Furious Karoline - på tide med en pause

Postet: 13.07.2012   Kl: 22:37   Kategori: Personlig  Kommentarer: 16

Hey you, jeg merker bloggingen blir slækk samtidig som jeg blir slækk ;-) 

Jeg er absolutt ikke motivert til hverken blogging, trening eller kylling og salat. Innlegget som Kristine skrev for noen dager siden traff meg rett i hjerterota. Og jeg kan si meg glatt enig i hvert eneste ord. Mine blogglesende tider er over - foruten et par gode venner av meg. Alt av fitnessgrupper og sider er fjernet fra min facebook - det gjør meg kun "deprimert" om dagen og ikke blir jeg motivert av det om dagen, det driver meg kun i motsatt retning.

Det er dette fokuset som har tatt overhånd på meg i lang tid og nå er det stopp. Jeg har lenge drevet kroppen min mot sin vilje, men aldri helt turt å stole 100% for hva den forteller meg i fare for å faile. Men hello failing er jo akkurat det jeg driver med? Jeg er både frustrert og overgitt over hvordan jeg går(har gått) i min egen boble og ikke turt å stole på meg selv. Jeg er blitt en meget stresset person i hodet mitt etter alt fokuset og redselen for å legge på seg og en haug av andre stressende faktorer. Det er på tide å gi slipp, det er skummelt, men hodet trenger en liten ferie og jeg burde hatt ferie selv. Jeg burde ha dratt langt vekk, til sydligere strøk, ligget på en strand med paraplydrink, ikke hatt en bekymrende tanke og bare slappet totalt av. 

Man må tørre å tro på seg selv.

Med dette sagt, så har dere nok skjønt at jeg trenger en pause fra dette "presset". Presset som driver meg mot min hensikt. 

Og en ting før jeg skal hoppe i dusjen, finne boka og legge meg godt til rette i senga så vil jeg bare si til Linn, Silje Mariela og Helene at jeg savner dere og gleder meg sinnsykt til å komme tilbake til Oslo igjen å være med dere ♥ Englene mine! 

Ikke minst, så setter jeg enormt pris på at du tar en titt innom min blogg og jeg kommer garantert tilbake med dobbelt så mye styrke..

Kommentarer: 16

Torsdag kanskje

Postet: 12.07.2012   Kl: 15:38   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 4

Hei alle sammen :)

På høy tid å starte å lese litt om kroppen etter en lang pause etter eksamen. Jeg har nå bestilt 3 bøker som er relevant til jobben jeg skal drive på med etter jeg er ferdig utdannet. 

1. Mastering Leptin

2. Cortisol Connection

 3. Master your metabolism

Alt som har med hormoner å gjøre finner jeg ganske så interessant og spennende så har du noen bøker å anbefale meg så keep em' comin'. Både trening og kosthold. 
 

De 2 første er det coachen som har anbefalt meg, den 3. ble jeg inspirert til å kjøpe av Beate.

Jeg er snart ferdig med boken jeg startet på for noen uker siden og nå er det slik at jeg ikke kan legge den fra meg før jeg evt sovner fra den!

Det var det for denne gang, nå skal jeg ut på tur som vanlig med vovven min.

Seeya.

Kommentarer: 4

11.07.2012

Postet: 11.07.2012   Kl: 12:15   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 17

God dag alle :-) 

I går var en veldig fin fri dag og jeg solte meg på Mindalen med min kjære søster. I tillegg fisket vi og vi fikk napp hver gang vi hev uti kroken. 12 makrell ble det og en deilig middag ble laget til mamma og pappa når de kom hjem fra jobb! Makrell, agurksalat og lettrømme er undervurdert. 

Nå skal jeg straks hive meg ut på tur med Charlie som begynner å bli mye bedre. I morgen skal vi fjerne sting hos dyrlegen, jeg gleder meg til såret er grodd helt og vi kan leke som før :)

Får se om det blir en liten styrkeøkt etter jobb i dag, jeg lengter etter gode økter!

Noen som kan gi meg litt motivasjon? :)

Kommentarer: 17

Helgen oppsummert

Postet: 08.07.2012   Kl: 23:32   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 10

Hallo :)

I går var jeg i bursdag med en herlig jentegjeng og feiret Lenemor med sine 21 år <3 
Og som dere kanskje ser så var det pirate theme! 
Hipp hurra for Lene!

Takk for en fin kveld, jenter!


Jeg (eller mamma) har også fått sydd scrunch på bikiniunderdelen min så den ikke er slapp i rumpa = den sitter bedre og ser mye finere ut.
Jeg ser også nå at strikket kunne vært enda mer dratt så det ble enda mer scrunch :) 

Ellers så persa jeg med 67,5 kg i benken i går. Hell to the yes, endelig. 

I dag så har jeg kun latet meg i sola med familien og fått litt farge på den likbleke skrotten min. 
Nå treffer hodet snart puta og det skal bli utrolig deilig å sove i natt og lade opp til en ny og frisk mandag.
God natt dere ;) 

Kommentarer: 10

Motivasjon trengs

Postet: 07.07.2012   Kl: 13:43   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 4Nå stikker jeg på trening. 

4x10 - knebøy
6x10 markløft
Dumbellswing
Step ups


Mitt program i dag :) 

Kommentarer: 4

Ja, vi elsker pakker

Postet: 06.07.2012   Kl: 19:59   Kategori: Sko og klær  Kommentarer: 8

Wiihuu - smilte godt da sponsorpakken dumpet ned i postkassa mi i dag. Tommel opp for rask levering!Better bodies buksen finner du her
Better bodies toppen (rosa) finner du her
Better bodies toppen (turkis) finner du her (25% rabatt)

Veeldig fornøyd med klærne :-D Gleder meg til trening nå!

Ha en fin kveld - jeg oppdaterer med bilder på Instagram fra kvelden: du finner meg som karolineolsen1. 

Kommentarer: 8

ISPINNER

Postet: 05.07.2012   Kl: 22:42   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 3

Endelig fikk jeg kjøpt meg ispinner så jeg kan lage min egen saftis :D Ellers så har jeg bare ligget å lest i boka ute i solasteika i dag og vært en tur på jobb. 

Gleder meg til å smake på isen og forhåpentligvis kommer det en pakke fra verdens beste sponsor i morgen :D Gleder meg. 

Dere får ha en riktig god natt kjære lesere :-) 

Kommentarer: 3

Pestomarinert kylling

Postet: 04.07.2012   Kl: 13:31   Kategori: Oppskrifter  Kommentarer: 9

Da har jeg fått stekt de megasvære kyllingbrysta som sikkert veide 400 g hver - så da delte jeg de i to. Jeg marinerte alle brystene med ca 1 ts grønn pesto til sammen (trenger ikke dynke kylling i pesto for at det skal smake). Nam nam sier jeg bare! 

Jeg delte så kyllingen og stappet en osteskive nedi - gud så nammi!
Melon til dessert (som jeg spiste først, hihi)

Denne uken har jeg kun 2 jobbdager så da håper jeg på litt sol og varme så jeg kan late meg på terassen å lese og få litt sol på denne likbleke kroppen min ;)

Kommentarer: 9

Supert tilbud

Postet: 04.07.2012   Kl: 10:27   Kategori: Sko og klær  Kommentarer: 2

Har du fått med deg dette? Genialt - jeg elsker denne toppen og gjett om jeg har lagt inn bestilling på en til ;-) Da blir det turkis. Gleder meg til toppene dumper ned i postkassen. Den andre får dere se når jeg får den. 


Trykk på bilde for å komme til treningstoppen

Ellers ønsker jeg dere en super dag :-) 

Kommentarer: 2

Markløft 10x10

Postet: 02.07.2012   Kl: 21:04   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 13

I dag tok jeg en dag hvor jeg trente hva jeg ville og ikke fulgte noe program. Det ble hardt og intensivt. Jeg kjørte på med 10x10 på markløft og herregud så sliten jeg var på sett nr 10, men herregud så deilig :-D Deretter så ble det kettelbellswing (bare med hantel) + pushups + jump squats = hjerterytmen i været. 

Ellers så kan jeg si at det har vært en tøff uke psykisk mtp mat, men klatrer oppover stigen igjen. Det føles ut som jeg har en djevel og en engel på hver side av skuldrene, den ene sier spis dette, det gjør ingen ting og den andre sier at jeg ikke burde. Det er et konstant kaos oppi hodet for tiden og jeg hater det! Kan ikke disse tankene og følelsene bare forlate hodet mitt? 

Vel, da skal jeg kose litt med uvitende-om-hva-som-har-skjedd-Charlie så er det senga. Jeg syntes så grusomt synd på han at det skjærer i hjerterota mi :( men noen dager til nå så blir han nok fin igjen. 

Kommentarer: 13

Lille Charlie gutten min

Postet: 02.07.2012   Kl: 11:37   Kategori: Hund  Kommentarer: 5

Nå har Charlie akkurat blitt kastrert. Grunnen til at vi gjorde dette var fordi at han er ekstremt seksuelt frustrert og starter å jokke på nevøen min og andre noe som ikke er greit. Han ligger også inne å piper siden han lukter hunnhunder og har veldig gjerne lyst til å ut å leke med de. Nå ligger han å sover og slapper av og jeg håper ikke han har det altfor vondt. 

Er det noen av dere som har kastrert hunden deres og som har noen råd til meg. Jeg vil så gjerne hjelpe han, men jeg ser jo at det er lite jeg kan gjøre annet enn å gi han kjærlighet. 

Kommentarer: 5
hits