så ble blant annet cottage cheese, kylling, laks og proteinpulver med kokosmel. 

I dag står det intervaller på planen og de skal utføres etter jeg har brutt fasten. Skal du trene i dag?

- Klem Karoline og har en fin dag!

Kommentarer: 7

Motivational quotes

Postet: 06.05.2012   Kl: 10:23   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 11

I disse tider er det sikkert mange som er på vei mot sommerformen og dietten begynner kanskje å bli litt tung. Da tenkte jeg å gi dere (og meg selvsagt) litt motivasjon på veien. 


You can do it!!!!

Nå skal jeg straks gjøre meg klar og hoppe inn i treningstøyet mitt og stikke på Sats og trene den første økten på Femmefatale med Helene om hun er oppegående etter gårsdagens vin? (OBS. siste frist for å bli med på FF er 15.mai). Jeg har vel sagt jeg gleder meg, har jeg ikke? ;-D 

Men først skal jeg nyte kopp nr. 2 med kruttsterk kaffe før jeg gjør noe som helst annet! Kaffe <3


 Ha en fantastisk søndag fine :-)

Kommentarer: 11

I min handlekurv - klar for 5 uker Femme Fatale

Postet: 05.05.2012   Kl: 17:59   Kategori: FemmeFatale  Kommentarer: 7

God lørdag superlesere ;-D

5 bokser mager kesam
2 pakker karbonadedeig
Bananer
Epler
Søtpotet
Bær
Brokkoli
Salat
Sitron
Røkt laks
Sukkerfritt syltetøy
Kikerter
Sum=397,-

Nå er jeg så MEGA klar til å starte opp med FemmeFatale og jeg starter uken i morgen med en treningsøkt og 20-24 timers faste. Nå kommer endelig motivasjonen til overflaten igjen og den følelsen er herlig. Det er motiverende med et program å følge og i tillegg til alle de andre jentene som er med! Jeg ønsker dere alle lykke til med å kickstarte sommerformen deres! 

Er du med på Femme Fatale? Hvis ikke meld deg på å bli med på oppstart med 60++ andre jenter :-D 


Kommentarer: 7

Lurer du på noe?

Postet: 05.05.2012   Kl: 12:02   Kategori: Blogg  Kommentarer: 9

God morgen solstråler!
Jeg tenkte å kjøre en av disse kleine spørsmålsrundene.Fyr løs, jeg vet det er noe du lurer på ;-)

Kommentarer: 9

BioSignature - fettmålinger

Postet: 04.05.2012   Kl: 17:01   Kategori: BioSignature  Kommentarer: 3

Er det noe som imponerer meg er det ståpåviljen til Silje Mariela og engasjementet hennes i kundene sine og det hun driver med. Flere PT'er burde virkelig lære av henne. De som utdanner seg til PT'er tror de er ferdig med utdannelsen når de er ferdig på skolen og går i de samme sporene hele veien, men det som egentlig er veien er jo å videreutvikle seg og lese seg opp på ny forskning og suge til seg mer kunnskap. Syntes det virkelig er synd for jeg ser så mange dårlige PT'er rundt om på senterene som gir cred til kundene sinde for å utføre kvartbøy! Hallo, fulgt med i timene? Nå er ikke jeg PT og sier ikke jeg kan alt, men jeg kan ærlig si at jeg kan mye om trening og hvordan enkelte øvelser bør utføres ;-) 


3 spente prøvekaniner :-D

Vi målte med fettklypa på 12 forskjellige plasser (hake, kinn, pec, triceps, scapularis, siden ved puppene, suprailiac, mage, lår, kne, legg og hamstrings)
Min LBL (lean body mass) er 58,7 kg det vil si meg som rippa.
Jeg har sannsynligvis mye østrogen i kroppen og lite testosteron (joda, vanlig for jenter det, men ikke en fordel når man trener styrke og vil ned i fettprosent)
Noen av plassene var det syykt vondt å måle noe som kan bety at det er toksiner der. 
Jeg tåler karbohydrater dårlig og har uheldigvis mindre god insulinfølsomhet (men det går det an å gjøre noe med) 

Jeg kan ikke si annet en at jeg gleder meg noe sinnsykt med å starte opp med dette prosjektet og jeg ville ikke hatt noen andre enn Silje Mariela til å coache meg gjennom det! Gled dere til sjokkerende resultater folkens. Jeg har sinnsykt trua på BioSignature! 


 Innlegg om prosjekt Camilla kommer!

Kommentarer: 3

Litt resultater fra fettmålingene av Silje Mariela

Postet: 04.05.2012   Kl: 11:39   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 17

Da var det fredag igjen gitt. Det er skummelt hvor fort tiden egentlig går! Det å leve i nuet er viktig, men sykt vanskelig å få til. Man tenker for mye på det som skal bli gjort og det som aldri ble gjort.

Over til noe kjempe spennende. Nesten akkurat kommet hjem fra Bootygymmet hvor jeg, Helene og Synne fikk målt oss med fettklype på steder rundt om på kroppen og innehelvetes vondt var det enkelte plasser. Det som er så interesasant er jo at det forteller en hel del om hormoner og deg. Jeg fikk blant annet spørsmål som: "om jeg stresser"?, "hvor mange timer jeg sover"?, "ofte lei meg"? osv. Og konstatert at karbohydrater ikke passer til meg, men det visste jeg fra før. Og hvordan? Sjekk om du har mye fett over/ved subscapularis ;-) om du har, kutt ned på inntaket! 

Har mer info å komme med, blant annet min lean bodymass noe jeg fant svært gøy og motiverende å vite. Fettprosenten fokuserte vi ikke på!!

Bilder vil komme senere i kveld ;-)

Nå skal jeg snart spise en boks med cottage cheese og valnøtter. Har nettopp fastet 20,5 timer så for å holde på mine faste måltids-tider ser jeg det best å avslutte klokken 12 for det er da jeg vanligvis pleier å spise mitt første måltid. Og så skal jeg si dere noe! Prøvde meg på frokost i går og det gikk rett vest. Det eneste jeg gjorde var å sitte å vente på når neste måltid skulle være! Not good. Jeg skipper lett over frokost for å kunne klare å holde fokuset rett og ikke måtte vente på når neste måltid skal være. Herregud så slitsomt det er! 

Ønsker dere en riktig flott dag :-) 

Kommentarer: 17

Torsdag, femme fatale og fettmålinger

Postet: 03.05.2012   Kl: 18:46   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 12

Det er helg, noe som er digg, selvom jeg bare har vært på skolen 1 dag :-) Så i dag har jeg rett og slett ikke gjort noe særlig annet enn å levere inn en oppgave og få den ut av verden. Fy flate så deilig å være ferdig FØR tiden. Pleier alltid å utsette slike innleveringer til fristen, men nå var jeg innstilt på å bli ferdig så jeg kunne slappe av litt! Denne uken har jeg egentlig ingen plan på trening eller kosthold, men prøver å holde meg greit i kostveien. Men i dag har jeg kost meg med både dream is og spelt polarbrød ;-) Jeg lader nemlig opp til FEMME FATALE. Hørt rykter om tøffe uker, men herregud jeg gleder meg. (bilde er lånt fra Silje Mariela)

Dette er hva Silje Mariela skal bruke på meg og Helene i morgen. Man kan faktisk finne ut mye interessant med en fettklype om man har de rette kunnskapene om kropp og hormoner. Hvor fettet samler seg kan si mye om din hormonstatus ;-) Jeg vet kroppen min liker seg veeeldig godt der jeg er nå og gjør alt den kan for å freakin stay hvor jeg er nå. Det har jeg virkelig fått kjenne de siste månedene, for den sliter med å komme under et visst tall på vekten. Nå skal jeg nemlig få vite hva jeg kan gjøre for å komme videre!!

Kan ikke si annet en at dette blir såå spennende! 

Dere skal få referat fra morgendagen! 

Kommentarer: 12

Femme Fatale

Postet: 03.05.2012   Kl: 15:08   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 8

Nå har du sjansen til å melde deg på Femme Fatale for mai 2012. Hva er det du venter på? Et opplegg du garantert ikke kommer til å angre på at du kjøpe, ei heller fullførte. 


Opplegget kommer ikke bare med en standard diett og treningsprogram. Her er det full pakke. Du får mye lesestoff å lese på og en god del forklaringer på ting du kanskje ikke visste ;-) 

Jeg deltok på 4 uker og deltar gledelig på Femme Fatale. Bli med du og da vel. Sammen motiverer vi hverandre gjennom gruppen Femme Fatale mai12 på facebook. Oppstart er nå til mandag 7. mai. 

 

Slik er opplegget lagt opp:

? 4-6 treningsøkter per uke- Forutsetter tilgang til treningssenter

? Free Meal + dessert 1 gang pr uke

? Høyreptisjonstrening 

? Lavrepetisjonstrening 

? Intervalløkter

? Lavkalori halve uke 3 og hele uke 4.

? 20-24 timer faste en gang pr uke

Dette får du:

? Nytt program for hver uke

? Kostholdsprogram for hver uke

? Retningslinjer for trening og kosthold

? Oppvarmingsguide

? Øvelsesguide

? Informasjon om faste

? Måletabell

? Motivasjonsguide

? FreeMeal og Alkohol

? Fra diett til vedlikehold

Til en verdi av 1000,- og det er det verdt!
Ta skrittet på vei mot drømmekroppen nå!

Kommentarer: 8

Fantastisk onsdag!

Postet: 02.05.2012   Kl: 17:21   Kategori: Mine mål  Kommentarer: 5

For en herlig og fin dag det er i dag. Drømte meg bort og prøvde å leve å nuet da jeg gikk hjem fra trening. Elsker å se at trærne får grønne blader og buskene får grønne knopper. Gresset blir grønt og folk dukker opp i shorts og t-skjorte. Å kunne vi ikke hatt denne årstiden her lenger. Elsker våren!


Etter gårsdagen prat med Silje Mariela har jeg tatt frem boken min hvor jeg har skrevet ned mål jeg ønsker å oppnå. Kunne krysse av flere mål som er nådd! Hvor gøy er ikke det da ;-) Nå skal jeg starte hver dag med å skrive ned mål for dagen! Når det blir satt ned på papir, ja da blir det altså gjort! "It's a dream until you write it down"Riskaker er innført etter trening igjen! Her har jeg sukkerfritt syltetøy og kokos/sjokolade røre. Laget av kokos mel og sjokoladeprotein - herregud noe så digg!!

Kommentarer: 5

Tirsdagen - bootygymmet

Postet: 02.05.2012   Kl: 11:08   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 13

Hallo, nok en gang kom jeg meg ikke inn på bloggen i går kveld.
Hadde tenkt å blogge om dagen på bootygymme, men den gang ei. 
Da får det blir nå i stedet ;-) 

Halvveis planer er lagt, men det holder jeg tett om enn så lenge, men gled dere ;-)
Nye prosjekter skal startes og du aner ikke hvor mye jeg gleder meg til å starte på noe nytt! 
Først skal jeg starte på Femme Fatale, etter hvert er det noe nytt og spennende som jeg kommer til å fortelle om etterhvert!  

Til fredag skal Silje Mariela måle fettprosenten til meg og Helene og med det kan hun finne ut MYE rart! Jeg gleder meg! Ble mye å glede seg til her nå! :-D

Så slitsomt er prowler ;-)
Haha, Linn - Jeg digger det!


Kommentarer: 13

På min ønskeliste

Postet: 01.05.2012   Kl: 12:13   Kategori: Sko og klær  Kommentarer: 4

Jeg ønsker meg så masse og det er så dritt at man ikke kan kjøpe alt man vil. Studentpenger rekker ikke særlig langt, men her er i hvertfall mine topp 4 ønsker når det gjelder treningsklær om dagen.

(Du kan trykke på bildene for å komme direkte til klærne)
Dette er den beste buksa jeg har hatt på meg noen gang. Så myk mot huden at du nesten ikke føler du har på deg noe. Og i tillegg sitter den som ett skudd ;-)
Denne t-skjorten har et tykt men ganske så mykt og glatt stoff. Jeg hadde såå lyst til å kjøpe den på GP men størrelsen var for stor. 


Både Julie og Kristine har denne capribuksen her og den ser så god ut på at den bare må komme inn sammen med de andre treningsklærne mine! 

 

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/d80e23e71c79bb3fd09dbfedcb49ba42fbcf86c1

Kommentarer: 4

1. mai - bootygym og mat

Postet: 01.05.2012   Kl: 11:51   Kategori: Oppskrifter  Kommentarer: 5

God morgen :-)

Etter mange forsøk på å komme inn på bloggen i går kom jeg til slutt inn til morgen i dag. Jeg hadde nemlig tenkt å blogge noe fantastisk godt jeg spiste i går. 


Du trenger:
1 kyllingfilet
1/2 pose asiatisk wokblandning
1 pose wok krydder
1/2 boks lett kokos melk
Fersk basilikum

Stek først kyllingen til den er gjennomstekt, hell oppi posen med grønnsaker og la det bli varmt før du heller oppi krydder og kokosmelk.
La det putre i noen minutter og voila, ferdig! 

Desserten min ble kokos-sjokolade-"pudding". 
Man tager hva man har.
En slump med kokos mel som du får kjøpt på helsekosten eller Iherb.
En slump med sjokoladeprotein 

= en slump med dette som smaker utrolig godt! Fiberrikt og proteinrik dessert!
Skal prøve å gjøre noe mer spennende ut av denne enkle lille oppskriften og holder dere oppdatert :-)

Kokos mel
Kokos mel er rikt på enzymer, er kalorifattig fordi det er fettredusert, glutenfritt og en veldig rik kilde til fiber.
Magen smiler om du spiser kokosmel.
Inneholder ca 38% kostfiber og ca 19% protein hvorav de 8 essensielle aminosyrene:

 

Hvor herlig er det ikke at det er 1. mai i dag og hvor herlig er det ikke at været er sååå fint? *Lykke*
Senere i dag skal jeg dra med Helene og møte Linn og Silje på bootygymmet for å dytte litt på prowleren og prate litt om hva som skal skje fremover. 
Jeg gleder meg og sitter bare å venter på at klokken skal bli TRE!

Kommentarer: 5
hits