BOOTYbuilding

Postet: 31.10.2011   Kl: 21:58   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 14

I dag var det klart for første økt med bootybuilding på det nye bootybuilding gymmet til Silje og Eirik. Å herrefred for en realitycheck jeg fikk på frontbøyen Jeg vedder på at mange av dere trener med alt for mye vekter og FEIL teknikk. Det var tungt med 30 kg :-o Noe jeg virkelig må jobbe med er å presse knærne UTOVER, vekt på hælene og rumpa uut! Ikke nok med frontbøy, glutebridge, goblet squat, chins, pallof press, planke, og skulderpress ble det 2 runder med tabata på slutten av økten. Jeg ble sliten og svett ja. Men det var herlig. Gleder meg til onsdag :-D

Er det noe som er verdt å investere i er det coaching timer!! Denne treningsøkten var lærerik og spennende og jeg gleder meg til flere økter med superSilje og superEirik med de superjentene som er med :-D

 

Nå blir det lesing til eksamen, den er allerede nå på ONSDAG!! Og i morgen er det klart for nok en 4x4 økt!

Hadet så lenge :)

Kommentarer: 14

Rygg - gode øvelser

Postet: 30.10.2011   Kl: 18:08   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 8

Disse øvelsene var å finne i mitt treningsprogram, nå gleder jeg meg til nye spennende utfordringer og aner ikke hvordan treningen blir lagt opp :D

En veltrent rygg er noe av det fineste jeg vet, foruten veltrente bein :-p

Ryggen krever belastning så ikke vær redd for å ta i litt ekstra på trening, skulle gjerne sett flere jenter i styrkeavdelingen i stedenfor maskinavdelingen. Kom an jenter! Hvis du vil, tør du! 

Kommentarer: 8

Koselig besøk

Postet: 30.10.2011   Kl: 11:23   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 15

Hallo alle sammen :D
Nam, Nam og Nam!!!! Elsker asparges.


I går ble det litt shopping og kafè kos med kusinene. Ble en soyalatte og matpakkemat på meg!

Ellers var jeg, mamma, pappa og søs ute å spiste deilig middag på restaurant :) Her ble det laksepasta og espresso med vaniljeis til dessert.

Så var vi på teater, nattens umusikalske dronning med Hege Schøyen. Et teater for den litt eldre generasjonen til at jeg syntes det var forferdelig morsomt. Litt morsomt var det, men ikke sykt morsomt :-P

 

I morgen er det klart for Bootybuilding med Silje Mariela og andre jenter :D jeg gleder meg! Trenger litt opprydning i teknikk her og der.


Etterpå får dere middagsinspirasjon :)

Kommentarer: 15

Superundertøy og klar for workout

Postet: 27.10.2011   Kl: 11:39   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 19

Klar for trening og tatt på meg superundertøy for jeg skal fanden ikke fryse på vei til trening :D yeah. Markøft, squat jumps, utfall (død), leg extensions, lårcurl, planke og omvendt crunches på benk  :D BCAA+kreatin ligger klart i baggen og jeg snuser på litt ny musikk før jeg skal stikke ut døra om 20 min!Oh, låra former seg fint nå!


Pepsi Max <3 og jeg har korte negler igjen :(

Kommentarer: 19

Pepsi Max, trening og mer trening

Postet: 26.10.2011   Kl: 18:20   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 19


Min gode venninne R var i Sverige forrige uke og da kjøpte hun med ett brett med Pepsi max for meg, ah heaven. Pepsi max på boks er så mye bedre enn på flaske og de går litt fortere opp også :p Ja, jeg drikker mye, særlig på diett ;)

Treningen i dag ble ikke like bra som de andre dagene. Rimelig tom på slutten og var så utslitt i beina at intervallene ble skikkelig dårlige på de 2 siste dragene. Hadde ingen ting å gi, beina var gele, men gjennomføre skulle jeg hvertfall!

Neste uke blir det trening med Silje Mariela og Eirik på det nye gymmet deres og jeg gleder meg :D Skal bli digg å få øvd inn baseøvelsene skikkelig og kanskje litt mer futt i fremgangen da. Neste måned igjen blir det mer fokus på intervaller og litt mindre fokus på styrketrening. Jeg virkelig gleder meg til tiden fremover nå! Skal bli så gøy! Og Rebecca, jeg digger at du støtter meg (digger deg og da ;-)), du vil være til stor hjelp fremover! Takk for at du engasjerer deg.


<3


Ha en fin kveld :)

Kommentarer: 19

4x4 - intervaller

Postet: 25.10.2011   Kl: 16:47   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 9

Tirsdag = intervalldag :) Enda bedre resultater denne gangen enn forrige gang, men denne gangen fikk jeg ikke den samme følelsen av mestring. Ble ikke så mye pressing og klarte lett å holde meg over 9,9 km altså mellom 10,5-10 km i t hele veien. Resultatet ble dette:

6 min oppvarming
4 min intervaller på 10,5 km
3 min pause på 6,5 km
4 min intervaller på 10,5 km
3 min pause på 6,5 km
4 min intervaller på 10,5 km
3 min pause på 6,5 km
4 min intervaller (2 min på 10 km 2 min på 10,5 km)
20 min rask gange
Til sammen 51 minutter!

"4x4min intervalltrening i praksis
Kjør oppvarming i ca. 6-10 minutter. Deretter kjører du 4x4 minutters intervaller på 85 ? 95% av maksimal hjertefrekvens (90-95% for idrettsutøvere), avbrutt av 3 minutter med lavere intensitet (snakkefart) tilsvarende 70% av maksimal hjertefrekvens. Treningen er i utgangspunktet basert på maksimal hjertefrekvens som er individuell, og kan altså ikke beregnes ut fra alder. Hvis du ikke vet maksimal hjertefrekvens, skal du jogge eller gå i motbakke med en intensitet som gjør at du i siste halvdel av intervallet er andpusten, det vil si puster tungt uten å ha noen følelse av ubehag. Deretter 3 minutter i roligere tempo, ?snakkefart?, for å fjerne melkesyre som er dannet i intervalldraget, slik at du er klar for et nytt intervall. Tommelfingerregler for å finne riktig intensitet på intervallet er: ?Jeg kunne fortsatt i denne farten i ett minutt til?, og ved avslutning av økten: ?Jeg kunne ha gjennomført ett intervall til?. For høy intensitet fører til mye melkesyre som reduserer hjertets fylling, noe som  gir dårligere treningseffekt."
Klippet ut fra TN.no!


Kan kanskje ha noe med at jeg var ganske motivert og gira før trening + en shake på Jack3d tror jeg gjorde susen. Det var absolutt ikke like tungt som sist gang og det er en deilig følelse. Kondisen øker og det liker jeg :D


Svett og rød i trynet og klar for å leke PT for en venninne <3 Du er flink!!

Kommentarer: 9

Med i konkurranse

Postet: 24.10.2011   Kl: 09:14   Kategori: Blogg  Kommentarer: 3

Jeg er med på http://www.kunnskapsriktrening.com/ konkurranse hvor du kan vinne en matboks fra coolstuff.no

 

Det du trenger å gjøre er å skrive om din beste treningsopplevelse ;)

Kommentarer: 3

Spretten rumpe?

Postet: 24.10.2011   Kl: 08:55   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 22Hvem har vel ikke lyst på det? Her skal jeg komme med noen tips til hvordan du kan få den rumpa du ønsker deg, men det krever jobb fra deg!

 

 

 

Her er en rekke gode øvelser for rumpa og låra som du bør ha med i treningsprogrammet ditt om målet er en big og juicy ass. Selv har jeg knebøy, bulgarsk utfall, markløft og step fra kasse/vektskive med i mitt program! Det brenner i rumpeballene og er du ikke støl i rumpa etter disse øvelsene har du ikke knipt eller brukt rumpa godt nok under øvelsen. Husk å knipe rumpeballene, selvom det ser helt dust ut så gjør det underverker. Drit i om du ser dum ut, du skal jo se bra ut naken, skal du ikke?

 

Jeg elsker å trene bein og gleder meg til dagens beinøkt. Følelsen av å være skikkelig utslitt i beina etter en treningsøkt er herlig. Gangsperr er også litt digg ;-)Lykke til!

 

Kommentarer: 22

Hei og hopp

Postet: 22.10.2011   Kl: 17:58   Kategori: Blogg  Kommentarer: 11

Ønsker dere en flott kveld :-)

Kommentarer: 11

Overgår meg selv

Postet: 22.10.2011   Kl: 13:24   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 5

Nok en gang presset jeg meg til randen under intervallene etter styrkeøkten denne uken. De to siste intervalløktene har gått over all forventning og jeg blir rett og slett målløs over meg selv. Jeg som alltid pleier å sku ned tempo litt når jeg blir sliten fordi jeg ikke klarer å puste, men nå ga jeg faen å kjørte på med samme speed til jeg var ferdig. Det er da man får opp kondisen har jeg skjønt, eller det har jeg alltid skjønt, men aldri giddet å utføre helhjerta. Jeg er stolt over meg selv og min prestasjon på intervallfronten. Aldri vært noe særlig løpemenneske men nå elsker jeg å løpe intervallene mine, slevsagt med energi. I dag var det slitsomt men jævlig deilig å fullføre med pump i rumpe og lår. Deilig å føle at rumpa ser spretten ut og låra fyldige. Fornøyd.Nå gleder jeg meg til maat om noen timer, for kroppen begynner å bli meget sulten. I dag blir det faktisk tapas i bursdag + ett par glass vin. Blitt enig med Silje om å bytte ut oppkarbing med "free meal" da oppkarbingsdagene ødelegger svært for min fremgang siden kontrollen min avtar "litt". Yes I'm a bit crazy, I know.Uansett ha en forrykende helg :-)

Kommentarer: 5

Sørover igjen

Postet: 20.10.2011   Kl: 13:26   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 12

Hallo søtinger :-) takk for alle de fine kommentarene fra dere. Det er det som gjør det verdt å blogge :-) uten dere ingen blogg.

Nå sitter jeg på bussen på vei hjemover og er klar for en langhelg med familie og venner. Skal i bursdag til verdens herligste jente på lørdag og gleder meg enormt til å se henne igjen <3

Gleder meg også til ukens to siste treningsøkter også :-D gjør du?
Kondisen min er blitt betraktelig mye bedre de siste ukene takket være intervallene, begynner faktisk å like det. Bedre kondisjon = gøyere løpeøkter :-D

Nå får jeg ta fatt ernæringslære boka å lese meg gjennom en lang busstur ;-) vi snakkes igjen.

Gleder meg til å se pusekatten min<3

Kommentarer: 12

Den følelsen

Postet: 18.10.2011   Kl: 18:00   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 26

Hei alle sammen :) Jeg er støl som bare det i magen, rumpa og låra etter gårsdagens økt. Jeg digger deg Silje .

Om jeg hadde lyst til å løpe 4x4 i dag? NEI. I dag var jeg virkelig slapp og tung i kroppen, men sluntre unna det skulle jeg ikke. Gikk i sneglefart til trening, ikke snakk om å ta trikken. Det endte med den beste 4x4 økten jeg har hatt og jeg er rett og slett jævlig stolt over meg selv. Fuck janteloven. Den mestringsfølelsen etter å være ferdig med de er ubeskrivelig. En lykkerus jeg aldri har kjent maken til. Jeg drev å motiverte meg selv i hodet under hvert løp og hver pause, ja vi kan si under hele 4x4 økta. Jeg sa til meg selv at under 10 km var uaktuelt!! Og der kan man si jeg havnet virkelig utenfor min komfortsone. Det var slitsomt og jeg hadde bare lyst til å legge meg ned å sove der og da. Men jeg gjennomførte med glans og er superfornøyd med meg selv.

Å droppe trening på dager hvor du føler du ikke kommer til å gjøre det bra kan være en tabbe. Du kan få ditt livs beste økt. Tankenes kraft er større en du tror!!! Tenk positivt.

Du kan hvis du vil ;-)

Kommentarer: 26

Video fra dagens beinøkt :)

Postet: 17.10.2011   Kl: 20:10   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 14

Kommentarer: 14

Tøff beinøkt, pakke i posten og zumba

Postet: 17.10.2011   Kl: 15:08   Kategori: Kosttilskudd  Kommentarer: 5

Heftig for en beinøkt på meg i dag! Jeg var helt utslitt etter økten og det er det som er deilig. Supersett er effektivt, pulsen kommer opp, svetten renner og det kommer mange rare grimaser fra ansiktet mitt. Haha ;-)


Nam nam, dette har faktisk blitt mitt favoritt proteinpulver. Vel og merke som grøt og ikke shake da det blir veldig tykt. M-faktor, litt sukrin, kanel og bittelitt vann. NAM....


Måtte også ha meg en ny boks med BCAA
Denne er uten smak, me smaker helt greit blandet ut i funlight :)

Selolje er og et must i mitt kostilskudd sortiment, Omega 3 er viktig.

Ellers så har jeg meldt meg på zumba i dag. Lyst til å starte litt med det igjen. Selvom jeg er rimelig sliten skal jeg se om jeg får ladd opp med et stort måltid :)

Kommentarer: 5

Mat - mat og atter mat

Postet: 16.10.2011   Kl: 21:27   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 13

I dag har jeg tilbragt dagen hjemme, hovedsakelig på sofaen, ikke satt mine ben utenfor døren. Jeg har dog ikke lagt på latsiden hele dagen. Vasket og hengt opp tøy og gjort klar kylling og laks for uken som kommer.

Her kommer litt matinspo til dere :)


Nam nam svinefilet krudret med peppermix og salt.


Dessert ble proteinpulver med sukrin og peanøttsmør.


Tid for ukens steking..


Klipper alltid opp kyllingen min, enkelt og raskt.


Steker i vann for å unngå at kyllingen blir like tørr som Sahara.


Krydrer godt med kanel og paprika <3 Hindu kanel FTW...


Pakket og klart for mat to go!


Kveldskos - havregrøt med sjokoladeprotein, kanel og sukrin (viktig med nytt lag sukrin og kanel når du har spist det øverste laget) og epler med kanel. Fantastisk gode de norske eplene er. Sure og sprø akkurat slik jeg liker :)

Kommentarer: 13

Lørdagsmorgen

Postet: 15.10.2011   Kl: 09:51   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 12

Herlige lørdag og vekten viser nedgang ;-) det går rett vei i hvertfall og det er jeg glad for. I dag blir det trening i 14-tiden sammen med herlige Rebecca. Vi trener etter mitt program så blir trening av rygg, skuldre, bryst, mage og biceps.  Å trene med noen som er fasinert, motivert og stiller mange spørsmål er fantastisk. Glad for at du er min treningspartner :-) Etter dette blir det en tur hjem til Rebecca for å spise deilig middag og dra på kino sammen. Jeg gleder meg til en koselig lørdag fullspekket med underholdning og hygge.


Fanfuckintastic
Nå skal jeg koke ris som skal være en del av oppkarbingsmaten min i dag sammen med speltlomper, riskaker, popcorn og soya dessert :-)

 

- Ha en flott lørdag

Kommentarer: 12

Mål med trening

Postet: 14.10.2011   Kl: 18:55   Kategori: Mine mål  Kommentarer: 13

Noen av dere lurer sikkert på hva som er målet mitt med all treningen og det sunne kostholdet? For det første foretok jeg en livsstilsendring i begynnelsen av 2010 og det var der drømmen startet og jeg har holdt på jevnt og trutt siden det.  Planen min er å stille i bodyfitness 2012 om alt går som det skal. Jeg vil ikke forplikte meg til noe og ser ikke på det som et nederlag om jeg dropper ut av enkelte årsaker. Helsa først. Men når det er sagt skal det mye til som skal stoppe meg, jeg er bare litt treig med å starte og sette meg konkrete mål, startdato og sluttdato. Men nå som jeg har gått til anskaffelse av super coachen Silje Mariela er jeg i meget trygge hender og jeg er super fornøyd med diett og trening, og jeg er klar for en hardcore tid.

Jeg har et hardt og langt arbeid foran meg både fysisk og psykisk, men jeg gleder meg. Man må finne glede ved det man gjør og jeg finner glede i mestring og resultater samt velvære, økt selvfølelse og selvtillitt.Hva er ditt mål med treningen?

Kommentarer: 13

God kveld

Postet: 13.10.2011   Kl: 19:25   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 11

Halloisen dere :)

Det har vært en relativt avslappende dag mtp trening. Eneste jeg har gjort er å gå til T-banen som tar typ 20-30 min for så å ta den resten av veien til skolen, så litt er bedre enn ingen ting :) Uansett, hviledag i dag og jeg er klar til å kjøre på igjen i morgen med bein og mage. det kommer til å rive og riste i musklene og det liker vi jo, ikke sant?


Markløft, utfall, leg extensions og liggende beincurl er blandt øvelser som skal utføres i morgen. Utfall er pain, men effektivt ;)


Neste uke skal jeg teste ut Burlesque timen på Elixia, det var fullbooket på timen i morgen, buhu. Men teste det ut, det skal jeg! Gleder meg.

Nå er det snart tid for havregrøøøøt, nam. Grøt er nammis delux med masse sukrin på og sukkerfritt syltetøy.

Kommentarer: 11

Melkeprodukter? Erstatning?

Postet: 12.10.2011   Kl: 17:08   Kategori: Kosthold - tips  Kommentarer: 10

Jeg er som sagt intolerant for både gluten og melk (ikke bare laktosen) likevel tror jeg ikke det er glutenet jeg reagerer mest på, det er selve hvetemelet for jeg kan fint spise speltlomper uten å få vondt i magen og spelt inneholder gluten.

For at jeg skal få i meg nok kalsium tar jeg kalsium tilskudd sammen med D-vitamin. D-vitamin øker opptaket av kalsium i tynntarmen.

For dere som er laktoseintolrenante finnes det noen produkter som er fritt for laktose eller laktoseredusert. Jeg skulle ønske de kunne utvikle fler produkter som er laktosefrie som f.eks mager kesam og cottage cheese så kanskje jeg skulle prøvd å spise det å se om jeg reagerer på det.


I disse produktene er melkesukkeret fjernet som gjør det mulig for laktoseintolerante å spise uten å bli dårlig i magen.

Er du med andre ord intolerant for hele melkeproduktet eller allergisk mot melk finnes det en haug av erstatninger, men det inneholder lite proteiner og mye karbohydrater i forhold til f.eks kesam.

Her har vi rismelk, soyamelk, havremelk og diverse andre produkter.


Disse produktene er tilsatt ekstra kalsium samt B12 (kobalamin), B2 (riboflavin) og vitamin E. Jeg har ikke testet ut denne varianten av soyamelk, men den ser lovende ut og skal teste den med sjokolade til lørdag!


Personlig er disse favorittene og slår den soyamelken jeg har smakt, men nå gjenstår det å teste ut Synnøve sin.  

Denne havremelken er også ganske god på smak, særlig over havregryn. Nam nam:)Hadde man bare bodd i Sverige. Der har de hvertfall et bredt spekter av laktosefrie melkeprodukter.
Vil du kose deg med noe godt anbefaler jeg disse. Vanilje er min favoritt men å blande disse to blir som sjokoladepudding med vaniljesaus har jeg hørt og kaloriinnholdet er ikke gærent ;-)
Kommentarer: 10

Skole og trening

Postet: 12.10.2011   Kl: 10:59   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 15

Treningstøyet er på, baggen er pakket med matpakke og diverse før og etter trenings mat og nå er jeg rimelig klar for en killer treningsøkt etter skolen i dag. Blir trening med flotte Rebecca hvor vi skal kjøre bryst, skuldre, rygg, triceps og mage + de fandens intervallene :p hehe. Ja, intervaller er effektivt så hvorfor bruke lang tid på morgenkardio når man blir kjapt ferdig med en intervalløkt? Lavintensitets kardio er boring.


Ha en fin dag kjære lesere :)
Kommentarer: 15

Intervalltrening

Postet: 11.10.2011   Kl: 13:22   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 20

Nå stikker jeg snart ut døren for ukens 4x4 intervall. Det skal bli godt å være ferdig med den. Det er døden når man løper der og da, men så deilig når man er ferdig og kan slappe av.


Klar-ferdig-gå.. her er en liten formupdate nå i starten av trening og diett.

For de som ikke vet hva 4x4 er går det ut på å løpe i 4 min for så ha aktiv pause i 3 min, dette gjentar du 4 ganger.

For progresjon er det viktig å øke hastigheten fra gang til gang. Det trenger ikke være mye, men litt!.

 

God trening :)

Kommentarer: 20

Høst kos

Postet: 10.10.2011   Kl: 17:00   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 13


Grønn te med peach stevia :) must på kalde dager som denne.


Krypet inn i ull jakke fra Odd Molly....


.. og hjemmestrikket ullsokker fra mamma <3 Jeg frøs ihjel så tok meg en god og varm dusj og hoppet inn i ull :)

Ellers ble det en god ben/rumpe og mageøkt. Var helt skjelven i beina etter høyreps på strakmark, det er buuurn.


Ganske fornøyd med den nye Better Bodies toppen :)

Ha en god ettermiddag da :)

Kommentarer: 13

Min helg

Postet: 09.10.2011   Kl: 16:37   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 10

Hadde en fantastisk flott dag i går med enda flottere folk på Oslo konserthus. Vi var å så på NM i bodyfitness og bodybuilding og jeg gikk hjem med masse motivasjon til målet mitt. Neste år stå forhåpentligvis jeg der og. Har også hatt besøk av min fantastiske søster i helgen. Elsker besøk fra familien min <3 gleder meg til mamma, pappa og søs kommer inn igjen :)


Dro hjem med en ny bukse og to nye topper fra better bodies til knallpris. Nå er jeg klar for en ny uke med mange gode treningsøkter. I dag ble siste dag på programmet som var rygg, bryst, skuldre og biceps samt intervaller. Ganske lite futt i meg i dag selvom jeg fylte opp med karbohydrater i går. Satser på en bra uke :-D


Ingen fare for ikke å bli mett :D 2 måltider i 1.

 

Nå blir det oppgave skriving og chilling resten av kvelden :) Kos dere og god treningsuke.

Kommentarer: 10

Mat og dagen i dag

Postet: 07.10.2011   Kl: 16:53   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 9

Ble en bra bein og mage økt i sta med markløft, utfall, leg ex, leg curl, landmines og reverse curles med påfølgende intervaller! BCAA før og etter. Så dro jeg og handlet og kom ikke hjem før 1615 så da ble første måltid 2 måltider i ett. Nom nom mett og fornøyd.


Nye kosttilskudd skal prøves ut. MCT-olje.


L-glutamine er også noe nytt jeg prøver som jeg aldri har testet ut før.


Endelig fant jeg det krydderet. Eneste jeg kan spise da, siden alle de andre inneholder melk og dette var det eneste uten melk.
Gleder meg til å strø det over popcorn i morgen!

Første måltid etter trening ble Børges vaniljeris...


.. og kylling, laks, minimais og agurk. Kyllingen er krydret med salt, paprika og kanel :D


Fornøyd :)

 

Jeg gleder meg såå til NM i morgen. Hvem skal? :D

Kommentarer: 9

God morgen

Postet: 07.10.2011   Kl: 11:16   Kategori: Helse og Trening  Kommentarer: 8

Jeg har vært oppe siden klokken 0700 i dag til tross for at jeg har fri. Måtte nemlig opp tildlig for å levere en oppgave innen klokken 12 som jeg ikke var ferdig med. Utrolig vanskelig oppgave og må si jeg sleit en god del med den. Nå er den hvertfall levert så gjenstår det om den blir godkjent- satser på det!

 

Neste på timeplanen min stå en beinøkt + intervaller. Intervallene er korte. 30 sek på 10-15 sek av x 4-6 drag. 4 på beindager og 6 på overkroppsdager.Nå skal jeg blande en treningsdrikk, bcaa og funlight, så går jeg til trening. Gratis trening.

Kommentarer: 8

Kostholdet mitt

Postet: 06.10.2011   Kl: 09:52   Kategori: Kosthold - tips  Kommentarer: 17

Kostholdet mitt nå er rimelig likt det jeg har spist de siste årene. Nå spiser jeg hovedsakelig fett, proteiner og grønnsaker om morgen og karbohydrater og proteiner til kvelds. Dette holder meg vekk fra søtsug og sult og jeg går mindre å tenker på mat. Karbohydrater er skikkelig triggermat for meg. Spiser også etter periodisk faste da jeg har sjansen til å spise meg mett og fornøyd. Det å spise hver 3. time/6-8 måltider til dagen har blitt en ond sirkel for meg og det virkelig fucker opp hodet mitt på en veldig stygg måte. Det er skikkelig trigger til spisekick om kveldene for jeg blir ikke mett og er sulten hele dagen. Da er det jo bare spørsmål om når jeg sprekker. Nå er balansen i måltidene mine veldig bra, jeg holder meg mett og fornøyd gjennom dagen og trives :-) Det er viktig for en velykket diett og viktig for meg over en lengre periode. For de som ikke har fått det med seg så er det Silje Mariela som styrer trening og diett noe jeg er rimelig fornøyd med :-) Hun kan sakene sine for å si det sånn.Karbohydrat kilder:
Ris
Riskaker
Potet
Frukt
Bær
Grønnsaker
Havregryn

Protein kilder:
Kylling
Laks
Karbonadedeig
Svin
Fisk
Proteinpulver
Proteinrikt pålegg
Eggehvitter

Fett kilder:
Selolje
Avokado
Peanøttsmør
MCT-olje
Egg

 

Kan/og spiser andre kilder enn dette også men det er det her det går mest i som regel.

Jeg er og sykt svak for pepsi max, sukkerfri redbull, fun light, tyggis.
Svinefilet med paprika og asparges :)

Jeg har også spisedager/oppkarbinger når jeg kjenner jeg trenger det, eller 1 dag i uka hvor jeg legger meg litt høyere på karbinntaket. I første omgang skal jeg ikke starte med en 12-timers oppkarbing da jeg vet av erfaring at det kan bli ganske mye karbohydrater i denne kroppen i løpet av de timene. Så hovedsakelig skal jeg starte med oppkarbing i det siste måltidet på lørdager hvor jeg skal innta en større mengde havregryn, popcorn med 30% mindre fett, riskaker og speltlomper. Nam nam :-)

 

Nå skal jeg gjøre meg klar til trening dag 2 på programmet. Jeg gleder meg :-D

Kommentarer: 17

Dagens trening

Postet: 04.10.2011   Kl: 18:37   Kategori: Formbilder  Kommentarer: 28

Jeg setter virkelig pris på kommentarene deres, det er det som gjør det gøy å blogge. Tusen takk. Og det som er enda mer hyggelig er at det er 3-sifret antall besøkende selvom jeg har vært en dårlig blogger i det siste <3


Utgangspunktet mitt, nå skal fleskelageret reduseres. Etter en hard sensommer med mange heftige spisekick og lack of motivation er jeg nå på gli igjen. Spisekickene syntes godt for å si det sånn. Gleder meg til sommern ;-)Nam nam, lunsj etter trening.Treningsøkten i dag var helt fantastisk. Ble bein og mage + liten intervall økt på slutten. Pallof press er desidert min nye favorittøvelse for mage. Syykt tungt og digg :-D Blir også periodisk faste, egentlig gjort det en stund nå men ikke hatt helt oversikt over hvor mange timers faste og 10 timers spisevindu. Jeg liker periodisk faste :-) Gjør meg mindre sulten, mer fokusert og mindre tid og tanker på mat. Me likey...

 

Ha en fin kveld videre :-)

Kommentarer: 28

Første treningsøkt

Postet: 03.10.2011   Kl: 22:38   Kategori: Mine mål  Kommentarer: 18

I morgen starter jeg på programmet fra Silje og jeg gleder meg som en unge :-D
Skriveren min bærer preg av lite blekk :-P men her er den første dagen på programmet!


Et lite ryggbilde, like at tykkelsen på m. erector spinae (er det riktig, dere nerder på muskler?) er mer framtredende enn før.


Nom nom, kylling smaker godt igjen!

 

Mål for morgendagen
- Kardio til og fra gymmet
- Styrke og intervaller
- Drikke grønn te og masse vann
- Være flink å starte på den hinsides vanskelige oppgaven som skal være ferdig til fredag. I hate kasuistikk oppgaver!


Nå skal jeg hoppe i dusjen og fortsette å glo på tv. Mandag er jo superdag på tv ;-)

Kommentarer: 18

Mitt studium

Postet: 02.10.2011   Kl: 22:19   Kategori: Blogg  Kommentarer: 8

Jeg får en del spørsmål angående studiet mitt så tenker jeg lager et info innlegg om det :-)

 

- Ernæringsstudiet jeg tar er på Bjørknes Høyskole/Helsehøyskolen.

- Når jeg er ferdig blir jeg ernæringsfysiolog og skal da jobbe som ernæringsfysiolog.

- Jeg syntes studiet er ganske bra, gode og engasjerte forelsere som det er gøy og høre/følge med på. Legger det fram på en forholdsvis lett måte.

- Jeg har ikke kjemi eller avansert matte fra før av så den biten er vanskelig (studiet inneholder masse kjemi og matte så anbefaler hvertfall kjemi-kurs)

- Grunnen til at jeg valgte helsehøyskolen var rett og slett fordi det var det eneste jeg visste om der og da. Gjorde ingen research på andre skoler og vet ikke noe om Atlantis.

- Jeg skal ikke til utlandet for å studere videre til å bli klinisk, men jeg skal til Bali for å studere personlig trening etter jeg er ferdig med dette studiet, det er planen hvertfall.

- Du kan studere til å bli klinisk via Bjørknes, men da må du videre til utlandet.

 Sleng ut om det er noe mer dere lurer på!

Kommentarer: 8

Hei på dere

Postet: 02.10.2011   Kl: 19:56   Kategori: Hverdag  Kommentarer: 15

Nå er det tid for å ta tak i ting igjen. Jeg kontaktet Silje Mariela forrige uke og nå er treningsprogram og diett klart til i morgen. En ren glede! Jeg ser fram til et flott samarbeid med deg, Silje :-) Nå blir det nok litt mer liv i bloggen nå som jeg har en plan å jobbe med. I det siste har jeg trent ganske fritt og intervalltrening har vært ganske sporadisk, men nå blir det andre saker :-)

 

I dag stod jeg opp i 11 tiden, gikk morgenkardio til gymmet inntok BCAA før og etter, en liten tur i grillen og kardio hjem igjen. Så når jeg var hjemme var det tid for mat, det ble biff fra kiwi go`helg som smakte helt grusomt :-/ Lukta vondt gjorde den og!! Æsj! så ble det vasking av kjøkken og bad og oppgave om vitamin D. Nå er det straks tid for mer mat, bokhvetepannekaker, naam. Det er det lenge siden jeg har laga gitt!

I går lagde jeg noe namnam

Kylling med Meridian tikka masala

Veeldig godt!! Og ikke gærent kcal innhold heller.


Kjøpt meg nye bøker også, som faktisk er interessante å lese. Dog mange vanskelige engelske ord i de :-P
God søndagskveld :-)

Kommentarer: 15
hits