Furious Karoline - på tide med en pause

Postet: 13.07.2012   Kl: 22:37   Kategori: Personlig  Kommentarer: 16

Hey you, jeg merker bloggingen blir slækk samtidig som jeg blir slækk ;-) 

Jeg er absolutt ikke motivert til hverken blogging, trening eller kylling og salat. Innlegget som Kristine skrev for noen dager siden traff meg rett i hjerterota. Og jeg kan si meg glatt enig i hvert eneste ord. Mine blogglesende tider er over - foruten et par gode venner av meg. Alt av fitnessgrupper og sider er fjernet fra min facebook - det gjør meg kun "deprimert" om dagen og ikke blir jeg motivert av det om dagen, det driver meg kun i motsatt retning.

Det er dette fokuset som har tatt overhånd på meg i lang tid og nå er det stopp. Jeg har lenge drevet kroppen min mot sin vilje, men aldri helt turt å stole 100% for hva den forteller meg i fare for å faile. Men hello failing er jo akkurat det jeg driver med? Jeg er både frustrert og overgitt over hvordan jeg går(har gått) i min egen boble og ikke turt å stole på meg selv. Jeg er blitt en meget stresset person i hodet mitt etter alt fokuset og redselen for å legge på seg og en haug av andre stressende faktorer. Det er på tide å gi slipp, det er skummelt, men hodet trenger en liten ferie og jeg burde hatt ferie selv. Jeg burde ha dratt langt vekk, til sydligere strøk, ligget på en strand med paraplydrink, ikke hatt en bekymrende tanke og bare slappet totalt av. 

Man må tørre å tro på seg selv.

Med dette sagt, så har dere nok skjønt at jeg trenger en pause fra dette "presset". Presset som driver meg mot min hensikt. 

Og en ting før jeg skal hoppe i dusjen, finne boka og legge meg godt til rette i senga så vil jeg bare si til Linn, Silje Mariela og Helene at jeg savner dere og gleder meg sinnsykt til å komme tilbake til Oslo igjen å være med dere ♥ Englene mine! 

Ikke minst, så setter jeg enormt pris på at du tar en titt innom min blogg og jeg kommer garantert tilbake med dobbelt så mye styrke..

Kommentarer: 16

Trening, fremgang og burdagsfeiring

Postet: 16.06.2012   Kl: 13:14   Kategori: Personlig  Kommentarer: 11

Magen har alltid vært noe av det jeg har skammet meg over hele livet mitt - nå begynner jeg å like den bedre og bedre og faktisk akseptere meg selv bedre. Selvom jeg ikke har noen sixpack fremme så er jeg likevel fornøyd med den jeg er.

Poliquin produktene jeg tar nå gir sin virkning, men mer om det når jeg har testet lengre. Gøy å eksperimentere med nye ting og ikke bare være stuck med "the old". Elsker å teste ut noe nytt!

Det jeg har merket denne uken er at fettet på låra virkelig slipper, har til og med cuts når jeg får til å stramme ordentlig. Hvem fitnessfreak liker ikke det :D ? Der ser dere, vekten kan stå stille og fettet kan slippe. Det erfarer jeg selv så suck on that. Vekt er no dritt! Ikke la deg definere hvor mye du er verdt bare pga et tall på en dum badevekt, det har jeg gjort i mange år, men nå er det f... meg nok. Tall har ingen verdi for hvor mye jeg er verdt og heller ikke du!!


Oh da må jeg nesten hive meg i klær her og stikke på butikken og deretter løpe en intervalløkt (ja det ble visst styrke som bursdagsfering i går, det er jo mye gøyere :D).

I kveld skal jeg nemlig ha en aldri så liten bursdagsfeiring med fine jenter. Silje Mariela, Linn, Helene, Susanne, Camilla, Christina og Synne - jeg gleder meg til dere kommer! 

Og forresten TAKK FOR ALLE BURSDAGSHILSNINGER :D varmet hjertet mitt!

Kommentarer: 11

Hygge og Nicki Minaj

Postet: 10.06.2012   Kl: 19:01   Kategori: Personlig  Kommentarer: 6

Jeg har ingen ord å si i dag, eller jo - too much booze yesterday.

Silje sitt forsøk på hjemmelagde snickers - funka! Speltlomper, peanøttsmør og philadelphia sjokolade. 
Orker ikke laste opp flere bilder, men anyhow konserten var awesome og det var vorset også. Og jeg og Linn var de mest sportye og fortsatte med mer drikke og mer dans ute på byen!

Note to self: ikke drikk så mye!
 

Kommentarer: 6

Ready for NICKI MINAJ

Postet: 09.06.2012   Kl: 12:42   Kategori: Personlig  Kommentarer: 13

Haha, ja da var jeg klar for party - klokken 1245 hahaha. Jeg er klar til å slå meg løs i kveld med noen fantastiske jenter!!

Da er det vel på sin plass å komme med *gulp* "outfit bilde". 


Ha en strålende kveld alle sammen :D Og KOS dere!! Det skal jeg. 

Kommentarer: 13

Vel hjemme fra en fantastisk London tur

Postet: 29.05.2012   Kl: 14:42   Kategori: Personlig  Kommentarer: 13

Hallo :-) da er jeg hjemme fra en helt fantastisk tur til London med min lille familie. Vi fikk veldig flott vær med hele 32 grader i skyggen. Vi har gått i så mange timer og beina var helt gele på slutten av begge dagene. Jeg er superfornøyd med turen og skal helt klart tilbake til London. Og da skal jeg spare masse penger! Her kommer et lite knippe med bilder fra turen. 


Hyde Park


Piccadilly Circus


Flere etasjer med treningsklær!! Jeg kom kun ut med et par Nike joggesko :P


Vi har spist masse god mat og ikke særlig Femme fatale vennlig mat. Man må leve litt og livet skjer. Femme fatale fortsetter jeg på i morgen.


Hyde Park. Aldri sett en så stor park før. 


Mine fine nye Nike :-D win win å kjøpe sko på ungdomsavdelingen. Halve prisen og i tillegg er det jo nesten halv pris fra norske priser så disse ble veldig billige ;-)


Klar for å spise ute!


Fine mammaen min.


<3


Camden Town. Akkurat som å gå i syden jo, bare jalla jalla butikker :P Men det var gøy å se den siden av byen og!


Og jeg er endelig stolt eier av min første Michael Kors veske. Denne kjøpte jeg på Selfridges.

 

Kommentarer: 13

Tanker om meg selv og den dømmende kraft

Postet: 19.05.2012   Kl: 10:51   Kategori: Personlig  Kommentarer: 27

Hallo alle fine J

Jeg vil starte dagen min i dag med å si 5 ting jeg liker ved den jeg er:

  •   Smilet mitt
  •   At jeg er snill
  •   Rumpa mi
  •  Tennene mine
  •  Min personlige utvikling i det siste

 Jeg oppfordrer deg til å skrive ned fem ting du liker ved deg selv i kommentarfeltet mitt!

Jeg er bevisst og klar over hva jeg tenker om andre og ja jeg kan tenke veldig dømmende om folk jeg ikke aner hvem er, men hvorfor gjør jeg det? Jo, fordi jeg ikke er fornøyd sånn som jeg egentlig er nå. Flere eksperter sier jo at det du tenker om andre er det du føler og tenker om deg selv og jeg skal ikke motsi dem på det for det er jo sant! Jeg har lest boken selvfølelse nå og det var virkelig en wakeup call til å forandre tankegangen. Ville du noen gang sagt til venninnen eller vennen din at «fy faen så stygg du er» eller «fy faen så feit du er»? Antageligvis ikke! Så hvorfor ønsker du å si det til deg selv? Vil du deg selv så vondt? Disse tankene dytter deg ikke oppover i livet og gjør deg heller ikke bedre på noen måte, men det gjør tanker som «fy så fin jeg er i dag» eller « jeg kan oppnå alt jeg vil». Det kommer en dag hvor du til slutt tror på det og det å ha trua på seg selv må være den beste følelsen i verden?


Ikke døm, men le og føl deg bra med deg selv :o)

Jeg jobber hardt med meg selv om dagen og det å endre tankene til det bedre. Selvdestruktive tanker er så ufattelig slitsomt og stressende at det er så lite verdt å bruke energien på disse tankene, men det er jammen lettere sagt en gjort! Jeg jobber på spreng for å stenge ut og/eller bytte om på tankemønsteret til noe positivt og ikke tenke dømmende om andre folk. Hvorfor orker vi egentlig å bruke tid og energi på noe så overfladisk? Når du slutter å tenke dømmende om deg selv, slutter du også å tenke dømmende om andre! I believe that!

Når jeg treffer andre mennesker bryr jeg meg ikke om de er tykke eller tynne, men bryr meg om hvordan de er som personer og hvordan personligheten er. Tykk eller tynn, pen eller mindre pen er ikke kvaliteter jeg ser på hos en god venn eller nye bekjentskap, men heller ærlighet og trygghet.
Kommentarer: 27

Vendepunkt

Postet: 27.04.2012   Kl: 15:11   Kategori: Personlig  Kommentarer: 34

Nå kommer et klage innlegg og en wakeup call til meg selv.

Nå er det nok, Karoline. Vil du gjøre dette med deg selv? Vil du virkelig trykke deg så langt ned i bakken? Føle deg miserabel og mislykket? Har du det bra nå? Svaret på alle disse spørsmålenene er: Nei! NEI(følte for å skrike det ut). Det er på tide å være snill med seg selv igjen! Jeg hadde et veldig bra og motiverende år i 2010 og det fortsatte halvveis i 2011. 2012 har vært motiverende, men ikke like motiverende og jeg har latt meg styre av mine indre stemmer(ekke schizofren nei) og til tider har viljestyrken dalet! Det er flere faktorer som spiller inn her annet enn en svak viljestyrke. Det og klare å være bevisst og i harmoni med sine egne emosjoner er viktig. Jeg er hverken bevisst eller i harmoni med enkelte følelser, noe som irriterer meg grønt! Jeg tror bevisstgjøring av sine egne følelser er viktig både i forhold til kosthold, trening,skole og jobb! Jeg vet jeg har noe å jobbe med og det er nå det begynner. Coachingtime er nå bestilt og jeg gleder meg!

Dere vet jo, livet går i berg og dalbaner og 2012 har så langt vært en humpete berg og dalbane med mange luper. Jeg har absolutt hatt det rimelig bra i perioder men også vært helt på bånn. Jeg er bare ikke særlig flink til å vise det eller snakke om det. Jeg føler bloggen kan fremstå som en dans på roser, men nå følte jeg det var på tidet med ett innlegg rett fra levra og hjerterota! 


For det meste føler jeg meg slik.....


....men av og til må det være lov til å føle seg som dette...


...og dette

 

2010 var starten på min nye livsstil. Jeg følte på en måte jeg surfet gjennom det for jeg hverken kjente min egen kropp og hadde generelt lite peiling om diett og psyke! Den dag i dag er alt annerledes. Jeg kjenner kroppen min mer enn noen gang og vet hva som skal til for å få meg i form, men hvorfor i helvete klarer hun det ikke da, hvorfor ser hun ikke bedre ut enn det hun gjør? Hun spiser jo sunt og trener mye? Sikkert mange av dere som tenker det og det er slitsomt og rett og slett flaut å ikke kunne komme opp med ett innlegg om min fantastiske framgang. For jeg burde vel egentlig ha det? Eller er det bare jeg som har ekstremt høye forventninger til meg selv? For ja det har jeg. Jeg setter utrolig høye forventninger til egne prestasjoner både på trening og kosthold. Treningen føler jeg jeg måler mine forventninger. 

Det er mye som ligger til grunn for dette og det er manglende kontakt med emosjonene mine. Det er ikke viljestyrken det står på! Så fort det dukker opp en følelse jeg ikke får plassert så har jeg veldig lett for å dekke over den/de følelsene med mat - for en skam, eller hva? Det er lov til å være ærlig med seg selv. Ja, jeg har skammet meg for det her i lang tid, men herregud man er bare et menneske og det er langt i fra bare meg som sliter med dette. Jeg er ikke særlig åpen om dette for det er mange som virkelig bagateliserer det faktiske problemet som om det skulle være så forbanna lett. Det er ikke bare å tenke på noe annet, det er ikke bare å la vær å spise, det er ikke bare ditten og datten. Så lei og så frustrert! 

Ha en fortsatt fantastisk fredag, nå skal jeg ut å lufte verdens beste hund 
Kommentarer: 34

Spent og nervøs

Postet: 20.04.2012   Kl: 10:36   Kategori: Personlig  Kommentarer: 11

Nå begynner nervene å komme, kaldsvetter og har sommerfugler i magen. Jeg tror dette blir en innholdsrik dag og ett skritt fram for min personlige utvikling. 
Nerver, nerver og atter nerver!

Jeg er utrolig glad for at jeg har blitt kontaktet av Stella, en/et artikkel/intervju jeg er stolt av å representere sammen med vakreste Kristine Weber. Jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet. Kommentarer: 11

Sprekk på diett

Postet: 19.03.2012   Kl: 19:02   Kategori: Personlig  Kommentarer: 6

Hører og leser om mange som er på diett og sprekker, inkludert meg, jada jada ingen er perfekte (les innlegget til Silje Mariela). For min del er årsaken til sprekkene følelsesmessige og ikke det faktum at jeg har lyst på noe, joda har selvsagt lyst på noe nå og da men da klarer jeg stå i mot. Når jeg står midt oppi det er det så utrolig vanskelig å styre de underbevisste følelsene som tar tak nettopp fordi jeg ikke aner eller kjenner til følelsene godt nok. Dette er noe jeg arbeider mye med og det er noe som gradvis blir bedre! Andre årsaker til å sprekke er for lite mat over lengre tid, fordelingen av de forskjellige næringsstoffene, "feil mat" og sikkert flere årsaker men dette var det jeg kom på i farten. Gi meg gjerne din årsak! 

Å gå lenge på et kraftig kaloriunderskudd fører etterhvert til at kroppen(hjernen) sier i fra i form at du er sulten hele tiden og da vil du etterhvert gå på en smell fordi kroppen trenger energi. Du vil igjen automatisk redusere aktivitetsnivået ditt fordi kroppen ikke vil prioritere å bruke energien på aktivitet men heller livsviktige prosesser i kroppen som temperatur og energi til organer. Ved å kjenne kroppen sin vet man hva man skal unngå av mat som gir deg cravings på mer. Her kommer fordeling av næringsstoffer og feil mat inn. Å spise feil mat kan trigge til mer lyst på å spise feil mat. For meg så er karbohydrater en trigger for andre kan det være fett. Jeg fungerer som sagt svært bra på et kosthold basert på proteiner, fett og mindre karbohydrater. Det er dermed ikke sagt at du gjør det eller at jeg er redd for karbohydrater, det er bare det at jeg vet hva kroppen min responderer bra på. Lær deg å kjenne kroppen din og for all del spis nok mat til ditt aktivitetsnivå. 

Når dette er sagt så er ikke en sprekk her og der verdens undergang og for all del vær så snill, ikke få dårlig samvittighet for den sjokoladen du spiste. Kom deg opp på stigen igjen, ikke bli værende på det siste trinnet bare fordi du spiste den sjokoladen eller bollen eller hva du måtte finne på å spise. Det er virkelig synd og ikke noe vits å henge med nebbet. En må kunne unne seg noe uten at det skal gå utover psyken din. Det er noe annet om det skjer hver dag, men det er dermed ikke sagt at du skal ha dårlig samvittighet for det heller. Jobb med deg selv, ta små steg og du vil lykkes! Words of the day ;) 

Kommentarer: 6

Opplevelse av en 24-timers faste

Postet: 10.03.2012   Kl: 13:52   Kategori: Personlig  Kommentarer: 6

For det første tusen hjertelig takk for de fine kommentarene deres. Smiler hver gang jeg er inne å leser :)


For noen høres 24-timers faste ut som noe helt absurd og sykt, men har du hodet på rett plass og tunga rett i munn er ikke dette noe krise. 

Min opplevelse av en 24-timers faste er at det er en deilig følelse. Man setter ekstra pris på maten i ettertid og blir kjent med kroppens signaler i forhold til sult og lyst. Man finner fort ut om man er sulten eller om man bare har lyst på noe. Også må jeg sitere Silje Mariela her, faste stimulerer growth hormone(GH), det samme gjør søvn og trening. 

Under faste går jeg overraskende nok ikke å tenker på mat og heller ikke nå er det bare så så mange timer igjen til mat, men dette er individuelt. Jeg drikker Pepsi Max under faste og drikker så mye jeg vil av det!

 

Noen retningslinjer som er lurt å følge er:
- Få i deg NOK proteiner før fasten starter. Det holder deg mett en god del lengre enn bare karbohydrater. 
- Essensielle fettsyrer = omega 3. 1 ss selvolje eller en laksefilet. 
- Ikke gå berserk når du avbryter fasten. Avbryt med et balansert måltid med protein, fett og karbohydrat.

 

Nå skal jeg på trening så handle og dere får se ukes handelen min når jeg kommer hjem. Har planer om å handle inn for hele uken!

 

Kommentarer: 6

Min jul

Postet: 26.12.2011   Kl: 20:22   Kategori: Personlig  Kommentarer: 8


Min fantastiske søster og meg :)


Din brune snik!

Søte bestemor og bestefar <3

Julenissen er på besøk ;)
Blir glad når jeg ser hva jeg får. Dette er mitt glad trynet, haha dævver.


Nå blir det masse kaffe fremover :D gleder meg!


William har fått brannmann sam stasjon! Det falt i smak for både barn og hund, hehe! 

Kommentarer: 8

Spise-hva-jeg-vil-dag vol.2

Postet: 11.11.2011   Kl: 13:10   Kategori: Personlig  Kommentarer: 12

Når jeg sier at mine spisedager ødelegger for min fremgang snakker jeg ikke om at jeg skeiet ut med en bit sjokolade og at det er det som ødelegger. Nei nei, da hadde jeg vært meget glad kan man si :-) La oss si jeg har ett underskudd på på f.eks1800 kalorier i uka, fra mat vel og merke, også spiser jeg opp mot 6000+ kalorier på lørdag. Da ligger jeg plutselig i overskudd totalt i løpet av uka noe som igjen fører til at jeg er i positiv energibalanse = stabil vekt/opp i vekt. Jeg tror veldig mange misforstår spisedagen sin og tror man kan spise hva man vil og hvor mye man vil på en slik dag. Jeg vet med sikkerhet at det kan ikke jeg.


Is er absolutt min største svakhet. Is i alle varianter og former. IS<3<3<3

Jeg vet jeg har klart meg fint uten spisedager før og jeg klarer det lett igjen, bare noen dager så er det digg med en skikkelig spisedag. Viljestyrken min er sterk. Å holde seg unna ting i hverdagen er null stress, når helgen kommer blir settingen litt annerledes, særlig når jeg er hjemme. Her i leiligheten kjøper jeg rett og slett ikke ting jeg vet vil friste meg. Holder meg unna det, og det lett. Jeg tenker hvis jeg lett klarer å holde meg unna ting i hverdagen hvorfor skal det bli så jævla hardt å være like disiplinert når helgen kommer? What ever, VI KAN HVIS VI VIL.

Kommentarer: 12

Spise-hva-jeg-vil-dag - en psykisk berg og dalbane

Postet: 09.11.2011   Kl: 15:28   Kategori: Personlig  Kommentarer: 41

Jeg er så lei av å høre om folk som vil forandre kroppen sin, men så er de ikke villig til å ofre noe ting for å nå den. Jeg sier ikke jeg er perfekt for jeg har dager hvor jeg går sikkelig på trynet, men jeg går heller ikke å klager over ditten og datten og at jeg ikke oppnår de målene jeg vil. Jeg vet spisedagene mine ødelegger for min fremgang og det er derfor jeg har stått stille i lang tid uten å komme meg videre. Det beste er å kutte helt ut, men det er vanskelig. Har jeg først fått smake på noe som ikke er med i planen er jeg fucked. Da hiver jeg meg over alt siden "alt er ødelagt". Jeg vet mange kjenner seg igjen og det er derfor jeg vil være ærlig å skrive et innlegg om det, det er ikke bare du som sliter med det!

Jeg vet at jeg må lære meg at 1-2-3 ting er nok  og man kan kose seg uten å hive seg over alt mulig en hel dag. Ja, jeg sliter faktisk med det og det hjelper ikke meg at noen kommenterer at jeg ikke burde gjøre det, det gjør det bare værre og har bare lyst på mer når folk klager over hva jeg putter i kjeften. Ikke si meg hvordan jeg skal spise, jeg vet det, bare noen ganger er det vanskelig å følge det. Psyken tar over og det er den jeg må overvinne. I can do it! Og nå er det stopp, stopp på etegilder uten like. Det er følelsene som styrer meg, selvom jeg er mett kan jeg godt spise mer, nå er det jeg som skal styre følelsene i riktig retning! Du også!Kommentarer: 41

Oppdateringer

Postet: 24.06.2011   Kl: 12:17   Kategori: Personlig  Kommentarer: 6

Yeah, I know, sykt dårlig på oppdateringer her for tiden. Litt off topic og random innlegg men det får dere tåle!


Verdens søteste Maren <3


Endelig lysere i håret. Det er en stor glede :D Blondes have more fun, har de ikke? ;)I går ble en meget hyggelig kveld i godt selskap. Deilig å være med vennene mine igjen etter ett år i Oslo. Glad jeg ikke skal være der så mye i sommer. Risør er uansett best om sommeren ;) I går ble det litt vel mye potetgull som dere ser på bordet ;)? Vi hadde vel rundt 6 poser der. Jeg holdt meg unna alkoholen denne gangen men koste meg like mye for det :)

 

Ellers begynner planene mine så smått å falle på plass, men mer om det senere!

 

Nå stikker jeg snart å trener rygg og skuldre! See yah!

Kommentarer: 6

Kosedag

Postet: 03.06.2011   Kl: 23:43   Kategori: Personlig  Kommentarer: 12

Oh holy lord for en fin dag :)

Siden dere er så nysgjerrige på om jeg faktisk skeier ut, så JA jeg gjør det. Litt for mye i det siste hehe. Men jeg er flink og strikt i ukedagene så merker godt at det er deilig å spise ekstra i helgen. Særlig når man trener såpass med styrke og i tilleg lavt inntak av karbo (ikke spør hvor mye karb jeg spiser, aner ikke).

Ja, jeg har bra godterismak, jeg vet ;DJeg har ikke kommet i sommerform for å si det mildt, men jeg stresser ikke med det. Jeg fokuserer mer på styrke og perser om dagen enn den dumme fettprosenten som har tatt all min plass i hode i alt for lang tid. Hva er vitsen? Tren, spis og kos deg. Alt med måte da så klart, selvom den regelen er vanskelig å følge for mange, inkludert meg. Man må gi rom for andre ting her i livet noe jeg virkelig har skjønt den siste tiden. Tidligere har jeg levd i min egen lille trening og kostholds boble, not good for hverken meg eller andre rundt meg! Men jeg har kommet meg ned på jorda igjen, halvveis hvertfall, noe jeg er takknemlig for. Jeg er evig takknemlig for enkelte der ute som har støttet og hjulpet meg videre! Takk <3

 

God natt :)

Kommentarer: 12

Pause

Postet: 18.05.2011   Kl: 11:42   Kategori: Personlig  Kommentarer: 19

Hei dere :)

 

Jeg trenger en liten pause fra bloggen for å få klarnet og renset tankene mine, men jeg kommer sterkere tilbake.  Kan jo oppdatere litt av uken og ukene framover da :)

 

- Hadde en kjempe fin 17. mai feiring i går med min flotte familie hjemme :) det ble både is, pølse og kake, det hører 17. mai til :)

 

- Styrkeøktene mine har aldri vært bedre enn nå. Perser i de fleste øvelsene. Herlig følelse.

 

- Snart tid for skoleårets siste eksamen. DEILIG!

 

- Frisørtime booket til fredag:D endelig skal etterveksten bort.

 

- Norges sterkeste mann med kule folk fra myrevolution :D gleder meg

 

- Kostholds eksperimentering - endring av fokus

 

- Bootybuilder 2 be :D

 

- Enda bedre treningsøkter

 


Six-packen er godt gjemt, men hvem bryr seg ;)


Ønsker dere en fortsatt fin uke :)

Kommentarer: 19

Spisehelg

Postet: 08.05.2011   Kl: 21:25   Kategori: Personlig  Kommentarer: 9

Ja, jeg spiser jeg også, orker ikke bruke energi på negativitet så jeg tar det positivt, kroppen trenger tydelig mer mat. Jeg har spist litt vel mye denne helgen her og det har gått fra fredag til søndag:p. I morgen blir det skjerpings, kontrollen har falt litt i det siste. Jeg liker å ha kontroll, ikke maten! Det har gått i knekkebrød, masse frukt, is, popcorn med 50%mindre fett og generelt bare mer av den vanlige maten. Det kunne vært værre, jeg tar det positivt!

Dere tenkte sikkert at "hun skulle jo holde seg til juli". Ja det var planen det, men psyken tok over denne gangen. Dumme dumme psyke, pleier jo alltid være så sterk. Men what the hell, hvorfor angre på noe du ikke kan gjøre noe med. Ta det heller med som en erfraing videre til neste gang psyken svikter og tenke på hva slags følelser som dukker opp når den svikter. Følelser spiller nok en stor rolle rundt dette, noe som jeg sliter med å få tak på. Finner ikke ut av hva jeg føler eller ikke føler!

 
Trøtt og sliten etter intervalltrening en tidlig morgenIngen grunn til å henge med leppa, ny uke nye muligheter i morgen. Da skal jeg starte dagen med en hard økt på rygg og skuldre før jeg tar bussen inn til Oslo igjen! Gleder meg noe helt til en ny treningsuke. Motivasjonen er på topp og energinivået er på topp. Ny musikk er lagt inn på den nye iponen min :D:D glede!

 

Ha en fin kveld kjære lesere ♥

 

Kommentarer: 9

Veien hit

Postet: 10.03.2011   Kl: 08:42   Kategori: Personlig  Kommentarer: 17

"Jeg kunne tenkt meg å lese om veien fram til dagens form. Og hva du tenker å gjøre videre for å nå målet om å stille i bodyfitness i år eller til neste år :)"

Jeg har så lenge jeg kan huske vært interessert i kosthold og trening og det gikk ikke lang tid før jeg meldte meg inn i det lokale treningssenteret da det åpnet i byen. I begynnelsen trente jeg i perioder og spiste bra i perioder noe som gjorde meg sint og lei. Jeg var dog ikke så opptatt av BF og det var ikke mitt mål den gang. Mitt mål var å bli en skinnybitch ala Lindsay Lohan. Jeg har aldri hatt noen form for spiseforstyrrelse, men jeg har alltid vært opptatt av hva jeg spiser og fikk alltid dårlig samvittighet hvis jeg spiste noe jeg ikke burde spist. Det endte ofte opp med tårer og depresjon.  Nå er viljestyrken min større enn noensinne, så nå vet jeg at jeg klarer det. Alt handler om vilje, dedikasjon og disiplin.

Jeg hadde en periode i livet hvor jeg begynte å bli fornøyd med hvordan jeg så ut, men så stoppet jeg å trene og gå tilbake til gammel vane med kosthold. Noe mange folk nettopp gjør når de har nådd målet sitt.


Sukk, noe så vakkert

I desember 2009 bestemte jeg meg for at nok er nok, nå skal jeg komme i den formen jeg vil være i, men det var lettere sagt enn gjort. Drømmekroppen blir ikke til over natten. Jeg kontaktet Børge og i januar 2010 startet jeg diett og trening for fullt. Jeg har aldri sett bedre ut enn i september/oktober 2010 når jeg ser tilbake på bildene, jeg så meg bare blind på meg selv og syntes framgangen var laber. Etter ca. 1 år med oppfølging ga kroppen (les: hjernen) min opp og jeg spiste meg nesten opp til der jeg startet i januar, dog litt strammere, med litt mer muskler enn fett. 2010 har gitt mye kunnskap, forandring av kroppen (mer muskler, mindre fett) og et helt annet syn på trening og kosthold. Jeg føler meg ikke lenger som en nybegynner og det er jeg glad for.

 

Nå er jeg for fullt igang med nye konsepter på trening og kosthold. Jeg har lagt meg på høyere reps og trening til utmattelse. Jeg spiser det samme som før bare mindre og hyppigere for å se om kroppen reagerer bedre på det. Skal sies jeg trives bedre med færre og større måltider da jeg holder meg mett lengre, men det funket ikke bra på meg. Målet mitt framover nå er å jobbe meg nedover mot en lavere fettprosent og være målrettet og dedikert framover mot NM 2012. Jeg tror det blir mer realistisk enn NM 2011!

Kommentarer: 17

Uken som var

Postet: 08.03.2011   Kl: 11:39   Kategori: Personlig  Kommentarer: 8

I uken som var hadde jeg dødsbra treningsøkter men mindre "bra" (les: mengde) kosthold. Jeg prøvde å spare inn karbohydratene, til og med de etter trening. Der faila jeg noe totalt. Det endte opp i større mengder karbohydrater da jeg kom hjem etter trening. Tydelig at kroppen min trives best med moderat karbohydratinntak til hvert måltid. Helgen har også vært litt katastrofal i mitt tilfelle mtp mengde mat og valg av mat. Soya is, sushi, popcorn, riskaker, soya vanilje dessert, alkohol, nøtter, vingummi!! En grunn til at jeg ikke konsummerer alkohol hver helg, hehe! Skal ikke komme unna at jeg blir både sur og trist av slike dager, det er jo ikke noe gøy å sprekke, men jeg er jo menneskelig jeg også. Det er lov å feile og ikke gi opp av den grunn! Vi klarer det vi vil klare med tiden, uansett.

 


Hot n' sweet shot på vei ned. Æsj! Jeg hadde det gøy da med andre ord!

Jeg drar opp smekken igjen og fortsetter på riktig vei, det bør du og gjøre :)

 

Det blir ryggtrening på meg i dag på Elixia, men først skal jeg se slankekrigen <3

Ha en fantastisk dag :) Og ikke glem å ta en titt her!

Kommentarer: 8
hits