Ukens treningsplan

Postet: 29.08.2011   Kl: 15:41   Kategori: Mine mål  Kommentarer: 14

Planlegger denne uken litt:

Mandag
Styrke rygg og skuldre + komplekser og eller intervaller

 

Tirsdag
Styrke bein og bryst + komplekser

 

Onsdag
Hvile eller intervaller

 

Torsdag:
Styrke rygg skuldre + komplekser

 

Fredag:
Styrke bein og bryst + intervaller

 

Lørdag
Hvile/kardio

 

Søndag
Hvile/kardio/intervaller

 

Starter hardt etter en helg med masse god mat :-)

 

Kommentarer: 14

Lørdag

Postet: 28.08.2011   Kl: 14:24   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 16

Hei :-)

 

I går ble det en veldig spontan tur ut å spise god mat og drikke  med noen venninner. Det er som oftes de spontane turene som blir de gøyeste og det slo jammen ikke feil. Vi hadde det super koselig med tapas, vin og drinker. Angrer ikke ett sekund på at jeg ble med. Det er det koseligste jeg har vært med på på veldig lenge! Anbefaler virkelig San Leandro tapas på Majorstua. Super god service, mat og ikke minst gode priser! Vi fikk mye for penga!


Nam, nam, naam
Dette ble ett av måltidene i går. Og skal gjentas nå. Elsker laks og egg!

 

Vurderer en gåtur senere i dag. Har blitt en uke med mange intensive økter så en gåtur passer seg bra i dag!

 

Håper dere hadde en like fin lørdag som meg :-)

Kommentarer: 16

Trening og mat nå

Postet: 25.08.2011   Kl: 15:42   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 28

Heeheey folkens.
Det er snart tid for en treningsøkt på bein og bryst, etter styrkeøktene skal jeg innføre komplekser igjen <3 gud, jeg har egentlig savnet det litt :-) Kjøre seg skikkelig ut. Nå lader jeg opp med en banan, celsius, jack3d og BCAA


Låra kommer seg og vekten går nedover. Snakker vi happy?
Etter en heftig intensiv økt på Elixia, jeg var en vandrende energibombe som ikke klarte å stoppe, men måtte gi meg til slutt. Hehe. Styrke, komplekser og intervaller i en økt er heftig og deilig :-D

 

Når det gjelder maten går det meget fint. Holder meg for det meste til cottage cheese, karbonadedeig, egg, frukt i forbindelse med trening, grønnsaker, masse bær. Er veldig matlei og orker ikke lage så mye mat så blir forholdsvis enkle løsninger nå! Satser kanskje på kylling i kveld, det er det lenge siden jeg har spist! Tror det blir kylling og mirakelnudler med peanøttsmør (nye smaker må testes ut)

Ha en fin dag videre!


Kommentarer: 28

Hei - liten update + vinneren av gjettekonken

Postet: 22.08.2011   Kl: 16:15   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 5

Kreative overskrifter jeg har om dagen gitt!

Den som kom nærmest i gjettekonkurransen var søte lovelyliller som tippet 360 g karb. Resultatet var 355,9 g karb i måltidet. Send meg adressen din på mail Liller så skal jeg sende deg en liten premie :-D

 

Ellers møte jeg supersøte Stine i går for en treningsøkt :-) Det syntes jeg var veldig koselig, ordentlig søt og hyggelig jente, håper på flere treningsøkter.I dag blir det trening av bein og skuldre samt litt bi og tri! Skal bli biff i bicepsen nå. Me want big guns!

Kommentarer: 5

Fri og intervalltrening

Postet: 19.08.2011   Kl: 16:56   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 21

Hello party people ;-) eller ikke! Anyway, fredager betyr fri og det digger jeg veldig mye. Det har blitt mye daffing i dag, men litt vasking og ryddig av kjøkken og rommet kan jeg skryte på meg.


Ellers så går det fremover her og jeg føler ryggen og skuldre har fått vokst seg litt i sommer :-p


Så over til intervalltrening som så slik ut:
5 min oppvarming på 6,5-7 speed
Deretter 5 intervaller på speed 12-11-10,5-10-7 à 2 min med 1 min pause mellom. Holdt på å spy under siste intervall, det var så slitsomt men jeg skulle ikke gi meg før de 2 minuttene var gått. Deretter 14 min rask gange.

Ble også GPP øvelser og tøying så nå sitter jeg i sofaen med god samvittighet og 1 boks pepsimax.


Yes, sweatish.

Fortsett og gjett på hvor mange karbs jeg fikk i meg i går da ;-)

Kommentarer: 21

Heaven + gjettekonk

Postet: 18.08.2011   Kl: 19:47   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 20

Jeg sa tidligere at jeg ikke skulle ha "spisedag", men følte kroppen trengte påfyll i dag da jeg nesten ikke fikk beina med meg. Virkelig tom og svimmel i dag, men fyyy fader for en digg økt jeg fikk før oppkarbing. Jeg kunne holdt på i timesvis. Men 1,5 time syntes jeg holdt med høyrep trening. Før trening ble det 1 banan, 1 celsius, 1 g L-tyrosine og 5,5g jack3d. Så noen at jeg ble svett tro? Jeg seriøst halvdør av svette når jeg trener. Begynner å svette under oppvarming jeg, jeg er en vandrende badstue!


Nam 150 g havregryn, blåbær og banan i tillegg ble det nesten en pakke riskaker, en pakke lomper og 70 g golean frokostblanding! Herlig påfyll. God og mett og gleder meg til en kick ass intervalløkt og skadeforebyggende øvelser i morgen :-) Nå er jeg sinnsykt tørst etter all karben. Gjett hvor mye karb det ble? En overraskelse i posten til de som klarer ;-)

 

Ha en alldeles flott kveld videre!
Kommentarer: 20

Halloy i luken - dagen i bilder

Postet: 15.08.2011   Kl: 20:54   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 20


Before workout. 1/2 banan(den var spist opp) 1 celsius, 1 g l-tyrosine, 20 g Pro Blend


Hæppi gørl klar for trening. Vekten i dag viste -2,8 kg, yeah, på god vei. Sommerens utskeielser satt fart på sakene tror jeg. Hehe får håpe det fortsetter i denne retningen! Jeg fikk en knalløkt i dag på ben og skuldre, så jeg var hæppi da jeg dro fra trening også :-D


Ellers måtte jeg faktisk handle litt i dag. Jeg har hatt så sykt cravings på salmalaks i det siste så måtte kjøpe det, ellers har jeg spist opp de boksene med keso jeg kjøpte så litt cottage cheese måtte kjøpes samt litt grønnsaker, eple, ketchup, mager vanilje kesam, blåbær, karbonadedeig og laks.


Det smakte alldeles perfekt, det eneste som manglet var sesamfrø, men det glemte jeg å kjøpe.
Ellers så bare måtte jeg kjøpe meg en ny treningstights. Rekker jo ikke vaske de andre buksene jeg har så dette trengte jeg. Litt motivasjonsboost også!


Kommentarer: 20

Sverige saker og dritt dag

Postet: 14.08.2011   Kl: 18:56   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 13


Noen som er tørst her i huset ja, hehe!


Vitaminer, krydder og pofiber


Egg <3

 

Ellers ble det masse kylling, bacon, keso, lavkalori syltetøy, tyggis, kjøttpålegg og ost. Nå har jeg proteiner, drikke og vitaminer for en liten stund, hehe!


Ja, og så til noe lite hyggelig. Da jeg skulle på trening tidligere i dag oppdaget jeg at sykkelen min var stjelt :( sto å letet etter den og så oppdaget jeg at låsen hang igjen ødelagt. At noen folk kan være så jævlig frekke å stjele. Skjønner meg virkelig ikke på det.

 

Ikke nok med det fikk jeg bot på bussen fordi den stygge billette jeg akkurat hadde kjøpt ikke hadde blitt gyldig enda. Yeah, det var den lykklige dagen. Jeg fikk til to ganske bra økter da i og med at energien min ikke var positiv etter hendelsene i dag. Så fikk ut litt aggresjon på trening :-P

Kommentarer: 13

Sverigetur, Oslo, Golean frokostblanding og mirakel nudlene

Postet: 13.08.2011   Kl: 10:37   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 16

Hei sporty folk ;-D


Frokostblanding smakte sykt digg. Fast mat etter trening fremover :-D Holdt meg faktisk mett på denne en stund, at JEG holder meg mett på karbs er utrolig! Gleder meg til i morgen, da skal nok en skål nedi magen etter styrketrening!


I går var en helt fantastisk og varm dag og trolig det siste badet (les: dukkert) ble gjort og de siste solstrålene traff hele kroppen i bikini. I dag skal jeg nemlig tilbake til Oslo igjen og gjøre meg skoleklar B-)
På veien inn svipper vi innom Sverige en tur og handler kjøtt, pepsi max, red bull og masse andre god saker.


Nudlene smakte myye bedre når jeg spiste de med karbonadedeig og varmet de. Tok de oppi når karbonadedeigen var ferdig stekt og rørte litt rundt så de ble varme. Mye bedre og ganske godkjent for meg. Smakte faktisk litt spaghetti :-) Men de må dynkes med ketchup, hehe.Så er spørsmålet om jeg har ork til å løpe de fandens intervallene i dag. Var veldig sliten da jeg la meg i går og veldig sliten da jeg sto opp i dag. Bena fikk kjørt seg i går, særlig hamstrings og det kjennes godt i dag. Lurer derfor på om jeg heller skal kjøre dobbelt opp i morgen da jeg ikke har noe spesielt jeg skal gjøre eller finne på. Eller jo det har jeg jo. Skal besøke søte Thora min <3 Men det kan jeg snike inn mellom øktene :-)

Ha en riktig fin lørdag :-)

Kommentarer: 16

Pakke fra Iherb og mat

Postet: 11.08.2011   Kl: 21:05   Kategori: Kosthold - tips  Kommentarer: 17


My delicious breakfast/lunch <3


Hmm, pakka fra Iherb levert på døren :D


Etter tips fra Torbjørn fikk jeg øynene opp for denne proteinberikede frokostblandingen :-D
Og btw, besøk bloggen hans for fantastisk lekre og sunne oppskrifter.
Mirakel nudler og kiss my face ansiktskremer falt også ned i handlekurven. Nudlene var spesielle. De smakte ikke særlig mye, men konsistensen var meget ekkel. Kvalmende med greit som vomfyll :)

Til kvelds ble det herlige proteinlapper.
1 egg
2 hvitter (for ikke å få omlettsmak på lappene)
20 g activate elite gold sjokolade 

50 g vanilje kesam, mager
Kanel og stevia med kanelsmak


Herlig kveldsmat til en sulten jente, dog ikke nok til å mette meg ;-)


Kommentarer: 17

Gårsdagens kveldsmat og dessert

Postet: 11.08.2011   Kl: 09:07   Kategori: Kosthold - tips  Kommentarer: 13


Laks, kylling og en pakke spinat :)


Til dessert ble det bær igjen, men denne gangen med mager vaniljekesam. Herregud så godt det var. Blir det samme i dag og :)


Nå lader jeg opp til en intervalløkt med proteinkaffe med cinnamon stevia, nam. Puh, skal bli deilig å bli ferdig med de.Jeg tror jeg går for tabata i dag. Kjapt, enkelt og greit. Liker det sånn. L-tyrosine er nede i magen og jeg er klar for å slenge meg på sykkelen og løpe.

God trening til meg selv og dere andre som skal trene :)

Kommentarer: 13

Dagens middag og dessert

Postet: 10.08.2011   Kl: 15:32   Kategori: Kosthold - tips  Kommentarer: 21


300 g karbonadedeig, rødløk, sukkerfri ketchup og ost (men det tok jeg på etterpå, fant ut at jeg ville ha ost og) Jeg er en sucker for karbonadedeig uten krydder. Det smaker så mye bedre enn med krydder. Haha jeg er rar, men jeg er ikke den eneste som liker karbonadedeig clean.


Til dessert ble det 200 g bær :) Naam jeg elsker bær, spesielt bringebær. Ferske bær er best, men frosne går ned de og!

 

Så deilig det er å spise slik mat igjen. Hadde nesten glemt hvor godt det egentlig smaker med sunn mat! Usunn mat kan ikke måle seg med dette, i tillegg kan du spise dobbelt så mye ;-) Lenge leve clean food :)

Kommentarer: 21

2. styrkeøkt

Postet: 10.08.2011   Kl: 11:05   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 22

Hei og god formiddag alle sammen :-) Nå stikker jeg straks på trening og denne gang med null kylling i ovnen. Det hadde seg nemlig slik at jeg dro på trening på mandag og midt under treningen kom jeg på at jeg hadde kylling i ovnen så jeg måtte bare hoppe på sykkelen og rase hjem. Da jeg var kommet halvveis kom jeg på at jeg hadde slått av ovnen men hadde bare glemte å ta ut kyllingen av ovnen så ingen skade skjedd :-P hehe. Så nå blir det fortsettelse på den økten. Rygg og bryst skal få kjørt seg og kanskje litt annet og. Foroverbøyd roing <3

Nå lader jeg opp til en styrkeøkt med en proteinshake og nyplukket eple fra hagen til bestemor og bestefar, syrlige og knallgode.

 

Hva skal du trene i dag?

Kommentarer: 22

En dag hos meg

Postet: 09.08.2011   Kl: 21:25   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 17

I dag hadde jeg egentlig tenkt å løpe intervaller, men de ekstra kiloene som har satt seg på rumpa i sommer gjorde at jeg ikke ville alikevel (haha, tenk å tenke slik da, det er jo da jeg egentlig trenger den økta). Jeg dro heller ut i skogen og lekte meg litt. Jeg vet jeg ville blitt skuffet om jeg hadde dratt på intervalltrening i og med at speeden på mølla ikke hadde vært like bra som før spisekickene satt inn. Jeg var nemlig på god vei til en bra kondis før det. Har fortsatt tid igjen til de 2 intervalløktene jeg skal ha i løpet av uka. Tok heller kardio i skogen i stedenfor så da er den økta ferdig :)

Treningsplan fremover blir 7 dager i uka. 2 intervalløkter, 1 moderat kardio, 4 styrkeøkter (2 lavrep og 2 høyrep)
Trives godt med å trene hver dag og har ingen problemer med å finne tid til det heller ;-)

 

Kan bare ikke få sagt det nok hvor mye jeg gleder meg til å komme inn i de gode vanene mine igjen. Null fristelser i kjøleskap eller skap, kun mat jeg skal spise, sunn, proteinrikt og mettende! Null brød og fristende pålegg i mitt kjøkken nei!Ha en god natt ;-)

Kommentarer: 17

Endelig trening

Postet: 08.08.2011   Kl: 11:52   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 26

Endelig tid for litt trening av denne kroppen. Deilig å være igang etter litt over en ukes pause fra styrke. Og i går ble jeg ganske så motivert og inspirert av denne artikkelen på fitnessbloggen. Så i går laget jeg er plan på målet mitt fram mot jul, dvs at jeg må gå minst 45 000 kalorier i underskudd på 135 dager noe som burde være mer enn realistisk. Hvorfor har ingen kommet med en så genial og lettlest artikkel før? Enkel og grei innføring i hvordan kroppen egentlig fungerer. Digger det!
Etter 1 eple og denne er jeg klar for å sykle til trening :D woho! I dag kommer jeg til å trene hele kroppen, høyrep og lavrep :) Men først må jeg laste ned litt ny musikk!


Kommentarer: 26

Hei igjen

Postet: 06.08.2011   Kl: 20:02   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 12

Det blir lenge mellom hvert innlegg nå, men jeg er helt totalt ute av rutine. Turnus jobbing og Købentur har satt treningen og kostholdet på vent, godt at min siste vakt er i morgen. Ingen unnskyldning til dårlig kosthold, men jeg er rett og slett ikke motivert til å starte diett enda. For mye fristelser hjemme. Viljestyrken min ser ut til å ha hoppet av i svingen i sommer så litt ekstra polstring er ikke til å utelukke nå  ;-) men jeg tar det igjen. You know me, skynder meg sakte, jævlig sakte ;-)

 

Ellers venter jeg 3 pakker til fra iherb, jack3d, 10 pakker mirakel nudler, ansikts kremer og kashi golean frokostblanding ;-) I will blog it!


Jeg drikker veeldig sjeldent alkohol, men hallo 227 kroner for dette(når jeg hverken fant noe kosttilskudd eller treningsklær i Køben ble det dette:-p+ masse vanlige klær). Skader ikke å ta en drink i ny og ne(sukkerfri vel og merke når jeg mekker den sjæl)  eller og nyte et glass rødvin i godt selskap en lørdagskveld.Men i dag var jeg så flink å snekre sammen noe digge og sunne pannekaker laget av 2 egg, jyttemel, himaize, proteinpulver, kanel og cinnamon stevia.
Nam :-)

 

Gleder meg til en etterlengtet styrkeøkt til mandag også gleder jeg meg sykt til å komme i rutine og slippe alt vann i kroppen og fett da, haha :-) Moro for ungan!

 

Ha en fin lørdagskveld <3

Kommentarer: 12

København

Postet: 02.08.2011   Kl: 22:13   Kategori: Blogg  Kommentarer: 11

Heisann flotte mennesker :-)
Jeg befinner meg i københavn om dagen og lysten til å blogge og tid til å blogge har ikke akkurat vært her i det fine været vi har hatt de siste dagene. Det har blitt jobb, soling og bading. Det blir 1 uke fri fra trening nå utenom en intervalløkt jeg hadde i går. Ellers gleder jeg meg til å komme tilbake til Oslo og mine egne rutiner og vaner igjen. Jeg vurderer også å bytte treningsstudio siden det er så dyrt på elixia for en student. Hvor er det bra i nærheten av vika/sentrum? Har vært innom world gym og 24fitness. Vurderer kanskje sats nationalteateret eller sats solli :-) men blir nok ut august på elixia.

Her kommer noen bilder fra i dag:

Dessert, hovedrett, forrett og lunch utsikt fra hotellrommet :-)

I morgen blir det litt mer shopping så tivoli :-D gleder meg som en unge til karuseller..

Kommentarer: 11
hits