CrossFit WOD

Postet: 11.11.2012   Kl: 16:00   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 4

Hello, i går ble det både kanelsnurr, godteri og potetgull :-D Shitload til de grader, men back on track i dag igjen og full av energi til ukens økter.

Min fantastisk gode kollega spanderte denne fristende kanelsnurren på meg! Den var sååå sinnsykt digg!
 

Uken startet i dag med en crossfit økt med push jerk og overhead squat. My favourite!! Nå er det bare 2 dager igjen til neste økt! Det er så herlig å starte på noe nytt og få litt variasjon i øktene. Absolutt noe jeg kommer til å fortsette med fremover! Vi hadde en supergod instruktør i dag som fulgte med og rettet opp på teknikken og det er nice. Nok en gang skryt for teknikk og innsats! 

 

På slutten av timen prøvde jeg meg på muscle up, haha det var et fint syn. Fikk det ikke akkurat til, men fikk noen gode tips av instruktøren ;-) Dette skal jeg helt klart øve mer på! I tillegg så skal jeg øve mer på bøy teknikk da vi fikk noen tips der og massere meg med denne til jeg blir grønn og blå. Jeg har mange triggerpunkt som trenger å løsnes litt. Dette kan gjøre at teknikken din forbedres mye. 


Jeg har nå spist et veldig godt måltid og koser meg på sofaen med tv og Mac og bare slapper av. Lader opp til en ny og sporty uke!

Karbonadedeig stekt med sjampinjong, salt og pepper toppet med valnøtter og en stor salatblandig under! 

 Håper dere har hatt en fantastisk søndag hittil :-)

Klem Karoline!

Kommentarer: 4

CROSSFIT BILDEDOOM

Postet: 04.11.2012   Kl: 15:50   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 11

Hallo fine mennesker <3 

Jeg har hatt min desidert tøffeste økt hittil i år. Jeg bestemte meg nemlig for å melde meg på en Crossfit Basic time og fikk med meg Helene og Mats også. Noen stikkord for økten er; blodsmak, hjertebank, andpusten og en nær spy opplevelse. Jeg var nok ikke den eneste som skalv på hendene etter økten var ferdig. Jeg har blitt bitt av basillen og har kjøpt meg medlemskap, så nå blir det 3 timer med crossfit i uken samen med Helene og Mats :-D 


150 repetisjoner + løping med boks (prowler aktig) Jeg fikk meg en bra partner som hjalp til å pushe meg og få meg til å presse ut de siste repsene. Thank you. 


Selvom det kun er stangen så var det råtøft og om du ser nøye bak ved flaskene ladet jeg selvfølgelig opp med NitroFuel. Workout saver. Den hjalp meg definitivt til å holde ut løpet. Fikk også positiv tilbake melding på teknikken min av instruktøren, det er ikke feil å høre :-D3 stk slitene og skjelvende men nokså glade mennesker :-D


Gleder meg allerede til neste økt. Dette var en skikkelig endorfin releaser. 

Har du prøvd Crossfit før? Og hva syntes du om det? Let me know!

Klem Karoline. 

Kommentarer: 11

Kink og motivasjon

Postet: 02.11.2012   Kl: 10:34   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 12

God morgen :-)

Jeg har pådratt meg DEN kinken i nakken og må kaste inn håndkle i dag å droppe trening:-( Kan så vidt gå uten at det hugger til så det skal bli en fin utfordring å dra på jobb i dag ja. Jeg ble vel litt for ivrig på frontheven i går da jeg skulle ha opp de siste 3 repsene. Merket det rett etter øvelsen var ferdig, men nå er det dobbelt så ille. Åh, jeg som hadde gledet meg til å trene ass and legs!!! Men jeg kan i det minste gi dere litt inspo til dere som kan og skal trene i dag ;-)


Ønsker dere en flott dag :)

Klem Karoline!

Kommentarer: 12

Min spilleliste

Postet: 27.10.2012   Kl: 21:20   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 4

Å endelig fått oppdatert den sugne spillelista mi. Hatt typ 10 sanger på iPhonen den siste tiden, men nå er det hele 29 ;-) 

Some nights - Fun
She wolf - David Guetta feat Sia
Turn up the love - Fast East Movement
Die young - Ke$ha
Get it startet - Pitbull feat Shakira
Your body - Christina Aguilera
This is love - Will I Am

Dette går på repeat på trening om dagen! Glad musikk og motivasjon. 
 


Kanskje bikinifitness er veien å gå ;) haha gøy å posere hvertfall. 

Kommentarer: 4

SOMMERSALG

Postet: 21.06.2012   Kl: 14:51   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 5


Röhnisch topp / Craft jakke / Vibram sko 

Her er mitt utvalg av årets sommersalg hos x-life! Dirketelink til salget finner du her

Vel, da skal jeg hive meg ut på tur med vovva. Dagene flyr fra meg om dagen! 

Blogges!

Kommentarer: 5

Fredags motivasjon

Postet: 08.06.2012   Kl: 17:48   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 7

Da var det tid for litt motivasjon igjen da dere :D Håper det får dere til å ikke gå bananas i morgen og stick to the plan!

So true!Kommentarer: 7

Musikk til motivasjon

Postet: 06.06.2012   Kl: 17:14   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 1

God musikk er max viktig for at jeg skal kunne motivere meg til trening. Kjedelig å trene med musikk du er dritt lei av. Derfor oppdaterer jeg spillelisten min ganske hyppig. Her har dere et godt utvalg av hva jeg trener både styrke og cardio til!


Speedup versjonene er gull verdt på intervaller!!! Fader så digg å løpe i takt med musikken ;)

 

Kommentarer: 1

Motivasjon og 4 enkle tips til en sunnere livsstil

Postet: 31.05.2012   Kl: 17:07   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 8

Jeg er veldig glad i motivasjonsquotes siden det gir med et kick i den ytre motivasjonen min. Noen quotes gir meg en skikkelig "aha" opplevelse og guts til å gi alt på trening og alt på kostholdsfronten. De er gull verdt på dårlige dager! Jeg ønsker å være en motiverende blogg og gi dere et lite spark bak av og til for å komme dere på trening og å rense opp i kostholdet. Og her har dere 4 veldig enkle skritt på vei mot en sunnere livsstil og en lavere fettprosent:

1. Om du spiser mye kalorier - senk inntaket.
2. Om du spiser for lite protein - øk inntaket. Rene kilder, kylling, karbonadedeig, biff, renskåret svinefilet, kalkun, fisk, proteinpulver. 
3. Spiser du for mye av raffinerte karbohydrater - senk inntaket og øk inntaket av frukt, bær og grønnsaker 
4. Erstatt det fettet du spiser med - avokado, nøtter, omega 3 og frø. Omega 3 øker forbrenningen av fett, men enda viktigere er det at omage 3 reduserer risikoen for blant annet hjerte og kar sykdommer, infammasjoner, kreft og artritt. Da må jeg komme meg tilbak til eksamens lesning!! Blææh!! Eksamen i morgen og jeg gruer meg!

Kommentarer: 8

Motivation gets you started, habits is what keeps you going

Postet: 26.05.2012   Kl: 15:05   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 3

Det er noe med det ordtaket der. Innarbeider du deg ikke en vane for å trene å spise sunt så faller du lett tilbake i gamle sko! Hold ut i 1 mnd og vanene setter seg smått som smått på plass i livet ditt. Vonde vaner er vonde å vende er det noe som heter og det er jaggu sant det og! Kommentarer: 3

Motivasjonsinnlegg

Postet: 23.05.2012   Kl: 12:11   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 4

God formiddag kjære lesere :) og tusen hjertelig takk for de fine kommentarene på de forrige innleggene :-) settes stor pris på!

FOR et vær!! Jeg tror jaggu jeg skal legge meg ut i parken å lese snart! Men først et lite motivasjonsinnlegg til dere som nøler med å trene inne i dette fine været. Det er jo snakk om kun 1 time! 
Senere i dag har jeg planer om å trene kardio (INNE) med Helene og 2 andre jenter på Femme Fatale :) så hyggelig å møte noen av de andre jentene :D 


Ikke slutt selvom det er blitt sommer. Det blir enda vanskeligere å starte på høsten igjen! Kontinuitet er nøkkelen til sukess, aldri gi opp!


Jeg digger denne dama her - Camille Leblanc Bazinet.


I tillegg har jeg store cravings på denne fantastiske toppen fra Better Bodies. Trykk her for å komme til toppen. Den skal kjøpes inn ASAP nå som sommervarmen har kommet!!

Da håper jeg dere får en flott og sommervarm dag! Vi blogges snart!

Kommentarer: 4

Quote of the day og motivasjons musikk

Postet: 19.05.2012   Kl: 20:12   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 12

Så flott og artig å lese de 5 tingene dere liker ved dere selv. Kom igjen å post litt mer positivitet til meg :-D  
 

Om ikke dette får deg til å trekke på smilebåndet og lysten på å hoppe opp av sofaen og ut å løpe så vet ikke jeg! Jeg skulle ønske jeg kunne hive på meg treningsklærne nå å ta en intervalløkt, men nå sitter jeg på bussen til Oslo! 

Ha en flott lørdag :-)

Kommentarer: 12

Det er fredag....

Postet: 18.05.2012   Kl: 09:52   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 10

da passer det jaggu meg godt med litt inspirasjon og motivasjon for helgen! Jeg vet at jeg trenger det og freemeal er allerede inntatt så her blir det ikke mer freemeals denne uken ;-)

Jeg håper dere får en strålende dag i dette super været. Det skal i hvertfall jeg, men først en lang kardiotur med Charlie så skal jeg legge meg ut å få litt sol på denne bleike kroppen min! 

Vi blogges!

Kommentarer: 10

Tuesday motivation

Postet: 15.05.2012   Kl: 13:49   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 14


Denne toppen her skal i min garderobe når mål er nådd. Motivasjon. Den er jo rålekker. Trykk på bilde for å komme direkte til toppen.

I dag blir det en styrkeøkt + kortintervaller på meg. Kjenner jeg gleder meg til trening og det er en herlig følelse. 


Før og etter trening blir det en liten cocktail med BCAA. Den finner du her. Nam nam! Med BCAA innebords holder jeg fokus under trening og uutholdenheten i musklene blir bedre. Jeg orker mer selv på kaloriunderskudd!

Kommentarer: 14

Daglig motivasjon

Postet: 12.05.2012   Kl: 21:17   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 5

Ingen ting er galt med litt motivasjon og inspirasjon på en lørdags kveld? :-) Enjoy


Håper dette ga dere litt lørdags motivasjon og guts til å starte en ny uke. Jeg ønsker dere en fortsatt fin lørdagskveld. 

Kommentarer: 5

Motivasjon sa du?

Postet: 10.05.2012   Kl: 10:52   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 11

 Det er sikkert flere enn meg som trenger å bli minnet på hvorfor de driver på som de gjør. Vi ønsker en forandring og det er lett å se seg blind på seg selv og ikke merke at ting går fremover. Hold ut og ha god tålmodighet, en vakker dag er du i mål! Jeg vet det er hardt, men å holde ut i vanskelige tider vil gi deg det du er ute etter! Viktig å ha hode på rett sted under en forandring, stay focused and have FUN!

Ha en knall treningsøkt i dag! Work it baby! 

Kommentarer: 11

Skriv ned mål - og du er ett skritt nærmere målet

Postet: 09.05.2012   Kl: 16:04   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 13

Det ligger noe i ordtaket (?) "it's only a dream until you write it down" - faktisk så mye at det har brent seg fast i hodet mitt etter Silje Mariela sa det til meg. Jeg nevnte tidligere at jeg hadde en bok hvor jeg har skrevet ned drømmer og mål i en bok. Jeg la den fra meg en stund og for litt siden tok jeg den fram og jammen tror du ikke at jeg hadde oppfylt noen av de drømmene? Å kunne huke av et mål er en fantastisk følelse og motivasjon til å skrive ned flere mål og drømmer, legge fra meg boken og titte tilbake å se om noe er oppfylt! 

"Setting goals is the first step in turning the invisible into the visible. "

~Anthony Robbins ~


"By recording your dreams and goals on paper, you set in motion the process of becoming the person you most want to be."

~ Mark Victor Hansen ~

 

"Goals help you channel your energy into action."

~ Les Brown ~


Når man får det ned på papir tror jeg underbevisstheten jobber med å få deg mot målet og drømmen din. Det var etter jeg hadde lest boken til Mia Törnblom, selvfølelse nå, at jeg startet med å skrive ned drømmene mine samt 3 positive ting om meg selv, 3 ting jeg trengte hjelp til og 3 ting jeg er takknemlig for hver dag. Nå har jeg begynt å skrive ned mål daglig for å lettere gjennomføre ting jeg sier jeg skal gjøre. Når det er skrevet ned er det mye lettere å gjennomføre! 

Begynn å skriv dere!!


Kommentarer: 13

Tirsdag

Postet: 08.05.2012   Kl: 09:47   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 5

God morgen snupper :-) dette skal bli en effektiv dag dere - trening - matlaging - studietid på skolen - lage matpakker for skoledagen i morgen - til slutt, slappe av!
Nå skal jeg straks på trening, men først skal deyt gli ned en rykende varm kopp med kaffe ned i magen min og gi meg litt kaffeenergi til en kikcass treningsøkt.

Det blir høyreps i dag og og jeg grugleder meg! Er faktisk ganske sliten i kroppen etter gårsdagens intervalløkt så tanken på høyreps på bein tar litt knekken på meg må jeg si! Men hell no om jeg skal droppe det av den grunn. A quitter never wins and a winner never quits. 

Så en liten peptalk til deg. Les det og TRO på det! Du vil ikke angre på det når du først starter å tror på deg selv! 


Ikke glem spørsmålsrunden for jeg avslutter den snart:-) 

Blogges i kveld!
 

Kommentarer: 5

Motivational quotes

Postet: 06.05.2012   Kl: 10:23   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 11

I disse tider er det sikkert mange som er på vei mot sommerformen og dietten begynner kanskje å bli litt tung. Da tenkte jeg å gi dere (og meg selvsagt) litt motivasjon på veien. 


You can do it!!!!

Nå skal jeg straks gjøre meg klar og hoppe inn i treningstøyet mitt og stikke på Sats og trene den første økten på Femmefatale med Helene om hun er oppegående etter gårsdagens vin? (OBS. siste frist for å bli med på FF er 15.mai). Jeg har vel sagt jeg gleder meg, har jeg ikke? ;-D 

Men først skal jeg nyte kopp nr. 2 med kruttsterk kaffe før jeg gjør noe som helst annet! Kaffe <3


 Ha en fantastisk søndag fine :-)

Kommentarer: 11

Litt resultater fra fettmålingene av Silje Mariela

Postet: 04.05.2012   Kl: 11:39   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 17

Da var det fredag igjen gitt. Det er skummelt hvor fort tiden egentlig går! Det å leve i nuet er viktig, men sykt vanskelig å få til. Man tenker for mye på det som skal bli gjort og det som aldri ble gjort.

Over til noe kjempe spennende. Nesten akkurat kommet hjem fra Bootygymmet hvor jeg, Helene og Synne fikk målt oss med fettklype på steder rundt om på kroppen og innehelvetes vondt var det enkelte plasser. Det som er så interesasant er jo at det forteller en hel del om hormoner og deg. Jeg fikk blant annet spørsmål som: "om jeg stresser"?, "hvor mange timer jeg sover"?, "ofte lei meg"? osv. Og konstatert at karbohydrater ikke passer til meg, men det visste jeg fra før. Og hvordan? Sjekk om du har mye fett over/ved subscapularis ;-) om du har, kutt ned på inntaket! 

Har mer info å komme med, blant annet min lean bodymass noe jeg fant svært gøy og motiverende å vite. Fettprosenten fokuserte vi ikke på!!

Bilder vil komme senere i kveld ;-)

Nå skal jeg snart spise en boks med cottage cheese og valnøtter. Har nettopp fastet 20,5 timer så for å holde på mine faste måltids-tider ser jeg det best å avslutte klokken 12 for det er da jeg vanligvis pleier å spise mitt første måltid. Og så skal jeg si dere noe! Prøvde meg på frokost i går og det gikk rett vest. Det eneste jeg gjorde var å sitte å vente på når neste måltid skulle være! Not good. Jeg skipper lett over frokost for å kunne klare å holde fokuset rett og ikke måtte vente på når neste måltid skal være. Herregud så slitsomt det er! 

Ønsker dere en riktig flott dag :-) 

Kommentarer: 17

Vinnerne + motivasjon

Postet: 09.04.2012   Kl: 21:14   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 3

Gratulerer til Ninni Eline Birkedal og Lene som vant hver sitt iphone deksel :)

Send meg en mail med navn og adresse så sender jeg i morgen!
Kommentarer: 3

Treningsklær = motivasjon

Postet: 11.01.2012   Kl: 10:49   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 18

Hva er vel bedre på treningsmotivasjonen en nye lekre treningsklær? Disse skal hjem til meg en vakker dag.


Ja, jeg er litt glad i rosa, hehe!

X-life fører disse klærne jeg angrer ikke på noen av mine kjøp. Fantastiske kvalitet og passform, særlig buksene ;)

Liker du klærne fra Better Bodies?

Kommentarer: 18

New music

Postet: 18.12.2011   Kl: 12:03   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 4

Hva med å friske opp spillelista med litt fresh musikk. Det gir i hvertfall meg ekstra motivasjon til å dra på trening. Humøret løftes et par hakk og smilebåndet flytter seg til sidene.

 

GOD TRENING, nå skal jeg snart pumpe litt :-D

Kommentarer: 4

Bootybuilding

Postet: 24.11.2011   Kl: 16:49   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 4

Æhh, ja jeg nevner det igjen og slutter ikke med det første heller. Jeg har blitt så hektet på det og er storfornøyd med hele opplegget, øvelsene, resultatet, og ikke minst de herlige menneskene som er med på det hele. Snufs, det er snart tid for den siste økten med jentene, i denne omgangen hvertfall ;-) Jeg hadde egentlig aldri trodd det skulle bli som det ble, positivt ment altså. Bare noe helt fantastisk som kom inn i livet mitt akkurat på det rette tidspunktet. Ah, det var liksom akkurat det jeg trengte. Jeg går ut av det hele med den beste følelsen i verden. Mestringsfølelse og i tillegg resultater såklart. Også gleder jeg meg enormt til å fortsette i samme spor på egenhånd. En stor takk til både Silje Mariela og Eirik Sandvik.
Ja, spons meg gjerne med Better Bodies klær!! De beste klærne som finnes!

 

God torsdagskveld :-) Karoline

Kommentarer: 4

Ny treningsmusikk

Postet: 14.11.2011   Kl: 13:47   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 8

Får ikke kopiert youtubevideoer inn hit men kan skrive navnene på de nye sangene jeg har fått inn. Motivasjonsboost.God trening ;-)

Kommentarer: 8

Ukens treningsplan

Postet: 07.11.2011   Kl: 16:58   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 3

Kommentarer: 3

Den følelsen

Postet: 18.10.2011   Kl: 18:00   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 26

Hei alle sammen :) Jeg er støl som bare det i magen, rumpa og låra etter gårsdagens økt. Jeg digger deg Silje .

Om jeg hadde lyst til å løpe 4x4 i dag? NEI. I dag var jeg virkelig slapp og tung i kroppen, men sluntre unna det skulle jeg ikke. Gikk i sneglefart til trening, ikke snakk om å ta trikken. Det endte med den beste 4x4 økten jeg har hatt og jeg er rett og slett jævlig stolt over meg selv. Fuck janteloven. Den mestringsfølelsen etter å være ferdig med de er ubeskrivelig. En lykkerus jeg aldri har kjent maken til. Jeg drev å motiverte meg selv i hodet under hvert løp og hver pause, ja vi kan si under hele 4x4 økta. Jeg sa til meg selv at under 10 km var uaktuelt!! Og der kan man si jeg havnet virkelig utenfor min komfortsone. Det var slitsomt og jeg hadde bare lyst til å legge meg ned å sove der og da. Men jeg gjennomførte med glans og er superfornøyd med meg selv.

Å droppe trening på dager hvor du føler du ikke kommer til å gjøre det bra kan være en tabbe. Du kan få ditt livs beste økt. Tankenes kraft er større en du tror!!! Tenk positivt.

Du kan hvis du vil ;-)

Kommentarer: 26

Spilleliste

Postet: 30.09.2011   Kl: 12:35   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 1Kommentarer: 1

Kardio music ;-)

Postet: 17.07.2011   Kl: 20:54   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 1

Ingen musikk - ingen kardio. Helt sykt hvor mye effekten av treningen øker med litt bra musikk på øran :-O Liker det!

 Vil ut å powerwalke nå, men får vente til i morgen :-) Da blir det både morgenkardio og intervaller. Gleder meg litt!

 

 

Enjoy your cardio session ;-)

 

Kommentarer: 1

Svenskehandel

Postet: 14.04.2011   Kl: 21:57   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 10

Da var jeg endelig kommet hjem til Risør etter masse trasking rundt på Nordby-senteret med mams og paps<3. Fikk kjøpt endel nye ting, mest til trening :D LYKKE! Nå blir det supermotivasjon på trening framover :D Glede:)


Matpakke-tid + ananas


Lavkalori syltetøy <3


Masse C-vitamin og fun light


Masse celsius, Xtend og smartshake


Treningsklær <3


Enda mer<3


Verdens herligste lukt <3

 

Lang dag med masse spasering og utforskning av nye matvarer. Ble 3 pk riskaker med kanelbulle smak, mye kylling, keso, kesella, pepsi max og faktisk godteri til påske. Shame on me!

 

Håper dere har hatt en like flott torsdag som meg.


Kommentarer: 10

Musikk til tredemølla

Postet: 01.04.2011   Kl: 10:14   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 2

Personlig syntes jeg det er gørr kjedelig å traske på tredemølla uten noen form for musikk. Finner jeg ut at iPoden er tom for strøm, da er det nesten så jeg snur og drar hjem for jeg skal ikke gjøre trening til noe kjedelig.

 

Her er min topp 5 for tiden:

Fortsatt ikke lei denne <3 digger den!

 

Kommentarer: 2

Litt morgen inspirasjon

Postet: 21.01.2011   Kl: 10:25   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 6

Jeg sitter her å lader opp til en digg styrkeøkt med en kopp espresso mens jeg ser på bilder av disse hotte muskeldamene. Kan si at motivasjonen min ble skrudd opp ett hakk så jeg velger å dele de med dere ;)

Jenter dere får ikke slik kropp av å stå timesvis på ellipse maskinen samt 600 kcal om dagen og røre så vidt på 3 kgs hantlene. Spis MAT, tren tungt  og du er på vei.

GO HARD OR GO HOME!

Kommentarer: 6

Selvutvikling

Postet: 11.01.2011   Kl: 18:59   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 9

Jeg elsker alt som har med selvutvikling å gjøre. Syntes det er et spennende tema å lese om. Derfor dro jeg spontant innom bokhandelen i dag og bestemte meg for å kjøpe et par bøker om selvutvikling, det ble, SELVFØLELSE NÅ og THE POWER OF NOW.

 

Selvfølelse Nå:
"God selvfølelse kommer ikke av seg selv, det krever intens jobbing og sterk vilje til forandring. Med denne boken får du verktøyet som hjelper deg mot målet.

 

Denne boken handler om deg, dine tanker og følelser. Den handler om at du kan ta kontroll; at du selv kan bestemme hvordan du vil ha pg hvordan du ønsker å leve livet.

 

Boken er en oppskrift på å makte å utvikle seg selv. Forfatteren dele gavmildt ut sitt program for å trene opp selvfølelsen. Hun får deg til å reflektere og være ærlig med deg selv. Hun får deg til å være bevisst. Og mens du leser, kjenner du virkelig at du kommer videre. Boken er en åpenbaring.

 

Mia Törnblom er en av Sveriges mest kjente foredragsholdere og forfattere. Hun er superkjendis i Sverige og har opparbeidet seg en trofast fanskare i Norge".

 

The Power Of NOW
"Hugely sucsessful author Eckhart Tolle guides us through a challenging but extraordinarily rewarding journey to find The power of now. We learn that we can find our way out og psychological pain; authentic human power is found by surrendering to the Now; the silence and space all around us is one of the keys to entering inner peace. In the Now, the present moment, problems do not exist. In the Now, we discover that we are already complete and perfect".Kommentarer: 9

2011, starten på en ny livsstil?

Postet: 03.01.2011   Kl: 21:37   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 6

Er du der i livet at du er klar for å ta fatt på trening og kosthold på den seriøse måten? Da vil jeg komme med noen tips til dere som har startet ett nytt og bedre liv.

  • Bestem deg for hva du vil. Viljestyrken er sterkere enn du tror. Vil du så klarer du ;) Bare ikke gi opp halvveis i målet.
  • Start med å planlegge dagene, hva skal du spise, hvor mye skal du spise, hva skal du trene?
  • Lag matplan og treningsprogram. Hvis du ikke klarer dette selv kan du få hjelp med dette på forskjellige treningssider.
  • Deretter lager du klar matpakker dagen i forveien og ha det med på jobb/skole. Da unngår du å ty til enkle løsninger som sjokolade når blodsukkeret blir lavt.
  • Gjør det til en vane å spise sunt og trene, ikke gjør det fordi du må, men fordi du vil. Ikke tving i deg mat du ikke liker.
  • Spis masse grønnsaker i tillegg til proteiner, fett og karbohydrater. Da er du sikret en kropp med vitaminer og mineraler.
  • I tillegg til kvalitets mat kan du ta kosttilskudd ved siden. Fettforbrennere(jeg tester t-rex), proteinpulver (jeg anbefaler myoprotein), kreatin, ZMA, BCAA.

 

Nå målene dine i 2011.
Lykke til på veien mot ditt mål :)

Kommentarer: 6

Treningsmusikk

Postet: 01.01.2011   Kl: 21:46   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 3

Fordi som er glad i latino-musikk kommer det mange kule sanger her. Jeg digger å danse til disse sangene her. Blir i så godt humør.

 

 

Kommentarer: 3

Enda mer motivasjon

Postet: 19.12.2010   Kl: 23:42   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 15

Motivasjonen har så og si vært på topp i nesten hele 2010, både på kostholdsfronten og treningsfronten. Herlig. Men nå i disse dager hvor kostholdsmotivasjonen er litt tilbakestående blir jeg bare enda mer motivert til å nå drømmeformen, rart men samtidig ikke rart også. Merker allerede at formen jeg hadde før alt surret i hodet begynte daler nå og jeg savner den litt (les: mye). Er så sinnsykt klar for et nytt treningsår med bra kvalitets mat og ikke noe dritt. Æsj!

I<3muscles.Jeg skal, jeg vil, jeg kan.

 

Ha en fin søndags natt :)

Kommentarer: 15

Drømmer

Postet: 14.12.2010   Kl: 20:35   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 5En dag, en dag <3

Kommentarer: 5

Handleliste-oppkarbing

Postet: 28.10.2010   Kl: 22:21   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 16

Hehe skriver mye om oppkarbing merker jeg. Men her er i hvertfall min handleliste til morgendagens oppkarbing som er etterlengtet:


Godteri- faktisk, meget sjeldent jeg inntar dette, men fikk litt lyst på det
Mager vaniljekesam
Lettere fløtemys ost
Corn flakes
Fettfri pommes frites
Sharon frukt
Dream is
En eller annen glutenfri- mix
Rosiner
Mandelmel

 

Ellers skal jeg snoke litt i hyllene etter nye matvarer, jeg elsker det.

 

Det blir en morgentur opp til Frogner i morgen for å handle dette deretter blir det hjem å spise og kose meg i carb-heaven<3

 

Om det er ønskelig med bilder, tell me ;)

Titter frem litt synlig musklatur i ben da :D
Kommentarer: 16

Ny treningsmusikk

Postet: 22.10.2010   Kl: 21:29   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 4

Kommentarer: 4

NM 2010

Postet: 03.10.2010   Kl: 11:12   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 9

Jeg koste meg skikkelig på NM i går. Møtte Iris, Marit og Kristina klokken 1020 på Aker Brygge så dro vi videre til Chateu Neuf. Var der fra klokken 1000 til 1900 så var passe sliten da jeg kom hjem, men det var absolutt en opplevelse jeg ikke ville vært foruten. Jeg gleder meg allerede til Oslo Grand Prix :D Det ga også motivasjonsboost så nå er det bare å stå på :) Etter NM var det samling av kusinene hos meg før de dro videre ut.

Resultatene kan dere se på treningsforum eller iform.

 

Fikk også med meg ett sett med better bodies treningstøy. For ett kupp 100,- for buksa og 250,- for toppen.

Klokken 1400 blir det trening med Iris og Marit, blir stas :)

 

Håper dere hadde en like fin lørdag som meg.

Kommentarer: 9

Updated spilleliste

Postet: 20.09.2010   Kl: 20:43   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 5Kristina,
takk for at du delte den :P simply love it

 

Kommentarer: 5

MOTIVASJON

Postet: 12.09.2010   Kl: 11:26   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 7

"Jobber med motivasjonen min hver dag. Den er litt nede for tiden. For å holde motivasjonen min oppe spør jeg meg selv disse spørsmålene.
Hvorfor trener og spiser jeg som jeg gjør?
Hva oppnår jeg ved livsstilen min?
Blir jeg virkelig glad av det jeg gjør?"

Svarer på spørsmålene mine som jeg stiller meg selv når motivasjonen svikter, noe den av og til gjør, men nå er den heldigvis på topp igjen. Så hva gjør jeg egentlig for å snu tankegangen og få opp motivasjonen? Jo, disse spørsmålene der oppe. Har jo også begynt med oppkarbinger som også får boost i motivasjonen min. Det er deilig å kunne spise seg god og mett, kanskje litt for mett noen ganger, men det gir både energi, overskudd og motivasjon til ukens treningsøkter.


Hvorfor trener jeg og spiser som jeg gjør?
- Jeg føler meg ren og bra av å spise så rent som jeg gjør. Jeg gir det kroppen min vil ha og den er fornøyd med det så hvorfor trøkke i seg alt annet man bare blir deppa og lei seg av. Har kuttet ut alt med usunt fett, rett og slett fordi det gjør meg deprimert og uvel. F.eks fettrikt potetgull, hamburger (usunn type), sjokolade.
- Å trene gir meg overskudd, lykke og en god form. Jeg elsker treningsøktene mine, å kunne øke i styrke er en herlig følelse.

Hva oppnår jeg ved livsstilen min?
- Lykke. Maten gir meg så mye mer enn den usunne maten. Mine opplevelser med livsstilsbytte er;
* sterkere negler, MYE sterkere
* bedre humør
* bedre form
* fantastiske nye mennesker
* overskudd (kan variere ettersom hvor mye jeg spiser, men som oftest har jeg overskudd)
Det er sikkert mer, men kommer ikke på noe i farta akkurat nå.

Blir jeg virkelig glad av det jeg gjør?
- Dette blir jo på en måte konklusjonen til det jeg har skrevet over. Ja, absolutt glad av det jeg gjør. Overskudd, lykke, god form. Hva er det ikke å bli glad av?
Kommentarer: 7

Min treningsmusikk DEL 2

Postet: 24.08.2010   Kl: 23:29   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 2

Kommentarer: 2

Min treningsmusikk DEL 1

Postet: 23.08.2010   Kl: 18:18   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 2

Kommentarer: 2

Opsi

Postet: 04.08.2010   Kl: 20:13   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 11

Ja, det er mennskelig å feile. I dag feilet jeg med kostholdet totalt. Spist meg forderva mett, men klarer ikke stoppe. Nå sier magen min stopp, og det til ananas, det som er såå godt. Ingen ting er bedre enn fersk ananas. Men jeg mister ikke motivasjon av den grunn, blir bare dobbelt så motivert av det så kanskje jeg har godt av en liten(les stor)utskeielse en gang i blant. Nå har jeg verken lyst på det ene eller det andre. Nå er alle lystene på søtsaker borte. Absolutt ingen ting frister nå, ikke en gang brød med nugatti. Takk for det. Så lenge man er sunn ellers i året ser jeg ingen grunn til at dette skal ødelegge for alt jeg har jobbet for.

I dag har jeg hatt treningsfri pga tidlig vakt på jobb, den aller siste vakten i sommer :D deilig med FRI i hele 3 uker før skolen begynner! Nå venter jeg på lønning, som jeg ikke får brukt til noe, haha, alt går til betalinger av husleie og strøm.

Juni 2010Håper ikke du lar deg knekke av en utskeielse en gang i blant, så lenge det ikke blir for ofte.
"Det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere"
Kommentarer: 11

Min nye treningsmusikk

Postet: 09.06.2010   Kl: 11:48   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 11

Blir skikkelig glad av disse. Frigjør nok litt ekstra endorfiner på trening :D Kjenner jeg gleder meg til trening nå. 

 

 
Kommentarer: 11

Natti natt

Postet: 08.06.2010   Kl: 23:20   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 3

Før jeg legger meg vil jeg bare si tusen takk for utrolig fine tilbakemeldinger på forrige innlegg. Jeg setter utrolig høy pris på dere som gidder å kommentere og i det hele tatt lese bloggen min :) Jeg smiler fra øre til øre når jeg leser define kommentarene fra dere og dere er så snille :) Dette skrur også opp selvtilliten ett par hakk, så tusen takk for det!


God natt fra meg :)
Kommentarer: 3

Motavasjon

Postet: 25.03.2010   Kl: 09:14   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 6

Her er dagens motivasjon for dagens treningsøkt.
Line Marion ser fantasisk ut :)

Ha en fin dag!
Kommentarer: 6

Alt for mye mat

Postet: 20.03.2010   Kl: 22:40   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 6

For mye mat i dag!!
Liker ikke lørdager!!!!
Skulle lagt meg for en time siden da hadde jeg sluppet unna det siste jeg fikk trøkt i en ellers så full mage :)
Her får dere litt motivasjon og litt dårlig samvittighet for at du akkurat spiste sjokoladen din!
Pauline Nordin må være den råeste dama!
Kommentarer: 6

Inspirasjon

Postet: 12.02.2010   Kl: 17:04   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 9

http://www.lifeportalen.se/?p=ahlson.php&page=4895

Helene Ahlson

Fantastisk flott kropp.

Kommentarer: 9

Yes, nå snakker vi

Postet: 04.01.2010   Kl: 21:08   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 10

I dag kom endelig Børge sitt opplegg for meg på email. Jeg har gledet meg noe utrolig mye til å få det og kan nesten ikke vente med å starte. I kveld må jeg lese grundig på det jeg ikke forstår så mye av, og bruke de 2 neste ukene på å komme igang og bli vant til forandringene :)


Kommentarer: 10

Dagens motivasjon

Postet: 14.12.2009   Kl: 15:24   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 8


Wow, for en kropp. *drømme*


Nå har jeg også fått bestilt Advanced Consept opplegg, gleder meg som en unge til å begynne på det. Dere som allerede har det, hva syntes dere om det?
Kommentarer: 8

Utfordringer på veien

Postet: 04.12.2009   Kl: 16:31   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 2

I dag har vært en utfordring. Motivasjonen og energien synker lenger og lenger ned samtidig som jeg har lyst på mat jeg ikke burde spise.
Å se det florerer av julekaker rundt deg er vanskelig å motstå, men har klart det til nå. Er bare bortkasta kcal uansett, du smaker det jo i max 1 min så er det borte.
Vil ikke gi opp nå som jeg har vært så flink. Har klart meg til nå *klappe seg selv på skulderen* og skal klare det videre.
Det å klare å psyke seg opp, og det å planlegge alt i hode er og til stor hjelp for meg.

Det er jul snart og har ikke planer om å skeie ut slik jeg pleier å gjøre, klart jeg skal spise julemat og kaker, men i moderate menger.. Her skal det trenes cardio hver morgen unntatt julaften. Da er det FRI!!

Motiverende ord settes pris på :)
Nå skal jeg sykle i 35 minutter.


070620091452
Kommentarer: 2

Dagens motivasjon

Postet: 03.12.2009   Kl: 16:17   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 2

Dagens motivasjon for dagens andre økt er
image003

Ha en god treningsøkt for dere som skla på trening nå :)
Kommentarer: 2

Dagens motivasjon

Postet: 01.12.2009   Kl: 15:52   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 6Mandy Blank.
Kommentarer: 6

Dagens motivasjon

Postet: 30.11.2009   Kl: 14:58   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 2

mg1027
Bra mage. Skal gi litt ekstra i dag ja.
Kommentarer: 2

Dagens motivasjon

Postet: 25.11.2009   Kl: 16:22   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 0

getimage
Kommentarer: 0

Bodybuilding.com

Postet: 24.11.2009   Kl: 16:26   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 5

Jeg har funnet en ny internett side som er full av informasjon og ikke minst motivasjon, ved å se på alle dem som har forandret seg fra store mennesker til atletiske mennesker :) Motiverende!
www.bodybuilding.comFor en forandring.
Kommentarer: 5

Dagens motivasjon

Postet: 23.11.2009   Kl: 15:05   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 11

Jamie Eason. What a body.Disse silikonpuppene var ikke særlig fine, men ellers er kroppen fin

Kommentarer: 11

Dagens motivasjon

Postet: 17.11.2009   Kl: 16:25   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 9

Må virkelig si at denne kroppen er jeg mektig misunnelig på.

Kommentarer: 9

Dagens motivajson

Postet: 16.11.2009   Kl: 16:11   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 3

jessicagomesbikinifhmportugal06

jessicagomesbikinifhmportugal04

Sier ikke nei takk.

Har også laget nytt treningsprogram som jeg gleder meg til å begynne på. Deilig med litt variasjon.
Kommentarer: 3

Dagens motivasjon

Postet: 10.11.2009   Kl: 16:41   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 1

Jentene fra Pussycat Dolls :)
633552630600000000
633552627000000000
633552613200000000
pussycatdolls450x300

I dag blir det bein og powerwalk ;)
Kommentarer: 1

Bar Refaeli

Postet: 09.11.2009   Kl: 15:13   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 0

barrefaelibikini102

barrefaelibikinisitwitter01

Syns hun er så vakker.

Etter en uke ute trening pga skolearbeid skal det bli godt å få kommet igang igjen. Litt deilig med en pause fra trening også da. Så da blir det spinning og styrke for overkropp. Ha en fin dag videre.
Kommentarer: 0

Nå fyker jeg

Postet: 29.10.2009   Kl: 10:35   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 2

på trening. Skal bli deilig å være ferdig med det tidlig på dagen og ikke sent som det pleier å være. I dag er det bena mine det går utover moahahaha!

Dagens motivasjon:
ELISABETH HURLEY
elizabethhurley3

elizabethhurleybikiniphotoshop04

elizabethhurleybikinies03


Kommentarer: 2

Dagens innkjøp

Postet: 28.10.2009   Kl: 13:54   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 1

En røhnisch topp for å få opp motivasjonen litt
28102009986

Og sånn gele ting til å ha oppå sete når jeg er på spinning. Får så vondt på rumpa av å sitte på de harde setene..
Så i dag gleder jeg meg til trening :)

Kommentarer: 1

Dagens motivasjon

Postet: 28.10.2009   Kl: 13:20   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 7

Olivia Munn

oliviamunntoplessplayboy09
Jeg sier bare wow

oliviamunnbikini201


oliviamunnbikinipolaroid02

Jeg syns hun ser kjempe flott ut.

Kommentarer: 7

Sophie Monk

Postet: 26.10.2009   Kl: 16:50   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 1

blir dagens motivasjon før jeg skal hive meg uti en økt med styrketrening for overkroppen og en 50 minutters spinning økt ;)

sophiemonkbikini104

sophiemonkbikini134022pcnmonk04
Kommentarer: 1

WOW

Postet: 22.10.2009   Kl: 19:39   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 11

Jenta er bare 17 år.
so200903021
so200900731

Og jeg må si jeg digget kroppen.

Les mer her: http://www.iform.no/pub/art.php?id=1493
Kommentarer: 11

Dagens motivasjon

Postet: 21.10.2009   Kl: 17:24   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 2

f268165491

Likte armene spesielt godt.

Er dette motiverende for deg?
Kommentarer: 2

Dagens motivasjon

Postet: 20.10.2009   Kl: 16:04   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 1

Rachel Stevens

rachelstevenscalendar201005

rachelstevenscalendar201007

Digger det siste bildet!
Kommentarer: 1

Dagens motivasjon

Postet: 19.10.2009   Kl: 16:00   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 3

Mariah Carey

mariahcarey300x400

mariahcareypicture

mariahcareysevenbikini10big

FAB!

Hva syns du?
Kommentarer: 3

Dagens motivasjon

Postet: 16.10.2009   Kl: 15:00   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 2

Vakre Doutzen Kroes
doutzenkroeslingerie04

doutzenkroeslingerie05
Kommentarer: 2

Dagens motivasjon

Postet: 12.10.2009   Kl: 20:41   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 0

Rakk ikke poste dette i sta så poster det nå :)


Kate Beckingsale ser utrolig hot ut.
katebeckinsaleesquiremag01

katebeckinsaleesquiremag04


Dagens økt kommer straks
Kommentarer: 0

Motivation of the day

Postet: 07.10.2009   Kl: 16:01   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 3

Paulina Nordin
1paulinenordin

Rå dame.

I dag skal jeg prøve meg på spinning nivå 2 klokken 1800. Følte jeg måtte gå opp et nivå siden jeg ikke ble sliten av nivå 1. Og vi har et spennende prosjekt i gymmen, nemmelig egentrening noe jeg er superhappy for. Har da laget mitt eget program for overkroppen som jeg skal trene på treningsstudio hver gymtime helt frem til jul. Blir spennende og se på fremgangen.
Kommentarer: 3

Hva kan dagens motivasjon by på i dag

Postet: 06.10.2009   Kl: 15:23   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 3

Flottere en flottest
fergieblender04

286fergie13

fergiebikini106

I wish everyday!
Kommentarer: 3

Dagens motivasjon

Postet: 05.10.2009   Kl: 14:44   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 2

kristincavallaribikini127238pcnkristinmiami01

kristincavallaribikini12

Kristin Cavallari ser naturlig og flott ut.
Kommentarer: 2

Dagens motivasjon

Postet: 30.09.2009   Kl: 14:39   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 2

Oh hello Marcus, skal vi trene sammen?

729645014196bb4b2d

marcusschenkenberg

Ikke at jeg vil ha sånn kropp, men hallo du vil vel trene når du ser på han, eller?
Kommentarer: 2

Dagens motivasjon

Postet: 29.09.2009   Kl: 14:24   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 0

cassiecomplex1

Cassie.

David Guetta- you're not alone
Kommentarer: 0

Dagens motivasjon

Postet: 24.09.2009   Kl: 18:29   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 4

49a7bad178aa0

49a7badfdbee5

moniqueminton

moniquemintonfitnessmodel

flexcover2

Hun ser jo bare råflott ut da. Shit nå skal jeg trene!
Kommentarer: 4

Dagens motivasjon

Postet: 23.09.2009   Kl: 16:20   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 4

Her snakker vi bra kropp.
beyoncesportsillustrated17

beyoncebikiniyellow08

beyoncecleavagelac01

Digger Beyonce!
Kommentarer: 4

Dagens motivasjon

Postet: 21.09.2009   Kl: 14:54   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 0

kendrawilkinsonbikini

kendrawilkinson

52qd9nsKendra Wilkinson
Kommentarer: 0

Dagens motivasjon

Postet: 20.09.2009   Kl: 13:04   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 3

Keeley Hazell
keeleyhazellbikinicalendar07

keeleyhazellbikinicalendar11

keeleyhazellbikinicalendar04

Velger du å ligge på sofaen med en pose potegull når du ser dette?
Kommentarer: 3

Dagens motivasjon

Postet: 17.09.2009   Kl: 17:54   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 2

Gemma Atkinson.
gemmaatkinsonbikinishoot4

gemmaatkinsonbikini07

gemmaatkinsoncalendar3july

Flotte former på dama!
Kommentarer: 2

Dagens motivasjon

Postet: 08.09.2009   Kl: 16:25   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 1

kourtneykardashian836761a

kimandkourtneykardashianbikini6000x0432x6

gallerymain0408kourtneykardashianmaxim11

Kourtney Kardashian.
Kommentarer: 1

Dagens motivasjon

Postet: 07.09.2009   Kl: 16:10   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 3

Nok en gang Britney Spears
31752851242909732207n500

31752851242909860843n500

31752851242909902346n500

31752851242910065523n500

Kroppen ser jo bare smashing ut da!
Kommentarer: 3

Dagens motivasjon

Postet: 06.09.2009   Kl: 13:23   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 0

ashleytisdalebikini121

ashleytisdalebikini1fp3225432tisdaleashley

Ashley Tisdale.
Kommentarer: 0

Dagens motivasjon

Postet: 02.09.2009   Kl: 16:27   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 0

gerihalliwellbikini1fp3489264pishalliwellg

gerihalliwellbikini1

gerihalliwellbikini1fp3488910pishalliwellg

Geri Halliwell ser meget bra ut til å ha født!
Kommentarer: 0

Dagens motivasjon

Postet: 01.09.2009   Kl: 15:38   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 2

Tracy Anderson, Madonnas trener.
image4forcostracyandersongallery882137510
Kommentarer: 2

Dagens motivasjon: Brook Hogan

Postet: 31.08.2009   Kl: 15:34   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 1

Brook Hogan ser fantastisk flott ut. Bare se her

brookehoganbikini345x

brookehoganbeach334651a

brookehoganbikinipictures

brookehoganbikini1000x0500x773

brookehoganmaximpicturephotos3

Disse bildene er ganske motiverende for meg så jeg skal hive meg på sykkelen etterpå siden det regner ute i dag tar jeg kondisjonsdelen på sykkel.


Ble du motivert nå?

Kommentarer: 1

Søndags motivasjon

Postet: 30.08.2009   Kl: 10:19   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 1

Nå er det altså en uke siden jeg har trent. Skuffet over meg selv. Men skal ikke fokusere på det. I dag skal jeg i hvertfall ut å få en tur og kanskje ta en runde på sykkelen også!

Dagens motivasjon:
untitled

rihannabikini106

postimage0813rihannabikini00

rihannabikiniinstyle
Kommentarer: 1

Dagens motivasjon

Postet: 20.08.2009   Kl: 17:17   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 1

Gikk ikke an å poste dette innlegget i går så får prøve nå.

Janet Jackson er dagens motivasjon
janetmyspace08

janetjacksonwp031024

janetjackson

janetjackson010101

Sjekk dama da, umulig å ikke gi 110 % etter å ha sett disse bildene.
Kommentarer: 1

Dagens motivasjon og te

Postet: 18.08.2009   Kl: 16:30   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 1

Da var andre skoledag over og nå er det tid for trenings!
Jeg har også kjøpt meg en ny te, yogi tea women's fitness, god urtete!
yogiteawomensfitnessherbaltea

Dagens motivasjon:
CAMERON DIAZ
camerondiaz2

cameron

Hot
Kommentarer: 1

Penelopè Cruz

Postet: 11.08.2009   Kl: 10:18   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 4

blir dagens motivasjon. Hun er utrolig flott!

I går ble det bare 45 minutters rask gange ikke noe styrke. Det blir det samme i dag for det er såå fint vær også skal jeg ha kjøretime..

penelopecruzmodeling2510

011308cruz200x400

040407bicruz300x400
Kommentarer: 4

Dagens motivasjon

Postet: 10.08.2009   Kl: 13:56   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 1

KATE HUDSON
katebikini400a327

katehudson

katehudsonbikinisecrets
Vinyl shakerz- one night in bangkok remix

Kommentarer: 1

Dagens motivasjon

Postet: 05.08.2009   Kl: 10:01   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 2

God morgen godtfolk :)
Nå skal jeg snart ut å powerwalke en 60 minutters tid så for å få meg motivert må jeg ta på meg treningstøyet straks check out bilder og lese om trening og kosthold så er jeg motivert! Er dere motivert eller er dere fortsatt i feriemodus?

Dagens motivasjon- Daisy Fuentes
daisy

imgnamedaisyfuenteswillhostthefitnessmagaz

wdaisyfuentes3
Kommentarer: 2

Dagens motivasjon

Postet: 04.08.2009   Kl: 11:02   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 1

I dag er det heldigvis ikke regnevær, det er litt sol og det er deilig.
Og nå er målene notert i boka mi. Så gjenstår det nå om to uker det har hjulpet med trening og endring av kosthold. Gjorde det før sommeren så jeg har håp oppe:)

Dagens motivasjon er Katherine Heigl
katherineheigelbikini1

katherineheigl1

katherineheiglhotgirltopless

katherineheigl10

Hun er bare så vakker!
Kommentarer: 1

Dagens motivasjon

Postet: 03.08.2009   Kl: 10:56   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 2

Gemma Arteron
gemmaarterton638350a

gemmaartertonbikini2
Flott kropp :)

Kommentarer: 2

Dagens motivasjon

Postet: 01.08.2009   Kl: 12:11   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 2

Da har jeg startet. Jeg bestemte meg for å starte med trening i dag, hvorfor ikke.

Så dagens motivasjon er Eva Mendez. Hot hot!

obj

sexyevamendes

untitled 

Kommentarer: 2

Dagens motivasjon

Postet: 19.06.2009   Kl: 13:17   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 3

er :
BRITNEY SPEARS
britneyspearssavingtheeconomyphoto000x043

britneyspearsnewbody000x0432x649

britneyspearsworkingoutatagym

hotbritneyspears

Da løper jeg ut å tenker på Britney mens jeg hører på musikk!
Kommentarer: 3

Dagens motivasjon

Postet: 15.06.2009   Kl: 08:47   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 2

er
NICOLE SCHERZINGER
nicolescherzingernx1qv
nicolescherzinger2

untitled
Kommentarer: 2

Dagens motivasjon

Postet: 13.06.2009   Kl: 08:34   Kategori: Motivasjon  Kommentarer: 3

CARMEN ELECTRA
271

carmenelectra13aug2007d

2745199611fccfaf4dff

Hjelper på motivasjonen å få på seg treningstøyet.
Kommentarer: 3
hits