Video av løp med strikk

Postet: 17.04.2012   Kl: 20:11   Kategori: Prosjekt Camilla  Kommentarer: 5

Denne gjentok vi 4 ganger og jeg kan så mye som si at Camilla var dødsliten ;) Det LIKER jeg! Man får virkelig opp pulsen og både bein og rumpe jobber hardt. 

Kommentarer: 5

Camilla er i gang

Postet: 16.04.2012   Kl: 19:01   Kategori: Prosjekt Camilla  Kommentarer: 5


Camilla har nå fått handlet inn mat for uken og er klar for å prøve kostholdsprogrammet jeg har laget. Vi ser hvordan uke 1 går og til søndag gjør vi endringer om det er behov for det. Hun skal ha ett freemeal eller en liten oppkarbing 1 dag i uken. Hun spiser både protein, karbohydrat og fett i den rekkefølgen. 

Treningsprogrammet er også ferdig og jeg må si jeg gleder meg til å trene med henne. Har lagt opp 3 fettforbrenningssekvenser etter styrkeøktene hvor vi må jobbe 2 og 2 for å fullføre enkelte øvelser. Det er lagt opp minimalt med kardio og 1 intervalløkt fordi vi trenger å få pakket på litt muskelmasse. Dette blir gøy og lysbetont trening, noe som er viktig for å gjennomføre prosjektet. 

 

Kommentarer: 5

Dagen derpå økt med Camilla + video

Postet: 15.04.2012   Kl: 20:24   Kategori: Prosjekt Camilla  Kommentarer: 2

Hadde en herlig tur på byen i går med Helene og Vegard og jeg gleder meg allerede til neste helg. Da blir det nemlig en tur for å se på brun-innsmurte fitnessutøvere på scenen og vors hos meg etterpå.
Vi tok blant annet strake markløft og her er en video. 


I morgen starter Camilla for fullt med diett og treningsprogram og jeg skal følge henne tett med både trening og kosthold, ja det er en fordel å bo med meg, haha. Noen av målene er blant annet lavere fettprosent, 1 chins, 40 kg i benkpress og 45 kg i knebøy noe jeg tror hun skal klare med glans. 

Kommentarer: 2
hits