Iherb.com

Postet: 31.07.2010   Kl: 21:04   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 5

Nå har jeg tatt i bruk KupongKode.com og fikk dollar $5 i avslag på min bestilling. Jeg bestilte BCAA, ZMA og Stevia vanilla ekstrakt. Jeg bare håper den når til meg uten noe trøbbel. Bestilte bare 180 g nå for sikker hets skyld.


I morgen blir det trening igjen. Gleder meg! Er så sykt takknemlig for hver treningsøkt jeg gjør og ikke minst til Mr. Fagerli som lager programmet til meg. Endorfiner <3


Da ble det ernæringsfysiologi på helsehøyskolen til høsten. Det vil si om ikke så lenge! Starter 25. august. Jeg gleder meg til noe nytt og spennende! Ny by, ny leilighet, nye mennesker, ny skole, nytt gym, nytt miljø.

Nå har jeg akkurat spist meg mett og god på poteter, kylling, karbonadedeig og salat!

Ha en fortreffelig lørdagskveld :)

Kommentarer: 5

Jippi, herlig

Postet: 29.07.2010   Kl: 10:26   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 5

Finally workout. Har jobba to tidligvakter etterhverandre så har ikke fått sjans til å trene de to dagene, men i dag har jeg fri og sjans til å trene hele dagen. Yes! Kjenner allerede endorfinene våkner til liv.
Skal trene disse øvelsene;
Skråbenk med ekstra bredt grep
Pushups, smalt
Sidehev
Rack chins
Kroc Rows

Kjører alltid dynamisk oppvarming før styrkeøkter. Sjeldent jeg jogger 5 min på mølle

Jada, bicepsen kommer seg den.

 
Og litt tanker, sommern er snart over, jeg har bare 5 vakter igjen av jobben. Hvor ER sommeren? Jeg skal snart på skole igjen. Jeg flytter! Scary!
Kommentarer: 5

KupongKode

Postet: 28.07.2010   Kl: 20:31   Kategori: Blogg  Kommentarer: 0

Smart ting når man vil spare penger, hvertfall for oss som skal bli studenter til høsten :) Sjekk det ut og verv deg inn :)
http://KupongKode.com/promo/12400


Kommentarer: 0

Sunt måltid

Postet: 28.07.2010   Kl: 16:40   Kategori: Oppskrifter  Kommentarer: 5

Blir ikke så mye blogging for tiden da jeg ikke vet helt hva jeg skal skrive om.

Det går i uendlig mange variasjoner av karbonadedeig. Både hjemmelagede kjøttboller til taco salat. Krydder er nøkkelen til variasjon hos meg. Bruker masse indisk. Jeg elsker karri. Tandoori masala går det også mye av. Kjøpte et meksikanskt krydder i dag og det smakte utrolig godt. 
 


Ingen unnskyldning til å ikke spise sunt nå. Her har dere mange ideer med kun karbonededeig. Tar knapt 15-20 min å tilberede.

Kommentarer: 5

The four agreements

Postet: 25.07.2010   Kl: 21:59   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 2

Nå har jeg lastet ned "the four agreements" etter at Heidi Vonka Koi postet et innlegg om favorittbøkene hennes. Jeg har allerede lest The secret 3 ganger så greit med en liten forandring i slike bøker. Tenkte også at det var greit med lydbok som jeg skal høre på nå som jeg skal begynne med mer planlagte kardioøkter.  


Kommentarer: 2

Clean food vs Fast food

Postet: 25.07.2010   Kl: 19:20   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 4

I går merket jeg svært GODT forskjellen på ren mat og behandlet mat. Jeg hadde nemmlig tidenes spisedag ute av kontroll i går, ops. Skjønner ikke at det er mulig å stappe i seg så mye dritt. Og jeg skjønner heller ikke at folk klarer å spise dette hele tiden. Jeg ble rett og slett dårlig og uvel av maten. Sunn mat smaker så mye bedre. Smakene er mer friske og naturlige. Etter å ha spist ren mat i ett halvt år kan jeg ikke tenke meg tilbake til den usunne livsstilen. Det er faktisk sånn at når jeg spiser dritt mat savner jeg den sunne maten.


Noe av det som havnet i min mage i går var; potetgull, peanøtter, to mini hamburgere, brødskiver med sjokade, to kjeks, skruer, dream is, speltlumper med brunost<3 Speltlumper og dream is er godt i motsetning til det andre jeg spiste.

Det var veldig hyggelig i går, men det er dessverre ikke min livsstil lenger å dra ut å feste, jeg er ferdig med det. Av og til er greit :) Syns rett og slett det er kjedelig å dra på byen, vi blir jo bare splittet uansett. Vors er koselig og gøy, men byen blir bare kjedelig, hvertfall her i Risør. Satt i hvertfall pris på en koselig kveld i går :)Søte Elin <3


- Ja, denne etterveksten skal taes snarest! Har bestilt time på Dugg.


Sykt god mat! Nøt hver eneste bit. Karbonadedeig og salat med 3%dressing.
Kommentarer: 4

Usikker

Postet: 23.07.2010   Kl: 19:11   Kategori: Blogg  Kommentarer: 18

Har søkt på bachelor i sykepleie men er på venteliste. Har kommet inn på bachelor i ernæringsfysiologi. Om jeg skal takke ja til ernæringsfysiolog eller ikke er spørsmålet. Hva om jeg kommer inn på sykepleien til slutt. Jeg vil begge deler, men klarer sannelig ikke velge. Ikke så lett å velge når man står på venteliste og jeg må svare helsehøyskolen innen 14 dager. Jeg kan jo alltids ta ernæring først så sykepleie, men om jeg orker 6 år til på skole vet jeg ikke. Heldigvis er jeg ennå ung så jeg har jo mange valgmuligheter.
Kommentarer: 18

Trening

Postet: 21.07.2010   Kl: 11:20   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 4

Nå sitter jeg og drikker proteinkaffen min før jeg stikker på trening for å trene supersett for ben + de øvelsene jeg vil etterpå. Ble så inspirert av Ida i sta at jeg må opp på gymmet for å teste ut. Har ikke trent styrke siden onsdag så skal bli godt å få gjort det.

Fikk også hentemelding på mobilen i dag så da skal jeg hente MyoProteinet og Vital Artic Oil på posten :D

Ha en fin onsdag :)

Kommentarer: 4

Viljestyrke

Postet: 20.07.2010   Kl: 21:21   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 6

Tenkte å lage meg ett innlegg som handler om dette med viljestyrke.

Viljestyrke er svært viktig for å oppnå en suksessfull og sunn livsstil. Har man ikke sterk nok viljestyrke til å forandre livsstil kommer man ikke særlig langt. En varig endring av livsstilen din er det som gjelder når du vil lykkes med en sunn og veltrent kropp.
Har lenge slitt med en svak viljestyrke. Før jeg kontaktet Børge. Jeg tenkte hele tiden dette skal jeg klare, men ga nesten alltid etter for en sjokoladebit eller en pose potetgull før jeg tok meg i skinnet og spurte meg selv hva i alle dager jeg drev på med. Jeg gjør det jo bare 100 ganger værre for meg selv og den dårlige samvittigheten kom snikende inn på meg og jeg ble i svært dårlig humør, ja i opptil flere dager.

Viljestyrken styres i stor grad av din tankegang. For å kunne lykkes må du snu tankegangen din, være motivert og ha ståpåvilje. Det er også mulig å teste ut viljestyrken din på forskjellige måter. Kjøp noe du skal kose deg med på lørdagskvelden på mandag. Ha det synlig og lat som om den ikke ligger der. Kos deg med god samvittighet på lørdagskvelden.

Min måte å holde viljestyrken min i sjakk på er at drømmen om drømmekroppen er så mye sterkere enn lysten på noe usunt at det er nesten uaktuelt å unne meg noe usunt. En gang i blant er het ok. Det andre er at jeg logger daglig i PT-forumet på myrevolution som gjør at jeg vil ha så små som mulig avvik fra kostholdet jeg følger.

Senest i dag fikk jeg satt viljestyrken min hardt på prøve. Is, fastfood og godteri som svermer rundt meg i badeland. Jeg rørte ikke ett gram fordi tanken om å nå målet mitt er større en trangen til slik mat.


Kommentarer: 6

Daglig

Postet: 19.07.2010   Kl: 20:55   Kategori: Daglig  Kommentarer: 6

En vanlig treningsdag for meg ser ca. slik ut;

0900- Kaffe
1000- Proteinkaffe
1005- Trening
1100- Shake karbs + prot
1130-1230- Måltid 1 karb.deig + poteter + ananas + grønnsaker
1600-1630- Måltid 2 bokhvetepannekaker + banan + proteinkaffe <3 beste måltidet
2000-2030- Måltid 3 Laks+kylling + salat

Som dere ser her så liker jeg best å trene på tom mage. Enten tar jeg 20 g MyoProtein eller 6-8 g BCAA som jeg er tom for nå.
 


Hva vil du lese mer om?

Kommentarer: 6

Lørdag

Postet: 17.07.2010   Kl: 22:10   Kategori: Framgang  Kommentarer: 11

Det er lørdag, jeg har vært på jobb og nå sitter jeg her å skal straks legge meg før det er jobb klokken 0700. Bestilte nytt kost og treningsprog i dag fra www.myrevolution.no, nytt prottis pulver og vital artic oil.  Ser fram til 8 hard ass uker. Gleder meg til det kommer :D Skal prioritere bryst og biceps denne gangen!

Pakken fra bodybuilding ble stoppet i tollen for et par dager siden. Irriterendes. De sier det inneholder legemiddel(BCAA) som ikke er lov tilført inn i Norge. Men på mattilsynet står det at det ikke er klassifisert som legemiddel. Nå har jeg sendt mail til både posten og tollvesenet så håper de får ordnet opp i saken og sendt meg det så fort som mulig for jeg er tom for BCAA. 
 
http://mattilsynet.no/aktuelt/nyhetsarkiv/mat/berikede_produkter/statens_legemiddelverk_har_omklassifisert_syntetisk_fremstilte_aminosyrer_63339
 
Ha en super lørdag :)

Karoline <3
 
Kommentarer: 11

Jaa, jeg har lyst på

Postet: 16.07.2010   Kl: 23:58   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 5

Jeg har lyst på baguett med nugatti air. Skikkelig cravings etter det.
Jeg har også lyst på kake, sjokoladekake med skikkelig digg glasur og stratos, også grandiosa også kjeks. Sjokomelk, is, gulrotkake, bolle.

Dette har jeg ikke spist på gudane veit når!

Men drømmen om drømmekroppen er sterkere så dette er way out of my league enn så lenge.

Rå dame!!! Heidi Vuorela.
Kommentarer: 5

Shorts is getting bigger

Postet: 16.07.2010   Kl: 14:12   Kategori: Framgang  Kommentarer: 3

Shortsen blir større og større og jeg blir mindre og mindre. Sakte men sikkert :D

Kommentarer: 3

Ny annonse - X-LIFE

Postet: 16.07.2010   Kl: 00:17   Kategori: Kosttilskudd  Kommentarer: 0

Her har jeg kjøpt både ripped freak og Better Bodies klær. Kjappe på leveranser. Gode tilbud, bra utvalg! Ta en titt!

Kommentarer: 0

Pepsi MAX

Postet: 15.07.2010   Kl: 23:39   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 5

Jeg trenger å dra på pepsi max avvenning. Jeg er avhengig. Drikker jeg ett glass blir det til to, to blir til tre blir til en flaske osv. Jeg er pepsimaxoman. Det rare er at jeg ikke syns det smaker så godt i grunn.


Kommentarer: 5

Trene hvor?

Postet: 15.07.2010   Kl: 22:38   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 10

Hvilket gym anbefaler dere å trene på i Oslo? Nær sentrum-Akerbrygge. Har tenkt på 24fitness eller Gold's gym. Elixia og Sats har jeg ikke så veldig lyst til å trene på med det første.


Denne skal seff bli med inn til Oslo!!
Kommentarer: 10

Snart ny bestilling

Postet: 13.07.2010   Kl: 00:56   Kategori: Kosttilskudd  Kommentarer: 12

Det nærmer seg slutten i myoprotein, neodiet og kost/trenings oppsett så da er det på tide å bestille nytt om ikke så altfor lenge. Som sagt så er jeg inne i den siste uka med trening som består av 3 styrkeøkter.www.myrevolution.no check it out.
Kommentarer: 12

I'm back

Postet: 12.07.2010   Kl: 15:27   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 3

Etter en helg uten nett er jeg nå tilbake :) har fått inn sofa, seng og bord på rommet mitt. Badet er ferdig og kjøkkenet er ferdig. Det er bare soverommene som ikke er helt ferdig ennå. Treningen i helgen ble mange timers gåing på IKEA og flytte seng og sofa opp i andre etasje. Vi var vel ferdig i 0100 på fredagen med å montere sammen tinga.

I morgen har jeg bestilt time til massasje. Å gud som jeg gleder meg. Massasje er det beste jeg vet. Men først er det trening tidelig i morgen. Jeg er inne i deload uke nå, noe som igrunn skal bli deilig. Kommer til å fortsette med kost og treningsoppsett fra Myrevolution.no.

Nå skal jeg kose meg med treningsforum som lå å ventet på meg i posten da jeg kom hjem :D
Bli abonnent du også. Trykk herDette er min visualiseringsplakat. Skal oppdatere den i kveld da jeg har ledig plass i hjørnet der nede.
Kommentarer: 3

Innredning av leilighet

Postet: 07.07.2010   Kl: 13:03   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 7

Til fredag drar jeg, søs og Camilla inn til Oslo for å begynne å innrede leiligheten litt. På handlelisten står det;
Seng
Sofa
Dyner
Puter
Bord
Kluter
Håndkle
Bokhylle
Hyller
Gardiner
Persienner
Klesstativ
Skohylle
Kniver
Gryter
Kjøkkenutstyr
Bestikkhylle

Listen er lang og det er fler ting, men vi får jo noe med hjemmefra også, heldigvis.
Jeg gleder meg kjempe mye til å innrede leiligheten og sove der for første gang i helgen.


Inspo.

Er veldig glad i den lyse og romantiske stilen. Mamma og pappa eier interiør butikk som fører den stilen så blir nok en del ting derfra i leiligheten.
Har laget klar matpakke(bokhvetepannekaker+banan) til jobb senere, trenger ikke mye med meg på jobb heldigvis. Fungerer svært bra med få og store måltider. Man slipper å tenke på klokka og at man snart må hjem for å ha mat. Jeg spiser når jeg er sulten greit og enkelt og spiser til jeg er mett, fyller på med grønnsaker om jeg ikke har blitt mett.

I dag trente jeg dips, Børgepress, knebøy og beinhev. Er så utrolig deilig å trene om morgen. Da er man ferdig og har hele dagen på seg å sole seg og være med venner, utenom de som må på jobb selvsagt!

Ha en fin dag :)

Kommentarer: 7

Litt stille

Postet: 05.07.2010   Kl: 10:10   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 16

Blir litt stille fra meg om dagen. Har ikke særlig mye å skrive. Det går i det samme om dagen. Jobb og trening og slappe av hjemme. I dag har jeg blant annet fri fra jobb men så jobber jeg 3 dager igjen så fri i helgen! Jobber faktisk hver helg i juli utenom denne. Men da blir det jo ekstra penger pga helgetillegg så det gjør meg ingen ting :)

Jeg er inne i den 7 og nest siste uka i programmet mitt fra Børge og jeg gleder meg til 8 nye.Periodisk faste går bra og jeg trives med det.

Store men få måltider.

Trening med kun BCAA gikk over all forventninger, økning i alle øvelsene.


Snart jeg jeg spise dagens første måltid som blir bokhvetepannekaker. Ah de er såå gode. Prøver å spe ut så mye som mulig med vann uten at de deler seg når jeg steker de så jeg kan få spise fler :pHa en fin dag :)
Kommentarer: 16

Trening

Postet: 02.07.2010   Kl: 08:59   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 9

Nå stikker jeg på trening. Tester ut hvordan økten blir med bare BCAA i kroppen. Gleeder meg til frokost når jeg kommer hjem ja, for jeg er suulten nå!!

Nå skal det trenes
Rack pull
Foroverbøyd roing
Chins
Drag curl

I love it!Motivasjon!!!
Kommentarer: 9

Enda mer mat- forrett & hovedrett

Postet: 01.07.2010   Kl: 21:15   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 1

Nå som jeg kan spise mer til hvert måltid har jeg plutselig blitt mye flinkere til å lage mat, eller maten ser i hvertfall bedre ut. Jeg er ingen stor fan av å stå på kjøkkenet å lage mat, da jeg helst vil at maten skal bli fort ferdig. Bruker maks 20 min på å lage ett måltid.

Forrett- rekesalat med 3% dressing


Hovedrett - Laks og salat med 2 soltørka tomater til dessert. Mmm mett i magen.

Dette blir aldri kjedelig og jeg bare elsker laks. Reker burde jeg spise mer av!

Har kost meg den siste fridagen før jeg begynner i sommerturnus. I morgen er det jobb for fullt og det krever planlegging for min del. Trening, jobb og fritid!
Kommentarer: 1

Herlige sommer

Postet: 01.07.2010   Kl: 16:27   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 6

I dag er det så varmt og deilig. Ligget i sola i hele dag utenom en times tid på gymmet og litt matlaging. Laget den porsjonen med mat etter trening. Just see!!

Poteter, karbonade kjøttboller som du nesten ikke ser, ananas og masse salat. Ble god og mett etter dette, da er jeg fornøyd.


2 etter treningsshaker. I stede for å mikse en med alt i lagde jeg halve med banan og jordbærprotein og halve med banan, blåbær og BCAA. Jeg foretrekker den friske med blåbær.
Prøvde meg også på å lage en versjon av iste. Jeg elsker iste så for min del var dette en knall erstatning til Nestea sin sukkerfrie iste.

Slik gjør du:
Kok vann- nå målte ikke jeg opp vannet men regner med det ble ca. 8 dl.
6 te poser, kan godt ta fler - jeg brukte grønn te med lemon
15 suketter + litt sukrin
La te-posene trekke i 5-6 minutter
Avkjøl og nyt med en frisk limesaft og isbiter
Hadde også litt ekstra sukrin oppi glasset.
Kommentarer: 6
hits