Er du glad i slyngetrening? Ta en titt her!

Postet: 14.11.2012   Kl: 09:43   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 3

Hei, nå har mine fantastiske lesere nok en gang en fin mulighet. Liker du å trene i slynger? Eller kanskje du vil gi treningen din en variasjon? Eller kanskje du ikke har tid til å komme deg på treningsstudio? Da har du en unik mulighet til å skaffe deg din egen slynge som du kan bruke hjemme, på jobb, ute eller ta den med på ditt treningsstudio om de enda ikke har fått slynge der! Hvor digg er ikke det? Du får 15% på en komplett pakke for slyngetrening ved bruk av rabattkoden: KARO.

Klikk på bilde for å komme til slyngen. 

Du kan gjøre utrolig mange øvelser, blandt annet; pushups, bulgarsk utfall, omvendt roing, knee tucks, osv! Saumfar youtube og finn flere øvelser og start din nye og sunne livsstil nå. 


La meg høre om du har gått til investering av din egen slynge ;-) Jeg vet at jeg vil ha en i min leilighet hvertfall.
Annonse

Kommentarer: 3

Øvelsesguide til deg

Postet: 09.11.2012   Kl: 17:45   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 3

Er du en av de som enda ikke har turt eller orket å ta steget ut i det O så store treningsmiljøet, så har jeg noen tips du kan ta med på veien om det er løpeturer i skog og mark som er det du gjør i dag. Implementer med styrkeøvelser og ikke kun kardio. Styrke former kroppen din og denne guiden er en god start for nybegynnere eller dere som vil gjøre litt variasjon i gåturen eller løpeturen din. Det du trenger er kun en benk! Så enkelt og så gøy. 

OPPVARMING

Jeg regner nesten med at de fleste klarer å varme opp?:) En joggetur eller kjapp gåtur vil nok få deg varm nok til å utføre disse øvelsene. Det man imidlertid kan gjøre er ulike ?aerobic? øvelser (spark i rumpa, kne løft mens man løper, jumping jacks etc) for å varme opp enda mer.

PUSH-UPS

Push?ups kommer jo i mange forskjellige variasjoner, men her viser vi altså push ups til benk, du kan også kjøre push ups på bakken, eller mot ryggstøtten til benken for å nevne noe. Uansett er øvelsen relativt enkelt, støtt deg med hendene mot benken og stå på tærne. Kroppen skal være rett, stram kjernemusklaturen og knip igjen rumpa. Bøy armene til albuene er i skulderhøyde (90 graders vinkel) og press opp igjen med brystet. Gjenta! Obs Hodet skal gå i en linje med ryggraden og ikke oppover slik som på bilde. 

DIPS

Stå med ryggen til benken, strekk hendene bakover og støtt deg til benken mens du støtter deg opp med beina som vist på bildet. Senk deg ned til albuene er 90 grader og press opp igjen til utgangsposisjon. Press fram brystkassen og se rett fram og litt opp. Man kan jo også gjøre dette i stativ om man finner noen som er egnet:)

HIP THRUST

Denne er også bra øvelse for å få en flott rumpe, denne kan utføres på to måter, med begge beina i bakken eller med et og et bein:) Legg deg med ryggen mot benken, pass på at du ikke havner for langt opp, du skal ha benken nedenfor skulderbladene omtrent. Knip i rumpa, og press hoftene opp i været, på toppen skal du skyte hoftene i været og knipe ekstra godt i rumpa. Senk deg ned til utgangsposisjon. 

Utførelsen er omtrent den samme med et beins, men da tar du annenhvert bein:) Personlig synes jeg denne er litt tyngre enn vanlig, men det er jo litt smak og behag:)

BULGARSK UTFALL

Dette er en hatøvelse, men den gjør virkelig undere for rumpa så denne må du ha med i øvelsene dine, selv om den er tung. Still deg med ryggen mot benken, plasser ene foten på benken bak deg og den andre så langt fram du klarer uten at du mister balansen. Hold ryggen rett og senk deg så langt ned at bakerste kne nesten berører bakken. Bruk rumpe og bakside av lår på den fremste foten til å skyve deg opp og tilbake til startposisjon. Den bakre foten skal bare hvile på benken, det fremste beinet gjør jobben, sett beinet enda lengre frem for ekstra fokus på rumpa!

KNEBØY TIL BENK

Knebøy er tungt, men en utrolig god øvelse som man må ha med i programmet, og er man nybegynner er den helt greit kun med kroppsvekt. Føttene plasseres i skulderbreddes avstand med tærne lett vridd utover. Knærne skal følge tærne, plasser blikket litt opp og frem. Pust inn, stram magen og gå ned. Hold vekten på hælene, aldri på tærne. Press rumpa tilbake, akkurat som om du skal sette deg på en stol. Ikke la knærne komme for langt frem eller la dem bøye innover, pass på å ha spenn i ryggen.  Gå ned så dypt at lårene er parallelle med bakken. Press føttene ned i underlaget og press opp tilbake til startposisjon.

SPENST HOPP MED KNEBØY

Denne kan jeg tenke meg dere gleder dere til;) Egentlig en ganske enkel øvelse. Start i vanlig, oppreist posisjon, gå ned i knebøy posisjon (se øvelsen over), på vei opp sparker du ifra bakken og hopper. Du kan stoppe i utgangsposisjonen etter hoppet, eller gå rett ned i knebøy posisjon. Knip i rumpa  når du hopper.

STEP UPS (MED KICK)

Dette vil jeg jo påstå er en ganske så enkel øvelse å utføre. Stå med ansiktet mot benken og sett et bein opp på benken. Trå opp på benken, stram magen og kjernemuskulaturen på vei opp. Gå ned igjen og bytt bein. Du kan også ta med kicks (knespark) med beinet som ikke står på benken, se bildet til høyre.

UTFALL

Igjen en kjempebra rumpe øvelse:) Stå med det ene beinet litt foran det andre med litt knekk i knærne, som om du skal ta et skritt. Senk hoftene rett ned så begge knærne står i ca 90 graders vinkel, kneet på det bakerste beinet skal berøre bakken. Kneet på det fremste beinet skal ikke gå over tærne, ryggen skal være rett.

 

Da ønsker jeg dere en god trening og håper dere fåt nytte av denne lille guiden! Benytt parken nå før snøen inntar den skikkelig. Det er ennå håp, bare kle på deg og kom deg ut! 

Klem Karoline!

Kommentarer: 3

Heavy Muscle Up day

Postet: 26.10.2012   Kl: 16:59   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 9

Hallo, akkurat ferdig med å dusje og spise etter den "værste" beinøkta ever. Ble så andpusten og melkesyra sprang i lår og rumpe og det var nesten så jeg spydde etter hvert sett. Sånne økter vil jeg ha maange fler av. Kanskje det var boksen med dreamis eller dadlene i går som gjorde at økten min ble så råbra i dag? ;-) Gleder meg allerede til morgendagens overkroppsøkt! Åh, endelig er treningsmotivasjonen tilbake for fullt <3 Jeg elsker det! Ett lite tips, neste gang du tar utfall skyt hofta og beinet fram, da får du aktivert rumpa enda bedre og veien til sprettrumpa ble enda mer effektiv ;-) 

Ellers så tikket det en hentemelding inn og jeg skal ned å hente pakken så fort dette innlegget er publisert :-D To (tre, ny Nike bukse) gleder på en dag er ikke værst. 

Ha en fantastisk fredag, dere <3

Klem Karoline :-D

Kommentarer: 9

Video av dagens økt

Postet: 23.10.2012   Kl: 11:15   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 4

Hallo :-)

Endelig fikk jeg filmet litt nye øvelser ettersom jeg er kommet i fase 2 av Muscle Up. Elsker å begynne på nytt program, det gir meg masse motivasjon til å fortsette videre. Nye treningsprogram er essensielt for meg om jeg skal holde på motivasjonen min. Ps. snart er lanseringstilbudet av Muscle up over, så kjapp deg om du vil skaffe deg programmet til en billigere penge!

 

Ladet opp med favoritt proteinetpulveret, MyoProtein. Og sjekk forøvrig disse tilbudene: :-D
Favorittpakken finner du her.

Nå skal jeg lage mat og fyke avgårdet til frisøren min og få fjernet den grusomme etterveksten! Gleder meg! Så er det nok en kveldsvakt på min fantastiske jobb <3

Klem Karoline :-)

Kommentarer: 4

Overkroppstrening - Video

Postet: 18.10.2012   Kl: 13:27   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 3

Hei :-)

Akkurat kommet meg hjem fra en overkroppstrening og fikk filmet litt av den. Ikke så lett å få det til når man er alene, men det får nå være. 

Det ble disse øvelsene:
Pullups
Nedtrekk
Stående roing
Sittende roing
Bentover flies
Biceps

Intervaller på romaskin!  
Interessert i sammen program? Ta en titt her 
MuscleUp programmet er hardt og tungt, men utrolig gøy å gjennomføre og man blir sterkere for hver gang! Det er så gøy. 
Strikket jeg bruker i videoen kan du vinne i konkurransen min eller få kjøpt det her.

Nå må jeg hoppe i dusjen, lage matpakker, det er nattåpent på jobb i dag så blir der noen timer ekstra i dag! 

Ønsker dere en flott dag.
Klem Karoline :-) 

Kommentarer: 3

Video!!

Postet: 16.10.2012   Kl: 19:29   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 10

Benkpress i supersett med omvendt roing. 
Kommentarer: 10

Video - Intervaller

Postet: 27.09.2012   Kl: 22:46   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 4

Videoen ble litt blurry, men blir bedre neste økt ;)

Kommentarer: 4

Video av dagens økt

Postet: 24.09.2012   Kl: 20:18   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 10

I dag ble det en fin og tung helkropps økt på meg. Og jeg fikk til og med mekket sammen en film. Og ikke døm videoredigeringa mi, det er første gang jeg redigerer i iMovie så må nok øve masse mer før de blir bedre - but it will be ;-) Skal få med meg Helene på trening så vi kan filme litt sammen!

 

Don´t mind grimasene mine, haha! 

På slutten av knebøyserien din prøv på 10 reps med 4 sekunder senk og 4 sekunder opp. Det svir og gir deg mer volum i låra - altså låra dine blir fastere! 

Da skal jeg skrive ned ukens treningsøkter og forberede meg til morgendagen! Da står trening og jobb på tapetet! 

Ha en fin kveld :-)

Kommentarer: 10

Video fra trening

Postet: 24.06.2012   Kl: 21:58   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 11

 

God natt :) Nå skal jeg og Charlie lade opp til en lang tur i morgen tidlig :)

Kommentarer: 11

Oppvarming

Postet: 19.06.2012   Kl: 17:25   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 3

Har du tenkt over hvordan du varmer opp til en styrkeøkt? Varmer du for eksempel opp leddene dine? Her er noen øvelser jeg gjør før styrketrening ..

SKULDRE:

RUMPE:
 

BEIN/RUMPE: 

Dette var et lite utvalg av hva slags oppvarming jeg kjører før styrkeøktene mine + oppvarmingssett! Jeg kjører 8-10 reps på hver øvelse. Jeg tøyer også høfteleddsbøyerne fordi jeg er stram der og stramme hofteleddsbøyere er ikke bra når du vil komme ned i knebøy. 

Kos dere i solen :-) 

Kommentarer: 3

Støl-overalt

Postet: 05.06.2012   Kl: 11:45   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 8

Man kan fint si at treningsprogrammet gjorde sitt i går. Rumpeballanj fikk gjennomgå i går og det er jeg superhappy for. Sprettrumpa er ikke langt unna nå. Gjelder å ha fokuset på rett plass under treningene - under glutebridge skal du kun ha fokus på gluteus. Knip rumpa igjen på vei opp - det er rumpa som skal løfte og ikke undervurder deg selv her, du er sterkere enn du tror. Etter få treninger var Camilla oppe i 55 kg - you can do it! 

Noen lurte på hva glutebridge er- her utfører jeg et sett.
 


Ser godt at styrken har kommet seg. Her kjører jeg 40 kg høyreps i går kjørte jeg 80 kg høyreps! Ikke vær redd for å ta i jenter! 

Jeg skal også kjøre i gang en utfordring med meg selv, mer om det senere! Silje Mariela digga det!

Ha en fin dag :-)

Kommentarer: 8

Sumo markløft - video

Postet: 01.06.2012   Kl: 18:08   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 11

Her kjører vi sumomarkløft.

Teknikk:
Stanga helt inntil leggen og inntill beina under hele løftet
Ryggen skal ikke krummes.
Brystet opp.
Sørg for å løfte med beina og rumpa og ikke ryggen. Som dere ser i videoen løfter Camilla rumpa opp først i første repetisjon og det bør man ikke gjøre.
Hofta skal fram på toppen og knip den tighte rumpa di samtidig, så hardt at det svir ;-) 
På vei ned bøy i hofte først.  

 

Føy gjerne til noe om det er noe som mangler her så skal jeg sette det på lista. 

Kommentarer: 11

Video - pushups og nedtrekk

Postet: 18.05.2012   Kl: 17:55   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 18

Her får dere den andre filmen fra 17. mai økten min! Fikk bra kontakt i latsen på nedtrekken! Digg :-D

Noen ønsker om hva jeg kan skrive om? :-)

Kommentarer: 18

Film fra 17. mai økten

Postet: 17.05.2012   Kl: 20:29   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 12

Håper dere har hatt en fin feiring så langt :-) 

Jeg fikk en veldig bra økt til morgen i dag og jaggu som det svei i musklan! Deilig!
Ellers så har jeg holdt meg unna all mat i dag, og grunnen til det er at jeg vet hva som vil skje om jeg først begynner!
Tankegangen min er litt rar. Jeg er et alt eller ingen ting menneske og jeg vet jeg har fler i ryggen som er sånn! Men den tankegangen skal endres. Det må gå an å kose seg med litt uten å ta helt av, det savner jeg! 


Klær herfra og herfra
 

I dag ble det:
Frontbøy - lavrep
Goblet squat
Reverse hypers
Nedtrekk
Skulderpress
Biceps
Triceps

og kardio :-)

Ny film kommer i morgen! Ha en riktig så fin kveld videre.  

Kommentarer: 12

Chins og skulderpress -video

Postet: 30.03.2012   Kl: 19:48   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 7

Chinsen kommer seg. Her viser jeg til enda et clustersett! Siste settet var tungt hehe. Skulle ha filmet første, det gikk nemlig veldig bra :D

Kommentarer: 7

Knebøy - video

Postet: 20.03.2012   Kl: 21:11   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 22

Hallo alle sammen!

Fikk meg en real god økt i dag sammen med min flinke venninne.. Filmet clustersett i knebøy siden det er noen som har lurt på hvordan et slikt sett ser ut og her er en variant.  

Ellers gikk fettforbrenningssekvensen min sykt bra i dag. Høy intensitet og andpusten, det liker vi. Kjørte disse øvelsene:
A1 Landmines - 10 kgx6
A2 Prisoner squat - 16 kgx10
A3 Mountain climbers x20

8 runder
Kommentarer: 22

Video fra dagens økt

Postet: 08.03.2012   Kl: 15:45   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 9

Kommentarer: 9

Treningsvideo

Postet: 27.02.2012   Kl: 10:23   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 7

God morgen :) her har dere en video med pushups i slynge. Tungt og jeg er støøøl i magen etter denne øvelsen. 

Nå er det straks skole og så rett på trening :) æ gled mæ!

 

Ha en flott dag da dere :)

Kommentarer: 7

Video request - reverse hypers

Postet: 21.02.2012   Kl: 12:47   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 14

Her kommer videoen en av dere spurte om! 

 

Kombiner denne øvelsen med markløft og frontbøy/knebøy så kommer assen! God for styrke i korsryggen også om du er svak der. Takk til Silje Mariela for å ha introdusert meg for denne øvelsen!

Kommentarer: 14

Dagens økt (film)

Postet: 17.02.2012   Kl: 21:50   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 18

God kveld :)

Fikk filmet chins og litt "intervaller"/kardio på trening i dag :D Be aware of crazy chickzz, haha! Vi hadde det gøy! Sykt leit at jeg ikke får trent så mye med deg lenger snuppa. Kommer til å savne å ha deg med på trening!!!! 

 Forresten har jeg nådd målet mitt og 50 kg i vending. Jeg er såå HAPPY!!! Gleder meg til neste vendinger!

 

Enjoy :D

Kommentarer: 18

Liten videosnutt

Postet: 05.01.2012   Kl: 13:18   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 8

Kommentarer: 8

Rumpe innlegg

Postet: 17.12.2011   Kl: 19:54   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 9

Flere av dere lurer på det med rumpa, og det liker jeg meget godt. Sprettrumpe er hot, hvem sier ikke jatakk til det? ;-) Jeg er ganske så fornøyd muskelmessig med både lår og rumpe og nå gleder jeg meg til de blir definerte mot sommeren :-D

Den har ikke kommet av seg selv. Tung styrketrening og bra mat har løftet rumpa mi ett par hakk fra ifjor! Ca. 6 mnd har jeg jobbet mer eller mindre bevisst med rumpa og ca. 3 mnd veldig bevisst rumpetrening med hjelp fra Miss Booty, Silje Mariela!!!


Etter noen uker på gymmet med ass training

Og en ting, ikke vær redd for å stramme rumpa jenter. Ja, det ser meget teit ut, men i etter noen måneder med hard jobb på gymmet ser det meget bra ut ;-)


Da, jeg startet bevisst med ass training.


Etter noen måneder med ass training :-D

 

Gode øvelser er:
- Hip thrust
- Glute bridge
- Markløft
- Knebøy/frontbøy
- Reverse hypers
- Ettbeins markløft
- Strake markløft
- Pull throughs

HUSK! stram rumpa på vei opp, skyt hofta frem og drøm om rumpa du vil få i fremtiden :-D Sprettrumpe <3

 

Kommer med musikktips i morgen :-D

 

Her forklarer Silje hvordan rumpa aktiveres. Watch and learn girls ;)

Kommentarer: 9

Fatburning

Postet: 18.11.2011   Kl: 15:55   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 11

Åh, jeg kunne bare ikke la vær å gjenta den samme økten i dag som vi hadde i går! Ble litt andre øvelser men gud som det brant og svei. Øvelsene jeg kjørte var;

Markløft+rumpeøvelse jeg ikke husker navn på
Glute bridge + goblet squat + eksplosive pushups mot benk(manualstativ)
Chins+farmers walk
Tabata - ettbeins hip thrust, når det ble for tungt gikk jeg over til tobeins
 - Paloff press, fortsatt tabata
Pull troughs + eksplosive pushups
Litt mer ass og korsrygg trening. Herlig svett og andpusten og tom i musklene. Fatburning på høyt nivå og 100 ganger gøyere enn ellipsemaskinen!!!


Den kommer seg ;-) og nei jeg er ikke redd for å skryte litt av meg selv ;-) Må jobbe med kjernemusklatur i magan ja, hoho.

 


Også gleder jeg meg veldig til å teste ut disse produktene. Banan og kokos går i grøten min til kvelds for å si det sånn sammen med ceylon kanel.

Kommentarer: 11

Rygg - gode øvelser

Postet: 30.10.2011   Kl: 18:08   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 8

Disse øvelsene var å finne i mitt treningsprogram, nå gleder jeg meg til nye spennende utfordringer og aner ikke hvordan treningen blir lagt opp :D

En veltrent rygg er noe av det fineste jeg vet, foruten veltrente bein :-p

Ryggen krever belastning så ikke vær redd for å ta i litt ekstra på trening, skulle gjerne sett flere jenter i styrkeavdelingen i stedenfor maskinavdelingen. Kom an jenter! Hvis du vil, tør du! 

Kommentarer: 8

4x4 - intervaller

Postet: 25.10.2011   Kl: 16:47   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 9

Tirsdag = intervalldag :) Enda bedre resultater denne gangen enn forrige gang, men denne gangen fikk jeg ikke den samme følelsen av mestring. Ble ikke så mye pressing og klarte lett å holde meg over 9,9 km altså mellom 10,5-10 km i t hele veien. Resultatet ble dette:

6 min oppvarming
4 min intervaller på 10,5 km
3 min pause på 6,5 km
4 min intervaller på 10,5 km
3 min pause på 6,5 km
4 min intervaller på 10,5 km
3 min pause på 6,5 km
4 min intervaller (2 min på 10 km 2 min på 10,5 km)
20 min rask gange
Til sammen 51 minutter!

"4x4min intervalltrening i praksis
Kjør oppvarming i ca. 6-10 minutter. Deretter kjører du 4x4 minutters intervaller på 85 ? 95% av maksimal hjertefrekvens (90-95% for idrettsutøvere), avbrutt av 3 minutter med lavere intensitet (snakkefart) tilsvarende 70% av maksimal hjertefrekvens. Treningen er i utgangspunktet basert på maksimal hjertefrekvens som er individuell, og kan altså ikke beregnes ut fra alder. Hvis du ikke vet maksimal hjertefrekvens, skal du jogge eller gå i motbakke med en intensitet som gjør at du i siste halvdel av intervallet er andpusten, det vil si puster tungt uten å ha noen følelse av ubehag. Deretter 3 minutter i roligere tempo, ?snakkefart?, for å fjerne melkesyre som er dannet i intervalldraget, slik at du er klar for et nytt intervall. Tommelfingerregler for å finne riktig intensitet på intervallet er: ?Jeg kunne fortsatt i denne farten i ett minutt til?, og ved avslutning av økten: ?Jeg kunne ha gjennomført ett intervall til?. For høy intensitet fører til mye melkesyre som reduserer hjertets fylling, noe som  gir dårligere treningseffekt."
Klippet ut fra TN.no!


Kan kanskje ha noe med at jeg var ganske motivert og gira før trening + en shake på Jack3d tror jeg gjorde susen. Det var absolutt ikke like tungt som sist gang og det er en deilig følelse. Kondisen øker og det liker jeg :D


Svett og rød i trynet og klar for å leke PT for en venninne <3 Du er flink!!

Kommentarer: 9

Spretten rumpe?

Postet: 24.10.2011   Kl: 08:55   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 22Hvem har vel ikke lyst på det? Her skal jeg komme med noen tips til hvordan du kan få den rumpa du ønsker deg, men det krever jobb fra deg!

 

 

 

Her er en rekke gode øvelser for rumpa og låra som du bør ha med i treningsprogrammet ditt om målet er en big og juicy ass. Selv har jeg knebøy, bulgarsk utfall, markløft og step fra kasse/vektskive med i mitt program! Det brenner i rumpeballene og er du ikke støl i rumpa etter disse øvelsene har du ikke knipt eller brukt rumpa godt nok under øvelsen. Husk å knipe rumpeballene, selvom det ser helt dust ut så gjør det underverker. Drit i om du ser dum ut, du skal jo se bra ut naken, skal du ikke?

 

Jeg elsker å trene bein og gleder meg til dagens beinøkt. Følelsen av å være skikkelig utslitt i beina etter en treningsøkt er herlig. Gangsperr er også litt digg ;-)Lykke til!

 

Kommentarer: 22

Video fra dagens beinøkt :)

Postet: 17.10.2011   Kl: 20:10   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 14

Kommentarer: 14

Trening - video ;-)

Postet: 22.07.2011   Kl: 14:09   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 22

3 klipp fra torsdagens tunge bein og rygg trening :D me like it heavy!

Kommentarer: 22

Dips - video

Postet: 17.07.2011   Kl: 18:07   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 3

Styrken har falt litt nå så repsene på videoen er ikke helt der, men det kommer seg etterhvert :)
Kortrepsene svir som bare det i brystet.

 

Du kan også festet et strikk til dipsstativet for å få lettere vekt. Ikke gi opp, tren til du klarer det :)

 

Kommentarer: 3

Dips - video

Postet: 17.07.2011   Kl: 18:05   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 0

Styrken har falt litt nå så repsene på videoen er ikke helt der, men det kommer seg etterhvert :)
Kortrepsene svir som bare det i brystet.

 

Du kan også festet et strikk til dipsstativet for å få lettere vekt. Ikke gi opp, tren til du klarer det :)

 

Kommentarer: 0

Min trening

Postet: 11.05.2011   Kl: 09:19   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 6

Noen lurte på hvordan jeg legger opp treningene mine, så da kan jeg bare si at jeg trener når jeg vil og hva jeg vil. Kjører ikke noe fast opplegg for tiden noe som er deilig, selvom det kan være greit å ha noe konkret å følge. Men variasjon er viktig. Man kan ikke låse seg til ett opplegg. Jeg ligger nå på 6 reps og fokuserer på tung trening og rett teknikk. Jobber meg opp mot et toppsett, altså øker veken på hvert sett til jeg ikke klarer mer, så tar jeg av vekt (5-10kg)og tar så mange reps jeg klarer (droppsett) Jeg har gått gradvis ned på reps siden mars, da lå jeg på 12-15 reps. Skal ærlig innrømme at lavrep er det jeg liker best :) Det er det som er gøyest, og trening skal være gøy eller hva? Hva jeg tar i de forskjellige øvelsene varierer. Jeg prøver å øke på vektene hver trening for å stimulere muskelen enda mer enn sist trening. Det er alltid gøy å perse i frontbøy, markløft, roing og benk :D

En uke kan se slik ut:
Dag 1: rygg og skuldre
Dag 2: forside og bakside lår
Dag 3: bryst, biceps, triceps

 

For nybegynnere anbefaler jeg deg dette, les her

Det finnes ingen fasit på hvordan treninger skal se ut. Finn det som passer deg, får du fremgang, ja da fortsetter du. Alle er forskjellige og alle må få trene det de har lyst til! Det er ikke sikkert det som passer til meg, passer for deg!

Ha en fantastisk dag alle sammen ♥

Kommentarer: 6

Treningsvideo

Postet: 09.05.2011   Kl: 14:42   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 19

Ja, teknikken i frontbøy er bedret. Vingler litt i knærne. Nedtrekken er også blitt bedre. Dips klarer jeg ikke med kroppsvekt enda så det får bli med disse halve dipsene, kjenner det uansett i brystet ;)

 

Untitled from karoline olsen on Vimeo.

Kommentarer: 19

Ryggtrening 15. april ;) Video

Postet: 15.04.2011   Kl: 12:25   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 12

Untitled from karoline olsen on Vimeo.

 Liten video fra min ryggøkt til morgen i dag ;)

Kommentarer: 12

Mine favoritt øvelser

Postet: 07.04.2011   Kl: 16:22   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 2

Jeg, som alle andre har noen øvelser jeg liker bedre å trene enn andre. Her er mine favoritt øvelser som jeg gjerne skulle trent hver dag, men som ikke ville ikke vært så lurt ;) Viktig med restitusjon.

 

Gleder meg til ryggtrening i morgen :D:D

Kommentarer: 2

Back to Oslo + strake markløft video

Postet: 27.03.2011   Kl: 19:47   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 15

Hei, har dere hatt en fin helg? Det har i hvertfall jeg hatt. Lille søte William vokser i dundrene fart og det syntes etter sist jeg så han <3 Det er så gøy når disse søte små begynner å snakke og det varmer hjerterota mi å høre når han sier ordet tante <3

Ellers fikk jeg en knallbra benøkt i går til tross for bare bcaa, t-rex og-L- tyrosine
innabords. For et energinivå :D kan ikke bli bedre enn det. Avsluttet økten med 1 banan, 2 riskaker, bcaa, 2 proteinbarer (kos på lørdag)

 

 

Her er en film fra lørdagens benøkt. Filmet for å sjekke teknikk og vektene er lave pga min vonde korsrygg som jeg ikke har vært særlig snill med har jeg funnet ut:( Egoet må jeg legge igjen, har jeg funnet ut av, noe jeg burde hørt på før jeg i det hele tatt dro det med meg :D

Kommentarer: 15

Tabata

Postet: 20.02.2011   Kl: 18:06   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 8

Dere lurer på tabata (trykk på linken for å se video) så da skriver jeg like gjerne et innlegg om hvordan jeg utfører tabata :)Jeg liker å gjøre det på ellipsemaskinene for da kan jeg styre hastigheten selv i steden for å trykke på knapper på tredemølla!

Først varmer jeg opp i 5 min så starter jeg intervallene. 8 drag i alt. Jeg gir alt jeg har i 20 sek så har jeg aktiv pause i 10 sek. Dette gjentar jeg 8 ganger og blir tilsammen 4 min varighet. Kjapt og effektivt mao. Etter jeg er ferdig kjører jeg moderat intesitet til hele økten viser i alt 25-30 min.

 

Du kan også utføre tabata med diverse styrkeøvelser og gjøre akkurat det samme. Så mange reps som mulig på 20 sek så pause i 10 sek, gjenta 8 ganger. Eks: klikk her

Kommentarer: 8

Korrekt oppvarming

Postet: 26.01.2011   Kl: 17:28   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 6

Før hver styrkeøkt kjører jeg gjennom en rekke oppvarmingsøvelser som egen massasje, dynamisk oppvarming og tøyeøvelser. Er du flink til å varme opp på korrekt måte?

LYTP:
http://www.youtube.com/watch?v=ytrZqGEkkok

Dynamisk oppvarming for ben:
http://www.youtube.com/watch?v=r6ZaTmNCmVA
http://www.youtube.com/watch?v=gnfvxE54oVo

Dynamisk oppvarming for overkropp:
http://www.youtube.com/watch?v=QvgSpmXw4aA

 

Da håper jeg du også er klar til å forebygge skader og få en mer effektiv styrkeøkt ;)Kommentarer: 6

Intervall økt

Postet: 09.08.2010   Kl: 17:32   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 7

Snart til for en intervall økt på tredemølla. Jeg har laget klar spilleliste på Ipoden så nå er jeg klar som ett egg :D Først skal jeg opp å kose litt med mine søte nevø, William <3
Intervallene gjøres slik
10 min oppvarming
* 13% stigning 15 km/h*
4-6 drag 15 sek
*45 sek pause
4-6 drag 5-10 sek
*30 sek pause

10 min nedtrapping
Kommentarer: 7

Ønsker du fremgang og økt styrke?

Postet: 26.04.2010   Kl: 18:21   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 11

For å ha oversikt over en god fremgang er det viktig å notere ned hva og hvor mye du trener etter hver treningsøkt. Antall sett, reps, kilo, minutter og km. Da kan du lettere se om du har en god fremgang eller ingen i det hele tatt. Det er viktig å øke i kg når du merker det blir lettere å løfte det du løfter nå ellers vedlikeholder du bare muskelen. Selv øker jeg fra 1-2 kg hver uke på forskjellige muskelgrupper. Men merker jeg at jeg ikke klarer øke fortsetter jeg på den samme og øker heller neste uke igjen. Men ikke øk for mye fordi du er motivert, det fører til stagnasjon

Eks:
9-12 + 4
Klarer jeg bare 9 reps med 30 kg den ene uken fortsetter jeg med 30 kg neste uke, men da øker jeg til 12 reps.
Klarer jeg 12 reps med 30 kg, øker jeg kg neste uke igjen, da kan jeg ligge nede på 9 reps igjen.

Har f.eks økt fra egen vekt til 15 kg hantler(30 kg tilsammen) i bulgarsk utfall *stolt*Nå skal jeg på foredrag om trening og kosthold, kosttilskudd, antidoping, egen kropp og helse

Kommentarer: 11

Blir vi kvinner maskuline av å trene styrke?

Postet: 21.03.2010   Kl: 22:22   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 7

"Mange kvinner unngår styrketrening i frykt for at de skal bli seende ut som maskuline kroppsbyggere. Sannheten er at kvinner ikke har forutsetninger til å bygge så store muskler at de mister sine feminine trekk"Les mer her
Kommentarer: 7

Lyst på spretten rumpe og flotte lår?

Postet: 23.11.2009   Kl: 22:01   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 10

Her kommer mitt treningsprogram for lår og rumpe. Dette er øvelser jeg kjører tungt som også viser resultat fortere. Så vil du ha en stram rumpe og velformede lår må du trene tungt.

Dype knebøy i smithmaskin med TUNG motstand så du nesten ikke klarer de siste repetisjonene.
Varm opp litt med lett motstand først så kjører du 3x10
Utførelse:
- Stå med føttene i skulderbredde 
- Bøy ned i hofter og knær
- Ryggen skal være strak under hele øvelsen og hode skal titte opp, slik som illustrasjonen viser.

beinov2


Dype knebøy m/ manual (tung) 3x10
Utførelse:
- Stå med føttene litt bøyd utover, slik som på bilde under.
- Bøy i knærne så langt ned som på bilde med RETT rygg. IKKE bøy deg fremover.
rumpe177jpg331170g

Lårstrekk i apparat 3x10
Utførelse:
- Strekk ut bena
- Senk så rolig tilbake i utgangsposisjonen
beinov4

Liggende lårbøy i apparat 3x10
Utførelse:
- Trekk motstanden opp ved å føre føttene i en bue mot rumpa
- Pass på så ikke korsryggen blir svai
beinov1
Buttlift 3x12
Utførelse:
- Plasser en manual slik som bilde viser
- Løft benet opp, kne skal være i 90 graders vinkel gjennom øvelsen
- Hold nakken og ryggen rett
buttlift2


Håper det var til hjelp for noen :) Lykke til!
Kommentarer: 10

Så mye forbrenner du....

Postet: 28.10.2009   Kl: 14:34   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 0per time
Daglig dagse ting:

 • Gange, rolig: 215
 • Gå ned trapper: 414
 • Gå opp trapper: 1079
 • Hus- og hagearbeid 252
 • Kle seg/vaske seg 192
 • Klippe gress, manuelt 281
 • Lage mat/re opp senger 236
 • Luke ugress 362
 • Måke snø 481
 • Sitte og snakke/skrive 111
 • Sove/sitte og lese/se på tv 74
 • Stå oppreist 89
 • Sykling, rolig 310
 • Tørke støv 163
 • Vaske gulv 281
 • Vaske vinduer 259


Trening:

 • Aerobics, hard: 814
 • Alpint: 591
 • Badminton/volleyball: 318
 • Bordtennis: 236
 • Dansing, høyt tempo: 355
 • Dansing, moderat tempo: 259
 • Fotball: 510
 • Gange, rask: 384
 • Golf: 244
 • Håndball, squash: 466
 • Jogging: 666
 • Langrenn: 405
 • Løping, moderat: 872
 • Løping, rask: 1213
 • Ridning: 414
 • Skøyteløp: 273
 • Svømming, rask: 296
 • Sykling, rask: 658
 • Vannski: 444

 • slankingtrim1

  Kilde: http://www.iform.no/pub/art.php?id=629

  Kommentarer: 0

  Motivasjon

  Postet: 07.06.2009   Kl: 18:10   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 6

  Hva er det som får deg motivert til å trene når motivasjonen din er på vei ned?

  Mitt triks:
  ulttbanks01
  1. Tyra Banks
  sexyscarlettjohanssonposing

  2. Scarlett Johansson
  britneyspears535683a
  3. Britney Spears. Den kroppen som er mest realistisk.
  Utrolig flott kropp.

  Andre motivasjons teknikker er å titte på klikk.no om trening og kosthold.

  Nå er ikke jeg så "fan" av sylslanke modeller men heller kvinner med litt kjøtt på kroppen;)

  Hva er dine motivasjonsteknikker?
  Kommentarer: 6

  Kickass rumpe til sommeren?

  Postet: 07.06.2009   Kl: 11:42   Kategori: Treningstips  Kommentarer: 2

  Her får du oppskriften..
  Alle øvelsene gjør du 3x10 og det skal brenne i lår og rumpe.
  Du trenger manualer.

  070620091444

  070620091445

  Stå i trappen, gå ned 2 trinn, slik som vist på bilde. For å kjenne det ekstra mye fører du benet saakte ned mot trappetrinnet.
  070620091446

  Denne øvelsen kjenner du skikkelig godt i rumpa. Bruk en fitnessball, om du ikke har det ta en stol eller sofaen.
  Bøy i ståbeinet. Det bakre kneleddet skal nesten helt ned mot bakken før du strekker deg opp igjen.
  070620091447

  Stå på alle fire. Strekk ett bein bakover og knip i rompemuskelen. Tyngre om du står med bred beinstilling!
  070620091448

  Ligg på ryggen med beina strykket foran deg og hælene på fitnessballen, Strekk i hofteleddet, trekk hælene mot rumpa og strekk ut igjen. Hold magen stram og ryggen rett.

  De funker!
  Så sett i gang nå med en runde rumpe og lår trening.

  (Øvelsene er tatt fra Shape-Up nov/des 08)
  Kommentarer: 2
  hits